V90 vikaisin uusi auto

suosittu.taksina

Näin väittää TM:n uusimman numeron tutkimus. Mikä niissä uusissa oikein mättää?

42

<50

  Vastaukset

  • Mielenkiintoista, sillä V60 on taas luokassaan vähävikaisin. Olisko taksikäyttö liian kovaa, koska isommat mersutkin hylätään aika usein.

   • Kyse on ihan uusista autoista ja omistajan niissä havaitsemista vioista, ei vasta ensimmäisessä katsastuksessa havaituista vioista


   • Ei ole taksikäytöstä kiinni, vaan siitä, että uudet V60 mallit tehdään Ruotsissa ja 90 mallit Kiinassa.


   • Älä vertaa Mersuun tuota kiinalaista paskaa joka on koottu kaikkien muiden oikeiden automerkkien osista.


   • varaosaauto kirjoitti:

    Älä vertaa Mersuun tuota kiinalaista paskaa joka on koottu kaikkien muiden oikeiden automerkkien osista.

    Älä nyt vedä herneitä nenään, ettei tule pataan. V60 mallit ovat laatuautoja 100% Skandinaviasta. Toisin kuin Mersu, joka tehdään kommunismin aatteesta ylijääneistä osista.


   • 457566434 kirjoitti:

    Ei ole taksikäytöstä kiinni, vaan siitä, että uudet V60 mallit tehdään Ruotsissa ja 90 mallit Kiinassa.

    Volvon tehtaalta Kiinasta on todettu, että Kiinassa on laaduntarkastus jopa parempi kuin Ruotsissa oli siellä Göteborgissa (Torslanda). Tähän en nyt enää löytänyt linkkiä.

    Kumma kyllä, Ruotsissa ainakin vielä syyskuussa 2018 valmistettiin Volvoja.
    https://www.mestmotor.se/automotorsport/artiklar/nyheter/20180920/volvo-satter-produktionsrekord-i-torslanda-okar-tempot-med-35-procent/

    Tässä arvostelua huonosta laadusta, arvellaan tuotatotahdin nopeutumisen olevan syynä.
    https://teknikensvarld.se/volvo-har-kvalitetsproblem-332330/

    Kai tuli opeteltua ruotsinkieltä kunnolla koulussa?
    Voi olla että Googlen kääntäjäkin toimii hyvin ruotsista suomeen.


  • Laatua ei riitä kaikille malleille, sutta sekundaa laitetaan urpoille sekaan!

  • Tutkimusten mukaan Kiinassa tehdyt Volvot ovat parempia koska Kiinassa käytetään vähemmän ropotteja ja ihmisten tekemiin virheisiin voidaan puuttua nopeammin.

   • Höpö höpö. Vähemmän se robotti niitä virheitä tekee, kuin väsynyt ja huolimaton ihminen.


  • Kyseessä wagniikan maailman "tutkimus"... Siitä voi kukin tehdä omat johtopäätökset..

  • En yhtään ihmettele asiaa. Automerkin hylkäsi Ford kokonaan kun katsoi ettei kannata ja ongelmia riitti jo silloin.

   • Voi sinua surkeaa rölliä. Ne ongelmat tulivat Fordin mukana kun Volvolla alettiin käyttää Fordin osia. Tästä on tullut aikanaan dokumenttiohjelma ihan meikäläisessä TV:ssä.


   • Kyllä, Ford on kohtuu paska auto.


   • Kenes osia ne Volvot nykyään käyttävät? Ääliöt, kiiinalainen omistajahan ei tee eikä kehitä itse mitään.


   • etEdesÄrsytäKetään kirjoitti:

    Voi sinua surkeaa rölliä. Ne ongelmat tulivat Fordin mukana kun Volvolla alettiin käyttää Fordin osia. Tästä on tullut aikanaan dokumenttiohjelma ihan meikäläisessä TV:ssä.

    Itse asiassa Ford on parasta mitä Volvon ajettavuudelle on tapahtunut vuosikymmeniin.

    Ainoa aikalaistensa joukossa siedettävän taloudellinen Volvo diesel tähän mennessä on 2.0D ja PowesShift, eli siis Ford TDCi ja Getrag kaksoiskytkinlaatikko.


  • Oletteko koskaan kuullut että kiinassa lapsityövoimalla ja luonto sotkien väännettyä törkyä olisi väitetty huippulaaduksi? Sieltä kauko-idästä raahatun kertakäyttö roskan takia maapallo hukkuu paskaan.

   • Sihen voi huoletta lisätä saksalaiset


   • Nytpä saksalaisautot eivät kelpaa enää kiinalaisillekaan. VAG:n Kiinan myynti on romahtanut viime syksyn aikana.


   • ni.hao kirjoitti:

    Nytpä saksalaisautot eivät kelpaa enää kiinalaisillekaan. VAG:n Kiinan myynti on romahtanut viime syksyn aikana.

    Syynä sielläkin verotuksen epäselvyys, niin kuin ympäri maailman. Ei saksalaisen premiumin huippulaadusta, sitä nyt kuitenkin haluavat kaikki, mutta kun siihen on mahdollisuus vain varakkailla, ei persaukisilla tuhnu (tojo) kuskeilla.


   • No No, En ole mikään kiinafani, En pidä heidän tavoistaan ja käytöksestä, paskan levittämisestä joka paikkaan, mutta kyllä sieltä tulee hyvääkin tavaraa.
    Työssäni olen nähnyt kuinka kiinalainen laatu on parasta verrattuna suomalaiseen ja pariin ex itäeuroopan maassa valmistettuun aivan samaan tuotteeseen. Hintakin halvin. Suomalainen kallein ja huonoin. Kiinasta vain toimitusaika on pitkä kun tulee merirahtina.


   • Arvo tippuu kuin keväällä katolta putoava vesi - 55 % vuodesa volovola


   • saksalaistapremiumlaatua kirjoitti:

    Syynä sielläkin verotuksen epäselvyys, niin kuin ympäri maailman. Ei saksalaisen premiumin huippulaadusta, sitä nyt kuitenkin haluavat kaikki, mutta kun siihen on mahdollisuus vain varakkailla, ei persaukisilla tuhnu (tojo) kuskeilla.

    Saksalainen premium...outoa...no jos 100 tonnia laitat ni mersu tai bemu rupee jo olee..muilta merkeilta ei premiumia siitä maasta sitten löydykkää.


   • Konkkaanmeneesuomi kirjoitti:

    No No, En ole mikään kiinafani, En pidä heidän tavoistaan ja käytöksestä, paskan levittämisestä joka paikkaan, mutta kyllä sieltä tulee hyvääkin tavaraa.
    Työssäni olen nähnyt kuinka kiinalainen laatu on parasta verrattuna suomalaiseen ja pariin ex itäeuroopan maassa valmistettuun aivan samaan tuotteeseen. Hintakin halvin. Suomalainen kallein ja huonoin. Kiinasta vain toimitusaika on pitkä kun tulee merirahtina.

    Uskallatko kertoa mikä tai minkäalan tuote on kyseessä, luultavasti pelkäät työpaikkasi paljastuvan.

    Muutama vuosi sitten eräs tuttavani, joka tietää myös työnsä puolesta nauloista, sanoi että kiinalainen naula on parempi kuin suomalainen. Taisi olla puhe naulapyssyn nauloista. Itse en ole tuota laitetta koskaan käyttänyt. Ehkä ei tarvitsekaan, vaikka kesämökki on (hirsimökki). Peltikaton voisi ehkä joutua uusimaan muutaman vuoden kuluttua.


  • Kuksmannit on pelkkää paskaa.

  • Eikö Volvolla ollut myös kymmenkunta vuotta sitten laajempaa ongelmaa sähkövikojen kanssa? Autoja näki silloin usein hinureiden kyydissä.

   • Kytkimet sulivat automaatit sylkäisi öljyt kartanolle hinureiden kulta aikaa tosin homojen hommaa no ruotsalaista työtä


  • Mulla on tainnut käydä hyvä tuuri jo toinen menossa eka tosin sedan malli mikä olivielä aito swedu. Vain kuskin istuimen sähkövastus vaihdettu. S.mallista venttiilikopan tiiviste uusittiin kun hieman huohotti öljyä. tosin kiristyskin olisi piisannut. kaiken kaikkeaan loistopelejä. ja hei minä puhun kokemuksesta toisin kun muut esson baarin juttuja.

  • Kohta miljoona km takana eri mallin Volvoilla eikä vieläkään isompia ongelmia tekniikan pelaamisessa. Kuluvia osia kuten jarrulevyjä ja -paloja sekä lasinpyyhkimiä on pitänyt vaihtaa.

   • Näihin Volvoihin ei taida kuulua 10 vuotta uudempia autoja?


  • Made in Hong Kong luki 70-luvulla sekunda tuotteissa. Nyt lukee Made In China, johon Volvo kuuluu

   • Jos Volvo on Kiinalainen niin sitten Chrysler on aito Italiaano, Seat on Saksalainen, samoin Lamborghini. Opel on tietysti Ranskalainen kuten Nissankin.
    RolsRoyce on Saksalainen.

    Näinhän se homma menee, eikö?


   • Unohdit tärkeimmän, turkkilaisen tojolootan!


   • Englantilainen Toyotakin on olemassa.
    Voisi epäillä, että Japanin ulkopuolella valmistetut Toyotat eivät ole hyviä, koska työmoraali on huonompi esim. Englannissa. Varmasti tehtaalla vituttaa, jos on huonot palkat. Englanti on ollut tunnetusti paikka, jossa on lakkoiltu paljon.

    USA.ssa Scotty Kilmer (YouTube henkilö teksasissa) suosittelee parhaimpina ja kesktävimpinä autoina Toyotaa ja Hondaa. Heillä on tietysti omat mallistonsa, yleensä isommat koneet. Suomessa olen kuullut myös hyvää Toyotasta. On noillekin virheitä sattunut. Scotty Kilmer osaa kertoa noista enemmän, kunhan katsoja löytää oikean videon satojen joukosta.
    Samaa mieltä ollaan USA:ssa ja Euroopassa siitä, että kestäviä autoja ei ole juuri enää aivan 2000-luvun (00:n alku) alun jälkeen tehty.


  • V90 ehkä rumin volvo mitä koskaan tullut vastaan. Laatukin made in lapsityövoima

  • Odotahan kun tulee muutaman vuoden ikää lisää... Vikoja.

  • Jokin syy ilmeisesti on, miksi 1-2 vuotiaita vähän ajettuja V90 on myytävänä pilvin pimein ja hinnanpudotukset huimia etenkin runsaasti varustelluissa.

  • volvolla ei ole laatu niin hyvää ja kaikenlaisia vikoja alkaa ilmaantua matkan varrella. Esim Audi a4 paremmin tehtynä joka on hinnaltaa eriluokan auto, halvempi ! Kumpiakin olen ajanut ( lainassa tutun autoliikkeestä )

   Toinen on materiaalit ja suunnittelu.

   kojelauta sisusta on tehty aika paljon sellaisesta kovasta muovista nykyisissä uusissa xc 60, V90 autoissa joiden hintalappu sellainen että harvalla on oikeasti vara-ostaa tuollaista autoa. Sisusta ei vaan vastaa hintaa.

   nissan qashqai on auto joka näytti kun tuli ensimmäisen kerran erittäin hyvältä ulkoa pelleiltään ja muodoiltaan, sitten tekniikka, sisusta, ergonomia ala-arvoinen. Pitihän auton valmistuskunnaksia saada ala.

   2000 luvun alkupuolen henkilöautoissa parempi sisusta ja kestävämpi tekniikka ( alusta yms )

   Mutta tuon ulkonäön takia tavan kansa suomessa osti niin paljon ja hinnan.

   Volvossa on ilmaantunut samaa useissa eri malleissa, V60 on toinen esimerkki, en puhu kovin hyvin suunnitellusta autosta.

   • Audiin ei saa automaattia, eikä audin suuntavakaus ole lähellekään Volvon tasolla.

    Ostajien rahavarat on heikoimpia Mersukuskeilla. Sitten Volvo perässään Audi. bemarikuskeilla on parhaiten rahaa. TÄmä päätellen siitä mihin autoihin on ollut varaa ostaa uutena etututkat ja ratin lämmitin.
    Yhdessäkään mersussa ei ole ratin lämmitintä eikä bensoissa tutkia ollenkaan. Volvoissa vai n muutamassa käytetyssä ratin lämmitin ja etututkat.
    Bemareissa on melkein kaikissa molemmat. Rahakasta väkeä siis.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Audiin ei saa automaattia, eikä audin suuntavakaus ole lähellekään Volvon tasolla.

    Ostajien rahavarat on heikoimpia Mersukuskeilla. Sitten Volvo perässään Audi. bemarikuskeilla on parhaiten rahaa. TÄmä päätellen siitä mihin autoihin on ollut varaa ostaa uutena etututkat ja ratin lämmitin.
    Yhdessäkään mersussa ei ole ratin lämmitintä eikä bensoissa tutkia ollenkaan. Volvoissa vai n muutamassa käytetyssä ratin lämmitin ja etututkat.
    Bemareissa on melkein kaikissa molemmat. Rahakasta väkeä siis.

    Tämä auton omistajan tai haltijan varallisuuden arvailu parkkipaikalla on aina yhtä hupaisaa.

    Jotkut käyttävät autoonsa maksukykyynsä nähden paljon rahaa, toiset ostavat samanlaisen auton taskurahoillaan ja hulluimmat kuulemma jopa lainaavatkin, kun ei omaa rahaa ole.

    Siksi auto joka on yhdelle vaatimattoman halpa on toiselle holtittoman kallis. Et saa rekisteritiedoista selville edes sitä, onko auto rahoitusyhtiön omistuksessa rahan puutteessa vai rahoituskorkoa paremmin tuottavien sijoitusten velkavipuna.

    Ihmettelin itsekin tuttavien tarvetta lämmitettävälke ratille, kunnes kuulin heidän lähtevän liikkeelle kylmällä autolla . Minun puolestani kitukoon kelle se on mieluista. Minä lähden mieluummin käyntilämpimällä autolla.


  • Kyllä uudet volvot on hie noja ja laadukkaita pelejä täysin versus mese bimmi ja audi. Olen taksiautoilija ja olen pehmittänyt 21 uutta autoa mm.6 uutta volvoa myös näitä uusia. No joo audi on jäänyt kokematta mut varmaan hyvä ja hieno peli. Ja tosiaan kokemus puhuu ei esson baarin jutut.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   204
   9026
  2. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   292
   7242
  3. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   135
   6058
  4. Putous-Martina

   Eikö kukaan huomannut viime lauantaina sketsiä Putoksessa jossa Malla Malmivaaran esittämän Martinan olisi pitänyt antaa selkään Shirley Karviselle. H
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   686