Missä etsitty seksuaalirikollinen

Poliisi ilmoittaa etsivänsä vielä yhtä Oulun seksuaalirikollista. Poliisi suunnittelee, että vasta ensi viikkolla julkistetaan nimi ja kuva miehen kiinnisaamiseksi. HIRVITTÄVÄÄ. Poliisi tieten tahtoen antaa tämmöisen miehen olla vapaana ja tehdä mahdollisesti uusia rikoksia. Odottaako poliisi, että joku oma-aloitteisesti tekee jotain?
Ilmoita


Googlaa Rotherham ja Oxford ja vastaavien mamujen raiskausringit; brittipoliisi ainakin kattelee vain päältä.

Suomessa lienee yk tehotonta ja sinisilmäistä. Sana ma-tu konkretisoituu; täällä ennestään oleva kulttuuri ja ihmiset tuhotaan.
Ilmoita
Helsingissä muuan naispoliitikko vei pienen lapsensa tuolloiseen Rautatientorin matuleiriin, jätti hänet yksin miesten kanssa ja itse häipyi sen ajaksi "ostoksille".

Muslimien pedofiilisivuille oli välittömästi ilmestynyt kuvia miehistä ja lapsesta.
Ilmoita
Eiköhän tuo ole jo poistunut maasta. Tuskin saadaan koskaan kiinni. Valitettavasti... Kaiken maailman kaljavarkaiden kuvat on heti lehdissä. Ei voi muuta kun ihmetellä...

Kannattaa alkaa tyttärille ja pojillekin kertomaan, että jos joku käy kimppuun pahoissa aikeissa, "suostuu" mukamas suuseksiin noin niinku alkulämmittelyinä ja puree pippelin irti. Heti vaan hampaat yhteen, kun lerssi suuhun vilahtaa. Mielellään niin kovasti, että kikkeli lähtee irti. Sitten jätöksen sylkee maahan ja polkee luttuun, niin ettei sitä paraskaan kirurgi enää saa kursittua paikalleen. Oppiipahan mokomat perselävet käyttäytymään ja voivat miettiä tekojaan istualla pissatessaan. Aikuisten naisten kannattaisi myös ottaa tämä käytäntöön. Ja näin joka ikisen raiskaajan kohdalla, oli sitten kotoperäinen tai muualta tullut...

Merkille pantavaa tämän asian käsittelyssä "suvaitsevaiston" keskuudessa on, että ne joka ikisestä vähänkään väärästä sanamuodosta miituuta ulvoneet on olleet ihan hiljaa. Varsinkin vanhat naiset on keskittyneet etsimään syytä uhreista (erityisesti tästä pienimmästä ja eniten pahaa kokeneesta), sekä uhrien vanhemmista. Teksti ollut sitä luokkaa, että jo kunnianloukkaussyytteet olisi paikallaan. Toivottavasti joku niistä ehti kuvakaappauksia ottaa, kun sekopäisintä settiä edustavat on poistettu... Eniten rasistisia näitä mamu -miehiä kohtaan on "suvaitsevaiset" itse. He tuntuvat olevan vahvasti siinä käsityksessä, että nämä ei vaan kykene käyttäytymään ja sen vuoksi heitä pitää puolustella, kuin jotain vähämielistä elukkaa ja etsiä syytä kotouttamisen puutteista, uhrin käytöksestä, uhrin vanhemmista jne... Totuushan on, että kyllä nuo tietää mitä täällä saa tehdä ja mitä ei. Osaavat halutessaan käyttäytyä lakien mukaan, mutta kun heitä ei vain huvita. Ei huvita siksi, koska pitävät meitä itseään alempiarvoisina ja ovat huomanneet, että ihan kaikki menee läpi ja mitään perseilyä ei saa kyseenalaistaa. Kyllä mamma -lauma hyökkää vaihdevuodet ohittaneet tissit hytkyen puolustamaan "tummia poikia" kun onhan ne niin ihania ja nätisti hymyileekin... Tuomas Enbuske kirjoitti asiasta varsin hyvin. Osansa saa myös suomalaiset ulkomaille seksituristeina lapsia raiskaamaan matkaavat, sekä rasistit, jotka tästä omalla tavallaan iloitsee, koska "kyllähän me sanottiin!" Kuitenkin eniten kritiikki osuu sinne minne kuuluu - femakoille. Kyllä on eukot jaksaneet kohkata "metoo" -hengessä kaiken maailman limaisista vihjailuista kalapuikkoviiksi -miesten suunnalta, mutta kun pieniä tyttöjä raiskataan, ollaan ihan hiljaa. Korkeintaan syytellään uhreja.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/697c33bc-0fb9-4931-bf55-5c6f92570d69
Ilmoita
Pitää ajatella positiivisesti. Ehkä poliisi onkin tehnyt tarkoituksella tai vahingossa viisaasti? Nythän tämä etsitty mies ennättää paeta Ruotsiin ja muualle Eurooppaan. Jos matkarahoja ei ole, SPR antaa ja sen hän tietää. Kun ei tule oikeudenkäyntikuluja ja vankeinhoitokuluja, säästyy satojatuhnasia euroja. Jospa poliisi tekisi vielä viisaammin. Kun nyt pidätetyt on kuulusteltu, heidät voidaan lainkin mukaan laskea vapaaksi odottomaan oikeudenkäyntiä. Ja jospa hekin ymmärtävät lähteä maasta. Säästyy miljoonia. Ja ennen kaikkea: raiskauksen uhrilta säästyy vuosia kestävä piinaava ja stressaava oikeudenkäyntikierre. Hänkin tavallaan saatetaan vapauteen.
1 VASTAUS:
Ja ne siirtyy muualle raiskailemaan. Sekö on parempi, että uhreja tulee lisää?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä etsitty seksuaalirikollinen

Poliisi ilmoittaa etsivänsä vielä yhtä Oulun seksuaalirikollista. Poliisi suunnittelee, että vasta ensi viikkolla julkistetaan nimi ja kuva miehen kiinnisaamiseksi. HIRVITTÄVÄÄ. Poliisi tieten tahtoen antaa tämmöisen miehen olla vapaana ja tehdä mahdollisesti uusia rikoksia. Odottaako poliisi, että joku oma-aloitteisesti tekee jotain?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta