Taksien sota Hämeenlinnassa

Onnaurettavaa

HäSan mukaan Taksi Hämeen kuskit kiusaavat Inter Taksien kuljettajia. Näyttävät kuulemma käsimerkkejä ja pussittavat autoja. Nämä Taksi Hämeen kuskit on kun pikkupoikia hiekkalaatikolla. Yksi on varmaa että en ota yhtään Häme Taksin autoa reissuilleni. Jätän pikkupojat leikkiin hiekkalaatikolle.

48

3411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TaxiMoskvits

      Ottaahan se varmaan kupoliin kun kilpaileva yritys ajaa halvemmalla ja omat katteet jääkin vähän pienemmiksi kun ei niitä ajoja olekaan entiseen malliin ja vapaa riisto on loppunut. Näin toimii kapitalismi.

    • AsemanPimeinTaxi

      Olen jo kymmenen vuotta ajanut yyberiä Renault Meganellani jaa ekat vuodet oli Nissan micra ja minulle onkin muodostunut jo pendelöijistä vakiasiakaskunta. Muutama satku pimeenä kuussa ei ole keltään pois.

      • Jfknfnt

        Valehtelet! Yksikään Megane ei kestä 10 vuoden ajoja


    • InterTaksiOnTosiHyvä

      Ajoin muutama viikko testimielessä aivan saman hieman yli 5 kilometrin taksimatkan Taksi Hämeen ja Inter Taksin autoilla
      InterTaksin auton tilasin nettisivuilta ja Taksi Hämeen auton otin tolpalta samaan aikaan eli myöhään lauantai iltana.
      Hintaero oli Interin hyväksi yli 5 euroa!!
      Interin kyyti maksoi noin 13,59 € ja Taksi Hämeen 18,90 €.
      Ajan 100% varmasti vain Interin autoilla edullisen hinnan, mutta etenkin HäSassa uutisoidun Interin toimintaan kohdistuvan törkeän häirinnän ja kiusanteon vuoksi.
      Hävetkää Taksi Hämeen kuskit!

      • Anonyymi

        Taksi Häme on syöpä. Ajavat autojen takapuskureissa kiinni ja kaahaavat reilua ylinopeutta. Tätä tuntuu tekevän useammat Taksi Hämeen kuskit Hämeenlinnassa. Tämän lisäksi taksihinnat oudon korkeat jopa lyhyillä matkoilla.
        Pitääköhän alkaa iltaisin kuvaamaan poliisille todistusaineistoa, jotta saadaan tämä törkeä käytös loppumaan?!


    • jdqdjkäs

      Hmm. Pari viikkoa sitten , La/Su välisenä tulin Interin taksilla kotiin myös n.5km matkan. Kyyti maksoi n. 19€. Taksin otin tolpalta joten hintaero Interin hyväksi on puhdas 0. Kyseistä toimijaa vastaan minulla ei ole mitään, päin vastoin kaikki sujui hyvin ja kuski oli mukava.

      Halusin tuoda tämän esiin siksi että monilla on tapana verrata kahta täysin erilaista tuotetta/palvelua. Kuten tässäkin avauksessa...

      • InterTaksiOnHalvin

        Minulla ei ollut tarvetta mennä tolpalle hakemaan taksia, vaan tilasin sen erittäin helppokäyttöisellä kännykään ladatulla sovelluksella.
        Miksi ihmeessä pitäisi hakea taksikyyti tolpalta?
        Kuten kirjoitin aiemmin, hintaero oli yli 5 euroa Intertaksin hyväksi.


    • WaldemarX

      Intertaksin hinnaksi sain kun 5 km matkaan kukuu kaupungissa 10 minuuttia 14,84€. Siis, kilometri 0,69€ * 5= 6.90. Aika 0,79€ minuutti = 6,90€.
      Lisätään alkuunlähtömaksu 3,99€. Yhteensä 14,84€.


      Taksi häme. Alkuunlähtö 5,90 1.60 km *5km. yhteensä 19,90€.

    • SuhariXx
      • Anonyymi

        Kuka päivällä taksia tarvitsee? Kyllä bussi kulkee halvemmalla.


    • Saako-tilatun-taksin

      ”Kerran Interin taksi oli poiminut epähuomiosssa rautatieasemalta asiakkaan, joka oli tilannut kyydin aluetaksilta. Sen seurauksena aluetaksin auto oli kiilannut Interin auton pysähdyksiin ja vaatinut asiakkaan omaan autoonsa.

      – Emme ensin meinanneet edes uskoa tätä todeksi, kunnes tarkistimme asian autokameroista, Vasiljev kertoo.”

      https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/inter-taksin-kuskeja-kiusataan-hameenlinnan-taksitolpilla-kiilaamista-pussittamista-ja-suunsoittoa-403725/

      Mitäpä jos minä menen taksihämeen taksilla Helsinkiin ja otan ”epähuomiossa” asiakkaan, joka on tilannut Taksi-Helsingin taksin.

      Varmaan Taksi-Helsingin kuljettaja sanoo että ei se mitään, ota pois vaan.
      Tai jos menen Helsinki-Vantaan lentokentällä väärään jonoon.
      Ilmeisesti saan olla siinä.

    • Niinpäniiin

      ”Pääkaupunkiseudun taksiyhtiöiden uusi hinnoittelumalli huomioi matkan pituuden lisäksi myös koko matka-ajan. Tämä tuo mojovat korotukset ruuhka-aikojen taksimatkojen hintoihin. Kaiken aikaa raksuttava minuuttiveloitus kun kostautuu matkanteon hidastuessa.

      – Ruuhka on siirretty kokonaan asiakkaan riskiksi. Matka-ajan piteneminen kymmenen minuuttia nostaa lyhyenkin kyydin hintaa lähes kymmenellä eurolla, Yleen yhteyttä ottanut asiakas toteaa.

      Hän tarjoaa esimerkiksi 21 minuuttia kestäneen seitsemän kilometrin matkan Etelä-Haagasta Ruoholahteen. Hän on tottunut kulkemaan sen kello 8 ja 9 välisenä aikana arkiaamuisin.

      – Ennen uutta hinnoittelua matka maksoi 23,80 euroa. Uuden mallin mukaan sama matka maksaa nyt 30,10 euroa, asiakas päivittelee.”

      https://yle.fi/uutiset/3-10484638

      • Anonyymi

        Nyt on alkanut eteläsuomessa ilkivalta takseihin. Taitaa olla ihmiset tosi tympääntyneitä mamu takseihin ja mafia meininkiin. Husut ei taida olla suosittuja


    • Reilupeli

      ”Kerran Interin taksi oli poiminut epähuomiosssa rautatieasemalta asiakkaan, joka oli tilannut kyydin aluetaksilta. Sen seurauksena aluetaksin auto oli kiilannut Interin auton pysähdyksiin ja vaatinut asiakkaan omaan autoonsa.

      – Emme ensin meinanneet edes uskoa tätä todeksi, kunnes tarkistimme asian autokameroista, Vasiljev kertoo.”

      Mitä Vasiljevj ei usko. Sitäkö että Interin taksi oli poiminut aluetaksin asiakkaan kyytiinsä.
      Hyviin taksitapoihin kuuluu kysyä, ”oletko tilannut jo kyydin itsellesi? Jos menee ilman tilausta esimetkiksi rautatieasemalle.

      Ei asiakasta voi epähuomiossa poimia kyytiinsä kun toimii reilun pelin säännöillä.
      Asiakas tilaa usein tuollaiseen paikkaan taksin nimellään. Hyviin tapoihin kuuluu myös kysyä millä nimellä olet taksin tilannut.

      Mitäpä jos olet itse nimellä tilannut taksin rautatieasemalle ja joku ottaa tilaamasi taksin nenäsi edestä.

    • jarrupala

      Vasiljeff kirjoitteli että yhdellä autolla ja kujettajalla hommataan kivitalo, että sen verran on ollut ylihnnoittelua vanhan lain mukaan.

      Itse hän rehvastelee kymmenillä autoilla tai sen tapaisilla ja niitä riittää useisiin kaupunkeihin, kuinka suuriin tuloihin / kivitaloihin hän pyrkii vaikka toisia moitti .

      Kuulin sellaisen jutun että aikanaan kun tilasivat taksin jos ei ollut Mersu se lähetettiin takaisin ja sanoivat tilanneensa Taksin.

      Nyt on kansalaiset saaneet mitä ovat halunneet , nimittäin Taxilupien vapautuksen jota on mankuttu kymmeniä vuosia, kelan ajotkin sujuu kuin rasvattu ainakin lehtitietojen mukaan ja joka tilauksen kanssa oltava tarkkana että ken vie milläkin hinnalla, taitaa nää sotkut olla vasta alkusoittoa , että kuka vie milläkin hinnalla .

    • hyväpalvelu

      Tästä lähtien Inter Taksi.

      • TörkyilyLoppuu

        Juuri näin! Vain Inter Taksi. En astu enää ikinä törkyilevien Taksi Hämeen kuljettajien kyytiin!!


    • Ambolinna

      Mikä ihme sota? Onko Suomesta tullut jokin kehitysmaa, jossa taksiasiakkaastakin tulee käsirysy.

    • pitääköpaikkansa

      Onko Häme Takseilla huono palvelu kun täytyy asikkaat hakea kiilaamalla.

    • eitoivottavasti
      • LipsLips

        Duck Face kiihottaa kerran kokeileen ja naamaan.


    • Makkaraperunat

      Hämärin naistaksikuskit vois ajaa rekkaakin.

    • Loistava.uudistus

      Pe/la yönä taksilla kotiin. En tiedä mikä firma koska ei liiemmin kiinnosta mutta hinta oli 23.90€. Aiemmin saman matkan pääsi vastaavana ajankohtana 19€:lla joten uudistus on erttäin onnistunut kun selvisi alle vitosen hinnannousulla.

    • NeuvojaKyselen

      minä yksinäisenä naisihmisenä haluan hyvää Suomea puhuvan, luotettavan ja ammattitaitoisen taksikuskin. Miten hoidan tilauksen? Voinko tilata suomalaisen kuskin? Saanko jostain "oman kulmakunnan luottokuskin" numeron? Ihan sama maksaako 5 € enemmän vai vähemmän, turvallisuutta en mittaa rahassa ja käytän taksia harvoin.

      • helpostilöytyy

        Googlaa oman kulmakunnan luottokuski!


      • Anonyymi

        Olen saanut hyvän ja suomalaisen taksinumeron ei tartte husun kyytiin lähteä. Husut huijaa vanhoja ihmisiä. Pinkki kieli näkyy kun lipovat huuliaan. Ja pyytävät erikseen palvelumaksun. Eivät edes osaa palvella. Sanotaan että huijausraha


      • Anonyymi

        Mustalux firman autoissa on pelkkiä luottokuskeja. En ole itse kuski. Kokemuksesta vain puhun.


    • TurvattomatKyheröt

      Ja mä en millään skodalla tai dacialla kulje.

      • PääKypärään

        Potkulauta olis ilmeisen sopiva sulle.


    • Anonyymi

      Seurasin pakolaisten ajotaitoja ihan perseestä. Luulevat ajavansa aavikolla mutta talvisää on toinen juttu. Eivät osaa ajaa. Näin hämeenlinnassa. Eivät ota mitään vastuuta. Pakolaiset pois auton ratista sanoo anne berner.

    • Anonyymi

      Bernerillä taitaa olla syöpä ainakin ulkonäkö on sellainen. Viinasellekin tuli joku runteleva tauti.

    • Anonyymi

      Karma. Veljeni se on karma, jota ei pääse pakoon.

    • Anonyymi

      Löytyykö Hämeenlinnasta taksi jostain varmasti luotettavasta firmasta? Helsingissä raiskataan asiakkaita, onko täällä samanlaista toimintaa? Maailma mennyt vituiksi.

      • Anonyymi

        Hämeenlinnassa liikennöi Mustalux niminen firma. Hintataso aika sama ku Taksi Hämeellä, mut palvelu todella ensiluokkaista ja kuskit on AINA siististi pukeutuneita. Tosi lämmin suositus.


    • Anonyymi

      Inter kuljetus meni konkurssiin ajoi liian halvalla!

    • Anonyymi

      Aina tulee ongelmia kun maahanmuuttajat on asialla. Mafia meininki alkoi kun mamut istui rattiin. Tekisivät joskus jotain hyvä

      • Anonyymi

        Mamut vie vitosella himaan. Lisää mamuja rattiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mamut vie vitosella himaan. Lisää mamuja rattiin.

        Matkalla voi ottaa mamulta vitosen kytkinlevyn kämpille !


    • Anonyymi

      Ei kannattais ajaa taksia kun on huonot hermot.Ajoimme Parolassa teollisuustietä 28.4 60 kymppiä 50 kympin rajoituksella,Taxi hämeen auto roikkui puskurissa kiinni .Kun olimme Mierolantien ja Hattulantien risteyksessä auto puhalsi ohi risteysalueella,taisi olla jorma otsassa.Tämoinen ihminen toimii asiakaspalvelussa!!!

      • Anonyymi

        Harmittava kyyti perämettään varmaan ei ole koskaan kenenkään mieleen ja sitten vielä yleensä joku juntti nutaa tiellä eli osuu kylän ainut auto tientukkeeksi. Nopeusrajoitukset ovat muutenkin naurettavan alhaisia.


      • Anonyymi

        Mistä tiedät että sillä hermot meni?


    • Anonyymi

      Hämiksessä ei vielä sentään viidakkoveitset heilu tolpalla, tosin ei kaukana sekään päivä !

    • Anonyymi

      Saako joistain numerosta oikeasti suomalaisen kuljettajan ja ajasta riippumatta? Taksit ovat nykyisin pelottavia.

      • Anonyymi

        Luonnossa voi edelleen maksaa aivan kuten ennenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luonnossa voi edelleen maksaa aivan kuten ennenkin.

        Nahkalompakolla maksaville tiedoksi tilattava tuntia ennen ehtii Viagra vaikuttaa.


    • Anonyymi

      Nahka lompakko kelpaa aina.

    • Anonyymi

      020202 softast tilannut mustaluxia viime aikoina. Tähän mennessä tullut vaalea kuljettaja ja musta mersu. Hinta sama kuin aluetaksilla.

    • Anonyymi

      Kuljen arkisin työni ja viikonloppuisin humalani vuoksi taksilla todella usein. Olen huomannut, että Hämeenlinnassa liikennöi käytännössä kolme taksia: Häme, I-Taksi ja Mustalux. I-taksi on ihan kauhea lafka. Koskaan ei tiedä mitä saa kun tilaa kyydin. Yleensä joku pizzataksin näköinen toteutus. Taksi Häme pitää jotain tasoa yllä, mutta palvelu on kehnoa.

      Mustalux taas yllätti iloisesti! Hintataso kilpailukykyinen, välillä jopa kolmikon halvin, mustat mersut, palvelu hyvää, kuskit ollu joka kerta ihan suomalaisia ja siistit puvut päällä avataan ovi asiakkaalle. 02-sovelluksesta saa helposti tilattua. Sanoisin, että Hämeenlinnan alueen Kovanen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe