Mr Lotharin 22 cm

Onko Suomen suurin mulkku kyseessä?
Ilmoita


Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Mikä saa sinut luulemaan että Lotharilla olisi 22 cm kalu? Todellinen mitta on 16-17cm ja loppupeleissä vielä aika ohut...
Ilmoita
oon itte ottanu 25 senttistä ja oli oikeasti valkoinen mies.Suuseksi ei onnistunut koska terska ei mahtunut suuhuni. Ei tuo 22 vielä legenda ole,ja itse asiassa kyllä niitä muutama vuodessa tulee istuttua.
2 VASTAUSTA:
Olet huora, lortto ja siiderivalas.
Vajakki se on ja luulee että 15cm oli 25cm. Varmaan toinen silmä katsoo vittuun ja toimen minne vittuun se toinen katsoo. Saattaa olla killisilmäinen hinttikin, eli häxä vai mikä hinaaja se täällä pyöriikään? Eikö sitä oma hameita käyttävä isä ole pistellyt perseeseen suunnilleen synnytyslaitoksella jo tai kehtoon kuitenkin.
+Lisää kommentti
Henry Saaren mulkku taisi nuoruusvuosinansa olla 19/15. Mr Lotharin mehupilli on jotakin 14/12.
1 VASTAUS:
Kaivakaapa molempien kuva ja vertaillaan. Veikkaan että Henkalla oli joku 17cm kun kokaiineissään ja viagroissaan nussi ja Lotharilla pienempi. Tietty riippuu miten mitattu!
+Lisää kommentti
Lotikalla on maksimissaan 18-senttinen pilli. Ei mitenkään paksu, mutta Lotikassa on munaa enemmän kuin normisuomijullissa.
Ilmoita
monesti miettiny miks miehiä kiinnostaa toisten miesten kullit ja silti kauhistellaan homostelua? Eikö tule skitsofreeninen olo ja ahdistus?
Ottakaa sitä kullii ja lopettakaa se helvetin nillittäminen kulleista! Helvetin nössöt!
Ilmoita
olisko kokovartalo mulkku.
Ilmoita
Samaa mieltä "jorma19cm" kanssa, mitä v..tua sillä kullin koolla on merkitystä. Itellä on iso silti tykkään pienikaluisista.
Ilmoita
Katselin Saaren Henrin ja Viskarin Anssin munankuvia ja videoita. Mielestäni Saarella on about 16 - 18cm ja Viskarilla pari senttiä lyhyempi. Toki kannattaa muistaa kuvien ja videoiden käsittelyn mahdollisuus ja kuvaustekniikat. Päiväkausia kuvataan videoita ja penistä seisotetaan erektiolääkkeillä ja alipainepumpulla. Isomunaisen näköisiä uroita silti. Itselleni Viskarin penis olisi parempi, mutta kummankaan ulkonäkö ei. Saarella kyllä parempi erektio.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ei sillä ole normaalia isompi. Luulee vain liikoja itsestään. jos olisin nainen niin en antaisi pimmpiä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mr Lotharin 22 cm

Onko Suomen suurin mulkku kyseessä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta