Katajan kohtalo

ONNIIHÄVYTÖNTÄ

Kyllä Katajan perustajajäsenet kääntyvät haudoissaan,myydään tonttikin. Anokaa avustuksia ja tehkää uusi urheilutalo,kun päästitte nykyisen märkäneen. Siinä on nyt nuorta porukkaa,eivät ymmärrä historiallista arvoa tontin ja talon suhteen Korvantaukset märkinä osalla vielä. Pitäkää urheiluseuralla edes tontti,jos talon hävitätte.Eikö taloon olisi saanut avustuksia,jos olisitte anoneet. Vanhempi,huonompia rakennuksia peruskorjataan.Tiedättekö,kuin arvokas paikka se on? Listat kiertään,ettei paikkaa saa myydä. On muitakin vaihtoehtoja.Uusiksi mietintään,myyjät.

38

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikaentineneipalaa

      #Katajan talo on Kärsämäen kansankulttuuria sen syvällisessä merkityksessä sodan jälkeisille vuosikymmenille aina -80 luvulle saakka, mutta maalima muuttuu ja aika on ajanut ohi Katajan-ja sen tyyppiset tarjonnan ja kysynnän, luultavasti kannatusta-ja rahoitusta ei ole toimintaan, edes kiinteistön kunnostukseen..

    • ojalehtkangaskkosolaym

      Kunnan pitää ostaa Katajan talo.Ostaa se paljon muutakin ja anoa peruskorjaukseen rahat ja osa kunnalta. Huonompikin taloja korjataan.

      • entisiä

        ne miehet oli ja meni


    • muistetkaihol

      KUnnioitetaan heitä.Pelastivat monelta,jopa konnat kyykkyyn.

      • julkinentelotus.salataan

        Näkis nyt ensinnähhii ne SYYT miksi Rehtori erotettiin?


      • tämäseonkärsälaulu

        Ei ole yhtään #konnaa kyykyssä!


    • kärsimystenkriteerit

      Kärsät!, ensinnähiisä neo jumalattomia, toiseksissahan ovat pöhölöjä, kolomansissaan ovat saamattomia, nelijäsissäähän ajelevat traktorillaan, viijensiisshän kärsivä puutteesta, kuuvensissahan ovat alistettuja, sitsemissään ovat ulkokullattuja, kaheksissaan eivät ulkona ole kullittomia!

    • laes

      Minä voisin ostaa sen ,siitä sais parrua lautaa konesuojan rakennukseen. Liekkö kuinka lahonu.

    • hirttähattuun

      en kyllä alkaisi, siinä olet lirissä, sehän mitä siitä otat aiheuttaa koko rakennuksen lopunkin purkamisen ja tontin siistimisen. siitä ei kannata maksaa mitään.

      • laes

        Oot oikeessa,va pitäs salloo aina käyvvä repäsemässä pienissä erissä.


      • mitensavukaasuträjähtää
        laes kirjoitti:

        Oot oikeessa,va pitäs salloo aina käyvvä repäsemässä pienissä erissä.

        elä koske märällä sormellakaan siihen pytinkiin, se jää siihen eikä sitä ei huoli kukaan, paitsi Palokunta harjoituksiinsa..


      • hääonsus

        Sama juttu kuin kärsämäen kunnan surkeimpien rivitalojen kohdalla. Hakivat ensin avustuksia remontteihin mikä ei tuottanut tulosta. Sitten olivat ryhtymässä purkamaan ko. rakennuksia huomaten ettei ole varoja edes siihen. Sitten möivät koko roskan ulkopuoliselle joka pikaisten pintaremonttien jälkeen tekee rahaa vuokraamalla kyseisiä huoneistoja.

        Katajan kohdalla menossa sama tarina. Ei kannata remontoida eikä ole varaa edes purkaa siksi myynnissä jos joku erehtyisi ottamaan riesan omakseen.


    • Sivustaseurannut

      Niin ,,,Talkoolaiset ovat harvassa...Homekoirat haistavat kilometrien päähän homeen..Avustuksien anojia piisaa...Ennen lahjoitettiin tukkeja pers aukisille urheiluseuroille.......Miten on tänään?

      • seoliennenjanytonnyt

        siten seo tänään ja vielä huomisen ylihuomennakin, että Keskustan maatalouspolitiikka on syönyt maatilojen metsästä tukit taimikko-asteelle. Tukit on lypsetty tykyttimellä Valiontankkiin!
        Keskustan K-mäen maitotuottjain-edusmiehen monet viikonkestävät rraskaat kokoukset helsingissä on käyty ja bantu pillit bussiin!


      • tiepohjoiseeeh

        .. se, että olemme EU,le nettomaksajia, olemme myös neton-nettomaksajia, kun muistetaan, että jo 23 vuotta Suomen maatalous on satanut EU laariin syömällä tilansa pääomaa tukeakseen, vuosi-vuodelta saatavia myynti-tulojaan.
        EU- kyllä synnintunnossaan maksaa jäsenmailleen riittämättömiä tukiaisia ja suomessa nekin nyt jää suomalaisten veronmaksajain vastuulle. SipiläOrpo ei ehkä niitä nosta, Rinteen noususta puhumattakaan, joten ne tulevat vuosi-vuodelta alenemaan .


      • imeköönomiamuniaan

        .. yksi postiivi on, kun #munien laatu on parantunut sitten kesän, yksi tuottaja tuottaa 100 rrosentisen tuoretta tavaraa, mutta sitähän minä en 2 -saviselekäsille kerro!


    • harkintaamyyjät

      Onko tosi,että Kataja on homeinen ja huonossa kunnossa?Kunta anomaan rahaa ja tekee uuden urheilutalon nuorille ja miksei muillekin se käy.Työntää se rahaa m uuhunkin.Elekää hyvät ihmiset myykö tonttia kellekään. Jotain siihen pitää rakentaa ja kunnalle se kuuluu..Se on arvokas tontti. On vesi ja sähköliittymät.Pankaa joku jarruja myyntiin.

      • voiolla

        Jos, ensinnähhiisä kunnan varoilla se puretaan, niin vois olla, että joku yrittäjä siitä tontista kiinnostuu, kuhan nyt päästäisiin tuosta OrpoSipilästä eroon!


      • sisäministerinagentaa

        Jos nyt, esm siihen byykattaaisiin väljät urheilutilat, siihen tulee, kai seon Mykkänen bluvalla, mamut välittömästi nyyttyineen. Joukoissa on palavasilmäisiä nuorukaisia jotka uskontonsa varjeluksessa olleet selibaatissa ja ovat nopeimpia kuin piiroisen pässi, johom kärsä neitoset (uskontonsa varjeluksessa olleina) langiaa alta aikayksikön!


      • kuntaolisimyynytjo

        Ei ole kunnan omaisuutta tunnistaa siitä, että olisi myyty jo vuosia sitten pilkkahinnalla kuten kaikki muutkin kunnan tarpeettomat kiinteistöt menojen välttämiseksi. Venetpalon koulu meni viimeksi muutamalla tuhannella ettei kunnan tarvitse ylläpitokustannuksia maksaa. Kaikesta leikataan edelleen kuin suuressa hädässä.


      • Ontuu_logiikka
        kuntaolisimyynytjo kirjoitti:

        Ei ole kunnan omaisuutta tunnistaa siitä, että olisi myyty jo vuosia sitten pilkkahinnalla kuten kaikki muutkin kunnan tarpeettomat kiinteistöt menojen välttämiseksi. Venetpalon koulu meni viimeksi muutamalla tuhannella ettei kunnan tarvitse ylläpitokustannuksia maksaa. Kaikesta leikataan edelleen kuin suuressa hädässä.

        samalla kun on hengen hätä päästä joistakin kiinteistöistä eroon ostellaan kulttuuria varten tyhjiä seiniä ilman puutetta rahasta


    • TakarivinTaavi32

      Rakentakaa tilalle #vapaakirkko#..... tanssioikeudet..ja vähän anniskeluakin....?

      • kaikkilöytyy

        sehän on Jones!


    • asioissavoipysyy

      Meni piloille tämäkin keskustelu.Katajaa piti pohdiskella,ei Jonesia ja mikä se liekään?

    • bäbäbäbäbäbäää

      voihan sitä pohdiskella vaikka lampolaksi

      • junibercommunsti

        menipä piloille tämäkin kataja, vastaukset keskustalta viipyileeeehh!


    • EntinenVennamolainen

      Miten ois kepun keskipisteen piiritoimisto..?

    • astuttavatloppuu

      Kyllä aloittaja on oikiassa, Katajan tannssi-iltoja kuin ennen, tarvittaisiin laukaisemaan lukkiutunutta kylän- henkee, sillä nykyinen terroristi ystävällinen Maan-hallitus on kiristänyt keskinäiset kanssakäymiset takalukkoon, kukaan ei puhun enää kellekkää ja altakulmien vain kyräilään, eihän se nyt käy laatuun mitenkään, että betonialaiset tavikset maksaa maatalouteen tukia ja Keskusta hallitus hommaa heille ulkomailta gigeloimaan naiset, 4-veto zetori ei oo enää mitään ja maatalous jää ilman navettapolulla astuvaa isäntää.

    • Papinjalat

      Urjanlinna huilaa näin talviaikaan .Alavieska ,Tyrnävä,Tuiskula kerää tanssiväen lantit..talviaikaan.. Paikan sijaintina ois hyvä....Kårsämäki

      • Rysto

        Kyllä ja usein nimenvaihtoskin virkistää. Noihin edellisiin viitaten voisi uusinimi olla vaikka . Kärsälinna.


    • huonoouuttavuotta

      Olen kaupoissa käydessäni huomannut, että asiakkaat on nykyään hyvin vakavailmeisiä puhumattomia ja kulkevat kuin zombit hyllyjen välissä(tosin zombeja en ole koskaan nähnyt), johtunee kai jostain yleisestä tekijästä, , monta yötä valvonut ja miettinyt mikähän se olisi ja tullut tulokseen, että Hallitus!
      Menin savonmaahan ja tarkkailin sielläkin niin sama alakulo, ennen savonmuassa kaikki puhu toisilleen ja puheliaammat kahteenkertaan samat valeet, ei nyt, joten sen syyn täytyy olla Hallituksen!

    • enenoliennentoisinkuinyt

      ..sitten muistin miten 80-luvulla oli 50m jono aina Lippaan 4-poikki ja tupa täynä, nyt ei tosin ole ollut varaa ravinteleihin ja ulkonäkökin jo varjelee, mutta hilijaselta näyttää ohiajaessa, eip sell juur nuoret jonottele, mitä nyt talonkorkuisilla zetoreilla innossaan ajelee, wiinakaupan nurkalla joku kahtelee et huomaako noapur jos kerrankesässään juhanuksen alla pujahan, mutta tuskin kotio kerkee kun noapur jo soittanna emannuuvelle, ett se teijänkin juopp siel wiinkaupalla hortoill.., ennen oli rehellistä sakkia, kerranki olin juur pankin seinästä satasta vetämässä kun karvanen käs työnty ja nappas satasen samassa taxi-ovi paukahti ja kaasuaa..takaikkunasta vain vikuttivat, no sitten otin siitä seinästä sen oman satasen.

      • hakkapeevisto

        mitensitten kunjajos vihreestä Åääministeri paraneeko pihvit vai aleneeko 2100e mamun kk elatus, siinai seo semmon nyassi ettei sitä pihvin 500lla kestä katella, lihavimmelli mamuille taxikyyti sokokseen, 500 työtön menee roskikselle.
        Jossae vaiheess voi jolleki tulla astuminen tyhjyyteen..


      • ennakkoo

        dosin dämä k-mäen suoli on väärä os. tuomosille kirijoituksille ja kämäkiläiset on aivan ihmeissään mitä minä puhun, kirijotanii sen vuoksi jos joku minua wiisaampikin, esm saviselekänen erhtyy samoo huastelemmoo (jos alakaa niin sitte on kiire...), ettette siitten ihmettele, vaan rikkiviisaana nokka pystössä (ei pyrstössä) sanotte, voevoe kyllä me tiijetäää..


      • ennakoiten

        vae sen sanon kun ja jos Kämäen neitseelliseen(synnittön) kylään Hallitus pakkosyötöllä asuttaa mamuja, siihempä sanomiseni loppuukin ja alkaa odottaminen.. uusia mamusia.


    • Kuntanousuun

      Onko Kärsämäellä yhtään mamua?Kataja on tyhjillään,sinne.....Siwan kiinteistöön A-oikeuksin ruokala?. Rupee iltasanomiin tulemaan uutisia. Uusija veronmaksajia pitäjään.

    • katajat

      Säilyttäkää Kataja

    • Nuorisot

      Kataja nuorisolle tilaksi missä sais viettää aikkaa ja värkätä mopoja yms..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe