Kotiturnaus

kuishuiskuu

Kyl oli surkeeta katottavaa, suomen ykkösmokke maalilla teki kaikkensa upeilla torjunnoillaan mut minkäs teet jos joulkue ei auta. Moken pitäis saada pelata kaikki pelit nää kaks mjuta ovat ihan nollia. Valmentaja tietää taputteli mokkea selkään ja kehu hyvästä pelistä.

1

<50

  Vastaukset

  • Vai että ykkösmokke. No sulla on kyllä jäätävää analyysiä maalivahdeista. Sanottakoon nyt niin Silvonen, Räisänen ja Oksman ovat kaikki hyvä maalivahteja ja Räisäselle ei tehty kuin yksi maali kahdessa pelissä niin ei se nyt ihan nolla ole. Tämän päivän Sveitsi peliä en nähnyt, mutta jos katsomme Japani pelin maalivahdin pelaamista niin Japanin ensimmäisessä maalissa Japanin pelaaja ravisti vähän vettä korvasta ja Suomen maalivahti meni siihen harhautukseen. Toisessa maalissa lähti aivan liian aggressiivisesti haastamaan Japanin pelaajaa ja pelaajan oli helppo työ siirtää kiekko sivuun ampua tyhjiin. Jos olisi pelannut boxin sisällä olisi päässyt sivuttaisliikkeeseen mukaan. Kolmatta maalia edelsi maalivahdin antama ripari josta Japaninen pelaaja löi kiekon tyhjiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   3774