Kissat ovat älykkäitä

Kissat-on-

Meidän kissa esimerkiksi raahasi neljän kuukauden vanhana kuljetuskopan isoa fleecepeittoa jatkuvasti. Ihmeteltiin, että mikä mahtaa olla homman nimi. Sitten hän piilotti peiton sängyn taakse, sitä ei meinannut löytyä mistään. Peitto laitettiin kuitenkin takaisin.

Myöhemmin , kun koppa otettiin esille, teki samaa, piilotti peiton sängyn alle ja nukkui sitten kopassa pelkillä lehdillä. Ilmeisesti kissa ilmoitti, ettei halua peittoa koppaan. Kissat ilmeisesti osaavat ilmaista asioita ihmisille aika hyvin.

Onko kellekään sattunut vastaavanlaista?

8

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ymmärräEläimiä

      Aika kiva juttu! Eläimet ovat paljon fiksumpia, kuin tyhmä ihminen osaa kuvitella. Kun niitä seuraa ja kuuntelee, sen kyllä huomaa. Pitää myös muistaa, että ne tuntevat samoja tunteita, kuin me. Siitä huolimatta ihminen on ottanut oikeudekseen kiusata, alistaa ja pelotella niitä!!?

    • siskosisko

      Kissa ei tykkää fleecepeitoista.Laitoin peiton koriin joka oli mieluinen.Siihen loppui siinä nukkuminen.Kun otin peiton pois niin jopa kelpas.Kissa nukkuu tyynyn vieressä öisin.Tyyny pitää laittaa selkää vasten .Hän hakee laittamaan illalla,Lakanan pitää olla sileä eikä roskia saa olla vaikka itse on ne sinne kantanutkin.

    • kissaonkissa

      Elämässäni on aina ollut kissa.
      Kaikki ovat olleet erilaisia luonteeltaan; toiset älykkäämpiä, keskustelevia,toiminnallisia, mielialansa osoittavia, toiset taas rauhallisia, lähinnä ruuasta kiinnostuneita.
      Fleecepeitoista en tiedä mitään, liityisikö kuljetuskoppaan? Ei halua matkustaa, niinkuin ei kissat yleensäkään.
      Viimeisen kissani vein viimeiselle piikille vuosi sitten, ikävä edelleen...

    • Kissat-on-

      Tykkäsi sitten olla kopassa ilman sitä peittoa, siitä vain laskin 1 1. Nyt täytyy mennä leikittämään kissaa, se kaipaa nyt leikkiä...

    • Fiksuetsiapua

      Kissat on fiksuja .Meidän pihalle ilmestyi vieras kissa,kyöröttiin pois.Koska meillä koiria,jotka voisivat helposti sen napata.Kissa ei välittänyt,palasi aina uudelleen,ja miukui muutaman metrin päässä .Kylmien ilmojen tullessa,laitettiin loukku pihalle. Kissa meni loukkuun ja kuljetettiin löytöeläintaloon.Jälkeenpäin kyselin kissan kuulumisia.Pääsi omistajalleen takaisin. Oli karannut muuton yhteydessä jo yli vuosi aikaisemmin.Fiksu kissa,kun osasi tuppautua juuri meidän pihalle apua hakemaan,niin pääsi takaisin omistajilleen.Monet ei olis kissan hätää huomanneet,vaan antaneet sen olla.Ilman ruokkijaa,madottajaa,ja lämpimään pääsyä on kissalla varmasti ollut surkeat olot.Se näkyi käytöksestä,kun sitkeästi palasi pihaamme.Turkki oli siistin näköinen,joten ei olis uskonut sen jo niin pitkään kuljeskelleen ulkona.Ei kyllä maatiaisen karva takkuun mene,eikä huonolta edes näytä,enenkun kissa on jo todella huonossa kunnossa.
      Fiksu mirri oli,kun palas aina takas pihaamme,sai tarvitsemansa avun.Ja jatkossa ,kokemuksesta viisastuneena tarkkailen pihaa valppaammin.En halua,et joku kissa raukka,nälissään kituu tai kärsii kylmää pihassani.

    • jury1

      Hyvin teit, siitä kiitos. Eläimiä pitää auttaa. Kissat ovat todella älykkäitä. Joskus tuntuu, että älykäämpiä kuin moni ihminen. Niitä pitää vain osata "lukea". Kissa osaa näyttää, mitä hän haluaa. Kissa myös kiittää hyvästä hoidosta.

    • sähikäiset

      Kissat eivät tykkää tekokuiduista. Ovat itse sähköisiä ja varmaan se liittyy jotenkin sähköistymiseen. Myös untuvatäkin päälle ei meidän mirrit koskaan tulleet köllöttelemään. Kissat ovat paljon fiksumpia, kuin me pystymme kuvittelemaan!

    • Soolo

      KISSAT OVAT NS. piiloälykkäitä. Huomioivat kaiken, mutta näyttävät harvoin taitojaanMeillä kissanäyttää katseellaan ja äänellään, mitä haluaa. Ja auta armias, jos et toimi heti. Ensin se on nostettava komeron ylimmälle hyllylle, josta haluaa melko heti pois. Silloin käännän selkäni kisslle ja se kipuaa olkapäitäni pitkin alas. Kun herra syö. niin keittiöstä ei saa kuulua pihahdustakaan. Yöllä on joskus tukalaa, kun Soolo nukkuu kaulani päälä ja koirani Touho melkein vieressä. Tulee kuuma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe