Olivatko Lokka, Simula ja Tynkkynen sittenkin oikeassa?

muistinvirkistys

Tästä voi itse kukin tsekata minkälaista Oulua valtuutettumme haluavat:

https://youtu.be/i5vgMbqaio0

81

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suuvaahdossa

      Ne on vaalit sitten vissiin tulossa kun hörhöillä on noin vauhti päällä.

      • Jalostusta

        Lokalla rikosrekisteri, puoliksi marokkolainen, Tynkkynen toi itselleen mamun Afrikasta miesystäväkseen... Onhan siinä näyttöjä kerrakseen..


      • Jalehmätlentää

        Joo hörhöthän ne toivoo ja häpeää että ei pärjättäisi Oulussa enää suomella, ruotsilla ja oulunmurteella, puhuvat keskitysleirien kauheuksista, ja että silmäpuhkiukit ja muut muutti rapakon taa ja - öhöm - oltiinpa joskus kesätöissä Ruotsissa! Asiaan liittyvää arvokasta keskustelua vai hörhöilyä? Päättele ihan ite!


      • Maksamme

        Niih, Lokan äidinkieli on Ranska ja poliisilaitos joutuu hänelle käännättämään ranskaksi asiapaperit. Mutta me maksamme.


      • maksavaurio
        Maksamme kirjoitti:

        Niih, Lokan äidinkieli on Ranska ja poliisilaitos joutuu hänelle käännättämään ranskaksi asiapaperit. Mutta me maksamme.

        Ai hurjaa, ootkos nähnyt muutakin paperia kuin vessapaperia? Ai niin, ettehän te taida sitä käyttää, pelkkä vesipullo riittää.


      • Puhunutranskaa
        maksavaurio kirjoitti:

        Ai hurjaa, ootkos nähnyt muutakin paperia kuin vessapaperia? Ai niin, ettehän te taida sitä käyttää, pelkkä vesipullo riittää.

        Etkös usko? Niin lokka on vaihdat tabut tietoihinsa, äidinkieli Ranska. Silloin voi vaatia tulkkipalveluita eli ranskankielisen kutsut vaikkapa kuulusteluihin. Lokan syntymäpaikka on Marokko.


      • selvä_päivä
        Puhunutranskaa kirjoitti:

        Etkös usko? Niin lokka on vaihdat tabut tietoihinsa, äidinkieli Ranska. Silloin voi vaatia tulkkipalveluita eli ranskankielisen kutsut vaikkapa kuulusteluihin. Lokan syntymäpaikka on Marokko.

        tabut tabut
        vaihdat tabut
        aamulla heräät
        ajatuksesi keräät
        ja vaihdat tabut


    • LeenaHK

      Vasemmiston valtuutetut naiveja typeryksiä.Katsokaa video.

      • SKDL

        Ehhe...hee...eheee, ”ukki muutti Amerikkaan”...menee vähän argumentointi dementikoinniksi...puuta heinää...mitä sylki suuhun tuo...on siinä pöljä...


    • muut-päi-heleskuutt

      Ouluus oliis johelekuuti irtii jonsei siellä noitta aloittajan mainitsemmii perähänkattojii olisi-

    • Hullujapäättäjiä

      Argumenteista päätellen kaupunginvaltuuston väki löyti tiensä tänne.

      Haukkuvat Lokkaa ym. ainoita järkeviä henkilöitä.

      Ja mikä ihmeen ky rpä tuo nuijan kanssa heiluva äijä on?

      • jasminpetäjä

        Hänet tunnetaan Lasileuka-Hännisenä, tai Sekunti-Hännisenä, ihan kumpana vaan näin tuttavallisesti ja paikkakuntalaisten kesken.


      • Rumempi.Jussi

        Tulipa mieleen tuosta Hännisestä yksi Nätti-Jussin sattumus. Tuumasi Kekkoselle, ettei tyhjä lato kattoa tarvitse. Kekkonen kysyi fiksusti, ettetkö tiedä ettei järki ja tukka pysy samassa päässä. Mihin Jussi: "Joojoo, mutta kumpi lähti ensin?"


    • IiKolli

      JOS HAKARISTILIPUT KIELLETÄÄN PITÄÄKÖ MINUN HÄVITTÄÄ MUSTAT PAITANI?

      • SiniSukkainen

        Jos paita on mustunut - ns vuosien cvarrella ?

        Niin ainakin olisi hyvä koettaa pestä sitä ?


    • otsikon.kysymykseen

      Eivät olleet.

    • sinttihivari

      Sateenkaari liputkin pitää takavarikoida, pride marssijoilta, kun heidänkin hom….molot jysähtää arveluttavasti natsi tervehdystä muistuttavaan asentoon

    • Hgj344

      Ei rasismille, kyllä pakolaisille! Ääni Tytti Tuppuraiselle!

    • Ruotsin-Malli-Ja-Tie

      Sanottakoon Lokasta mitä tahansa, mutta hän puhuu ihan selvää faktaa maahanmuuttajiin liityen.

      Oulun kaupunginvaltuuston edustajat ovat ihan ulalla matuasiasta keskusteltaessa. Vai että hoetaan mantraa "monikulttuurista" ymmärtämättä, mitä se oikein tarkoittaa. Oulussa se ainakin tarkoittaa naisten ja varsinkin lasten raiskaamista matujen toimesta - näiden ongelmaelättien tekeminä.

      On se niin fiiniä puolustaa mamuja - näin katkeria hedelmiäkö sitä halutaan poimia. Lasten raiskaajia ovat nämä monikulttuurin edustajat. Oikein yhteiskunnan tukemana näitä koulutetaan "kotoutumaan"- ja heitä "kotouttava" oululainen opisto tekee vahvaa tulosta ja bisnes suorastaan kukoistaa!

      • selvä.homma

        Kuten työssä ylempänä todettiin ja on todettu noin ziljoona kertaa aiemminkin täällä ja muualla: Lokka itse on maahanmuuttaja. En siis ole eri mieltä siitä, että niitä on esim. Oulussa ihan liikaa, mutta Lokka itse on juuri yksi niistä liioista.


      • Tuppipotut

        Lokka on maahanmuuttaja eli mamu, vaan ei matu eli maahantunkeutuja. Ja näillä on ratkaisevaa luokkaa oleva ero. Jos et huomaa, niin missävika? Onko sinulla vikaa luetun ymmärtämisessä vai tuudittiko äitisi sinua kottikärryissä?


      • vuosikaksituhattaviisi
        Tuppipotut kirjoitti:

        Lokka on maahanmuuttaja eli mamu, vaan ei matu eli maahantunkeutuja. Ja näillä on ratkaisevaa luokkaa oleva ero. Jos et huomaa, niin missävika? Onko sinulla vikaa luetun ymmärtämisessä vai tuudittiko äitisi sinua kottikärryissä?

        no tekeekö lokka työtä tai maksaa veroja. Enemmän on matu kuin mamu. Hänhän on vuodesta 2005 asunut Suomessa, jotain töitä kai tehnyt nuorempana, äitinsä sitten kai asuu jossain ulkomailla?


    • LLerssinen

      Älkää ainakaan näitä kolmea aloituksessa mainittua äänestäkö. Nämä ovat ihan kuutamolla ideologiansa kanssa eivätkä hahmota politiikan kokonaisuutta. Siellä on ihan järkeviäkin ehdokkaita.

      • jäänkö_kuutamolle

        Voisitko auttaa minua ymmärtämään politiikan kokonaisuuden? Uskon, että sen ymmärtäminen kiinnostaisi monia muitakin :)

        Epäilen kuitenkin, että et auta. Minun siis pitää jäädä kuutamolle mainitsemiesi henkilöiden kanssa ja jatkaa paremman Oulun ja Suomen rakentamista.


      • LisääMuTuJa

        Politiikan kokonaisuus...ukki muutti Amerikkaan...pakkasia pitelee...eturauhanen reistailee ja persut on tehneet esityksen...ei voi kannattaa kun ovat persuja...olen minäkin valtuustossa...olen päättäjä...ukki tuli Amerikasta ja minä menin Ruotsiin kesätöihin...CCR:a kuunneltiin...politiikkkaa ymmärtää vain arvopuolueet...on se niin mutkikas prosessikaavio...


    • suomi.irakilaisille

      Ouluun on saatava rajusti lisää 20v - 35v irakilaisia, syyrialaisia ja somali miehiä. Sanoisin että noin 180 000 näin aluksi. Myöhemmin 300 000 lisää.

      • pääasia.ekax

        Ihan sama ketä tänne tulee, kunhan nuo ketjun otsikossa mainitut menevät muualle.


    • Huolionaiheellinen

      Oikeassahan varoittajat olivat, valitettavasti. Varoitukset vain kaikuivat valtuustossa kuuroille korville koska enimmäkseen väärät puolueet. Nyt paljastuneet törkeät teot on tehty somea hyödyntäen, ja ainakin osin somen ansiosta rikokset ovat tulleet julki. Ja mitä nyt virallisesti tiedämme, on ilmeisesti vain pieni osa rikollisuutta. Karkuun on päästy Saksaan asti ja sielläkin onnistuttu vielä kiinni jäämisen jälkeen vapautumaan.

      Päättäjät ja viranhaltijat ovat vastuussa kotouttamisista. Onko seurantaa ollut lainkaan? Ainakaan rahan puute ei ole nyt ollut esteenä. Rahaa kotouttamiseen on palanut miljoonia mutta mikä on ollut tulos, mitkä ovat olleet tuloksen mittarit ja onko kukaan ylipäänsä ollut kiinnostunut tuloksista tai siitä mihin käytetty raha on mennyt? Onko vain eletty ihannekuplassa ja ummistettu silmät ja korvat tavallisten kadun kansalaisten, lasten, äitien ja isien huolelta?

      Oulun valtuustossa pitää nyt löytyä selkärankaa käsittelemään maahanmuuttajien kotoutumisasia perinpohjin. Ilman n- ja r-korttien heittelyä. Valtuusto on kunnallisen päätöksentekomme ylin elin ja sinne olemme edustajamme äänestäneet. Valtuutetut: tilanne on todella vakava uhaten jopa yhteiskuntarauhaa. Olkaa luottamuksemme arvoisia, myös ne rivivaltuutetut jotka tavallisesti istuvat kokouksesta toiseen hiljaa penkeissään. Nyt on aika jututtaa äänestäjiänne ja tuoda tavallisten kaupunkilaisten huoli valtuustoon asti!

      Keskustelu tälläkin palstalla on ollut enimmäkseen asiatonta. Tähänkin tulenee kohta jatkoksi "hörhöpersu"- kommentti. Sen kyllä kestän. Täytyyhän uhrien ja heidän omaistensa kestää mielettömän rankkaa aikaa. Myötätuntoa ja jaksamista heille!

      • Nizzassakäynyt

        Sipiläkin meinas kaataa hallituksen, kun ei hyväksynyt perussuomaisten tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa.
        Soini nuoli Sipilän p.....ttä ja perusti uuvatit. Eiköhä Sipilä nyt tajua, että oli väärässä!


    • exdemari

      Jenna Simulalle menee ääni.

      • JussiJohtaapuoluetta

        Pääasia että menee perussuomalaiselle ääni


      • VaikkaolenHetero

        Minä äänestän Tynkkystä.


    • HyväJenna

      Simula saa ääneni. Lokalle meni viimeksi ja hyvä, sillä Lokka on ollut erittäin hyvä. Simula saa nyt sympatiani facebook-estojen ja hänen hyvän asialinjan johdosta.

      • Rotumuori

        Tänään allekirjoitin Rotuvaarilla kaksi Lokan kannattajakorttia. Vastakin kirjoitan tarvittaessa ja kahdesti olen häntä äänestänyt ja läpi meni!


    • Mädättäjä

      Sipilä sanoo haluavansa korostaa, että epäiltyihin rikoksiin ovat syyllistyneet yksilöt, eivät väestöryhmät. Rikosten tutkinta ja käsittely on poliisin ja oikeuslaitoksen harteilla.

      ”Vetoan, että tapahtumia ei käytetä vihan lietsontaan pakolaisia tai ulkomaalaistaustaisia henkilöitä vastaan. Muistutan, että omankädenoikeuden käyttö on oikeusvaltiossa rikos, kuten myös vihapuheen viljeleminen.”

      NO olipa tässä tosi myötätuntoinen osanotto ja vastuunkanto tyypiltä joka kutsui rikolliset Suomeen!

      • irakinfidelit

        Irak ulkoisti vankiloista Saddam Husseinin tukijoukot Suomeen. Kuuba teki aikoinaan saman jenkeille. Täällä sitä vain hyssytellään.


    • KannattajaHelsingistä

      Hyvää Uutta Vuotta 2019, Junes ja Tiina!

      Kiitos arvokkaasta työstänne Isänmaan ja kansamme puolesta!
      🌹🐕☃️🥂

    • J76hrel9

      Oulun kaupunki järjestää turvallisuusinfon maanantaina 28.1.2019 klo 9-12 Oulun kaupungintalolla. Tilaisuudessa käsitellään ajankohtaisia turvallisuusteemoja ja se on luonteeltaan info- ja keskustelutilaisuus, jossa viranomaiset antavat tilannekatsauksen ja vastaavat kysymyksiin. Tilaisuus on julkinen.

      Kysymyksiä voi lähettää asiantuntijoille jo etukäteen 23.1.2019 saakka: https://www.ouka.fi/oulu/turvallisuus/kysymys

      Tilaisuus lähetetään suorana nettilähetyksenä osoitteessa www.ouka.fi/live

    • muumilaaksontarinoita

      Tämä on klassikko, tulee jäämään moneksi vuodeksi aivan esimerkkimateriaaliksi ja osoittaa karun totuuden siitä minkälaiset ihmiset asioista päättävät.
      Helsingin kaupunginvaltuustossa tapahtuu aivan samankaltaisia hetkiä, sehän on oikein vihreiden temmellyskenttä, täysin käsittämätöntä rasismin ym, kuluneiden fraasien käyttöä.

      • Halalsika

        Samaa Tamperseessä, nääs.


    • T.Ropeli

      Näin Jenna Simula Facebookissa 17. helmikuuta 2018

      "Saan jälleen pöyristyneitä yhteydenottoja, kun päiväkodeissa ja kouluissa vierailee turvapaikanhakijoita, joiden taustat ei tunnetusti ole tiedossa, ja joilla ei vielä ole edes turvapaikkapäätöstä. Emme siis edes tiedä, ketä nuo ihmiset ovat, mitä he ovat tehneet, tai mitkä heidän motiivinsa ovat. Lasten lähelle ei pitäisi päästää tällaisia henkilöitä missään olosuhteissa.

      Viimeisimmän palautevyöryn taustalla on esikoto-hankkeen tiimoilta järjestetyt vierailut päiväkoteihin. Esitin syksyllä, että Oulun kaupunki ei enää rahoittaisi hanketta, mutta se ei saanut kaupunginhallituksessa kannatusta. En voi ymmärtää, miksi ylipäänsä käytämme rahaa esikotouttamiseen, kun tilastojen valossa suurin osa turvapaikanhakijoista saa kielteisen päätöksen, eikä heillä näin ollen ole mitään syytä olla Suomessa.

      Aion jättää seuraavassa valtuuston kokouksessa aloitteen, ettei turvapaikanhakijoita tule päästää vierailemaan päiväkoteihin tai kouluihin.Ei esikoto-hankkeen, SPR:n tai kenenkään muunkaan toimesta."

    • Nousinseisomaan

      On hämmästyttävää seurata, kuinka yksi ainut Oulun kaupunginvaltuutettu käynnisti ja sai aikaan keskustelun, johon liittyivät mukaan ensin oululaiset, sitten koko maa ja sen kansalaiset, puolueet, Suomen hallitus ja poliittinen eliitti.

      Ehkä tässä purkautui lähes neljän vuoden paineet ja viimein lopetettiin hiljaa olo ja nyrkkien taskuissa puristeleminen.

      • Juha_Sippilä

        Me täällä Keskustassa yhdessä Kokoomuksen ja Sinisten sekä oppositiossa olevien Vihreiden ja muiden Tovereiden kanssa olemme aina kannattaneet avointa ja rehellistä sekä keskustelua että tiedottamista maamme tulevaisuudelle välttämättömistä maahanmuuttajista.

        Edellä esitettyyn oikeaksi todistettuun faktaan viitaten onkin todella epäreilua esittää sellaisia valeita, että joku "yksi ainut kaupunginvaltuutettu" olisi saanut aikaiseksi sen, mitä me olemme tehneet jo vuosikymmeniä.

        Älkäämme antako Ruplarahotteiselle hybridivaikuttamiselle mitään sijaa tulevissa femistisissä Ilmastovaaleissa. Vain nykyisiä hallituspuolueita äänestämällä voit vaikuttaa itsellesi tärkeisiin asioihin sekä Oulun ja koko Suomen tulevaisuuteen.


    • persujentietämättömyys

      Simula tekee itseään kovasti tykö. Hirvittävällä tavalla, hänhän vaatii, ettei lasten perään saa katsoa, heitä ei saa rajoittaa mitenkään heidän touhujaan, vanhemmat eivät saa laitella sääntöjä. Simula heittää nuoret täysin tuntemattomien miesten vastuulle, vain heille hän asettaa rajat.
      Voisikohan tämä otsikon kolmikko, joka tiukasti kieltää suomalasten rikollisuuden ja etenkin seksirikollisuuden, lukea vaikka Iltalelhdestä vangeista, jotka tänä vuonna vapautuvat? Ymmärrän, kaikki ovat nuoria, LOkka on vasta reilut 10 vuotta asunut Suomessa, mutta tuollainen tietämättömyys ja tosiasioiden kieltäminen ei oiken kansanedustajalle sopisi. (no, onhan niitä nytkin, tavio, huhtasaari,)

      • Tärkeäätämäkin

        Kun sanotaan että raiskaa ne suomalaisetkin, pitää muistaa että raiskaajissa on myös Suomen kansalaisuuden saaneita muslimitulokkaita


    • rastuitavarits

      Älä valehtele nimmari "persujentietämättömyys".
      Jokainen lukutaitoinen näkee kyllä Simulan kirjoituksista, että hän ei ole kirjoittanut missään tapauksessa mitään väitteistäsi. Ja esiinnyt oikein Juha_Sippilänäkin vielä. Voi sinua!

      Maksaako sinulle joku tuosta jatkuvasta PS:n mollauksestasi vai ihanko itse olet asialla työttömänä tyhjäntoimittajana?

      Varsinainen vitsinikkarikin olet:
      "Me täällä Keskustassa yhdessä Kokoomuksen ja Sinisten sekä oppositiossa olevien Vihreiden ja muiden Tovereiden kanssa ". Te siellä ette ole mitään muuta kuin haukkuneet natseiksi PS:a. Noin hirveä pelkoko teillä on PS:n saamasta kannatuksesta seuraavissa vaaleissa. Niin tietysti, ovathan ne äänet kaikki teiltäpois. Olettte te sellaisia "tovereita" rastui tavarits, että tervemenoa vaan selvittämään päätä välillä vaikka Junckerin tyyliin. Se tuntuu sinultakin niin luontevasti onnistuvan.

      • luinblogin

        Tuo hänen juttunssa, tyttöjä ei saa rajoittaa, jopa poistettiin uudesta Suomesta. Kyllä se teki niin pahaa aikuisen naisen lukea. Näki, ettei Simulalla ole lapsia ja toivottavasti ei tule, ennenkuin sitten olisi aikaa lapsiensa touhuja seurata.
        Oulusta kotoisin oleva Puolakka kirjoitti, kiitos raiskatut tytöt. (persuille tekivät hyvää vaalityötä, tuollainen kiittely toi mieleen, että onko tässä jotkut teinejä oikeasti yllyttäneetkin menemään miesten asunnoille, kun aikuisina tietävät, miten siinä käy.)

        Kyllä Simula kirjoitti teinityttöjen vapauden puolesta, ei saa rajoittaa, tyttöjen on saatav a vapaasti olla ja tutustua maailmaan ja maleksia.


      • Juha_Sippilä

        Älä nyt hyvä äänestäjä sotke minua tuohon ääliömäisesti käyttäytyvään demukkaan. Ymmärrän, että hänen sivistynyt ja valistunut näkemyksensä voi vaikuttaa sinusta provokatiiviselta.

        Tilannettasi tuskin helpottaa se, että sisimmässäsi tunnet suurta ahdistusta jättämästäsi hiilijalanjäljestä. Tee kuten minä: Osta Tesla. Henkinen hyvinvointini parani heti ja omien laskelmieni mukaan olen valinnallani pelastanut Saimaannorpan sukupuutolta jo kolme kertaa ja niin Naali- kuin Liito-oravapopulaatioidenkin kehitys on ollut merkittävissä määrin positiivista, sanoisinko, että jopa suotuisaa. Kaikki tämä on ollut kiinni niinkin pienistä asioista kuin omista valinnoistani.

        Lisäksi voisin suositella sinulle hiilijalanjälkesi pienentämiseksi asuntosi vuokraamista jollekin niistä lukemattomista arvokasta vastaanottotyötä tekevälle yhteisölle. Niin minäkin olisin tehnyt, mutta yllättäen asuntoni ei enää ollutkaan minun, eikä siten määräysvaltani riittänyt tähän ympristöystävälliseen ja meille tarpeellisten maahanmuuttajien elinolosuhteiden välttämättömään parantamiseen.

        Muistathan tulevissa feministisissä ilmastovaaleissa äänestä meitä, jotka hoidamme mitättömän vaalirahoituksemme kykyjemme mukaan omasta lompsasta.


    • EnnustajatHiljaa

      Minusta pitää ODENIT tuomita - niin etteivät kerro kellekkään !

    • Meeitaannuta

      Ei kai me muslimien takia voida taantua keskiajalle mekin ja ruveta pitämään vankeina omia teinityttöjämme!

      Kyllä täällä on lasten ja teinien saatava olla niin vapaasti kuin ennen matujen tuloakin.
      Jos ei matut opi käyttäytymään, niin kyllä niistä eroon päästään, ihan sama, mitä Orpo ja Mykkänen lässyttävät mistään kansainvälisistä sopimuksista.

      TIETYSTI nuoria on kiellettävä menemästä noiden raiskaajien lähellekään, mutta se on eri juttu kuin alkaa rajoittaa jotenkin heidän liikkumisen vapauttaan.

      • uutta.holtittomuutta

        kovin on uutta, ettei tytöillä ole mitään rajoja, itse en teininä päässyt lavatansseihinkaan. Omat lapseni kyllä myös on vahdittu , vapautta rajoitettu, oikeutta ostaa kaljaa ja tupakkaa rajoitettu jne. kyllä tämä vapaus on nyt ihan uutta teineillä, ettei kukaan välitä perään katsoa, hyvä kun ovat kotoa pois.


    • Natsitpeestä

      PS ei kannata väkivaltaa, mutta natsit kannattaa.

    • Valtajavastuu
      • koskeesuomeakokonaan

        eikö tuo pitäs tulla ylellä!


      • Kis995
        koskeesuomeakokonaan kirjoitti:

        eikö tuo pitäs tulla ylellä!

        Jos en väärin muista niin Junes sanoi että hän striimaa yotubeen sieltä info/kysely tilaisuudesta silloin maanantaina.


      • 75kysymystä

        Huomenna päättäjien pöksyt tarkistetaan. J L lähettänyt etukäteen 75 kysymystä ja toteaa suorassa lähetyksessä: olette kaikki ja rikoksensuosijoita ja murhaajia!


    • tilasinluin

      Tilatkaa ja lukekaa kirja; islam yhdestoista vitsaus, niin tajuatte mihin maamme on menossa jos emme puutu hallitsemattomaan maahanmuuttoon.

      • lapsetvaarassa

        google haku
        islam seksi


      • 5976133

        Islam ei tänne rantaudu koskaan. Muutenkin uskontojen asema pitäisi painaa pöytätenniksen kanssa samaan asemaan poliitiikan vaikuttimena.


      • 20018
        5976133 kirjoitti:

        Islam ei tänne rantaudu koskaan. Muutenkin uskontojen asema pitäisi painaa pöytätenniksen kanssa samaan asemaan poliitiikan vaikuttimena.

        Nuose sieltä kotoasi ja käy itä Helsingissä kesällä shortseissa ja tässä paidalla ja mieti että kyllä se islam mahdollisesti on rantautumassa Suomeen.


    • PersuDipl.Ins

      Oulun valtuustossakin perussuomalaiset on ainut järkevä joukko hoitamaan yhteisiä asioita.
      Näinhän se on nyt koko maassa.

    • 18365

      Kunhan ette Lokkaa äänestä niin kaikki on hyvin. Lokalla ei ole poliittista osaamista eikä kokemusta. siksi tuo ulosanti on noin huonoa. Lokka nuijitaan heti paitsioon ja ulos poliitisista debateista koska poika on susstaan yhtä näppärä kuin sahapukki. Perusssuomalaisilla on parempiakin ehdokkaita. Katselkaapa vähän listoja.

    • Ketutkanatarhassa

      Miksi ketut päästettiin kanalaan?
      - ketut vaan nyt kuuluvat ympäristöömme
      - eivät ne kaikki ketut vaani kanoja
      - ja kyllähän ne kanat siitä tottuvat ja oppivat varomaan
      - eivätkä ketut suinkaan syö kaikkia kanoja
      - ja kyllä ne kanahaukatkin joskus syö kanoja
      Siis päästämmepä ketut jatkossakin kanaloihin!
      Sen pituinen se.

      • näitä-kyörättävä

        Juuri miksi ?
        Kettu on koiralle sukua, korppi haukan heimolainen. (Kuhmo) (KRA)


      • NiinJustiisa

        Tuo kettujuttuhan on vihapuhetta, on arvopuolueiden arvojen vastainen, kun siinä on logiikkaa! Hyvä!


    • Nettipoliisillelähti

      Lokan muija julkaissut puskaradion sivulla Saarijärven tytön kuvan, jota mvlehti ynnä rajakkisivut julkaisivat 11- vuotiaasta lapsesta julkaisen nimen ja useita kuvia herjaten lasta rivoin nimityksin.

      Ei ole mitään jäitä, muistan hyvin ja moni muukin nuo kamalat jutut ja nimen julkaisemisen. Vain siksi, että lapsen äiti oli noita kuvia ottanut kun oli SPR työntekijä.

      • lähtimitälähti

        Jospa tuostakin joku olisi jotain oppinut ja siksi pahemmilta kolhuilta elämässään säästynyt.

        jäitä?


    • asiaa

      isTV oulusta nyt

    • Sensuura

      Oulussa on meneillään "galluppi" mitä valtuutettu saa sanoa ja mitä ei. Julkisten kokousten kuvaus halutaan kieltää ja jo kuvatun julkisen Oulun kaupungin tilaisuuden materiaalin poistoa vaaditaan. Miten on, kuulostaako tällaiset opit tutulta:

      "Vihapuheen levittäminen mediassa tai somessa voi tuoda Venezuelassa 20 vuoden vankeustuomion."

      "Laki tuli voimaan, kun se oli hyväksytty perustuslakia säätävässä kansalliskokouksessa, jossa istuu pelkästään presidentti Nicolás Maduron ja hallitsevan sosialistipuolueen kannattajia."

      "Venezuelan parlamentti, jossa oppositiolla on enemmistö, boikotoi kesällä pidettyjä kansalliskokouksen vaaleja ja pitää koko elintä perustuslain vastaisena."

      "Venezuelan hallitus käyttää nyt hienoa tavoitetta vihapuheen torjunnasta välineenä, jonka avulla voidaan suitsia ilmaisunvapautta."

      "Vihaa ei määritelty."

      "Esityksen vihapuheen kieltämisestä teki Maduro, joka on johtanut Venezuelaa vuodesta 2013. "

      "Venezuelan vihapuhelain esikuvana on Saksassa säädetty somelaki."

      "Venezuelan laki ei kuitenkaan määrittele vihan käsitettä. Se jättää virkamiesten arvioitavaksi, mikä on vihapuhetta."

      "Laki voi rajoittaa ilmaisunvapautta vakavasti ja luoda demokratiaan kuulumattoman pelon ilmapiirin."

      Lähde: Suomen journalistiliitto

      • EiEnääUunotusta

        Tuo lähde ihmetyttää! Suomen Journalistiliitto?
        Suomalaiset journalistithan ovat juuri tämän meilläkin jo tutuksi tulleen vauhdikkaasti kehittyvän sanan-, ilmaisun- ja toisinajattelunvapauden riistämisen ja ihmisten pelollajohtamiskulttuurin edistäjiä.
        Tämä mallihan on aivan kopio diktatuureista. Arvopuolueethan ovat uhonneetkin, "etteivät kuuntele ääniä Prisman tuulikaapeista". Ja toimittajat kaikissa luotettavissa medioissa huutavat eliitille kurkku suorana hurraata ja hoosiannaa!

        Presidentti Niinistöhän on käynyt jo runotyttönsä kanssa heristelemässä sormea ja nuhtelemassa tai siis neuvomassa Putinia ja Kiinan presidenttiä ilmaisunvapaudesta😯paraskin neuvomaan!
        Vai oliko kenties saamassa virikkeitä suomalaisten suiden suitsimiseksi🤐
        Ei kai arvopresidenttimme seurueineen ja lehdistöineen mene enää opintomatkalle Venezuelaan saamaan lisäoppia paikallisilta arvojohtajilta!!!


      • Sensuura

        Tässä linkki, myös "arvopuoluelaisten" ja "arvojohtajien" käyttöön:
        https://journalistiliitto.fi/fi/vihapuheen-kielto-venezuelassa-epailyttaa/

        Pelottavinta lienee että jos vaihtaa kirjoituksen maan ja johtajan yksi yhteen Suomeen, ei voi välttyä johtopäätökseltä mitä linjaa itse asiassa edustavat nykyiset "vastuullista journalismia" julkaisut.

        Ilmankos Lokan lailla yhä useampi poliitikko, "arvopuolueistakin", on Suomessa alkanut tubettaa ja saanut huomattavan joukon seuraajia, todennäköisiä äänestäjiä.


    • Vladimirovitsh

      Lokka, Simula ja Tynkkynen ovat valtiomiesainesta!
      Heidänlaisia älykkäitä, loogisia ja rohkeita edustajia tarvitsisimme enemmän.
      Valitettavasti kansa valitsee arvoisensa johtajat.
      Kun kansan enemmistön ymmärrys ei riitä huomaamaan eliitin hämäystä ja valehtelua niin se valitsee samat johtajat, harhaanjohtajat, viemään kansakunnan perikatoon.

      • Pelastukoonkenvielävoi

        Äärivasemmisto-vihreä-keskusta-kokoomus kukkahattu-viime vuosisadalle jämähtäneet-vihapuhe-netti-polpopoliisit vievät Oulumme varmaan tuhoon!


    • MitäHalutaan

      Kyllä he oikeassa ovat. Nyt vaan kansan antama valtakirja on arvopuolueilla.
      Valtakirjat uusitaa tänä keväänä vaaleissa.

      Jos haluat, että arvopolitiikka jatkuu kuten tähänkin asti niin äänestä kokoomusta, kepua, demareita, kommunisteja (peitenimi vasemmistoliitto), vihreitä, rkp:a tai jätä äänestämättä.

      Jos haluat muutosta niin sinun pitäisi äänestää perussuomalaisia.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe