Raiskaukset voidaan estää, jos halutaan

inhorealisti

Nuo pakolaisten hirveät teot voidaan estää ainakin lähes kokonaan. Miksi niitä on? Siksi, että nuorilla pakolaismiehillä on hirvittävä puute seksistä, joka on yksi ihmisen luonnollisimpia tarpeita. Ratkaisu siihen on, että Ouluun perustetaan Oulun kaupungin ylläpitämä bordelli. Jos se ei ole lakien mukaan mahdollista, lait on pikaisesti muutettava. Jo ammattiin perehtyneitä työntekijöitä löytyy alueilta joissa bordelleja on ollut iät ja ajat - Baltiasta, Keski-Euroopasta ja Afrikastakin, jotta on valinnanvaraa. Sitten Oulun kaupunki antaa kaikille pakolaisille viikoittain yhden ilmaislipun virkistykseen. Sen saa käyttää uimahallissa tai bordellissa. Tietysti omilla avustusrahoilla saa noita molempia palveluita käyttää useamminkin. Tuo kaikki tietysti maksaisi yhteiskunnalle. Mutta vain murto-osan siitä mitä tämä nykyinen systeemi. Tämä nykyinen tilanne on varsinainen kultakaivos asianajajille, jotka venyttävät juttuja mahdollisimman paljon. Lienee niin, että jo yhden raiskaajan oikeusjuttuihin ei yks sata tonnia euroja piisaa. Ja siten vielä täysihoito vankilassa päälle. Maksaa käsittämättömän paljon. Ymmärrän hyvin, että tuollaista moraalitonta ehdotusta vastustetaan. Mutta realismia se olisi.

60

1504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jarillekans

      Eikös Oulun omillekin pojille pitäs antaa ilmaisliput jotta olis tasaarvosta.

      • 123d12313f

        Oon 30 vuotias joka asu joskus oulussa. en ole raiskannu vaikka seksiä ollut elämässä muutaman kerran. joten seksin puute ei ole syy raiskaukselle.

        raiskaus on menolippu helvettiin


      • Sisterknows

        No niinhän se on.
        Mutta tiesitkös että seksi alaikäisen kanssa on myös rangaistava teko.


    • meenoolippumeenoolippu

      Jos omassa kotimaassaan ei kerran ongelmia käytöksessä ollut,niin sinne kannattaa kaikkien hakeutua.Jo ennenkun ne ongelmat alkaa, ja joutuu muut kärsimään.
      Ongelmat johtuvat turhautumisesta ja sopeutumattomuudesta kulttuuriimme ja ilmastoomme.Joten palaaminen kannattaa tehdä nopeasti.Pääsee omaan arkeen paremmin kiinni kotimaassaan,ja saa elämänsä järjestykseen .Sukulaiset ,oma kulttuuri ja kotimaa, sellaisen elämän jokainen ihminen ansaitsee.

    • PianTiedämmeAsemamme

      Yksinkertainen ajattelutapa, joka tuskin tehoaa näihin, ei ainakaan kaikkiin. Olen ymmärtänyt, että tällä tavalla jotkut muslimit alistavat paitsi naisia ja lapsia,myös koko kantaväestöä. Häpäisy ja sitä myöten ylemmyyden osoitus.

      • ins_allah

        Uskoisin, että suurin osa tänne peräpohjolaan tulleista nuorista miehistä ovat ns. elintasopakolaisia, kiertäneet läpi koko Euroopan ilmaista paratiisia etsien.
        Kulttuuri täällä on täysin erilainen, mutta kaikki palvelut, myös ilmainen sosiaali-ja terveydenhuolto, perheiden yhdistäminen (ankkurilapset) toimii, toisin kuin heidän kotimaissaan.
        En kerro, mitä pelkään lähitulevaisuudesta, koska se ei ole suvaitsevaista....


      • Kuuluuko.elättää
        ins_allah kirjoitti:

        Uskoisin, että suurin osa tänne peräpohjolaan tulleista nuorista miehistä ovat ns. elintasopakolaisia, kiertäneet läpi koko Euroopan ilmaista paratiisia etsien.
        Kulttuuri täällä on täysin erilainen, mutta kaikki palvelut, myös ilmainen sosiaali-ja terveydenhuolto, perheiden yhdistäminen (ankkurilapset) toimii, toisin kuin heidän kotimaissaan.
        En kerro, mitä pelkään lähitulevaisuudesta, koska se ei ole suvaitsevaista....

        Kysymys kuuluu miksi ne shoppailija-elätit ovat täällä elätettävinä


    • onlyThing

      Kyllä se ainoa toimiva keino on rajoilla käännytys, jos paperit eivät ole kunnossa. Mutta tätä ennalta ehkäisyä ei haluta jostain syystä käyttää.

    • tuntematon2

      Papereistako sen näkee onko mahdollinen raiskaaja?
      Kyllä nämä oululaisten kirjoitukset muutenkin ovat älyttömiä. Onko siellä vain pelkkiä idiootteja?

      • Samaöaki

        Mirempä muuten estät maahantulon kun et etes tiedä millä nimellä tätä heppua tarvittaessa etsis kun ei ole papereita ja nimi vaihtuu kuukausittain. Eri raiskaukkauksissa käytetään eri nimellä kun ei ole henkilöpapereita.


      • olipapölijää
        Samaöaki kirjoitti:

        Mirempä muuten estät maahantulon kun et etes tiedä millä nimellä tätä heppua tarvittaessa etsis kun ei ole papereita ja nimi vaihtuu kuukausittain. Eri raiskaukkauksissa käytetään eri nimellä kun ei ole henkilöpapereita.

        Meinaatko että ennen aktia näyttäisivät uhrille henkkarit?


    • allahonpieni

      Maailman keljuimmat maat ovat syystä keljuja ja usein islamin maota. Niitä porttikielto tänne. Homma hoidettu.

    • Sven_Tuuba

      Ouluun pitäisi perustaa Kannelmäki-tyyppinen "Nukkekoti".
      Siellä samassa asiakaspalvelujonossa voisivat saamattomat PS-peräkammarinpojat odotella vuoroaan Saharan eteläpuolisten rikastuttajien kanssa.
      Yhdessä rupatellen ja mellevästi leukaillen tulevasta coituksesta.
      Parhautta ja kotouttamista & monikulttuurisuutta!

      • Kepujullikat

        Pankkoeemeli siellä taas höpöttää.Kyllä taas eilenillalla näin joen toiselta puolelta mitä taas puuhailit taskulampunvalossa navetassa.
        Lopeta tuo lehmien ym. eläinten nussiminen tai teen ilmoituksen eläinsuojeluviranomaisille.


    • Törkeää

      Olisikohan aika ottaa jälleen tappotuomiot myös Suomessa käytäntöön? Nykyisten oikeus ja sisäministerin pitää rajusti kiristää tuomioita, lässytys ei nyt auta. Varmaan samanlaista tulee ilmi muillakin paikkakunnilla, mihin nuoria pakolaismiehiä on sijoitettu. Olisi aika harkita rajojen sulkua, jota osa Suomen kansasta on vaatinut siitä asti kun EU liitos tehtiin. Kaikki ongelmat, huumeista lähtien on lisääntyneet rajusti nykyisessä Suomessa. Sitten on vielä näitä julkihahmoja, kuten kokoomuksen Kanerva, joka tekstaili lehdistön mukaan jopa alaikäisille. Eikä häntäkään rangaistu, no ei tietystikään kun oli kokoomuspolitiikko.
      Pahoja traumoja jää nuorille, jotka ovat kokeneet järkyttävää väkivaltaa, Suomihan on jo kuten Intia!!!!

    • Trumppiiisti

      Ulos vaan, ei mitään tumputuslaitoksia.

    • kansanvaltaa

      Eihän näitä asioita muuten saa kuntoon, jos kansalaiset eivät lisää painetta hallitusta ja eduskuntaa kohtaan.

    • kriminaalitpois

      Järkyttävää suomalaisten tyttöjen ja naisten kannalta, että tällaisia kriminaaleja on suomeen päästetty. RAJAT KIINNI HETI!!!

      • OsaaNeLikatkin

        Vastahan 13v tyttö halusi itse jakaa seksiä 50€:n korvauksesta. Riisuuntuikin itse, eikä ollut sanottavammin humalassakaan.
        Sitten pojalta jäi raha antamatta, jolloin tyttö alkoi parkua RAISKAUS, RAISKAUS!
        Juttu oli hiljattain oikeudessa.


      • Ujonsorttisia

        On ne Suomen flikat vaan niin kainoja ja siveitä. Maalaavat ittensä ja laittavat rohkeasti paljasta pintaa näytille.
        Monet ihan nuoresta jo aloittavat (etenkin rahasta) tavaraansa tarjoomaan.


    • miksinäin

      Nuo kymmenen tuhatta tekee koko ajan lasten raiskauksia ympäri Suomen ja sitä olisi pitänyt ajatella ennen kuin toivotettiin tervetulleeksi ministereitä myöten.
      Valtion johdon lääkkeet ovat nyt että vihapuheet pois.
      Suomessa lapset ei voi hyvin,enää.

      • Säälientistähyvinvointi

        maata
        Ei Suomessa aikuisetkaan voi hyvin enää. Nykyiset vallanpitäjät ovat ajaneet maan perikatoon. Moraalia ei ole, rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Amerikkaa liehitellään ja miljardihävittäjiä hankitaan, samaan aikaan muualta tulleet valloittajat elävät kuin olisivat kotiinsa tulleet. Ihmiset voivat huonosti eikä parempaa ole näköpiirissä. Maan asiat eivät ole kenelläkään hallinnassa. Kukaan ei tee oikeasti mitään asiaintilan parantamiseksi.
        Sääli ennen niin hyvää maata.


      • mustaavalkoiselle

        No mutta nämähän ovat vain yksittäis tapauksia joten monta tuhatta tummaa poikaa ei vielä ole saanu maistaa suomalaista vaaleaa torttua joten kyllä se siitä .ja tytöt olkaa kilttejä näille ujoille pojille ne kertoo sitten kotona kuinka hyvä maa suomi on.


    • Loppiainen

      Onkohan noista joku jolle Sipilä tarjosi omaa asuntoaan hyvää hyvyyttään kempeleessä?

    • hyväehdotus

      Tarja Halonen on nyt keksinyt kaikkein varmimman keinon estää raiskaukset. Avainsana on perheenyhdistäminen. Tässä tapuksessa se trarkoittaa sitä, että Suomen pakolaismiehille tuodaan heidän kotimaistaan riittäväti uusia pakolaisia, tytöjä ja neitosia. Niin paljon, että halukkaille riittää jopa 3-4 vaimoa aitoon muslimityyliin. Kun miehellä on oma vaimo, ei tarvitse raiskata suomalaisia tyttöjä.

    • MenoJatkuu

      Ruotsissa globalisaatioraiskaususkovaisten ihanneyhteisön realisaatio on pidemmällä. Rikeby Tukholmassa ja Göteborg ovat hienosti hoitaneet sosiaalidemokratiansa.
      Sielläkin vain Ruotsidemokraatit vastustavat maansa raiskaamista. Kansan enemmistö sielläkin tykkää tästä sotatilasta, koska halveksivat paikallisia persujaan.
      Ei heillä ole silmät auenneet. Kansan tarpeille ja toiveille pyllistetään persettä, se on populismia.
      Suomessa matkitaan Ruotsia ja halutaan samat ongelmat tännekin.
      Vaikka tapahtuisi mitä, ja sitähän tapahtuu näitä "yksittäistapauksia" kiihtyvään tahtiin, kansan enemmistö ei halua jeesustelun ja pöyristymisen lisäksi tehdä mitään muutoksia.
      Tätä kulttuuria saadaan lisää, koska demokratiassa jännitystä, epäjärjestystä, seksuaalisesti kiihottavaa seuraa haluava puutteessa elävä kansanosa sekä orjatyövoimaa kiihkeästi odottava yrittäjäjoukko tätä haluaa.
      Meillä ei ole enää valtiomiehiä muualla kuin persuissa.
      Tämä muistetaan vaaleissa.

    • SitäTuleeLisääää

      Turha toive, että nykyiset vallankahvassa olevat nössöpoliitikot ja nössövirkamiehet, nössöpoliisit ja nössömedia muuttuisivat!
      Muutos lähtee nyt kansasta vaalien kautta, jos on lähteäkseen.
      Ei ole todennäköistä. Nukkuvat äänestäjät antavat valtakirjan raiskaajien taustajoukoille. Jatkukoon, ihan sama, kunhan mikään ei vaan muutu.
      Valtapuolueita äänestämään tottuneet eivät jätä äänestämättä, unohtavat raiskaukset kunhan vaalitentit alkaa. Omat intressit ja perintönä saatu puoluekiima ohjaavat antamaan kannatuksen rosvojoukoille.
      Yksittäistapaukset eivät paina mitään.

      Hoh...hoijaa!
      Jeesustellaan vaan ja räksytetään rappukäytävässä keskenään!
      Saadaan mitä tilataan.

      • TarljaLaitokseenJo

        Tarlja Halonen päästeli taas jälleen suustaan sammakoita ja aivopieruja.
        Ruotsalaismallisen ghettoutumisen ja hallitsemattoman väkivaltaisenb rikollisuuden edistäjänä tunnettu sosdemitantta esittää nyt matu-rikollisuuden ratkaisuksi sitä, että tänne rahdattaisiin roistojen isät, enot, papat, sedät...koko se väkivaltainen yhteiskunta sieltä jostain.
        Elikkä lisää vaan jengiä niin "paremmaksi kaikki muuttuu".
        Helppo homma.
        Arvopuolueet varmaankin tarttuvat tähän täkyyn!
        Aploodeja, aploodeja!!


      • Totuustuotuskaa
        TarljaLaitokseenJo kirjoitti:

        Tarlja Halonen päästeli taas jälleen suustaan sammakoita ja aivopieruja.
        Ruotsalaismallisen ghettoutumisen ja hallitsemattoman väkivaltaisenb rikollisuuden edistäjänä tunnettu sosdemitantta esittää nyt matu-rikollisuuden ratkaisuksi sitä, että tänne rahdattaisiin roistojen isät, enot, papat, sedät...koko se väkivaltainen yhteiskunta sieltä jostain.
        Elikkä lisää vaan jengiä niin "paremmaksi kaikki muuttuu".
        Helppo homma.
        Arvopuolueet varmaankin tarttuvat tähän täkyyn!
        Aploodeja, aploodeja!!

        Halonen horisi, kun ei muuta keksinyt.
        Vaikka niillä olisi 4 vaimoa, niin se ei estä raiskauksia ja naisten ahdisteluja. Niiden mielestä huiviton nainen ja tyttö on huora.
        Tilatkaa kirja: Islam yhdestoista vitsaus, niin tajuatte mihin olemme joutumassa.
        Haloselle, Sipilälle, Orpolle ja Soinille pitäisi ko.kirja saada luettavaksi.


    • Apuaaaa

      Satakunnasta terveisiä..kun rajat aukes rupes 9v tytölle tulla päivittäin kaveri pyyntöjä tumma hipiäisiltä 10v vanhemmilta..kyllä kyrsi

      • Sexiäkullekin

        Ne on niitä 12-14 vuotiaita puolalastomia sutturoita jotka jahtaa näitä värillisiä heppuja. Ihan tyrkyttävät itseään.
        Voipi siinä tumman pojan pää vähän pyörälle mennä kun paljasta rintaa ja reittä avoimesti tarjoillaan.


      • Kiertääkaukaa

        Kai teit tyttärellesi selväksi, kuinka toimia.


      • NäiSeONähtävä
        Kiertääkaukaa kirjoitti:

        Kai teit tyttärellesi selväksi, kuinka toimia.

        Voisha niit "raiskauksii" jonniiverra ennalt ehkästä jos likat ei ite menis tyrkylle.
        Valistus pittää alottaa jo iha pienest; mite tyttölapse soppii pukkeutuu ja ellää raittiist ja muutekii kunnollisest.
        Ja sit se, ettei jaa alastommii kuvviisa netis. Eikä jakele mittää muutakaa.
        Kyl hänt sitte miehetkii aikanaa paremmi kunnioittaa.

        Eiks nykyvää vanhemmat saa mittää järjestystä mukuloillee, täh?


    • Keinosekin

      Paras ehkäisykeino, olisi jos pakolaisille ei jaettaisi etuisuuksia, jolloin niitä ei tulisi loisimaan.
      Hyväksyn vain työperäisen maahanmuuton.
      Nyt niihin uppoaa n. 6000€/kk/pakolainen.

    • ULOSOTTOON

      ULOSOTTOON, SANOI HETA.
      SOPII NIIN PLEEN HYVIN TÄHÄN AIKAAN:

    • namiavaaan

      Kyllähän se 12--15 kesäinen tyttö tuntuu aika hyvältä kun saa sellaista.
      Eihän se tietenkään täysi-ikäinen ole mutta oikein soiva peli ja lähtee lastit aika kivuttomasti ulos.
      Itse kerran pääsin 15 vuotiasta painamaan useasti ja kieltämättä kivaa oli ja tyttö tuli aina mielellään luokseni käymään ja oli oikein himokas sekä isot tissit ja peppuakin oikein sopivasti löytyi..
      Tämä tapaus oli sellainen yö kiitäjä joka harrasti miehiä eli kävi useampien kanssa paneskelemassa.

      • seonseukkeli

        Noin tuossa namitteli ja hekumoi tunnettu jo vähän vanhempi kempeleen setä kokemuksistaan alaikäisen kanssa.
        Mitä tässä enää tummia poikia jahtaamaan.🤣


      • Paljonmelua
        seonseukkeli kirjoitti:

        Noin tuossa namitteli ja hekumoi tunnettu jo vähän vanhempi kempeleen setä kokemuksistaan alaikäisen kanssa.
        Mitä tässä enää tummia poikia jahtaamaan.🤣

        Jep jep. Ensin kauhea vaahtoominen ulkomaalaisten raiskauksista.
        Totuus kuitenkin, että tytöt jakaa ja suomisedät namustelee. Valtaosa näistä tapahtuu juuri niin.


    • äititässä

      Kyllä kai heilläkin on samalla tavalla toimivat kädet kuin suomalaisilla nuorilla miehilläkin?

    • AhmattiBenPella

      Maahanpääsyn ehtona tulisi olla kuohitseminen jo rajalla.

    • heidän.vika

      Raiskauset on helppo estää. Vanhemmat vain huolehtimaan lapsistaan.

      • tosi.on

        Olet 100%:n oikeassa! Muuta konstia EI ole. Suomalaiset miehet suurin uhka lapsille kuitenkin. Sekä kotona, että kartsalla.
        Eli pitäkää huolta lapsistanne!!!!!!!


    • johntravoltanserkku

      Mitään kalliita bordelleja tarvitse aavikkon**kerit: Lampaat ja vuohet,myös aasit käyvät ihan yhtä hyvin,,eivätkä tarvitse kuin heinää ja vettä. Sitä paitsi tutumpaa "kamaahan" lammas noille olisi kuin tyttö/nainen.

    • Suomessa

      Taulukko 1 Sukupuoliyhteyteen painostaminen, pakottaminen tai sen yritys
      Joskus elämänsä aikana
      15 vuotta täytettyään
      Viimeisen vuoden aikana
      15 vuotta täytettyään
      Tekijänä N % N %
      1. Nykyinen avio- tai avopuoliso 76 526 5,9 32 971 2,5
      2. Entinen avio- tai avopuoliso 96 260 18,7 - -
      3. Tuttu tai tuntematon mies
      (yhteensä) 271 261 14,8 22 606 1,2
      3a. pakottanut 78 930 4,3 4 044 0,2
      3b. yrittänyt pakottaa 192 331 10,5 18 562 1,0

    • salvuuhommia

      Munat pois heti rajalla. Oikea pakolainen tulee toimeen ilman pallejakin.

      • sosimple

        Kannatan pallien poistoa lapsiin kajoavilta. Värillä ei väliä. Pikaisen laskutoimituksen jälkeen vatiin jää 94% valkoisia palleja ja 6% mustia palleja.


      • Tiedotus

        Kaikkien lapsia hässivien tulee jatkossa pärjätä ilman palleja.
        Naapurinmiehet voivat sakilla suorittaa toimenpiteen saunan takana.
        Huom! Pallien värillä ei väliä.


      • tehhääntalkoilla

        Nonni. Nyt joukolla ilmiantamaan.
        Oulun seudulla voi alkaa isommatkin salvuutalkoot.
        Älkää heittäkö palleroita hukkaan,
        niistä saa hyvää koiranmurkinaa.


      • Inspector
        tehhääntalkoilla kirjoitti:

        Nonni. Nyt joukolla ilmiantamaan.
        Oulun seudulla voi alkaa isommatkin salvuutalkoot.
        Älkää heittäkö palleroita hukkaan,
        niistä saa hyvää koiranmurkinaa.

        Voitaisiko tällä peräti saada uusi koiranruokatehdas Ouluun, kerran palleja alkaa noinkin runsaasti tippumaan?


      • Mielen.kiintoista
        Inspector kirjoitti:

        Voitaisiko tällä peräti saada uusi koiranruokatehdas Ouluun, kerran palleja alkaa noinkin runsaasti tippumaan?

        Sittenhän me saadaan uusia työpaikkoja Oulun suunnalle. Koiratkin tulevat hyvin ruokituiksi mainiolla pallimakkaralla. Mustat ja valkoiset pallit jauhetaan ja pyöräytetään ekologisesti luonnonsuoleen.


      • Eikiitos
        Mielen.kiintoista kirjoitti:

        Sittenhän me saadaan uusia työpaikkoja Oulun suunnalle. Koiratkin tulevat hyvin ruokituiksi mainiolla pallimakkaralla. Mustat ja valkoiset pallit jauhetaan ja pyöräytetään ekologisesti luonnonsuoleen.

        ...niin...tehkää vaan makkaroita mutta minä en osta , en voisi kuvitellakaan että oma rakas lemmikkini söisi minkään rotuisen IHMISEN kiveksiä , hyi kamalaa.


      • Äläkähermostu
        Eikiitos kirjoitti:

        ...niin...tehkää vaan makkaroita mutta minä en osta , en voisi kuvitellakaan että oma rakas lemmikkini söisi minkään rotuisen IHMISEN kiveksiä , hyi kamalaa.

        Osta tok herkut mopsillesi!


    • hitlerolioikeassa

      no mutta pyydän hieman suvaitsevaisuutta "pieni pala rakkautta"

    • Huomionarvoista on, että raiskausjuttuja, kun on puitu TV:ssä niin SDP:stä ei ole Halla-ahoa vastaas
      Annti Lindtman tai Antti Rinne. Eduskunnasta luopuva Eero Heinäluoma joutuu puolustamaan.
      Pekka, haavisto, Emma Kari tai Ville Niinistö vihreistä eivät uskaltaudu julkisuuteen.
      Vasemmistoliiton Li Andersson häpeää kotonaan Turussa. RKP:n Eva Biaudet oli voimakkaasti tekemässä propagandaa matujen puolesta, kun maahan tunkeutuivat. Hän ja Emma Kari jopa takasivat suomalaisille, ettei heistä ole vaaraa. No kumpikaan tuskin kulkee bussilla, joita nyt yritetään suistaa vastaantulijoiden kaistalle. politiikoille tuli nyt pupu pöksyyn ja pelkäävät Halla-ahoa, kun hän on 10-vuotta varoitellut, mitä tapahtuu!

    • herkkujavain

      Kyllä mun mielestä jo 12-15 vuotias on ihan kypsä sänky leikkeihin.
      Jopa parempaa kuin jo loppuun jyystetyt 20-30 kymppiset kiertopalkinnot

      • Härskiä

        Teillä kun on se oma käytäntö, että lastakin saa...hyi miten inhaa!
        Mitä hiivattia varten tämäkin melu Oulusta, kerran näitä ei Suomen laki koske!!!!!!!


    • naturligtvist

      Taitaa lääninvankilassa olla tungosta palveluksiaan tarjoavista asianajajista- yksi on aina satavarma.

    • lammastarhuri

      Lampaistaki ne tykkää

    • exdemokr

      Paras keino ehkäistä raiskauksia on, kun miehiltä leikataan "makumutteri" pois, kuten tytöiltä silvotaan sukupuolielimet. Ei miestenkään tarvitse tuntea nautintoa, koska naisetkaan eivät niin saa kokea.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe