Seksuaalinen hyväksikäyttö oli valmisteltu huolellisesti

hopealanka

Suomessa lapsia varoitetaan tuntemattomien mukaan lähtemisestä sekä kotona että koulussa. Oulussa pitkään jatkunut 10-vuotiaan tytön seksuaalinen hyväksikäyttö oli valmisteltu huolellisesti. Samalla oli varmistettu, että lapsi ei kerro tapahtumista ihmisille, jotka olisivat voineet häntä suojella.
Tyttöä oli lähestytty sosiaalisessa mediassa ja mahdollisesti saalistaja esiintyi ikäistään nuorempana. Seurustelusuhteen aloittaminen tai seksi ei lapsia vielä kiinnosta, tuskin myöskään tupakka ja päihteet - kun kysymys on näin pienestä tytöstä. Tutkinnassa selvinnee aikanaan, millä lapsi saatiin houkutelluksi ansaan. Kutsuttiinko katsomaan koiran- tai kissanpentuja vai luvattiinko tarjota hampurilaisateria ja päälle pirtelö?
Kun seksuaalinen hyökkäys oli tapahtunut, lapsi ei välttämättä edes tajunnut, mitä hänelle oli tapahtunut. Jos tajusi, häpeä ja pelko esti kertomasta sellaisille aikuisille, jotka olisivat voineet suojella lasta.
Raiskaaja käytti tilannetta hyväkseen. Miehelle avautui mahdollisuus rahastaa seksistä ja sitä myös tehokkaasti käytettiin. En usko, että tyttöä on paritettu kavereille vain pelkästä jakamisen ilosta. Mitä pitempään raiskaukset ja pahoinpitelyt jatkuivat, sitä hämmentyneempi ja pelokkaampi tyttö on ollut - rikollisten eduksi.
Oulun seutu on seksuaalisesti osin kovin valistumatonta aluetta voimakkaan uskonnollisuuden vuoksi. Välttämättä tytölle ei ole kerrottu edes perusasioita seksistä. Ehkä on ajateltu vain, että kerrotaan sitten, kun kuukautiset alkavat. Suomalaistyttöjen kuukautiset alkavat keskimäärin vasta 12-13 vuotiaana. Ala-asteella ei aihetta terveystiedossa vielä juurikaan käsitellä ja jos opettaja itse kovin häveliäs ja sinisilmäinen, aihe saattaa jäädä jopa kokonaan.
https://www.vaestoliitto.fi/nuoret/turvallisuus/media/grooming/

35

774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isänimaa

      2015 näistä asioista puhuneet tuomittiin ja vaiennettiin. Eräskin äiti kertoi silloin medialle, että tulokkaat ahdistelevat hänen alaikäisiä tyttäriä. Äitiä haukuttiin mediassa rasistiksi.
      Tällä äidillä oli suojeluvaisto tyttäriään kohtaan. Hän oli oikeassa. Pyytäkääpä häneltä anteeksi!
      Lukekaa Suuraa, niin tiedätte näiden raiskareiden ajatusmaailmasta jotain.

    • hyvää_raiskaus_päivää

      Osalle raiskaajistahan oli annettu suomen kansalaisuuskin, ihan tuosta noin vain. Nyt pitää selvittää, kuka näitä kansalaisuuksia oikein jakaa ja miksi. Sitten vielä sekin, että tuon "suomalaisen" raiskaukset kirjataan tilastoihin suomalaisen tekemiksi.

      Miltähän ne tilastot näyttäisivät jos katsottaisiin etnisyyden mukaan?

    • KaveriltaKaverille

      Aloittaja puhuu faktaa - eivät ma-tut pelkästä kaveruudesta tällaista rinkiä pyöritä. En usko pahasti erehtyväni, kun sanon, että tässä on ollut todellisuudessa kyse lapsen parittamisesta. Ei ole kyse kaverin "auttamisesta" - vaan puhtaasta seksin myymisestä. Lasta on jotenkin pystytty kiristämään ja pitämään otteessa - sitä todistaa seksuaalisen hyväksikäytön jatkuminen usean kuukauden ajan.

      Raakaa ja häikäilemätöntä bisnestä tämä on ollut. Poliisi ei tietenkään kerro tässä vaiheessa asiasta suoraan sen oikealla nimellä. Kyllä se totuus sieltä paljastuu!

      Vuoden 2017 selvitettyjä seksuaalirikoksia oli 693 kpl, joista ma-tuj-jen tekemiä oli 286 kpl eli 41.27% kokonaismäärästä. Siitä voi jokainen itse päätellä, missä mennään tällä rintamalla.
      Tapaukset vain muuttuvat entistä iljettävimmiksi.

      Vanhemmat pitäkää huolta lapsistanne!

      • hopealanka

        Ei siitä mihinkään päästä, että afrikkalais- ja arabitaustaiset ovat raiskaustilastoissa omaa luokkaansa suhteessa lukumääräänsä Suomessa. Uhrit ovat tavallista useammin myös alaikäisiä. Tässä ovat kunnostautuneet erityisesti irakilaiset, vaikka eivät edes omien maanmiesten raiskauksetkaan ole heille vieraita - kuten vastaanottokeskuksissa on tapahtunut.

        Varoitetaan lapsia, niin tyttäjä kuin poikiakin, kaikenlaisesta yhteydenpidosta tuntemattomien aikuisten kanssa sekä Internetissä että kasvokkain. Ikävähän lapsille on näistä puhua, mutta vielä ikävämpi, jos ei puhuta. Samalla voidaan kerrata myös se, että tuntemattomien autoon ei saa nousta eikä keneltäkään saa ottaa vastaan makeisia tai muuta syötävää.

        Kansainvälistyä voi myöhemminkin. Aikuisena osaa jo paremmin pitää huolta itsestään ja ennakoida uhkaavat tilanteet. Tosin täysi-ikäisyyskään ei ole suojannut satoja afrikkalaisten ja arabien raiskaamia suomalaisnaisia.


    • RautaaRajalle

      Suomi on täynnä pedofiiliraiskaajia ja vihreät siat väittävät aivan muuta.

    • Lapsetheitteillä

      Tässä pitää myös muistaa se,että kaikilla lapsilla ei ole sitä turvallista aikuista neuvomassa ja huolta pitämässä. Aika yksin siinä ollaan. Eikä ole sitten rohkeutta eikä välttämättä tietoakaan, mistä apua voi hakea.

      • hopealanka

        Näin valitettavasti monen lapsen kohdalla on. Jokaisella lapsella pitäisi olla edes muutama luotettava aikuinen, oli sitten oma isovanhempi, kummi, opettaja, koulun terveydenhoitaja tai vaikka naapurin lasten vanhemmat.


    • VJoteSit

      Uskon että lapsi on ollut hieman heikkolahjainen ts. lievästi kehitysvammainen.Näitä lievästi kehitysvammaisia ei juurikaan erota ns. normaaleista eikä näillä ole myöskään mitään erityistä ns. valvontaa. Asuvat kotona kuten normilapsetkin. Eivät he ole mitenkään erityisvalvonnassa jos kotona asuvat vaan perhe-elämä on ihan normaalia ilman erityisiä valvomisia.

    • 11vtytönvanhempi

      Alaikäinen tyttö on helposti harhautettavissa ja huijattavissa. Vastuu on yksin sillä pahansuopalla henkilöllä joka suunnittelee lapsenraiskausta. Itsepuolustustaitojen opettaminen ei auta, esim. 11v tyttölapsi ei pärjää aikuiselle miehelle kamppailussa. Ja lapsi saattaa vielä uskoa ihmisten yleiseen hyväntahtoisuuteen sinisilmäisesti. Ei tuohon mitään kehitysvammaisuutta tarvita että joutuu vanhemman miehen hyväksikäyttämäksi. Vain riittävän sairasmielinen mies.

      Pitääkö meidän vanhempien nyt opettaa lapsillemme pelkäämään ulkomaalaismiehiä tai miehiä yleensäkin??

      Ehdotukseni on että kansalaisuudesta riippumatta rangaistus lapsenraiskauksesta pitäis olla raiskaajan sukuelinten poisto. Saadaan se ongelma poistettua.

      • pallitveks

        Kannatan ehdotusta raiskaajien sukuelinten poistosta!!!!!!


      • hopealanka

        Raiskauksessa ei ole pohjimmiltaan kysymys seksin tarpeesta, vaan uhrin alistamisen tuomasta vallankäytöstä nauttimisesta. Jokainen oppii jo murrosikäisenä, miten itse voi helpottaa seksuaalisia tarpeita. En siis usko, että kivesten poistaminen tai kemiallinen kastraatio lääkkeillä toisi muutoksen. Ei auttaisi edes se, että , ei edes että heppi leikattaisiin juuresta poikki, jos raiskaajalle jätettäisiin kädet. Niilläkin voi voi käyttää sairaasti valtaa ja loukata toisen itsemääräämisoikeutta.


      • pallitveks
        hopealanka kirjoitti:

        Raiskauksessa ei ole pohjimmiltaan kysymys seksin tarpeesta, vaan uhrin alistamisen tuomasta vallankäytöstä nauttimisesta. Jokainen oppii jo murrosikäisenä, miten itse voi helpottaa seksuaalisia tarpeita. En siis usko, että kivesten poistaminen tai kemiallinen kastraatio lääkkeillä toisi muutoksen. Ei auttaisi edes se, että , ei edes että heppi leikattaisiin juuresta poikki, jos raiskaajalle jätettäisiin kädet. Niilläkin voi voi käyttää sairaasti valtaa ja loukata toisen itsemääräämisoikeutta.

        Noinkin. Mutta hillitsee se himoja kun pallit poistetaan. Mukaan lukien insestin, heille samat säännöt ja toimenpiteet.
        Kannatan edelleen!!!!!


      • Lawandorder
        pallitveks kirjoitti:

        Noinkin. Mutta hillitsee se himoja kun pallit poistetaan. Mukaan lukien insestin, heille samat säännöt ja toimenpiteet.
        Kannatan edelleen!!!!!

        Vehkeet katsotaan valtiolle meneteyksi. Sellainen pykälä Suomen lakiin.
        Koskee kaikkia kansallisuuksia, myös omia.


      • toimenpide
        Lawandorder kirjoitti:

        Vehkeet katsotaan valtiolle meneteyksi. Sellainen pykälä Suomen lakiin.
        Koskee kaikkia kansallisuuksia, myös omia.

        Vehkeet valtiolle, mustat tai valkoiset. Kannatetaan!


    • ResAlikYKvääp

      Espoossa näin, kun turvis vonkas tosi nuorta tyttöä. Sama turvis vetää hassuheinää aina kun on "kotona", mut espoon poliisi on sitä mieltä, että ei saa noin sanoa! Prinsessan pitää kuulemma nauttia kulttuurista! Niin kela, sossu ja typpi voitte nauttia tästä tilanteesta!

      • hopealanka

        Niille on ihmissalakuljettajat mainostaneet Suomea korkean teknologian ja vapaan seksin maana. On helppo saada seksiä ja helppo saada hyväpalkkainen työpaikka. Syyrialaisille Ruotsia markkinoitiin maana, jossa jokainen sinne tuleva syyrialaismies saa oman ruotsalaisen tyttöystävän. Nämä markkinointikikat vetivät hyvin ja salakuljettajat tekivat kunnolla tiliä.


    • Latbba

      Kyllä ihmetyttää ettei kotona huomata mitään! Tuon ikäinen lapsi ei taatusti pysty esittämään että kaikki on hyvin/normaalisti. Varmaan todellakin hyvät kotiolot....

      • EiMinunSuomeni

        Et ole kokenut sitä? Kun lapsi ei osaa keroa, ei uskalla. Menee tosiaan se 1/2 vuotta tai vuosi kun oireilu ei lopukaan ja tajutaan, että jotain on tosiaan pielessä. Arvosanat tippuu. Ensin syytellään alkavaa murrosikää, kun lapsi muuttuu ja tuittuilee.

        Suomessa on uskaltanut laittaa lapsen kouluun, koulumatkalle, harrastukseen, lähikauppaan jne. Pariisissa jokaisella (yhtään tuloja saavan perheen) lapsella on oma vartija aina mukana, eli aikuinen saattaja, syystä että.....https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/etela-euroopassa-lasta-ei-paasteta-koulutielle-yksin-vapaaehtoiset-vahtivat-suojateita/5281914


        Liikenne, mutta myös kidnappaukset, pedot.


      • psyk.pkl

        Entäpä jos kotioloissa lapsi saa tuta aikuisen (sukulais)miehen "läheisyyden" jo pienestä pitäen.
        Ei hän silloin voi ymmärtää mitä vieraat sedät hänelle tekevät.


    • eikunmenoxi

      Jos oman perheen kohalle sattuisi, pyssyn hakisin kaapista.

      • LapsetUhrataan

        Valitettavasti ymmärrän ja komppaan; Suomen virkamiehet kun ei tee mitään tai riittävästi. Lapset rikotaan ja tuhotaan, omansa ja kantasuomalaiset lapset.


      • kristillistä
        LapsetUhrataan kirjoitti:

        Valitettavasti ymmärrän ja komppaan; Suomen virkamiehet kun ei tee mitään tai riittävästi. Lapset rikotaan ja tuhotaan, omansa ja kantasuomalaiset lapset.

        Noin. Ensin uhrataan omassa kodissa ja mustat miehet vielä siihen päälle.
        Lapsi ei uskalla kertoa poliisille kun kotona on kielletty.


      • Suvisetseurat
        kristillistä kirjoitti:

        Noin. Ensin uhrataan omassa kodissa ja mustat miehet vielä siihen päälle.
        Lapsi ei uskalla kertoa poliisille kun kotona on kielletty.

        Juuri tuollainen kotikutoinen maaperä on otollinen ulkomaan miehille.
        Että hys hys ei niistä saa kertoa...


      • samaapahuutta
        Suvisetseurat kirjoitti:

        Juuri tuollainen kotikutoinen maaperä on otollinen ulkomaan miehille.
        Että hys hys ei niistä saa kertoa...

        Koska tuolla suunnalla tapahtuu näitä, voivat tekijät hyvinkin olla perillä, että määrätyissä (uskonnollisissa) kodeissa tyttöjä "avataan" käyttöön hyvinkin nuorina.
        Kauheita tekoja molemmilta osapuolilta!


    • Faktaakoko

      Tyttö taisi olla raskaana ja siten tuli ilmi juttu!

      • minkävärinen

        Siis oliko sukusiitos vai mustanmiehen tekosia?
        Varmaan lähempänä 15v kuin 10v lienee tuleva äiti.


      • EiAborttia
        minkävärinen kirjoitti:

        Siis oliko sukusiitos vai mustanmiehen tekosia?
        Varmaan lähempänä 15v kuin 10v lienee tuleva äiti.

        Värin näkee vasta keväällä kun syntyy. Onko oman suvun näköinen valkonaama vai tummahipiäinen suklaasilmä.


      • UhriRaskaanako

        Hyvin mahdollista, että asia tuli päivänvaloon vasta sitten , kun uhrin on huomattu olevan raskaana.

        Raiskaamiset ovat alkaneet jo heinäkuussa, joten aikataulu sopii hyvin asian mahdolliseen raskauteen.

        Tämäkin asia selvinnee, kun asia on käsitelty käräjäoikeudessa. Vai salataanko sekin kansalta?


    • tiitser

      Eikö noita voi myös houkutella pieneen "koulutustilaisuuteen" netissä.

      • samatsävelet

        Kumpiako lähinnä, les-toja vai ma-tuja?
        Molemmilla miehet "koulutuksen" tarpeessa.
        Pyytäkää kupaisetkin, heillä on paljon yhteistä kerrottavaa!


    • Kukkahattu1234

      Olen odotellut oululaisvanhempien kirjoituksia siitä, kuinka tämä saalistus tapahtuu.
      Koska jokainenhan on nyt ratsannut lapsensa puhelimen ja somen, eikö niin?
      Yhtään kirjoitusta en ole asiasta nähnyt.
      Miksi? Sensuroidaanko ne?
      Yrityksen kohteita on takuulla kymmeniä.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4714
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1904
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      229
      1463
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    10. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1234
    Aihe