Sinkkuja keskiviikkoon

Kärpät - KooKoo 2 (5,50)

Kärpillä oli eilen todella uuvuttava CHL:n kotipeli Salzburgia vastaan, joka päättyi siis 1-1 ja näin ollen Salzburg eteni jatkoon. Pettymys oli valtaisa Kärpille. Salzburg hidasti peliä ja Kärpät yritti väkisin tehdä voittomaalia, mutta vierasjoukkueen maalivahti seisoi päällään. Heti perään melkoisen merkityksetön Liiga-peli KooKoota vastaan, joten motivaatio ei luultavasti ole aivan huipussaan, kun taas vierasjoukkueella on se ylimääräinen vääntö otteissaan hakea pisteet sarjajohtajalta ja tietysti taistella pleijaripaikasta. Tämän parempaa tilaisuutta kohdata Kärpät ei juuri tule. William Hillille sai näköjään vain 60€ sisään tuolla kertoimella, mutta loput satkun tasapanoksesta voi sijoittaa draw no bet -vaihtoethtoon 4,33-kertoimella.

Valencia - ManU 1 (2,65)

Kun joukkueet kohtasivat Manchesterissa, peli oli suhteellisen tasainen. Nyt kamppailu on merkityksetön, sillä ManU menee jatkopeleihin ja Valencia lohkon kolmantena jatkaa Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. ManU:lla on viikonloppuna tietenkin Englannin aina pysäyttävä peli Liverpoolia vastaan, joten focus on viikonlopussa ja tänään luultavasti hieman lepuutellaan, niin kuin esimerkiksi Barca teki eilen jopa Messin kanssa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DonKyösti

      Kyöstillä ei yleensä osu Liigan haut, mutta eilen osui Lukko yli 2.5, joten hän kokeilee tänäänkin paria vierasjoukkueen overia: Saipa yli 2.5 ja Sport yli 2.5. Saipan överin kertsi on 2.30 ja Sportin 1.90.

      Kyösti ei ota kantaa Unitedin tämän illan peliin, mutta luonnollisesti toivoo, että Moronho peluuttaisi kaikki tähtensä ihan väsyksiin, jotta Poolin olisi helppo nuijia United maan rakoon viikonloppuna. Normaalisti tasuri Unitedia vastaan olisi ihan ok, mutta jos tällä kaudella on tarkoitus mestaruus ottaa, niin kyllä Unitedkin pitäisi silloin voittaa varsinkin Anfieldilla. Niinhän siinä käy, että Moronho parkkeeraa taas bussinsa maalin eteen, tarkoituksena hakea tasuripiste, mutta toivottavasti se ei onnistu. Salah alkaa päästä kuntoon, myös Alisson on mies paikallaan, kuten eilen nähtiin, joten pakkohan sitä on odotella, että Pool sen niukan ja vähämaalisen voiton ottaa.

      • Lumiukko234567

        Tasapeli varmasti miellyttäisi Mourinhoa. Heh, milloinkohan viimeksi Liverpoolista on saanut noin 1,55-kerrointa Manua vastaan... Tasapeliä voisi katsella yli neljän kertoimilla.

        Myös Cityn ja Evertonin matsiin piti laittaa tasuria, sillä toffeekundit lähtevät luultavasti taas pelaamaan vähämaalista tasuria, mikä onnistui Chelsiä vastaan ja Pooliakin vastaan olisi onnistunut ilman sitä tajutonta viimeisten sekuntien lahjamaalia. Maanantaina sai vielä kahdeksan kertoimia tasurista, mutta nyt tippunut tasurin hinta alle seitsemään. Olisi pitänyt lyödä heti alkuviikosta. Aikainen lintu madon nappaa, niin kuin Taavetti taisi aina sanoa (vai olikohan se joku muu rekattu?)


    • Ei.pissitä.sähköaitaan

      Kärppätoimistoon laittelin sähköpostia, että jotkut yrittää KooKoon voitolla rikastua. Vastasivat, että kyllä Kärpät hoitelee tän pelin ja hautaavat samalla eurokiekkopettymyksensä. Eihän Kouvolan ylijäämäjoukkue ole ainakaan nykyisellä liigataipaleellaan ikinä voittanut Oulussa. Tilastot ovat usein oikeassa ja statsien valossa viiden kerroin on ihan naurettavan pieni.

    • Kärpät johtaa vasta 5-0 kahden erän jälkeen, joten KooKoon voitto on erittäin lähellä et sillei hei! Kjäh kjäh

      • DonKyösti

        Sport petti Kyöstin. Vaasa on paska paikka. Olihan tuo Kookoo aika lähellä, vain kuusi maalia jäi puuttumaan, kjäh kjäh.


    • huippuhenkilö

      SM-liigan paras joukkue Kärpät kotonaan ärsytettyinä ja sä pelaat vastaan - ehhehee, Olihan tää kuitenkin melkein sun kaikkien aikojen paras vihjeesi. Vain kuudella maalilla pieleen..

      Vihjaa lisää Sm-liigaa niin vedän sit toistepäin..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe