Hyvän joulun toivotukset köyhille

nallikas

Eduskunta sinetöi pienituloisten leikkaukset toivotti kaikille hyvät joulut

Hallituksen riveistä toivoteltiin hyviä jouluja
Sosiaali- ja terveysministeri lähetti pienituloisten oloja koskevan vastauksensa päätteeksi hyvät jouluntoivotukset kaikille.


Eduskunnan kyselytunnin loppupuoliskolla leikkaukset ovat tarpeellisia

pitää jälleen leikata suomalaisten perusturvaa ja jättää indeksikorotukset tekemättä perusturvaetuuksiin. Hallituskauden aikana olette leikanneet peruspäivärahaa 24 euroa, kansaneläkettä 22 euroa ja asumistukea 23 euron edestä.
"Mitä jouluun tulee...” leikkaukset ovat tarpeellisia työttömille ja lisää pitää leikata että työttömät painuvat töihin joulunaikaa voi hakea töitä tehdä työhakemuksia jne.

hallituksen kipeimmistä päätöksistä julkisen talouden tasapainottamiseksi.

– Mitä jouluun tulee, kaikilla meillä on hyvä tilaisuus toivottaa hyvän joulun odotusta ja joulumieltä,
riisipuuro kaneli luumusoppaa saa jokainen työtön kotonaa

ITKE TYÖTÖN YKSINÄISYYDESSÄ SIIHEN PITÄÄ TOTTUA KÖYHYYTEEN JOULUNA JA ALISTUA KUNTOUTTAVAA TYÖTOIMINTAA SOSIAALITUKIEN ETEEN

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dtyjrrt

      Ei sillä lailla kukaan painu yhtään minnekään. Jos rahaa ei ole kukaan ei mene minnekään. Niitä menemisiä ei maksa mitkään papat eikä kukaan muukaan. Siinä teillen.

    • rhrh

      Vittu matti sä meet nyt pois täältä sä tiedät että sulla on alkoholi ongelma ja nettiriippuvuus josta ei ole sulle mitään hyötyä. Mene itse Helsinkiis runkkari.

    • rthsrth

      Meen taas hakee kaupasta kaljaa kun sain toimeentulotuet, kjäh. Ooks rikas ja otit pikavin, kannattas kiertää vipit kaukaa ettei menis päin persettä : O

    • antisanatisti

      "Työnhakusi on katkaistu, koska et saapunut tapaamiseen", ilmoitti mielenterveyspotilaan näköinen kynittytukkainen ryhävalas TE-toimistosta, nimi jotain sinnepäin kuin Mia Ropponen-Romu. Kiva joululahja - oikein voimaannuttava ja mielenterveyttä kohentava ja työttömyysuupumusta lieventävä. Ai mitenkö näin kävi? Nuo virastothan yrittävät leimata työttömät työnhakijat mielenterveyspotilaiksi pelkästään työttömyyden takia. Tuo on yksi niistä virkailijoista, joka oikeasti ON mielenterveyskuntoutuja. Hänelle ei kuitenkaasn määrä'tty 'kuntouttavaa työtoimintaa', vaan hänet palkattiin käsittelemään hakemuksia työttömyystoimistoon. Työn laatu on sen mukaista:

      1. Soittaa työnhakijalle, joka on pyytänyt, että ei soitettaisi, koska kaikesta tulee jäädä kopio tai tallenne.

      2. Lähettää tekstiviestin, jossa sanoo haluavansa keskustella työllistymissuunnitelman päivittämisestä.

      3. Vastaan sähköpostitse ja liitän mukaan oman suunnitelmani.

      4. Samana päivänä Ropponen-Romu kiikuttaa postiin kirjeen, johon ei viitsi kirjoittaa nimeäni, mutta pyytää ilmoittamaan työnhakutilanteeni neljän viikon sisällä. Saan kirjeen yhdessä arkipäivässä! Merkitsen kalenteriini tuon viimeisen päivän ja päätän ilmoittaa silloin, etsinkö edelleen töitä. Olen juuri menossa työhaastatteluun, ja toivon parasta.

      3. Pari viikkoa myöhemmin saapuu toinen kirje, jossa minut 'kutsutaan' 'aktivointihaastatteluun', joka olisi päivää ennen tuota aikaisemmin annettua viimeistä päivää. Tässä mainitaan nimeni, mutta kirjettä ei ole päivätty. Romu ilmeisesti huomasi olleensa liian hidas, joten jätti päiväyksen laittamatta ja toivoi, etten valita asiasta. Tapaamiseen kutsumisissa on annettava vähintään se viikko aikaa kirjeen oletetusta saapumisesta. Nyt aikaa oli vain kolme arkipäivää. Käsketään ottaa yhteyttä, jos aika ei sovi. Vastaan sähköpostilla: "Toimin edellisen kirjeesi mukaan, ja muutenkin kutsukirjeesi ei ole pätevä, koska sitä ei ole päivätty, eikä riittävästi aikaa annettu.

      4. Määrättynä päivänä lähetän sähköpostitse viestin, että olen edelleen työtön. Römpsäke-Romu vastaa sähköpostilla: "Työnhakusi on katkaistu."

      Mihinkään huomautukseeni hänen virheistään hän ei ota kantaa. Hän teki selviä virheitä, ja rankaisee minua siitä, että päätin noudattaa hänen ensimmäistä käskyään toisen sijasta. Jos jakelee tuolla tavalla käskyjä, missä järjestyksessä hänen uhrinsa olisi niitä noudatettava? Minä päätin, että saapumisjärjestyksessä.

      Huh huh. Oletan, että kyseessä on melko uusi työntekijä, luultavasti perussosionomi tai muu sen tapainen, työttömänä itse ollut, ehkä ollut mielenterveyden takia sairaslomalla. Tässä nyt sitten koetetaan elellä yliherkän osaamattoman ongelmaisen virkavirheen kanssa, ja joulu on tulossa. Totta kai laitoin heti työnhaunb uudestaan voimaan ja totta kai laadin valituksen hänen tekosistaan, mutta olisin voinut kyllä viettää köyhät päiväni ilman tällaista kiusantekoakin.

    • gfhghjfhjk

      Kun työttömyystoimiston virkaileva tekee virheen, joka on vastoin lakia ja jopa vastoin viraston omia ohjeistuksia, voiko valittaa yksittäisestä virkailijasta? Minne? Työttömyystoimiston sivuilla ilmoitetaan kopeasti, että heidän lausunnoistaan ei voi valittaa. Kelan päätöksestä voi, mutta eikö Kelan ole noudatettava juuri sitä työttömyysvirkailevan lausuntoa, jonka virheestä ei saa valittaa? Miten tämä oikein menee?

    • drfhgh

      Aina voi valittaa kun menee vankilaan asumaan.

    • dfdsadssds

      Virkamiehen taposta pääsee aina vankilaan istumaan! Tappakaa TE/KELA virkanilkki!

    • dsfaaaasd

      KELTAISET LIIVIT PÄÄLLE JA EDUSKUNTA REMONTTIIN PERKELE!

    • alaola

      Roskikseen voi joutua joulun aikaa hyvää ylimääräistä ruokaa biojäte roskikseen myös hylättyjä vaatteita ja kenkiä työttömille tulee pitkät lomat joulupyhinä jouluaatot joulupyhät voisi hyödyntää aikansa ruuan etsimiseen. käyttökelpoisia joulukoristeita voi löyty uudenvuoden jälkeisinä päivinä

      • dghjjghd

        Sayd pappa betalaest.


    • törkeää

      Valtio lyhentää valtionvelkaansa... https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005934147.html Työttömät ja eläkeläiset ja pienituloiset joutuivat velan maksumiehiksi/-naisiksi? Ihmiset jonottavat ruokaa ruokajaoissa ja dyykkaavat roskiksista ja valtiolla (Sipilän hallituksella) on varaa lyhentää valtionvelkaa.

    • drthrt

      Ketä mitkää homo velat kiinnostais.

    • kylläihmetyttää

      Mihinkäs ne maksetut rahat menee kun ei riitä eläkkeisiin vaikka on eläkkeitä maksettu,ei työttömyyskorvauksiin,ei sairaanhoidon ylläpitämisee,mihen herran persiisiin ne maksetut vero miljardid oikein laitetaan kun ei mitään valtiollista niillä kyetä ylläpitämään?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe