toivottavasti ei tule sotaa

debiiliarmeija

Sillä puolet tappioista johtuisi onnettomuuksista.

9

<50

  Vastaukset

  • Ja minkähänlaisia onnettomuuksia?Eikös se sotakin ole yhdenlainen onnettomuus?

  • Kyllä hirvittäisi edetä vaikkapa marssien nykyajan armeijan käyneiden kanssa, varsinkin jos aseet tulisi olla ladattuna ja vielä varmistin pois päältä, kun kyse olisi tilanteesta jossa voisi millä tahansa hetkellä vihollinen yllättää niin miestä ja naista kaatuisi jo vahingonlaukauksiin, itse kauan metsästäneenä tiedän kuinka äkkiä se varmistin unohtuu asentoon jossa mahdollisuus aseen laukeamiseen mutta vuodet toistensa perään on alkanut olla alitajunnassa koko ajan se että onko ase varmistettu ja mihin suuntaan se aseen piippu milloinkin osoittaa. Voisin vaan kuvitella ensimmäiset tilanteet jolloin olisi tuleen vastattava, hyvin harva siinä varmaan harkitusti ja suurin piirtein ampuu juuri vihollista kohden, vaarassa ne jotka sattuu olemaan ampumasektorin reunoilla tai jopa suoraan tulilinjalla jossain sekavassa tilanteessa. Mutta äkkiä varmaankin homma lähtisi rullaamaan.

   • Sitten vielä kunnei kertausharjoituksiinkaan jokaista pyydetä koskaan ja harva niistä on käsitellyt minkäänlaista asetta varusmiespalveluksen jälkeen josta on aikaa 10-20 vuotta !!


  • Ensin instaan kattoon joko muita vastaan on hyökätty ja sitten wikipediaan että miten se marssiminen oikein tapahtuu ja kun on marssittu niin sitten jos ollaan vielä hengissä mennään googleen ja katotaan että mitä eu:n ihmisoikeusivu sanoo vihollisen tuleen vastaamisesta että saako ylipäänsä aseilla edes ampua koska ympäristö kuormittuu ja se voi olla vaarallista.

   • Tätä se nykyään tuppa olemaan?


  • Kyllä täällä kuolla saa.

   • Ensimmäisen Persianlahden sodan aikana ennen varsinaisten taistelutoimien alkamista onnettomuuksissa menehtyi satakunta länsiliittoutuneiden henkilöä. Koko sodan aikana taisteluissa kaatuneiden ja onnettomuuksissa menehtyneiden lukumäärät olivat lähes samat 149/145.

    Tarkoittiko avaaja Persianlahden sodan länsiliittoutuman joukkoja nimimerkillään...?

    -Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä Venäjän lakiin tulleesta lisäyksestä. Sen mukaan taistelutoimissa tai ylipäätään armeijapalveluksessa menehtyneiden määrä on määrätty valtiosalaisuudeksi. Ero maamme avoimeen ja läpinäkyään linjaan nähden on räikeä. Syytä voi jokainen arvuutella mielesssään...


  • Jos saan aseen ja joudun jotain suomea puolustamaan niin alan ampumaan omia.

  • Onnettomuuksiahan aina sattuu, kuten kaikilla työpaikoillakin, mutta harvemmin ammutaan toista taisteluaseilla päähän aiheuttaen kuolemaa?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   62
   3767
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2834
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2677
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   61
   1761
  5. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   85
   972