Ouluun pittää saaha lissää pakolaisia

On se näin justiinsa. Aivan ihania nuoria poikia on nämä. En usko raiskausuutissiin joku väärinkässäys siinä täytyy olla. Onneksi tullee talavi ja tartten taas lumenpukkaajaa. Tiiämpähän mihin taas soitan. Annettiin! Suomalaiset verkkahousukaljottelijat ei saa syttymään.
1
Ilmoita


47 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Sipilän emäntä keksipä joku jippo miten saatas kaikki pakolaiset ensin Ouluun. Täältä sitten laitettas osa porukasta muualle Suomeen. Määrärahoja nostettava. Ottakaa urheilusta pois!
1 VASTAUS:
Ihan muistin virkistämiseksi: Perussuomalaiset oli hallituksessa syksyllä 2015 kun nämä irakilaisnuorukaiset kavereineen tuli Suomeen. Noin 40 000 turvallisesta Ruotsista.

Mitä teki persut? Ei yhtään mitään. Yksikää persu ei vaatinut rajoja kiinni ja järkeä hommaan. Nyt kyllä vaalien lähestyessä samat Huhtasaaret ja Halla-aho on niin tiukkana, muka.

Itse asiassa ainoa joka vaati rajojen sulkemista oli Paavo Väyrynen. No hänelle tietenkin naureskeltiin ja horistiin jostain muinaisaikaisista jutuista. Tietenkin kun Väyrynen uskalsi kyseenalaistaa ja haastaa Sipilän touhut.
+Lisää kommentti
On se mukava katella näitä tummia poikia ostoskeskuksessa ja kadulla.
1
Ilmoita
Lissää kivoja kavereita nuorille tyttöille. Pikkusen vanhemmat pojat tyttöjen kans samalle luokalle. Siinä pääsee tutustumaan uuteen jännittävään kaveriin. Ja samoihin kerrostaloihin asumaan. Naapurin kiva poika?
2
Ilmoita
Miten nämä tytöt on joutuneet näihin tilanteisiin? Missä vanhempien valvonta? Entä viranomaisten valvonta? Miten maahanmuuttajilla voi olla asuntoja ympäri Oulua? Kuka ottaa vastuun? Nuoren elämä piloilla!
1 VASTAUS:
No hitto, ne partalapset on pistetty samalle luokalle peruskouluun. Niitä on kotoutumassa päiväkodeissa, kerhotoiminnassa.
+Lisää kommentti
Naapuriin muutti illalla uutta porukkaa ja aika älämölöä pitivät. Minä kun muutin niin yritin huopatossut jalassa liikkua etten toisia häirinnyt. Mihin tämä maailma on menossa?
1
Ilmoita
Vanhemmat katsokaa lastenne perään! Myös muut aikuiset katsokoon mitä lapsukaiset puuhaa ja kenen kanssa.
1
Ilmoita
Junes Lokka kysyppä seur valtuustokokouksessa kuten Roska-Riikka viimeksi: Mitä kaupunki aikoo tehdä tälle raiskausaallolle Oulussa?
Ilmoita
Öhöm tämä on yksittäistapaus. Tai 7-15 kappaleen yksittäistapaus. Onko joku provosoinut tekemään? Vakityttökaveri alkanu näyttää ikäiseltään 60-70 vuotiaasta.
Ilmoita
Ouluun ja ympäristökuntien rikastuttamiseen on tulossa lisää maahanmuuttajia. Ruotsissa bussifirmat jo hieroo käsiään. Onhan se mukava kun porukkaa liikkuu Valkeassa. Eipähän turhaan ole rakennettu.
2
Ilmoita
Onko nämä niitä Sipilän unelmavävyjä?
1
Ilmoita
Linnan juhlat!
Joutuukohan Jenni menemään "vessakäynnille",kun kättelyvuoroon tulee Irakin suurlähettiläs?

https://www.suomenuutiset.fi/wp-content/uploads/2018/12/oulu.jpg
Ilmoita
Aivan huikee matka! Aivan huikeita. Aivan huikeeta.
Ilmoita
Ihania poikia ihania poikia. Juha tykkää.
1
Ilmoita
Miten eroaa lestoista,molempien ryhmien rikokset,pyritään salaamaan?!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Minä olla tullu suomi. Tarvi rahaa. Ei anna. Minä pyydä uudestaa. Minä saa raha. Asunto. Vaate. Uusi iphone ja ja rajaton liittuma. Jos raja panna kiinni minä ei voi puhua muhamatille. Tulee paha olo. Ahdistus. Lääkäri anta hyvä lääke. Kysy vielä tarvinko muuta. Minä tarvi. Äiti tarvi koko kylä tarvi. Kela maksa. Suomi hyvä maa.
1
Ilmoita
Nain sydämmeeni joulun teen ja mieleen hiljaiseen taas jeesuslapi syntyy uueelleen. Kiitos sipilä kiitos mykkänen kiitos orpo.
1 VASTAUS:
Tuo VOK on Orpo-pojan muija bisnes ja siksi saa jatkua.
+Lisää kommentti
Jospa nämä moniosaajatkin ovat kuulleet siitä jatkuvasti valitetusta syntyvyyden laskusta, jopa suoranaisesta väestökadosta, ja ovat alkaneet korjaamaan sitä?
1 VASTAUS:
Suoraan Rinteen käsikirjasta, synnytystalkoot pantiin pystyyn! Antti on tämän kuun sairaslomilla, joten ei voi osallistua.
+Lisää kommentti
Ystävä sä lapsien. Suojaa koti kallehin.

Rukoilen Sipilän Juhan puolesta. Ettei nämä lapsiraiskausyksittäistapaukset jatkuisi enää joulun jälkeen. Lakaistaan maton alle ja laitetaan Suomi nousuun. Palkkoja alennetaan ja ne jotka ei saa työtä pärjäävät vähemmällä.

Rukoilen Petteri Orvon puolesta. Kokoomuksen tärkein tavoite on työllisyyden nostaminen. Hinnalla millä hyvänsä. Muutama yksittäistapausraiskaus ei tätä kelkkaa pysäytä. Tempputyöllistäminen alkaa jo näkyä tilastossa. Toivottavasti tilastoijat keksivät vielä jonkun uuden tavan ilmoittaa työttömät.
Rukoilen Sauli Niinistön ja Jenna Haukionkalan puolesta. Pienen vauvan kanssa on alussa raskasta. Mutta kyllä se palkitsee. On hyvä syntyä presidentin pojaksi. Yksittäistapaus sekin.
Jouluyö juhlayö. Yksittäistapaus. Älkää peljätkö televisiossa vilahtavia lippuja. Älkää muitakaan yksittäistapauksia.
1 VASTAUS:
Rukoilen, että PS voittaa vaalit!
+Lisää kommentti
Mistä sais lumitöihi apulaisia?
2 VASTAUSTA:
Ei kunniavieraita saa töihin laittaa, voi tulla purnautti, kun ei saa puhelimessa pölöttää koko ajan. Pitää antaa levätä ja päästää välillä aurinkolomalle omaan kotimaahansa lepäilemään täältä rasistisesta Suomesta, joka on täynnä natseja. Ai, niin natsit ovat tainneet jo kaikki kuolla - tai ehkä muutama papparainen vielä jossain Etelä-Amerikassa. Mutta eihän nuo sivistymättömät, jotka eivät ole historian tunneilla koulussa, vaan polttamassa "aineita", historiaa tunne ja siksi haukkuvat suomalaisia natseiksi.
KuunatsitVtuun kirjoitti:
Ei kunniavieraita saa töihin laittaa, voi tulla purnautti, kun ei saa puhelimessa pölöttää koko ajan. Pitää antaa levätä ja päästää välillä aurinkolomalle omaan kotimaahansa lepäilemään täältä rasistisesta Suomesta, joka on täynnä natseja. Ai, niin natsit ovat tainneet jo kaikki kuolla - tai ehkä muutama papparainen vielä jossain Etelä-Amerikassa. Mutta eihän nuo sivistymättömät, jotka eivät ole historian tunneilla koulussa, vaan polttamassa "aineita", historiaa tunne ja siksi haukkuvat suomalaisia natseiksi.
"Ei kunniavieraita saa töihin laittaa, voi tulla purnautti, kun ei saa puhelimessa pölöttää koko ajan. Pitää antaa levätä "

Lumityöt eivät kyllä sovi tai jos sattuisi "sopimaan" niin työllistävä vaikutushan siitä tulee kun perustetaan uusia "hierojan vakansseja".

Kauppakeskuksissa vieraat notkuvat merkkikuteissaan ylimielisinä kuin mitään ei olisi tapahtunut,erittäin vastenmielistä näkymää.
+Lisää kommentti
Ranteen hintti monidokaaja omaasukua Kanteen vintti pimeänä huutaa kestää perseensilmä kuumana.
Ilmoita
Laiva on lastattu. Afrikan ihmeitä on taas keväällä tulossa kun päivä pitenee.
Ilmoita
Onko tietoa paljonko tulee populaa että tiedän tilata patjoja sun muuta. Kaikki menee täyteen hintaan! Jihuu!
Ilmoita
Raiskausuutiset ovat rasistien yritys saada ihmiset kääntymään hädänalaisia pakolaisia vastaan ja siinä he ovat hyvin onnituneetkin, koska esim. Natsisanomat jatkuvasti uutisoi näistä ja poliisi on tunnetusti fasistien täyttämä instituutio eli sieltä tulee jatkuvasti ohjeistusta, mikä pelaa suoraan natsien pussiin. Tulisi luoda laki, että rasistista uutisointia harjoittavat mediat lakkautetaan välittömästi ja niiden johtohenkilöt vankilaan ehdottomilla rangaistuksilla, että saadaan jotain rotia tähän hädänalaisten parjaamiseen. Se että muutama kulttuuriamme tuntematon, hätää ja sotaa hengenhädässä paennut ihmisparka syyllistyy tällaiseen tekoon ei oikeuta leimaamaan koko hädänalaisten joukkoa hyväksikäyttäjiksi. Ja aivan varmasti nämä hyväksikäytön uhrit ovat itse suostuneet tekoihin ja ylpeilevät niillä nyt kaveripiirissä. Kukapa ei ylpeilisi komean ja kohteliaan nuoren miehen rakkauden tunnustuksilla?
Ilmoita
Älkää pliis enää koskaan tuoko näitä kouluun ja syyllistäkö niitä vanhempia, jotka ei päästäneet lapsiaan leikkimään ryhmäyttämisleikkejä tuntemattomien miesten kanssa.
Ps. Äänestän persuja, koska nykytilanne
Ilmoita
Vain mäntti äänestää Persuja.
Ilmoita
Perussuomalaiset tulee saamaan äänemme. Keskustakokoomus on saanut tämän maan sellaiseen taantumuksen tilaan, että tästä on nouseminen. Mutta jospa peli ei olisi vielä menetetty ja saataisiin nämä kulttuurin rikastuttajaelätit vaikka jonnekin uralin taakse setä vladimirin vieraaksi.
Ilmoita
Jos niitä saataisiin enemmän niin alkaisivat viihtyä paremmin ja ei tulisi mieleen pahoja ajatuksia. Voisiko Sipilä antaa vihdoinkin talonsa niiden käyttöön niin voisi vähän lisätä muuttoa tänne.
Ilmoita
Alla h oh suuri
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Lisää vaan niin rosentti pienenee
Ilmoita
Mera mera okso tili sverige
Ilmoita
Lupaa Sipilä taas joku porkkana. Kyllä se siitä.
Ilmoita
Amerikassa ovat kuulema kieltäneet lynkkaukset...kummaa sakkia.
Ilmoita
Lasten omaa syytä saatte vielä nähdä että uutisoidaan lasten syyksi ettei vaan loukata leimata tuomita lisää näitä lettutieteen tohtoreita ja moni osaajia Suomeen saadaan Suomi nousuun ja abortit kiellettyä..HAHHAHHAA IDIOOTIT...
Ilmoita
Tässähän on vain kyse kysynnän ja tarjonnan kohtaamisesta. Miksi moinen haloo? Pahinta on puhua mistään "raiskauksesta" kun varmasti kumpikin osapuoli on tilanteesta nauttinut ja sitä halunnut. Jos asian olisi vain annettu olla niin kaikki olisi nyt hyvin ja ketään ei olisi leimattu ja lapset olisivat saaneet toteuttaa seksuaalisuuttaan rauhassa kuten vanhaan hyvään mustavalkoelokuvien aikaan.
Ilmoita
Paljon väärinkäsityksiä
Ilmoita
Kyllä meille mahtuu. Lappi. Ahvenanmaa. Sinne vaan.
Ilmoita
Lisää halpaa työvoimaa ja yhteiskunnan tukipilareita.
Ilmoita
Jos nämä tummahkot panisi sipin vaimon paksuksi ja vaimo saisi aidsin niin varmaan olisi eri ääni kellossa, tai sitten vain onnellinen aasin ilme kasvoilla. Miten muuten kehtaa olla vielä virassaan.
Ilmoita
Samaa mieltä. Kyllä Ouluun mahtuu. Kantasuomipojat Kiiminkiin asumaan että saadaan nämä suurkaupungin vilkkaaseen tottuneet pojat keskustan vilskeeseen.
Ilmoita
lisää mukavia maahan muuttajia suomeen ..eiks jeh..
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ouluun pittää saaha lissää pakolaisia

On se näin justiinsa. Aivan ihania nuoria poikia on nämä. En usko raiskausuutissiin joku väärinkässäys siinä täytyy olla. Onneksi tullee talavi ja tartten taas lumenpukkaajaa. Tiiämpähän mihin taas soitan. Annettiin! Suomalaiset verkkahousukaljottelijat ei saa syttymään.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta