toivottavasti ei tule sotaa

Sillä puolet tappioista johtuisi onnettomuuksista.
Ilmoita


9 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Ja minkähänlaisia onnettomuuksia?Eikös se sotakin ole yhdenlainen onnettomuus?
Ilmoita
Kyllä hirvittäisi edetä vaikkapa marssien nykyajan armeijan käyneiden kanssa, varsinkin jos aseet tulisi olla ladattuna ja vielä varmistin pois päältä, kun kyse olisi tilanteesta jossa voisi millä tahansa hetkellä vihollinen yllättää niin miestä ja naista kaatuisi jo vahingonlaukauksiin, itse kauan metsästäneenä tiedän kuinka äkkiä se varmistin unohtuu asentoon jossa mahdollisuus aseen laukeamiseen mutta vuodet toistensa perään on alkanut olla alitajunnassa koko ajan se että onko ase varmistettu ja mihin suuntaan se aseen piippu milloinkin osoittaa. Voisin vaan kuvitella ensimmäiset tilanteet jolloin olisi tuleen vastattava, hyvin harva siinä varmaan harkitusti ja suurin piirtein ampuu juuri vihollista kohden, vaarassa ne jotka sattuu olemaan ampumasektorin reunoilla tai jopa suoraan tulilinjalla jossain sekavassa tilanteessa. Mutta äkkiä varmaankin homma lähtisi rullaamaan.
1 VASTAUS:
Sitten vielä kunnei kertausharjoituksiinkaan jokaista pyydetä koskaan ja harva niistä on käsitellyt minkäänlaista asetta varusmiespalveluksen jälkeen josta on aikaa 10-20 vuotta !!
+Lisää kommentti
Ensin instaan kattoon joko muita vastaan on hyökätty ja sitten wikipediaan että miten se marssiminen oikein tapahtuu ja kun on marssittu niin sitten jos ollaan vielä hengissä mennään googleen ja katotaan että mitä eu:n ihmisoikeusivu sanoo vihollisen tuleen vastaamisesta että saako ylipäänsä aseilla edes ampua koska ympäristö kuormittuu ja se voi olla vaarallista.
1 VASTAUS:
Tätä se nykyään tuppa olemaan?
+Lisää kommentti
Kyllä täällä kuolla saa.
1 VASTAUS:
Ensimmäisen Persianlahden sodan aikana ennen varsinaisten taistelutoimien alkamista onnettomuuksissa menehtyi satakunta länsiliittoutuneiden henkilöä. Koko sodan aikana taisteluissa kaatuneiden ja onnettomuuksissa menehtyneiden lukumäärät olivat lähes samat 149/145.

Tarkoittiko avaaja Persianlahden sodan länsiliittoutuman joukkoja nimimerkillään...?

-Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä Venäjän lakiin tulleesta lisäyksestä. Sen mukaan taistelutoimissa tai ylipäätään armeijapalveluksessa menehtyneiden määrä on määrätty valtiosalaisuudeksi. Ero maamme avoimeen ja läpinäkyään linjaan nähden on räikeä. Syytä voi jokainen arvuutella mielesssään...
+Lisää kommentti
Jos saan aseen ja joudun jotain suomea puolustamaan niin alan ampumaan omia.
Ilmoita
Onnettomuuksiahan aina sattuu, kuten kaikilla työpaikoillakin, mutta harvemmin ammutaan toista taisteluaseilla päähän aiheuttaen kuolemaa?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

toivottavasti ei tule sotaa

Sillä puolet tappioista johtuisi onnettomuuksista.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta