Valtamedia taas natsihysterian kourissa!?

MamutusmediaVauhdissa

Valtamedia( etenkin YLE ja Iltalehti) kiljuvat kurkku suorana, kuinka ihan natsirivistöt marssivat liput liehuen Helsingissä? Ja kuinka he uhkaavat jopa maamme demokratiaa(?) tahtoen kumota sen?Vaikka kyse on muutamasta kymmenestä aktiivista koko Suomessa!

Eli törkeästi taas valta- eli valhemedia pyrkii leimaamaan mamutulvan vastustamisen ja oman maan, kansan ja kulttuurin puolustamisen joksikin ääriajatteluksi. Tavoitteena on aivopestä kansalaiset niin, että tervehenkinenkin isänmaallisuus ja suomenmielisyys koetaan vastenmieliseksi!

Ps. Ja kiihkosuvakeille ja äärivasureille tiedoksi: Minä EN ole natsi ENKÄ kannata kyseistä aatetta! Joten voitte säästää ne tyypilliset senkin natsi-kommenttinne.

39

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • härskiä_leimaamista

      Valtamedia puhuu "natsimarssista", vaikka selvästi suurin osa on vain mamutulvan vastustajia?!

      Ja TIETENKIN muistetaan tuoda esiin, kuinka mukana on ihan muutama persukin. Arvatkaapa miksi? ;-)

      • pelkäävänainen

        muutama sata natsia ei suomalaista naista pelota.

        sen sijaan kymmenet tuhannet miehet, joiden naiskäsitys on kivikaudelta, TODELLAKIN PELOTTAA!


    • natsejakaikkialla

      Aavikonöyhökin on parhaillaan yksiönsä keittokomerossa höyryttämässä teekattilansa yllä karvahattuaan. Keittää siinä sitten loppuillasta munansa kaapista.
      Joutuu venyttämään sen kokoa 70 vastaavaksi, jotta aiheesta turpeaksi punehtunut pää mahtuu reuhkaan. Tulemme saamaan aiheesta vallankin mielipuolista selitystä
      polttopulloja ja hyppypotkuja unohtamattakaan. Hakaristilipuista en pitänyt ollenkaan. Niistähän kuitenkin suurin poru syntyy. Anarkoporukka kyllä oli tapansa mukaisesti suu torvena kasvot peitettyinä huutelemassa ja olisiko moktaarin sukulaistyttö puhallellut nokkahuiluun kutsuhuutoja joillekin.

    • hhj

      Nämä "natsit" ei sentään raiskaa lapsia, niin kuin pakolaisena suomeen saapuneet pakolaiset Oulussa teki.

      • Juuston_ystävä

        Ilman natseja puhuttaisiin venäjää ja syötäisiin hapankaalia.


    • HerääSuomi

      Hesarin pääkirjoituksen mukaan jokainen kansalainen on suomalainen, jos vain TUNTEE itsensä suomalaiseksi!? Minä tunsin lapsena olevani apassi-intiaani, mutta sitten kasvoin aikuiseksi ja tajusin olevani suomalainen ja ihan tyytyväinen siitä. Mutta jos Hesariin uskoo, niin ehkä sittenkin olen apassi! ;-)

      Leikki sikseen. Valtamedia jatkaa vaan suomalaisuuden halventamista, vähättelyä ja jopa kieltämistä! Halutaan tietoisesti sekoittaa kansalaisuuden kansallisuuteen. Molemmissahan merkityksissä suomalainen-nimitystä käytetään.

      Lopullisena tavoitteena on se, että suomalainen-nimitys katoaisi kokonaan kansallisuutta eli etnisyyttä ilmaisevana käsitteenä. Jokainen pysyvän oleskeluluvan saanut mau on sitten muka ihan yhtä suomalainen kuin aitosuomalainenkin!?

      Näin meiltä suomalaisilta pyritään ryöstämään kansallisuutemmekin eli suomalaisuutemme!

    • johntravoltanserkku

      Poliitikko-poloiset taas joutuivat "pöyristymään" ja vieläpä huomattavasti pahemmin kuin Oulun tapauksen yhteydessä,,onhan tuo jo jotakin..aivan hirveätä kun marssitaan,,luvan kanssa.
      Tuollainen marssiminenhan on HUOMATTAVASTI pahempi kuin pikkutyttöjen raiskailu ?
      Tai murhayritykset? Ainakin YLE ottaa minkä vaan irti saa,,jospa "unhoittusi" ikävemmät asiat.

      • Samaa mieltä. Karmea hehkutus jostakin lipun kannosta kun maassa tapahtuu paljon pahempiakin asioita. Taas nähtiin mikä päättäjien ja valtamedian linja.


    • Sielläkin_osataan

      Äärioikeiston nousu on reaktio länsimaalaisvihaa vastaan. Ei pidä unohtaa sitä, että mm. Lähi-Idässä länsimaalaisten vihaaminen ei ole mitenkään harvinaista. Onpa siellä usea johtohahmo julistanut sodankin Länsimaita vastaan. Lähi-Idässä on rauhantahtoisiakin ihmisiä, mutta suurin osa ajattelee, että muslimit - ja erityisesti Lähi-Idän muslimimiehet - ovat tämän planeetan parhaita ja tärkeimpiä ihmisiä.

      • E420

        En ole havainnut äärioikeiston olevan nousussa. Tunne aarioikeiston noususta ohtunee siitä, että osaa vasemmistosta kutsutaan äärioikeistoksi.


    • sikamainen.media

      Ilta-sanomat, hesari, yle ja iltalehti syyllistyivät kaikki valeuutisointiin tänään mitä törkeimmässä mitassa. Natseja ei ollut satoja vaan muutama kymmen, natsit eivät hyökänneet poliisin kimppuun vaan poliisi hyökkäsi repimään natsien liput käsistä väkivalloin jne.

      Uutisointi oli tarkoituksenhakuista, hysteeristä, harhaista ja paikoin ihan suoraa valetta.

      • mutmihinseperustuu

        Ei media totuutta kerro, miksi muuten ranskassa olisi juuri pienituloiset lähteneet kaduille ja ei mene kauan kun täällä toistuu sama, eli kansanedustajan "työttömyyskorvausta" nostettiin 300 eurolla? Ja kun on 15 vuotta osannut kusettaa saa 4000 euroa kuukaudessa?


      • Totuuskomissio1

        Tottakai ne on hysteerisiä, kun petosjytky pressan juhlissakin oli näitä mätä yleläisiä ja iltalehtien edustajia, samaa yhtäköyttäyhdistystä siis ,joten valtavalemedia nimitykset ovat oikeaan osuneita.

        Mediat on pääosin poliitikkojen ja monikulttuurisen globalismin puudeleita, ei vallan vahtikoiria, tai rehellisyyden kunnioittajia.


      • klmjlk
        Totuuskomissio1 kirjoitti:

        Tottakai ne on hysteerisiä, kun petosjytky pressan juhlissakin oli näitä mätä yleläisiä ja iltalehtien edustajia, samaa yhtäköyttäyhdistystä siis ,joten valtavalemedia nimitykset ovat oikeaan osuneita.

        Mediat on pääosin poliitikkojen ja monikulttuurisen globalismin puudeleita, ei vallan vahtikoiria, tai rehellisyyden kunnioittajia.

        Näin se näyttää olevan. Persujakaan eivät luultavasti halua mukaan hallitukseen, koska nämä tulevat pääasiassa Wanhan hyväveli-kerhon ulkopuolelta.

        Näyttää siis siltä, että tarvitsemme "valemedioita" enemmän kuin koskaan ennen - eli te jotka niihin kirjoitatte: tehkää hyvää ja moitteetonta työtä.


    • eiollaturvassakukaan

      Näillä natsilipuilla saadaan ihmisten mielenkiinto pois kahdesta samankaltaisesta bussitapahtumasta. Ulkomaalainen terroristi yritti suistaa bussin vastaantulijoiden kaistalle. Meneekovaksi tämä matujen paapominen..

      • someylikomisario

        Ns. oikeushyvien järjestys on kadonnut pahasti matkan varrella.

        Taannoin se yksi keski-ikäinen mies kuoli ryöstömurhan uhrina. Oulussa nyt omat selkkaukset. Hgin Tapanilan juna-asemalla oli tapahtumia. Ja tuoreimpina nämä bussitapaukset ovat aivan karmeita - henkilöautossa olijoilta olisi onnistuessaan ollut saman tien henki pois. En itse ymmärrä, miksei asiaa tutkita tapon yrityksenä, olivatko ajo-nopeudet kenties jotain max 30km/h?

        Pidän tuota natsilippuporukan tekoa todella epäisanmaallisena ja huonomakuisena. Suomen arvokkaaseen juhlapäivään ei sovi kuolleen luuserijohtajan ja -valtion lipun viuhuttelu. Heidän ideologiset sielunkumppanit löytynevät Saudeista.

        Silti siirtäisin tutkinnan ja rikosten ennaltaehkäisyn painotusta näistä epäesteettisistä kysymyksistä keskeisimpien oikeushyvien suojeluun. Puuttumalla huonoon somekeskusteluun voi ehkäistä pahaa mieltä ja ajallisesti hetkellistä turvattomuuden tunnetta. Jos poliisi (fyysisesti) seuraa potentiaalista predatoria, hän parhaimmillaan turvaa jonkun nuoren koko loppuelämän. Jos hän seuraa epävakaata mutta innokasta bussikuskiksi haluavaa, hän parhaimmillaan pelastaa useita henkiä, sekä läheisten turvallisuuden tunteen.

        Kaikki, mihin poliisi on puuttunut, on sinällään rikosoikeudellisesti täysin oikein. Painopisteet ovat nyt mielestäni väärin.


    • punanatsismi

      Mamuttajasuvakit ja ministeri Mykkänenkin yrittävät saada lakiin tulkintaa, että jonkun aatteen(tietyn!) kannattamisen ilmaiseminen olisi sinänsä jo "kiihotusta kansanryhmää vastaan"?!

      Siis koska natsit vainosivat aikoinaan ihmisryhmiä, on natsismin kannattaminen vihapuhetta? Miksi siten sallitaan äärivasemmiston sirppi ja vasara-liput!?

      Kommunismin varjolla on vainottu ja tuhottu varmasti paljon enemmän kansoja ja paljon kauemman aikaa! Mutta kukaan ei ole kriminalisoimassa punalippuja???

      • naamioidutkiihottujat

        Eikö se kiihottuva kansanryhmä voisi peittää silmiään kun muu osa kasvoista oli jo peitetty? Poliisihan perustelee lippujen poisottamista sillä että ne liput kiihottavat jotain kansanryhmää.


      • E420

        Kommunismi ja kansallissosialismi ovat vain vasemmiston kaksi eri puolta.


    • hupaisaa-shittiä

      Paljon porua jostain surkeista natseista kun samaan aikaan kaikenmaailman rikolliset moottoripyöräjengit saavat olla ihan rauhassa.

      • Pointtisi

        No eivät nuo "natsit" ja motaripojat ole joukkoraiskaamassa Suomalaisia tyttöjä!!


    • valitettavasti

      Yleisradio yrittää peitellä tällä "uutisella"joukkoraiskauksia.

    • kansanryhmä

      Noita natseja näytti olevan liikkeellä yhtä paljon kuin Oulussa alaikäisiä raiskailevia matuja,eli järkyttävän monta.

      • 8p12

        Tarvitko uudet silmälasit? Eipä niitä näkynyt muutamaa kymmentä enempää tuolla olevan.


      • kansanryhmä
        8p12 kirjoitti:

        Tarvitko uudet silmälasit? Eipä niitä näkynyt muutamaa kymmentä enempää tuolla olevan.

        Kymmenen maturaiskaajaa Oulun kokoisessa kaupungissa onkin järkyttävän paljon


      • 3425432
        kansanryhmä kirjoitti:

        Kymmenen maturaiskaajaa Oulun kokoisessa kaupungissa onkin järkyttävän paljon

        Niitä taitaa olla siellä vähän enemmänkin jos uskoo viime aikaisia otsikoita. Siihen nähden, että epäillyt ovat lähi-idästä ja afrikasta tulleita, niin otos tosiaankin on valtava.


    • 4p19

      Nyt siellä on otsikoissa julkkiksia kilvan jeesustelemassa aiheen ympärillä, osoittaen kuuluvansa hyvien ihmisten kerhoon. Joku kirjailijakin siellä ulisi 7-vuotiaan poikansa ruvenneen oikein itkemään kun näki natseja! :DD
      Mahtoiko lapsi pelätä kuitenkin enemmän paikalla olevia öykkärivasemmistolaisia, jotka käyttäytyivät kyllä todella härskisti?

      Miten parikymmentä natsia voikin saada suomen näin sekaisin?

      • E420

        Öykkärivasemmistolaisia ne natsitkin ovat.


      • no.niino
        E420 kirjoitti:

        Öykkärivasemmistolaisia ne natsitkin ovat.

        Ei nykyisessä keskusteluretoriikassa. Tuon heittäminen johonkin väliin käytännössä vain lykkää punaisesta langasta keskustelemista.


      • E420
        no.niino kirjoitti:

        Ei nykyisessä keskusteluretoriikassa. Tuon heittäminen johonkin väliin käytännössä vain lykkää punaisesta langasta keskustelemista.

        Ok. Jos natsien kutsuminen öykkärivasemmistolaisiksi on mielestäsi väärin, niin kutsutaan sitten vain vasemmistoksi tai äärivasemmistoksi.

        Kun vasemmistolainen haluaa loukata toista vasemmistolaista, kutsuu hän tätä oikeistolaiseksi. Jos hän haluaa loukata vielä pahemmin, kutsuu hän tätä äärioikestolaiseksi ja fasistiksi. Jatkuvasti enenevässä määrin törmään siihen, että natseja oikeasti pidetään oikeistolaisina ja siitä syystä monet pitävät jo mm. kokoomuslaisia natseina tai lähellä natseja olevina. Joidenkin mielestä mm. Björn Wahlroos on jo lähes natsijohtaja, koska hän on yksi kapitalistien johtohahmoista Suomessa.

        On hyvä muistuttaa, että natsit, sosialistit ovat vasemmistoa, eikä ole syytä yhdistää esimerkiksi oikeisti (tai keskustaoikesto) puoluetta Kokoomusta natseihin.

        Jatkuvalla toistolla vasemmisto haluaa tässäkin asiassa tehdä valheesta "totuuden".


      • no.niin
        E420 kirjoitti:

        Ok. Jos natsien kutsuminen öykkärivasemmistolaisiksi on mielestäsi väärin, niin kutsutaan sitten vain vasemmistoksi tai äärivasemmistoksi.

        Kun vasemmistolainen haluaa loukata toista vasemmistolaista, kutsuu hän tätä oikeistolaiseksi. Jos hän haluaa loukata vielä pahemmin, kutsuu hän tätä äärioikestolaiseksi ja fasistiksi. Jatkuvasti enenevässä määrin törmään siihen, että natseja oikeasti pidetään oikeistolaisina ja siitä syystä monet pitävät jo mm. kokoomuslaisia natseina tai lähellä natseja olevina. Joidenkin mielestä mm. Björn Wahlroos on jo lähes natsijohtaja, koska hän on yksi kapitalistien johtohahmoista Suomessa.

        On hyvä muistuttaa, että natsit, sosialistit ovat vasemmistoa, eikä ole syytä yhdistää esimerkiksi oikeisti (tai keskustaoikesto) puoluetta Kokoomusta natseihin.

        Jatkuvalla toistolla vasemmisto haluaa tässäkin asiassa tehdä valheesta "totuuden".

        En usko, että vasurit nakkaavat paskaakaan turvallisessa kuplassaan tuollaisesta, mutta jatka samaan malliin jos tunnet, että sillä saavutat jotakin.


    • sesiitäniidenosalta

      Valtavalemedia ei kiinnosta. Niiden toimittaja plantut on pois pyyhitty typerine juttuineen.
      Itsepä pilasivat omat hommansa.
      Ketä noita typeryksiä enää kuuntelee tai lukee. Niiden "valta" loppuu juuri siihen hetkeen, kun niitä ei lue eikä kuuntele.

      • Anonyymi

        Siksi luenkin vain Pravdaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Se Yle ja suomen media on ihmeellinen. Liioittekevat ja valetta päästävät suustaan. ihmettelen kun media-ala on naisvaltainen ala muutenkin niin toitottavat himokkaasti maahanmuuton puolesta. Tuntuu että heidät on pakotettu ulkomaisen valtion taholta. Alistetussa suomessa voidaan helposti leimata rasistiksi jos vahinkossa murjaisee siihen suuntaan ruokapöytä keskusteluissa. Hei mihin suuntaan oot suomineito menossa.

    • > tervehenkinenkin isänmaallisuus ja suomenmielisyys

      ... paljastuu yleensä fasismiksi ja nationalismiksi kun vähän pintaa raaputtaa.

      Tällä palstalla on itseni lisäksi kovin vähän tervehenkistä isänmaallisuutta. Lähinnä muukalaiskammoa ja rasismia ihmisillä tuntuu olevan.

      • Anonyymi

        Joko olet hankkinut lääkekuurin, olisi jo kiire kun tuonlaista roskaa kirjoittaa.


    • Anonyymi

      Yle on menettänyt jo kasvonsa, valeuutisointiakin liikkuu ja sitten ylen tietyt toimittajat joutuu pyytelemään anteeksi harhaanjohtavasta uutisoinnista, kannattais varmaa toimittajienkin tarkistaa faktat ettei tule valehdelleeks kansalle.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe