Mistä saisi vanhan Passelin?

Laskutanitseäni

Mistä saa vanhan Passeli laskutus ja myyntireskontra ohjelman? Asentaisin sen vanhaan xp romukoneeseen ja tulostaisin itselleni laskuja kännipäissäni. Kyllä saisi nauraa :D
Mitään firmoja minulla ei ole enkä tee töitä vaan olen mielenterveyspotilas ja alkoholisti.

14

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palkkaamme-kaikenlaisia

      Kyllä me yrittäjät sut vielä kuntoutetaan, ja tehdään täysin työkykyinen ihminen.

      Sinun kaltaisiasi, IT-hommista kiinnostuneita nuoria, ja keski-ikäisiäkin miehiä tarvitaan firmoihin jatkuvasti.

      • Laskutanitseäni

        Ei ei ei. Olen jo eläkeläinen ja te muut ihmiset ette ole mitään muuta kuin sadistisia eläimiä. Nautin mielelläni työkyvyttömyyseläkkeestä mutta muuten syljen koko yhteiskunnan ja etenkin sinun firmasi päälle.


      • Olet-meidän-miehiä-nyt

        Milloinka voisit tulla työhaastatteluun meille? Kävisikö vaikka maanantaina tai tiistaina, siinä 14.00 paikkeilla, että ehdit hyvin heräillä?

        Kyse on tietenkin vain muodollisuudesta, käytännössä olet jo nyt meidän palkkalistoilla, ja lisäeläkkeesi karttuu par´aikaa hyvää vauhtia.
        Kuten edellä jo sanottiinkin, niin IT-alalla on nyt työpaikkoja, ja sinun kaltaisiasi ärhäköitä tekijöitä tarvitaan kaikkialla.


    • Yrittäjä_vuodesta_1998

      Olen käyttänyt vuodesta 1999 lähtien samaa, vanhaa ja jo silloin joltain käytettynä kirpputorilta ostamaani Passelia laskuttamiseen. Valuutan muutto markoista euroiksi jännitti 2002, mutta hyvin meni sekin. Samoin alv-prosentin muuttaminen 23%->24%, mutta ei siinäkään mitään ongelmia. Nykyinen kone Windows 7 , välillä oli XP ja Vista, eikä koskaan mitään ongelmia asennuksissa. Ohjelmalla tehty minun aikanani yli 9000 laskua, nykyään noin 500-600 kpl/vuodessa. Kaikki toimii ja ei mitään tarvetta vaihtaa toimivaa ohjelmaa uuteen. Parin vuoden päästä päästään eläkkeelle sekä minä että Passeli.

      • miksipäivität

        No kyllähän jopa Passeli kykenee noin simppeliä laskutusta tekemään eläkeikääsi, tai vaikka hautajaisiinkin saakka. Eihän tässä mitkään asiat ole muuttuneet liki 10 vuoteen niiin paljoa, ALV-prosenttikin muuttui jo 2013 nykytasolle. Kaikki on kunnossa, jatka vaan laskuttamistasi.


    • Teknisesti-estetty

      Tietääkseni Passelit on firmakohtaisesti rekisteröity. Ei sitä niin vaan kykene toisen firman nimelle ostettua passelin CD:tä joltakin ostamaan, ja naputtelee sinne vaan oman firmansa nimen.

    • Yrittäjä_vuodesta_1998

      Minun ohjelmani on niin vanha, että siinä alkuperäisen omistajan nimi näkyy vaalean harmaalla tulosteissa jossain laskulomakkeen kulmassa. Kaikki yritys- ja tilitiedot syötettiin asennuksen yhteydessä ja kaikki syötetyt tiedot on myöhemmin muokattavissa. Uudelle koneelle asennettaessa tehdään normaali asennus levyltä, asennuksen yhteydessä muodostunut hakemisto tyhjennetään ja vanhalta koneelta kopioitu hakemiston sisältö siirretään uuden koneen tyhjennettyyn hakemistoon. Olen tehnyt tämän viisi tai kuusi kertaa näiden lähes 20 vuoden aikana ja kaikki vanhan koneen tiedot on siirtynyt ilman ongelmia. Myös vanhat laskut, yritys- ja tilitiedot sekä asiakas- ja tuotekortisto.

    • Sorvarisorvaa

      Mistähän tuollaisen vanhan ja toimivan Passelin saisi hankittua? Riittäisi minulle ja monelle pienyrittäjälle jos noin yksinkertainen on ja helppo asentaa ilman nisompia "muodollisuuksia".

    • Vanhaan Passeliin ei ole antaa linkkiä, mutta mezo.fi löytyy ilmaisversio laskutukseen. Reskontraa ei ole (ainakaan ilmaisversiossa).

      Aloittaja saisi tällä tehtyä laskuja itselleen pilvinpimein :)

      • Yrittäjä_vuodesta_199

        Tässä minun käyttämässäni 20 vuotta vanhassa Passelissa on reskontrakin ja ihan toimiva sellainen. Saa tehtyä maksukehotukset, käytössä monipuoliset tulosteet ja kaikki syötetyt perustiedot on muokattavissa. Huippuohjelma, jota ei tarvinnut edes päivittää, vaikka eri käyttöjärjesteliäkin on ollut käytössä 4 kpl tänä aikana. Ollut niin yksinkertaine, että minkäänlaiselle tuelle ei ole ollut tarvetta, eikä tosin olisi ollut minulla käytettävissäkään. Huippuohjelma, jonka rinnalla ohjelman uudet versiot kalpenevat, ovat kalliita ja vielä kalliimpia ylläpitää.


    • tempputeline

      nämä passelit on yhteiskunan troijalaisia että saadaan näitä pakkoyrittäjiä maahan , sama kun ravintolan takahuoneesta sais k18 henkkarit ilmatteeksi että pääsee ravintola tekemään tiliä.
      jenkit unohtaa välillä aseita maahan missä halutaan sotatila päälle , välillä vankilöissa unohtuu vanki ilman valvontaa.
      verottaja antaa siimaa kunnes päätetään lopettaa avustus......
      kaikki on ihan sovittuja kuvioita ja nämä ns "perustajat" on juuri näiden firmojen "ostajien" bulvaani "perustajia"

      nämä mannekiinit ovat esimerkki että kannattaa yrittää kovasti........ihan loton päävoiton kaltainen ajojahti.
      en vaivaudu , palkollisena massit käteen ja lisärahat ihan muilla tempuilla.

    • yritysyrittääyrittää

      ostat suomesta 150 000e uuden talon , myyntihinta on 350 000e kaikkien verojen ja voittojen kanssa , nostat passeli firmastas tälläsen rahan sossukulut ja pakolliset maksut , nostat kassasta n.700 000e .......sen taas pystyt nostamaan 10% katteella kun olet myynyt välinettä 10 miljoonan myynneillä , joka tulee n. 15 miljoonan liikevaihdolla...... .vaikka et nyt ihan tutki mikroskoopilla yhtälön summia varmaan äkkäät monta pikku juttua , varmoista voittajista , varmoista raataajista ja voiko välinettä toteuttaa muilla tavoilla kun ilmaisilla passeleilla / lahjatyökaluilla / ensilahjaksi saaduilla asiakkailla...

      kuka tarvitsee yrittäjiä enemmän kuin yrittäjä itse...

    • hikipikikatumiäs

      rakennusliikkeethän ilmottelee ihan pokkana tappiollisia tuloksia vuodelta 2018 ja ihan maximissaan 4% voittoja..hmm hmm , talot on tonttia , infraa, betonia ( kivi, vesi, sementti ) ovia ja lasi ikkunoita ( nekin menee aina konkkaan) , sähkövälineitä, ilmanvaihtovälineitä , välinevuokria , telinevuokria, rakennustyömaa portteja , sääpussitustelineitä , puutavaraa , metallitavaraa ja paljon itäeuroopan hikeä.......toki ruotsalaista suunnittelutyötä ja myös suomalaista.

      eikö kenellekään jää tosiaan mitään käteen näillä hinnoilla ja passeli miehet joutuu tyytymään katteisiin välillä 0.002 - 2%.......

      • Sappeli

        No voi pahus - pistin roskiin kun pari viikkoa sitten siivosin. Olisi kyllä joutanut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe