Valokuituloikka Tikkalanmäelle?

Sohviperuna

Onko se totta, että valokuitukaapelia ei vedetty kaupungintalolle, lähinnä valtuustosaliin ihan siinä pelossa, että kuntalaiset"kuulevat" ja oikeasti näkevät, miten yhden miehen määräily pitää 26 valtuutettua hiljaisena?
Aikojen alussa oli liikkuvan kuvan mykkäfilmit kova sana, mutta nyt luulisi niin kuvan, kuin äänen tulevan PyhäNetti oyn valokuitua myöten ulos tiilitalosta jotta saisimme hupia seurata mykkäistuvien egojen naamavääntelyjä kotisohvilta.
Ettei olisi kysymyksessä se kuuluisa Pyhäjärven resurssviisaus, säästetään sanoja läsnäolon ilmoitus poislukien ja kotikutoinen kiusanteko veronmaksajille (myös pyhänetin kuntaosuudet) , eli kytketty kaapeli on vaan ei molemmista päistä.
Yhdistäkää jo lopultakin se prkeleen piuha, saliin valtakirjaa käyttävien ja äänensä jo siis hukanneiden välille.

106

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TedTolloTunkkanen

      Rauhotu Tollo! Mene paikan päälle niin ei tartte tästäkin jatkuvasti itkeä! Eikä niitä yrityksiä kukaan ole torpannut kuten joka tuutissa valheellisesti ruikutat!

    • Usko.pois

      Jos Tenho lopettaisit nämä idioottimaiset kirjoitukset voisit saada toisenkin äänen vaaleissa! Uskotko?

    • Sohviperuna

      Ei se teidän toimivallassa ole, mistä kirjoitan. Teille ei edes viitsisi sanoa, miten tyhmäksi teette ohjeillanne niin itsenne kuin edustamanne tahot. Sanoin silti..ällöttävää.
      Videolähetykset valtuuston kokouksista suorana koteihin ovat nykypäivää muualla, vaan ei kait pyhätikan lentoalueilla.
      Lentokentää on muuten paikkakunnan turhin investointi niin eilisen historiassa, ylläpidettynä tänään ja on sitä edelleenkin. Lentkentää puuhatiin kansainvälisen lagunakonsortion kiiltäessä kiimaisten etumiesten silmissä ja mitäpä siitä koskaan, kummastakaan, tuli?
      No niin, nettilähetykset ovat kyllä ison paskan ja tuskan takana, valtuutetut häpeävät ilmeisesti ulkonäköään, ulosantiahan ei heillä ole, joten sen se täytyy olla. Katsojan silmiin Rumia ja lihavia, laiskoja ja umpimielisiä hölmölän porukkaa lienevät, koulujakin käyty ja vihreällä oksalla istuu usemapi paksukyntinen.
      Kuvasta puuttu,pimesätä nettikuvasta, 27 paikkakunnan syväjäädytettyä pökkelöä.

      • Kylän.suurin.takamus

        Miten sinä sait tekniikan pelamaan,. kun et tollo selvinnyt keskikoulustakaan?


      • Bisnesbisnes

        Eihän täällä ole ollut oikeita opettajiakaan. (muutama on kuulemma ollut). Nehän juoksenteli pitkin ullakoita, toistensa perässä. Tulivat tunnille, jos sattuivat muistamaan. Mitä siinä urputat, kenenkään opinteistä. Monta kertaa fiksumpia löytyy puupenkistä, kuin liikaa lukemisesta seonneita. Se on muuten totta, se! Pakko-oppu ollut monelle ongelma. Valokuitu on mennyttä valtaa!


    • Sohviperuna

      Keskikoulua oli kait ns keskiajalla, no vuosikymmeniä sitten, mutta sinä olet vielä kauempaa, olet selvästikin dinosauruksen jälkeläinen, syrjähypystä syntynyt ja äitisi oli korppikotka, viittaan köyhään mielikuvitukseesi.
      Tollompaa kuin sinä/te saa etisä hautausmailta. Kukaan sinne ehtinyt ei ole ollut korvaamaton.

    • valtuustossasaakuvata

      Turun kaupunginvaltuuston kokousta yritti videoita yksityishenkilö.

      Turussa on syntynyt kiistaa kaupunginvaltuuston puheenjohtajan päätöksestä kieltää kokouksen kuvaaminen. Menettelyn laillisuutta selvitellään.

      Valtuuston puheenjohtaja Seppo Lehtinen (sd) kielsi maanantai-iltana kokouksen videoinnin heti sen aluksi. Kokousta yritti kuvata valtuuston lehteriltä yksityinen kuntalainen.

      Kuntaliiton lakimiehen Heikki Harjulan mukaan valtuuston kokoukset ovat julkisia kokouksia. Siksi niissä on myös sallittava kuvaaminen, jopa videointi. Harjula kuitenkin lisää, että kokouksen puheenjohtaja voi kieltää kuvaamisen ja nauhoittamisen, jos hän katsoo sen häiritsevän kokousta.

      Lehtinen perustelee kieltoa sillä, että valtuuston kokouksien kuvaamiseen pitää pyytää lupa etukäteen.

      – Valtuuston puheenjohtaja toivottaakin kuvaajat tervetulleeksi valtuuston kokouksiin ja toivoo, että käytännön syistä jatkossakin kuvaamiseen liittyvistä yksityiskohdista sovitaan etukäteen hänen kanssaan. Tällä varmistetaan avoimuuden lisäksi kokousten häiriötön ja sujuva kulku, kaupungin tiedotteessa sanotaan.

      Osassa kunnista valtuuston kokouksia on televisioitu säännönmukaisesti.

      Viime viikon maanantaina Kaarinan kaupunginvaltuuston kokousta saattoi internetin kautta seurata suorana lähetyksenä. Kokousta tallensi amatööripohjalta nettiin Anton Vaaranmaa, joka aikoo jatkossakin yrittää kokousten televisiointia.

      • pimitys

      • Lakieitoimi

        Kuntaliiton lakimies Harjula, ei taida oikein itsekkään tietää, miten asioissa toimitaan. Valtuustojen puhemiehet, toimii omien lakiensa mukaan, aivankuin entisajan noitavainojen aikaan. Ensin turpiin, sitten pää pölkylle ja kaula poikki. Tosin giljotiini tai hirttojöysi puuttuu tämänpäivän vallankäytöstä. Sen verran edistystä tapahtunut.


      • hölökäsen.pölläys
        Lakieitoimi kirjoitti:

        Kuntaliiton lakimies Harjula, ei taida oikein itsekkään tietää, miten asioissa toimitaan. Valtuustojen puhemiehet, toimii omien lakiensa mukaan, aivankuin entisajan noitavainojen aikaan. Ensin turpiin, sitten pää pölkylle ja kaula poikki. Tosin giljotiini tai hirttojöysi puuttuu tämänpäivän vallankäytöstä. Sen verran edistystä tapahtunut.

        Valtuustoissa ei ole puhemiehiä! Opettele asiat ennen kuin niitä kommentoit!


      • Eioppiojaankaada
        Lakieitoimi kirjoitti:

        Kuntaliiton lakimies Harjula, ei taida oikein itsekkään tietää, miten asioissa toimitaan. Valtuustojen puhemiehet, toimii omien lakiensa mukaan, aivankuin entisajan noitavainojen aikaan. Ensin turpiin, sitten pää pölkylle ja kaula poikki. Tosin giljotiini tai hirttojöysi puuttuu tämänpäivän vallankäytöstä. Sen verran edistystä tapahtunut.

        Sehän on kirkkaasti SS - valtakauden uudistunutta opinnäytettä. Heil!


    • päässä.vikaa

      Sairas yksilö tämä valittaja. Miksi oman elämän täydellinen epäonnistuminen pitää kostaa muille?

    • Vaiennettu

      Hyvä kysymys, esitä tuo sama kysymys valtuuston puheenjohtajalle.

      • Kultaakultaakiiltävää

        Umpiluuta oleva pääkallo. Ei näe, ei kuule. Ei edes kaiku vastaa. Vain röhkinä kuuluu.


    • sosiopaattienseutua

      Totta, häneltä sitä on kysyttävä, mistä on kysymys hänen elämänsä sankaruudessa ja "Miksi oman elämän täydellinen epäonnistuminen pitää kostaa muille? "

      • porimaan

        Kaivoksen vanhoista louhoksista on vielä kahden vuoden rikkimalmit louhimatta.FQM on solminut näistä malmeista kahden vuoden vuoden syyskuu 2019-syyskuu 2021 toimitussopimuksen YARA On:n Siilinjärven lannoitetehtaan kanssa,kuten myös jätealtaan syyskuu 2019-syyskuu 2024 rikkipitoisen rikastehiekan toimituksista viiden vuoden sopimuksen.Miten voi olla,että Tikanmäki tiedotti maaliskuussa 2018 Valintatalon edessä Pyhäjärven Kaupungin tiedotustilaisuudessa isoon ääneen megafooniin,että vanhoissa kaivoslouhoksissa on vielä louhimatonta puhdasta rikkimalmia!Tämähän on sisäpiirin tietoa,jota ei pitäisi sivullisten tietää kaivosyhtiön ulkopuolella.Jos Tikanmäki tiesi louhimattomista malmivaroista,niin mitä varten piti Ruotasen koulu sulkea!Nyt alkaa tämä homma haista ja katkuta selvälle petokselle!


    • minämissiopiiri

      Voi se on haissut jo kauan, mutta minkäs teet, kun kunnallisjärjestön kaiken häneltä hyväksyen näkee oikeutettuna eli juudaksen syleily saa jatkua vaan

      • porimaan

        Kas kummaa Tikanmäki tiesi jo maaliskuussa 2018 uusista rikkimalmi esiintymistä maanalla,mutta kaivoksenjohtaja tiedotti kyseisistä "malmilöydöistä" vasta marraskuussa 2018.Koulun sulut oli jo päällä 15.10.2018 noin klo 19.00.Tietoa salattiin tarkoituksella ja julkistettiin Jaana Salon kirjoittamana vasta koulusulkujen jälkeen marraskuun puolella.Saatan epärehellistä hommaa ja äänestäjien sekä valtuutettujen kusettamista!Lukion sulku on päällä ensisyksyn aikana,kun uusi mokuryhmä astuu opinahjoon.Tämä on jo kabinetissä päätetty homma.Vieläkö valtuutetut annatte Tikanmäen viedä polkan tahtiin jalalla koresti Lännen Malliin sellupitäjään?Selleri kalanmaksaöljy tätä Pyhäjärven kuolinkamppailua alasajureiden kynsissä!


    • kylläseaikanaan

      he, vatuut on vastuullisilla, ei kannata yöunia sen vuoksi menettää.

      • kepulionkepuli

        Valtuutetut on Jukan talutusnarussa tiukasti kiinni,heillä ei ole mitään vastuuntuntoa.Ei pyhäjärvi olisi tässä jamassa jos valtuutetut olisi saaneet ITSE päättää asioista!!!


      • perserakki

        Helvettiäkö sitä lähhtee Valtuustoon,jos ei uskalla äänestää oman mielensä mukaan.Tuommonen läpimätä valtuusto jolla ei tee mitään.


      • Käskynjaolla
        kepulionkepuli kirjoitti:

        Valtuutetut on Jukan talutusnarussa tiukasti kiinni,heillä ei ole mitään vastuuntuntoa.Ei pyhäjärvi olisi tässä jamassa jos valtuutetut olisi saaneet ITSE päättää asioista!!!

        Siksikö he ovat mykkiä? Torssonen ampuu kuulemma tuolista ylös kuin raketti, silloin kun kepun viesti käy. Hynninen hymisee kuin kaikuluotain lattian raosta. Kummaa touhua.


      • perserakki

        SDP on rikkirevitty puolue Pyhäjärvellä.


      • Junamenijust

        No niin näkyy olevan. Persutkin on paremmassa lähtöasemassa. Ääneni annankin sinne. SDP - Pyhäjärvellä ihan pihalla. Katohan ketä sieltä löytyy.


    • sosiopaattienseutua

      Kysymys tämän kauden valtuuston puheenjohtajalle. MIksi istua perälistollaan estämässä samalla valtuuston julkista toimintaa lähettämästä netin välityksellä?
      Häneltä sitä on kysyttävä, mistä on perimältään kysymys ?
      ja "Miksi oman elämän täydellinen epäonnistuminen pitää kostaa muille? "

      Mikä keskenkasvuisuuden syy- oire on taustalla, kun ylläpitää moista minä-mahtavuutta? Yksinkertaisen pitää ihmisen olla, kun halajaa olevansa kingien kingi lähetysnappulaa hautomalla ja pidättää itsellään hiipuvan valtansa voimannäyttönä?

      Hävetkää te 26 muuta valtuutettua, te olette kuin hiljaiset hiiret ison kissan ja pakoloukon ansassa. Kait te nyt hiirulaiset tajuatte jo, että te tarvitsette otetta ja uskallusta, te tarviitte meitä äänestäjiänne, me kun ei olla häntä sinne nostaneet, vaan sinut ja 25 muuta.
      Näinköhän me tuemme jatkoon nahkatuppisuutasi enää, koska vaikenemisen tapa estää demokratian toteutumisen ja tässä nimenosaisessa nettisulussa esiintuodulla ja tarkoitushakuisella kiusalla ?

      Namon lähetysten katkaiseminen viime vaalikauden 2013 -17 alussa oli valt pj Sarkkiselle määrätty toimenpide, kait sillä suojeltiin kokeneitten valtuustokäyttäytymisen häpeällistä leviämistä alastomana kuntalaisten koteihin..

      Huomautan, että valtuustosalin peräpenkiltä kokouksen seuraaminen on ilman kokouspalkkiota itsensä aliarvioimista. Onhan se mallissaan, mutta ilman palkkioita vaadin veronmaksana, eli kun maksan nettiliittymästä, valokuidusta itse, niin sen kautta kyllä voin seurata Isä Suuren ideologian hoitokokousta muistuttavaa "yhteisömme asioiden käsittelyä". Edestä määrätään ja salissa omia häärätään.

      Penkeissä istuvat valtuutetut nostavat palkkiot ja ovat niin mutkalla esityslistapapereidensa kanssa, että joskus jopa säälittää--nähdä moista kiemurtelua heidän pyrkiessään valumaan tuolin sisään, ei ei ei ole mielipidettä, ei halua nostaa toisenlaista arviointitapaa käsiteltävään asiaan. Siis jos edustajalla sellainen on?

      • kurapömpö

        Pyhäjärvi on ajettu juuri Pirun Kitaan ja jälki on kuin Star Trekissä.Kannattaa muutttaa Ahvenanmaalle,jossa kunnallisvero prosentti on 16,5.Täällä se on kohta tapissaan eli 24,kun Tikanmäen narsistia pidetään vallassa makso mitä makso.


    • tri.neuvokas

      ##Jonkun toisen tahdosta riippuvaisen mykkäkoulun perusteena on mielipiteettömyys.Taustalla on jopa sairaudeksi katsottava vakava mielenterveyden häiriö, johon liittyy todellisuudentajun häiriintyminen siten, että tilaa voidaan pitää psykoosina. ###

      • Untamotuinuu

        Eikös Tuo joku Kangasharju ole" tyhjä tuoli" salissa? Millaisia nuo äänestäjät ovat?


    • miestenmies

      Kun näen tai näet Jukkaa, kysytään onko valtuustosalin lähetysnappulan avaaminen niinkin isolle miehelle , kuin hän on, ihailtavine itsetuntoineen todella ylivoimainen tehtävä, ellei mahdoton?

      • kurapömpö

        Siellä on Keppanoiden Pyhäjärven paikalliyhdistyksen kokous parasta aikaa kaupungintalolla.


    • oisolluttarpeen

      Olis pitäny tehdä aloite että käsittelevät suurimman loven uottamukseen aiheuttanut pois päiväjärjestyksestä, vaihtoehtoina olisi voinut puhutella tyyliin antaen itse valita, että este siirtää itse itsensä sivuun, tai hänet siirrrätetään tai että hän siirtyy sen verran paalun nokassa joko oikealle tahi vasemalle, että siihen paalun nokkaan mahtuu edes kehityskelpoisten pulujen toinen jalka.

    • Ultima.Thule

      Vihastuneina vetkutteluun, välttelyyn väsyneinä, vaadimme veronmaksajina valtuustonkokousten videoviestintää väelle.

      Valtuuston vastavedon viivyttely viittaa vallankäytön vierineen vääryydessä vaeltaville veljille.

      Virallisen viestimen virta vähissä, vaientaminen vallassa, vuosi vieri virtsan värisenä , vainoviikot viisaudessa vaikeni , vastuutansa vältellen, varmuudella vahingoksi valheen vyöryessä virastolta.

      • suljettiinkamera

        Harmittaa kun esityslistat ja pöytäkirjat kaikkien nähtävillä. Voisiko ne sulkea, tutkaileppa ______.


      • riittääjtok

        Mukavampoo on tämä 24 viestintä. Kyllä tämä piisoo.


      • Saranaovet
        suljettiinkamera kirjoitti:

        Harmittaa kun esityslistat ja pöytäkirjat kaikkien nähtävillä. Voisiko ne sulkea, tutkaileppa ______.

        Ei onnistu sulku! Senjälkeen täällä on tv-kamerat ja Pyhäjärven koko valtuuston sulku. Vallanhalu -ja ahneus, aiheuttaa asianosaisissa ahdistusta ja hammastenkiristystä. Toimimattomuus tuo tuskaa, jonka seuraus on lopullinen tuho.


    • Ultima.Thule

      Maistuu mahti makealta, miehen mittaan mitataan.
      Mihin mahtuu myöhemmin muistomatkaltansa makaamaan.
      Mahtuneeko mihinkään?
      Maine matkaa mutkitellen, miljoonia miinuksella, maksumiehet murheissaan ?
      Makuasiaksi mainitaan, milloin miestä moititaan.
      Milloin muuttuu mahtavuuden minä-minä-mania, muuttuneeko milloinkaan?
      Mielivaltaa mielin määrin, mittaamatomaton, murtumaton, mutumieltä muassaan.
      Muistais myöskin menneisyyden, maineteot, millimokat, masentaako myöhemmin.
      Minä-minä mahtaa messevästi monia masentaa, merkillisen muuttumaton, massavoiman muistamattomuus monen mielestä mykkämielisiä motittaa.

      • psykopaatille

        Tiesitkö, että Pyhäjärvellä on mielenterveyspalveluja?


      • muutosvastarinta
        psykopaatille kirjoitti:

        Tiesitkö, että Pyhäjärvellä on mielenterveyspalveluja?

        Tiedät varmaan, ettei kaupungin hallinnon muutosta vaativan pidä mennä sellaista sinne setvimään? Sehän on tarkoitettu sairaan mielen mielenterveyspalveluille!

        Ellet sitten tarkoita,kuten pahasti haiskahtaa siltä, että kaupunginvaltuuston touhu on terveyttä uhkaavaa, mielivaltaista mielipuolista ja että kokouksissa istuvat ongenkoukkuedustajat ovat järkiään mielenkorjauspalvelun tarpeessa?

        Virkamiesten sekä hallituksen kautta tulevat "parasta rahankäyttöä" silppuriesitykset eivät ole myöskään tarkoitettu mielenterveysluukulle.

        Joten, me suositamme kuntalaisten lähetteenä kaikille virastossa oleville, virkamiehille ja politiikoille; hankkikaa oma elämä!
        Mielenkorjausta kaipaa kuka enemmän, kuka vähemmän, Pyhäjärven kupatussa kunnassa, sillä tilanne on sietämätön ,älkää leikitekö meidän rahoilla ja meidän mailla, tilinteon aika tulee.


    • etusormijapeukalo

      Kaupungintalon virkamiehet, varsinkin kaupunginjohtaja ja hallinto-talousjohtaja , he tekisivät itsensä tarpeettomiksi, jos Namon nettilähetykset käynnistetään.
      Veronmaksajat saisivat laajempana enemmistönä mahdollisuudeen nähdä omin silmin, kuinka monta palkkarenkiä-ja piikaa pitkästynyt ilmeistä persoonaa niin pöydän takana kuin herratuoleissa kuittaamassa ylityövapaita ja jopa korvauksia.
      Loput salissa nimeltä kutsutut käyvät paikanpäällä ynisemällä joo-jaa-ei kokous-ja ansionmenetyksiä, erittäin s pitkästyneen ihmisen merkki on ryhditön stuminen.
      Kyllähän monilla suu käy kuin kevätpuro ennen ja jälkeen virallisen kokouksen, mutta voi olettaa, että siihenpä se sitten jääkin, ryhmissä ja omissa piireissään suutaan soittavat ovat arimipia salissa.
      Paitsi puheenjohtaja, joka saa ns. demokratian kautta velvollisuuden lisäksi nautinnon pitää puheet poissa.
      Ja nettilähetysten kiinninpitäminen ilman konkreettista lainvelvoitetta, osoittaa, että kaupungissa on ajassa hyväksytty " suojelukäytännön "sanelema kotikutoinen, avoimuuden poissulkeva laki ja kiusaaminen on millloin tapissa, milloin napissa.

      • ompas.ompas

        niinkö?


      • Sammakoitaaltaassa
        ompas.ompas kirjoitti:

        niinkö?

        Onko olemassa perverssimittaria? Jos joku kehtaa kysyä, mikä se on, niin voimennä itseensä.


    • varamiehenvarjo

      Aivan niin, nettilähetysten on aika tulla päivänvaloon.
      Filmataanhan meillä kansainvälistä tv-sarjaakin, ja sinne oli halukkaita esiintyjiä jäähallin kahvio tupaten täynnään.

      Kameranpelosta ei ole kysymys ainakaan mitä tulee kuntalaisiin, valtuustossa ja virkamiehissä on kuin onkin jotain piiloteltavaa., toiminnassa ja tavoissa.
      Käytöskoulussa on herrain kanssa oltu, sivistyneiksi tultu, mutta taisi jäädä liian ohut nahka olla arvioitava julkimo n. kerran kuukaudessa suorassa lähetyksessä?
      Ydinasenappiko se on tämä lähetys-nappi?

      Valtuuston pj on lehtikuvissa joka viikko, monessakin samassa lehdessä ja saa palstatilaa vaalikauden mittaan haluamansa määrän.

    • Ultima.Thule

      Likkaan lapaseni lähettimen luupille,
      liikutan, liikutan,.lumisadetta luulen.
      Lakossa lähetin, linjat lakkasivat lähettämästä "laatupuheita"
      luulottelujen luurankovuonna,.
      Lausui laamanni luulon luvut , löydettävä laki, löydettävä linja,
      lakkautamme lähetykset.
      Loppui lahti, lähtikö lika, lapselliset liikaa leikki.
      Laskeutuvan lepoon loistoon
      lekotellen lautehilla
      laiskain lailla laskeskellaan,
      lorut laulut liehutellen
      lasten luita liikutellen
      luodaan lumemaailmaa.
      Loppuu lantit luulot lisii
      lapsellisen lieron lumoissa.
      Lähetykset liikaa luulen
      laittaa löysäpuheisten leikkipaikasta.

      • surkeeta

        tämä on sairas!


    • kyökkipsykologi

      Jos tuntee toimintaympäristön niin kuin tiettävästi asia on, osaa rientää säätämään ihmisten mielenliikkeitä omaan tarpeeseen ja kun osaa myös sen, miten rajoja romutetaan /häivytetään lainkirjaimen määräyksistä huolimatta, mitä muuta paikallisesti, kuin jatkumona ns. trumpisimia kehiin.
      Kysymyksessähän on mielen syvimpien pinttymien työtä, jotta voi toimia kaudesta toiseen, vuodesta toiseen ja kämmistä toiseen, joutumatta nöyrtyen selittämään tekojaan.
      Kärsijöitä on jäänyt polkujen varteen henkisesti, aineellisesti ja yhteisöllisesti menetykset ovat käsittämättömät.
      En väitä, oletan. Jatkokertomus on selkeä vain siinä mielessä, että törkeimpien jälkien jättäjät ovat hakanneet anturansa jäljet Tikkalanmäen kiviportaisiin lähtemättömästi ja valitettvasti voi käydä siten, että tarkoitushakuinen "täystuhousvimma" on muuttunut ajassa hyväksyttäväksi toiminta-alustaksi, ei ole enää muuta mahdollisuutta.
      Ja sekö on sitten loppudilemma eli 180-astetta oikeaan suuntaan, virheet pois mielistä, pois silmistä ja kyseenalaiset tavat kuitata vastuut yhteisten asioiden parissa saa kelvata esimerkeiksi lapsillemme , niinkö alistuneita olemme vai mitä pyhäjärviset?

      Käykää kimppuun, syyttäkää minua sairaaksi, te poliittisesti muka "terveet ja tunnetut", näinhän se on Pyhäjärven mallilla toiminut vuosikymmenet. Kritiikki ohitettaan, poljetaan maan rakoon ja syttäjän sormi osoittaa syyttömiät syyttömäksi, henkisellä painimatolla ei haluta nähdä vastakkain totuutta ja valhetta..., totuus tukahdutetaan ja valheen käsi pysyy pystyssä.

      Katuminen ei ole kunniassa, käytöksen korjaaminen ei senkään vertaa, kunnioittaminen on kadonnut ja kuunteleminen ei ole kovien arvojen käyttäville karismaa.

      • jatkuvaa.märinää

        Lopettakaa hyvänen aika tuo itkeminen, edes joulun ajaksi!


      • Lähtölaskentaa
        jatkuvaa.märinää kirjoitti:

        Lopettakaa hyvänen aika tuo itkeminen, edes joulun ajaksi!

        Höh, lopettasivat päätekijät kuntalaisten itkettämisen joulujen välissä, toisiaan tervehtimässä käväsevät tyhjänkokoustajat, palkkio mielessä, tulppa kielessä ja kunnan elinvoima enemmän kuin pielessä.
        Sen itkusta korjaan, tämä on jatkuvaa MURINAA ei märinää, yritä erottaa murina ja märinä toisistaan, jos niin kuin ymmärrät mitä tarkoitan?
        Konkurssia kolkutellaan, rilankivi oy rakennuttajan leikkiminen kepupäättäjien myötätuella aiheuttaa kuulkaas jättimäisen joululahjan viimeistään ensi-joululle...Ja sitä lahjaa ei millään haluaisi ottaa, vaan otettava on.
        vanhustenkotiyhdistys velkoineen on kärkkynyt velkavapautusta jo vuosia, monia.liekkö jo kopastellut kassan avaamista kuliseissa, hööh--


    • mediaassistentti
    • 7.laihaalohtua

      lihavia vuosia ei enää kunnalle tule. on vain lihavia ihmisiä.

    • Ultima.Thule

      Jo joutuvi joulu
      juhlista jaloin.
      Jumia johtaja jatkaa ja jatkaa
      julki jahkaa jonninjoutavaa-
      Johan joutaisi johtajan joustaa
      jakaa juonensa juuret jokakotiin.
      Jarrumiehiä jokainen
      joukoissa johtavin jeppe.
      Jalkainsa jorinit ja joo-joot
      jokapäivä jossakin juonii.
      Jo joutuvi juhlista jaloin
      joulutähtösiänsä johtaja jakaa.
      Jospa joku joutuvainen
      johdot juottaa jakajaan
      jotta joulun jälkeen jappasua
      joutaville jaetaan.

      • Idi.ootti

        Joutavan jaarittelua joulun joutuessa järki jäässä!


      • harraskeskustalainen

        Uudet housut anna meille Daavidin poika,kun entiset jo puhki perseestä on!Hoosinna,hoosianna kiitetty Daavidin poika!Kiitetty olkoon hän,joka tulee Jörön nimeen!


    • 7.laihaalohtua

      lihavia vuosia ei kuntalaisille ole enää tarjolla, tulevaisuudessa on vain itsekkyydessään lihavia päättäjiä ja virkamiehiä.

      seitsemän laaihaa lohtua ovat
      -etsikkoajan ja rahan örvellys tulee tappiin
      -pääsyyttelijöillä ei ole enää kohdetta, omista on omat mokat jatkossa maksettava
      -verkko kiristyy, lähipiireistä paljastuu pettäjät
      - huolimattomasti hoidetut asiat konkretisoituvat, kasvot paljastuvat
      -virastolla lähestyvät ylös-ulos-irtisanomisvähennykset

      seitsemäs laiha lohtu; kun kuntatalous kaatuu samojen toimilla, kaatuu mahtimiehetkin-ja naiset

    • Ultima.Thule

      Kyllä kritiikki kovin koskee
      keskiössä kerrassaan.
      Kehtaavatkin kumarrella
      korvasyyhyjä kuunnella.
      Kuiskailuja kesken kaiken,
      kliimaksissa koppaan kolahti.
      Käskijöinä kunkut komiat,
      keskeyttämään kehoitti
      kiirehtimään kokouksesta.
      Kokeneittein konkkaronkka
      kuppaa, koijaa, koukuttaa
      Kokemattomia kerskumalla
      kehumalla, kiittämällä,
      kiinni sitoo
      kietoo koukkuun
      kimppaan kanssaan kiihottaa.
      Kas, koska kunnantalossa
      kiinnostutaan
      kiusaamisen kestosta
      ketkä kokeneista
      korjaa kiusan kohdilleen.
      Katsottavaksi, kuunneltavaksi
      kaiken kansan,
      kuinka kuntaa kupataan.

      Ken kronikkaani kiukustuu
      kielenlaulusta kimmastuu,
      kadonneesta kunniasta
      käyköön kylillä kernaasti
      kertomassa
      kuinka kauan kieltää
      kiusallakin kuulemasta
      keinoillansa kurmuuttaa.

      Kuulumisiin.

    • Sohviperuna

      Pyhäjärvi jäätyi yhdessä yössä , vuoden 2013 alussa, ukkoköörin kurmuuttajien kliimaksissa ja saman vuoden lopussa Tikkalanmäki vietiin taantumuksellisesti tietosulkuun, voi tätä kyvyttömyyden tyhmyyttä.
      Se nyt on noloa heille, sillä ylpeys käy lankeemuksen edellä, avoimuuden estäminen sinetöi kuntahallinnon jäätymisen tasolle, mitä pidetään osaamisen, tietotaidon ja demokratian heikkoutena.

      Valokuitukunta, näinköhän se mykistetty tietoverkko palvelee julkista hallintoa pitämään salatut salassa, piilotetut piilossa ja maton alle lakaistut löytymättä?

    • umpi

      Miltei puolet keskipohjalaiskunnista videoi jo valtuustokokouksensa.

      Netissä näytettävät suorat lähetykset ovat keränneet katsojia sadan molemmin puolin. Kuntalaisilta videoinnit ovat saaneet kiitosta. Moni pitää avoimuutta tervetulleena ja palvelua hyvänä.

      – Moni on kommentoinut, että mahtavaa, kun kuntapolitiikkaa saa halutessaan seurata suoraan kotisohvalta. Tuohan se myös läpinäkyvyyttä politiikan tekoon, kertoo Perhon tietohallintoasiantuntija Toni Varila.

      Kaustinen on näyttänyt kokoukset suorana jo kahdeksan vuotta, ja Toholampikin usemman vuoden. Kannus selvittää vielä sopivaa kokousten videoimistapaa, ja valtuusto päättää asiasta myöhemmin syksyllä.

      Perho aloitti palvelun viime marraskuussa ja kokoukset ovat keränneet keskimäärin reilut sata katsojaa. Media-alan yritys videoi jokaisen valtuuston kokouksen.

    • ei-pimittämistä

      Jämsän kaupunginvaltuuston kokous on ensimmäistä kertaa katsottavissa suorana videolähetyksenä. Vitikkalan koululla järjestettävää kokousta voi seurata syyskuun 24.päivänä kaupungin Youtube -kanavalla.

      Valtuuston kokouksen videoinnissa käytetään yhtä kameraa. Kuvaus tapahtuu Vitikkala-salin parvelta salin takaosasta. Kaupunginvaltuuston puheenjohtajalla, kaupunginjohtajalla ja kaupunginvaltuuston sihteerillä on käytettävissään mikrofonit. Puheenvuorot välittyvät salin kaiuttimien kautta salissa olevalle yleisölle ja videolle.

      – Testaamme valtuuston kokouksen videointia kokeiluluonteisesti, joten teknisiä ongelmia saattaa esiintyä. Toivottavasti kaikki sujuu kuitenkin suunnitelmien mukaan, hallintojohtaja Auli Korhonen toivoo.

      Valtuuston syyskokous järjestetään Vitikkala-salissa maanantaina 24.syyskuuta klo 18 alkaen.

      Kaupunginvaltuuston kokouksen esityslista

      Videolinkki kokoukseen. Lähetys alkaa kokouspäivänä klo 18.

      • Lykkeland

        Hurraata huudamme. Olette ohittaneet pimeyden ytimen. Meillä sitä vielä riittää. Puheopetus olisi poikaa siinä samalla.


    • valittajalle

      Eikö nettiyhteys sikalaan olisi parempi? Sinäkin pääsisit julkisuuteen?

    • valittajalle

      Ympäröivissä kunnissa ei tiedetty valtuuston kokousten nettilähetyksistä mitää n silloin kun jo NaMo edistyksellisesti edisti avoimmuutta Pyhäjärvellä. Sitten tuli mustahetki. Pelkällä aloitteella pimeni kaikki ilman keskustelua. Olisipa mukava saada joskus kuulla tai lukea historiikista mitä tapahtui ennekuin aloite kameran sulkemisesta tuli kokoukseen asti.
      Nyt naapurikunnissa on valittu avoimmuus ja lähetykset joka kotiin on arkipäivää. Pyhäjärvellä vallitsee pimeys. Kuvaako tämä edistystä muutoinkin?
      Julkisen kokouksen kuvausta ja videointia ei voi kieltää kuin yksittäisten,ennalta salaisiksi määriteltyjen asiakohtien kohdalta. Eikä silläkään voi perustella yhtäjaksoista kieltoa, että kuvaus kokoajan ja joka kokouksessa ja joka pykälässä häiritsisi kokouksen kulkua.

    • mainosH.työmääräys

      Tulisiko lähetykset koteihin, kun harri mainostuuli pestattaisiin valtuuston kokouksiin nettiä hyödyntämään? ei pj voi estää, kun me harrilta palvelua pyydetään ja koska kokoukset on julkisia, niin eiköhän alkaisi paksumpienkin housujen persuuksia poltella, mistä näitä lähetyksiä oikein lähetetään? Helppoahan se on nykytekniikalla. Phj julkisyhteisön tarkoitushakuisilla sulkupäättäjillä pitää näköjään kädestä pitäen osoittaa heidän pinuutensa , kun harri laittaa laskuja hallinnolle työajastaane

    • häpeällistä

      Tämä on todella mustaa mafiaa. Kaupungin asioita hoidetaan jossain "valtuustosalissa", jonne ei sovi, ei ole sopivaa, tulla kenenkään kuulemaan mitään, eikä vallankaan ymmärtämään. Valtuutetut on ohjastettu ryhmäkuriin ja kukaan, ei kukaan , saa , tai saa sanoa, mutta ei sitä kuulla , ei kuunnella.

      Typerää periferiatoimintaa Pyhäjärvellä.
      Valtuuston puheenjohtajana istuu henkilö, joka on saanut tuomion keväällä 2018 virka-aseman (luottamustoimen) vöäärinkäytöstä aiheuttaen kaupungille merkittävää taloudellista vahinkoa.

      On tämä todella harvainvaltaa ja harvinaista.

      • Aaretti.pohjoisempaa

        Onko se vieläki valtuuston pj:na, vaikka tuomittu virkarikoksesta?


    • Päivien.kysymys

      no se on monissa puljauksissa kunnostautuneena 100% niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin ja on riittävän ryvettynyt keskustalainen, jotta sopii Pyhäjärven takamehtien hölmöille .ja mitä tulee kysymykseen valtuuston kokousten avoimuudesta, niin se on käsitetty siten, että kun hän avaa suunsa, se riittää.
      avoimuudesta vielä, on sillä takkikin auki ja toisinaan sepalus. eli avoimuus on siinä suhteesa kaikin muodoin kondiksessa.
      aukaisseis lisäksi sen nettinappulan, vaan ei hällä taida rohkeus riittää.

      • Turhaa.itkua

        Sinähän olet olet ollut paikalla muistilehtiösi kanssa!


      • virallinen.valvoja
        Turhaa.itkua kirjoitti:

        Sinähän olet olet ollut paikalla muistilehtiösi kanssa!

        Itsekeskeinen ajattelu ja vastaustyyli, "turhaa.itkua" joten sen perusteella voi päätellä, että edustat henkilönä ko. paikallista ryvettynyttä diktaattoria!
        Valtuuston asiat ovat kaikille tarkoitettu, tajuatko? Hän joka jaksaa seurata kokouksia paikanpäällä, se on hänen asiansa. Mutta nettilähetysten jakaminen koteihin on demokratian kädenojennus veronmaksajille.
        Onko tämä sulle nyt niin vaikeaa älytä?
        Miten hemmetissä yksi mies, joka lihoo ja päsmäröi vain omia intressejään , omaa egoaan ja tuhoaa oman ajankulunsa nautinnoissa kunnan asioiden avoimuutta, viitsii olla edistyksen tulppana? Ellei???
        Tuskin kukaan jaksaa yli 30v hupailla kokouspalkkioilla, taustalla siis kuliseissa, on varmasti salattavaa, pimitettävää ja unohtamisen väärtiä, noin niin kuin henkilökohtaisestikin, mutta miksi virallisen kokouksen kulkua ei anneta tulla valokuitua hyödyntäen veronmaksjille?

        Itse en todellakaan lähde Tikkalanmäelle takapenkkiin kokemaan syväjäätyneiden päättäjien läsnäoloa, mieluummin tekisin sen omasta kodistani katsoen, netin kautta sentään voi havannoida valtuutettujen pysähtyneitä katseita, kulmien kurtisteluja ja pahus, korvakäytävän kaivelua silmälasien sangalla.


      • nyt.on.hyvä
        virallinen.valvoja kirjoitti:

        Itsekeskeinen ajattelu ja vastaustyyli, "turhaa.itkua" joten sen perusteella voi päätellä, että edustat henkilönä ko. paikallista ryvettynyttä diktaattoria!
        Valtuuston asiat ovat kaikille tarkoitettu, tajuatko? Hän joka jaksaa seurata kokouksia paikanpäällä, se on hänen asiansa. Mutta nettilähetysten jakaminen koteihin on demokratian kädenojennus veronmaksajille.
        Onko tämä sulle nyt niin vaikeaa älytä?
        Miten hemmetissä yksi mies, joka lihoo ja päsmäröi vain omia intressejään , omaa egoaan ja tuhoaa oman ajankulunsa nautinnoissa kunnan asioiden avoimuutta, viitsii olla edistyksen tulppana? Ellei???
        Tuskin kukaan jaksaa yli 30v hupailla kokouspalkkioilla, taustalla siis kuliseissa, on varmasti salattavaa, pimitettävää ja unohtamisen väärtiä, noin niin kuin henkilökohtaisestikin, mutta miksi virallisen kokouksen kulkua ei anneta tulla valokuitua hyödyntäen veronmaksjille?

        Itse en todellakaan lähde Tikkalanmäelle takapenkkiin kokemaan syväjäätyneiden päättäjien läsnäoloa, mieluummin tekisin sen omasta kodistani katsoen, netin kautta sentään voi havannoida valtuutettujen pysähtyneitä katseita, kulmien kurtisteluja ja pahus, korvakäytävän kaivelua silmälasien sangalla.

        Pyhäjärvellä äänekkäin porukka (kaikki tietää) ei ymmärrä käsiteltävistä asioista yhtään mitään! Näitä kokouksia on siis aivan turha lähettää kaikelle kansalle, koska tämä ymmärtämättömyys johtaa kaikkeen sekaannukseen mistä olemme saaneet kokea viimeisten vuosien ajan! Kaikki asiat on hankaloitunut ja kustannuksia on tullut aivan turhaan kaikenlaisista valituksista ja tämän yhden porukan sekoiluista! Kokouksiin voi mennä paikan päälle jos kiinnostaa, mitään ei siis haluta pimittää! Lehdistö on myös paikalla ja kirjoittaa käsiteltävistä asioista, joten jokainen saa kaiken tiedon mitä normaali asioiden seuraaminen edellyttää!


    • Vastuunkiertäjien.kylä

      No höpö höpö, oletpa tosi tyhmä ja rajoitteinen!
      Mistä kustannuksista puhunet, mutta sen, minkä valituksista tiedän, on mitä lehdistöstä ja kansan puheista kuultuna olen ymmärtänyt, ja se on v 2013 alkukiiman antisohlauksen aikaansaama!
      Mitenkään ei senVALITUKSEN kustannusmäärää kyetä, tai ei usakalleta, avata , kysymyksessä oli aiheeton ja keksimällä keksityn KOSTONHALUISTEN valitus ja senhän tekivät hallinnossa kokeneet ja kaikessa mukana hääräävät kunnan kuppauskuninkaalliset.
      Sen mitä itse omistaan maksoivat näppäryydestään, on niin laastarihoitoa, että! Jos minulla olisi ollut valta päättää näiden tyylittelijöiden rangaistuksesta, olisin karkottanut heidät Pyhäjärveltä, ja takavarikoinut kaiken omisuuden heiltä. No päätekijältä ainakin, ja häntä taustalta avustaneelta lakiluuserilta.
      Neuvonantajana taisi olla otl, joka jo aiemmin joutui käräjile ja osti hiljaisuuden omasta kämmistään.!
      Mistä nykyisenkin hallinnon harjoittama salatouhu kertoo?
      Vai että kokousten seuraaminen netin kautta aiheuttaa turhia valituksia?
      Voi hyvää päivää sinunlaistesi impesillien "viisaus"!
      Miksi kaiken pitää aina muuttua, niinkö?
      Olihan vastine , siinäkö syy lähetysten sulkemiseen, ihan 180 astetta päin hevonper*****ttä.

      • mitään.ymmärtämättömät

        Juuri tuota tarkoitin kun kirjoitin ettei tämä porukka ymmärrä asioista yhtään mitään! Juuri tuota!


      • silmänkääntötemppu
        mitään.ymmärtämättömät kirjoitti:

        Juuri tuota tarkoitin kun kirjoitin ettei tämä porukka ymmärrä asioista yhtään mitään! Juuri tuota!

        Semmoinen porukka "mitään.ymmärtämättömät" eli 27 ymmärtämättömiä "hoitaa luottamuksella kaupunkilaisten yhteisiä"..huhu huh.
        Miten lienee kiemurtelevat 26 valtuutettua, jotka antavat tämän yhden mädän omenan olla estämässä tiedon välitystä suorana salista?
        mahdollisuudet ovat olemassa, josta itse kukin "äänestäjä" voi halutessaan muodostaa käsityksenä Pyhäjärven omintakaisesta kuntalain tulkinnoista ja myös siitä, miten oma luottamushenkilö ottaa viisaana kantaa velkarahankäyttöön* tai palvelujen karsimiseen kantaa.
        VELKARAHA, meillähän ei ole muuta rahaa tulevaisuuden osalle, sillähän se Pyhäjärvi pelastuu leikkialustana yhden puolesta.


    • munansyvä

      Puhut asiaa, ja ne uteliaat valtuuston jäsenet, jotka ovat lukeneet mm tätäkin keskustelua, eivät voi enää pistää päätään pensaaseen väittämällä, etteivät ole saaneet tällaisesta vain "yhden valtuutetun" vallankäytöstä mitään vihiä.
      Mehän kirjoittajat olemme samaa kieltä puhuvia, ja käydään kylillä asioilla, itse kaupassa ja alkossakin, ja meillä on vahva käsitys, mihin periferiaan verovarojen taloustaito on unohdettu ja suoraan sanoen, tarkoituksella upotettu.

      • jaksakaa.poloiset

        Poloisia nämä 2-3 jotka mollaa ala-arvoisesti meidän ansioituneita luottamusmiehiä! Jos olen oikein ymmärtänyt tällä "mädällä omenalla" tarkoitetaan henkilöä jonka keskusta valitsi jälleen puheenjohtajakseen ja joka on voittanut kaikki vaalit, jotkut ylivoimaisesti! Hänellä on Pyhäjärvellä vankkumaton SUUREN KANSAN tuki! Hän on lisäksi ylivoimaisesti (isolla Y.llä) parhaat suhteet omaava henkilö niihin valtiomme tahoihin jotka voi vaikuttaa Pyhäjärven asioihin, ihan Pyhäjärven Parhaaksi! Jaksuhalit teille, tulette tarvitsemaan kaiken tuen läheisiltänne!


      • pyykkipäivä
        jaksakaa.poloiset kirjoitti:

        Poloisia nämä 2-3 jotka mollaa ala-arvoisesti meidän ansioituneita luottamusmiehiä! Jos olen oikein ymmärtänyt tällä "mädällä omenalla" tarkoitetaan henkilöä jonka keskusta valitsi jälleen puheenjohtajakseen ja joka on voittanut kaikki vaalit, jotkut ylivoimaisesti! Hänellä on Pyhäjärvellä vankkumaton SUUREN KANSAN tuki! Hän on lisäksi ylivoimaisesti (isolla Y.llä) parhaat suhteet omaava henkilö niihin valtiomme tahoihin jotka voi vaikuttaa Pyhäjärven asioihin, ihan Pyhäjärven Parhaaksi! Jaksuhalit teille, tulette tarvitsemaan kaiken tuen läheisiltänne!

        Siinä sinä yksin- vääryyden puolustelija.


      • yksi.psykopaatti
        pyykkipäivä kirjoitti:

        Siinä sinä yksin- vääryyden puolustelija.

        Jäikö kieski-koulun aivan tymyyttää kesken?


      • Asioitaseuraileva
        jaksakaa.poloiset kirjoitti:

        Poloisia nämä 2-3 jotka mollaa ala-arvoisesti meidän ansioituneita luottamusmiehiä! Jos olen oikein ymmärtänyt tällä "mädällä omenalla" tarkoitetaan henkilöä jonka keskusta valitsi jälleen puheenjohtajakseen ja joka on voittanut kaikki vaalit, jotkut ylivoimaisesti! Hänellä on Pyhäjärvellä vankkumaton SUUREN KANSAN tuki! Hän on lisäksi ylivoimaisesti (isolla Y.llä) parhaat suhteet omaava henkilö niihin valtiomme tahoihin jotka voi vaikuttaa Pyhäjärven asioihin, ihan Pyhäjärven Parhaaksi! Jaksuhalit teille, tulette tarvitsemaan kaiken tuen läheisiltänne!

        Eikös se ole tuomittu virkarikoksesta? Vai miten se oikein oli?


      • elä.opeta
        yksi.psykopaatti kirjoitti:

        Jäikö kieski-koulun aivan tymyyttää kesken?

        sulla on jäänyt ala-asteen 1.luokka kesken, kirjoitustaidostasi huomaa sem, onneton . ilmeisesti käyt vieläkin peruskoulun ensimmäistä luokkaa, vaikka olet iältäsi reilusti 60-ja kuoleman väliltä. ellet jo ylikin.


    • Outojaolioita

      Yksi beduuinien kuningas, rätti päässä takoo bongorumpua Tikkalanmäelle. Ei erota valokuitua, saati mykkänä seisovia mikkejä toisistaan. "Elä opeta" nim.merkki, vouhkaa yli mahansa omia viisaan oppejaan. Elä eläämääsi ja anna arvo toisillekin. On teillä Pyhäjärvellä tavallisia meuhkaajia.

    • avausta.pyydetään

      Suorana tosi tv;tä, hop hop seurataan kokouspalkkion innoittamia, mutta tylsyydessä kiemurtelevia valtuutettuja, jotka koettavat kaikin mahdollisin tavoin tappaa aikaansa salissa, haloo missä heidän päänäyttämönsä on niille taidoille, joita he vakuuttivat omaavansa.
      Jukka-Bobby-Boy painaisitko sitä vihreää nappulaa heti tammikuussa?

    • uudeskuosis

      Valtuutetut jatkavat sivistyksensä mukaisesti istumajärjestystä valtuustosalissa. Nykyinen kokoonpano on pian 2 vuotta käynyt PYHÄJÄRVEN MYKKÄKOULUA.

      MYKKÄKOULUN rehtorina toimii faktasti 99% omasta tahdostaan ja ehkä 1% keskustalaisten tahdosta oleva peloke, henkilö joka on ns "demokratiassa korkeaihanteinen, rehellinen, yhteiset-ensin-omat-sitten-edustaja sekä vaikuttavin pyhäkäs" sitten Olli Tikan.

      Mykkäkoulun kevätlukukauden syventävät oppiaineet ovat
      -näin kuitataan kokouspalkkiot aasinlaumana
      -näin mykistetään muutos
      -näin istutaan pohdille uusi toimitila
      -näin siirretään vastuut veronmaksajille
      -näin työpaikkakiusataan (huom. valtuustonjäsenet ovat meille töissä)
      -näin näppärästi velanotosta tehdään yhteinen päämäärä -tavoite
      -näin saadaan mustasukkainen intohimo, minä-valta, pysymään muuttumattomana, jopa lisimään

      Ja jos nyt menee herne nenään, ja leivänkyrsä juuttuu kurkkuun, mykkäkouluksi vertauksesta, niin se on oikein sinulle. Tältä se vaan vaikuttaa tämänkin uudenkarhean Pyhäjärven kaupunginvaltuuston kokoustaminen ja vieläpä ylimaireasti kehuen ryhmä / puolueiden tahtoa, muka yksituumaisuudessaan ja kuntalaisten parhaaksi.
      Voisitte jättää omaan arvoonsa nimenomaan sen itsekehunne "kyllä-minä-minä-sanoisin jos..." Ette kykene, ette pysty, ette uskalla..välineet teillä kyllä siihen on.

      • sairaus.jatkuuuu

        Mene ihmeessä hoitoon, itsestään tuo ei parane! Tarvitset täyden tuen läheisiltäsi!!!


      • 27tikunnokkaan
        sairaus.jatkuuuu kirjoitti:

        Mene ihmeessä hoitoon, itsestään tuo ei parane! Tarvitset täyden tuen läheisiltäsi!!!

        Jännä kommentti, hoitoonohjaus? Kritiikki on paikallaan, älä yritä siirtää asiaa kirjoittajaan.
        Mihkähän sitä nyt menis? Hoitoon? Saunaan vai e-kerhoon?
        Olet mielestäsi tervejärkinen ja luottamuskelpoinen, niin vastaappa tähän arvoitukseen; 26 hlöllä on kokouksessa 1 ääni/valtuutettu, mutta yhdellä valtuutetulla on 27 ääntä/kokous?
        Himmeää, eikö?
        Miten se on muuten mahdollista?


    • myötäjäistekona

      Kaupungille palkattiin it-expertti nooh sanoisko härskin "kaupankäynnin" myötäjäisinä.

      No nyt kaverille olisi sikäli oikeaa käyttöä, että alkuviikosta antaisi valtuuston puheenjohtajalle tukiopetusta lähetysnappulan avaamisessa. Kiinnipitämisen hänen uulisi jo osaavan...? Toinen asiakysymys on, että tietty palkattu It-expertti , niin mitähän hommia sillä nyt sitten oikeasti siellä virastolla on?

      • Rahaajuoksutetaan

        Sitä samaa tässä sonnilauma ihmettelee. Experttejä tulee solkenaan. Kukaan ei loppujen lopuksi ymmärrä mitään.


    • sosiopaattienseutua

      Kysymys tämän kauden valtuuston puheenjohtajalle. MIksi istua perälistollaan estämässä samalla valtuuston julkista toimintaa lähettämästä netin välityksellä?
      Häneltä sitä on kysyttävä, mistä on perimältään kysymys ?
      ja "Miksi oman elämän täydellinen epäonnistuminen pitää kostaa muille? "

      Mikä keskenkasvuisuuden syy- oire on taustalla, kun ylläpitää moista minä-mahtavuutta? Yksinkertaisen pitää ihmisen olla, kun halajaa olevansa kingien kingi lähetysnappulaa hautomalla ja pidättää itsellään hiipuvan valtansa voimannäyttönä?

      Hävetkää te 26 muuta valtuutettua, te olette kuin hiljaiset hiiret ison kissan ja pakoloukon ansassa. Kait te nyt hiirulaiset tajuatte jo, että te tarvitsette otetta ja uskallusta, te tarviitte meitä äänestäjiänne, me kun ei olla häntä sinne nostaneet, vaan sinut ja 25 muuta.
      Näinköhän me tuemme jatkoon nahkatuppisuutasi enää, koska vaikenemisen tapa estää demokratian toteutumisen ja tässä nimenosaisessa nettisulussa esiintuodulla ja tarkoitushakuisella kiusalla ?

      Namon lähetysten katkaiseminen viime vaalikauden 2013 -17 alussa oli valt pj Sarkkiselle määrätty toimenpide, kait sillä suojeltiin kokeneitten valtuustokäyttäytymisen häpeällistä leviämistä alastomana kuntalaisten koteihin..

      Huomautan, että valtuustosalin peräpenkiltä kokouksen seuraaminen on ilman kokouspalkkiota itsensä aliarvioimista. Onhan se mallissaan, mutta ilman palkkioita vaadin veronmaksana, eli kun maksan nettiliittymästä, valokuidusta itse, niin sen kautta kyllä voin seurata Isä Suuren ideologian hoitokokousta muistuttavaa "yhteisömme asioiden käsittelyä". Edestä määrätään ja salissa omia häärätään.

      Penkeissä istuvat valtuutetut nostavat palkkiot ja ovat niin mutkalla esityslistapapereidensa kanssa, että joskus jopa säälittää--nähdä moista kiemurtelua heidän pyrkiessään valumaan tuolin sisään, ei ei ei ole mielipidettä, ei halua nostaa toisenlaista arviointitapaa käsiteltävään asiaan. Siis jos edustajalla sellainen on?

      • Seko.kusipäät

        Voi helevetti kun täällä on sairasta porukkaa! Ja molemmat!


      • Nolla.on.nolla

        Heihin luotetaan toisin kuin sinuun, joka jäit rannalle ruikuttamaan. Älyätkö edes miksi?


    • resurssiviisastelija

      aivan, mutta mitä varten 26 valtuutettua ei tee mitään niin yksinkertaiselle ongelmalle, kuin kokousten nettilähetykset?
      pelit ja vehkeet ovat valmiina, ja silti on syvä hiljaisuus salintäydeltä luottamuksensa ansiokkaasti mittauttaneita ja kuten kohta kiroat, minua viisaampia.
      Älyätkö toopeloinen, että ei näille mykkäkoulua käyville luottamusta olisi pitänyt jakaa, kotonahan toimmoiset nyhveröt olisivat omiaan.
      verovarojen ja inhimillisyyden valvonta meni tuppisuusakille, että olisiko ollut viisasta olla antamatta ainoaansa?
      Mykkä on mikä on mykkä, istuvat kuin vetelät silmät sirrillään lehtikuvissakin.
      it-expertti puuttuu kaupungin henkilöstövahvuudesta, voisiko sellaisen napinaukaisupalvelun ostaa oulun konsulteilta?

    • kukakuvastapuuttuu

      sanopa naapurista pahasti,

    • niskatukka

      kälättäjä edustaa sielun, mielen ja sydämen pahuutta ja istuu eturivissä.

    • kyökkipsykologi

      Jos tuntee toimintaympäristön niin kuin tiettävästi asia on, osaa rientää säätämään ihmisten mielenliikkeitä omaan tarpeeseen ja kun osaa myös sen, miten rajoja romutetaan /häivytetään lainkirjaimen määräyksistä huolimatta, mitä muuta paikallisesti, kuin jatkumona ns. trumpisimia kehiin.
      Kysymyksessähän on mielen syvimpien pinttymien työtä, jotta voi toimia kaudesta toiseen, vuodesta toiseen ja kämmistä toiseen, joutumatta nöyrtyen selittämään tekojaan.
      Kärsijöitä on jäänyt polkujen varteen henkisesti, aineellisesti ja yhteisöllisesti menetykset ovat käsittämättömät.
      En väitä, oletan. Jatkokertomus on selkeä vain siinä mielessä, että törkeimpien jälkien jättäjät ovat hakanneet anturansa jäljet Tikkalanmäen kiviportaisiin lähtemättömästi ja valitettvasti voi käydä siten, että tarkoitushakuinen "täystuhousvimma" on muuttunut ajassa hyväksyttäväksi toiminta-alustaksi, ei ole enää muuta mahdollisuutta.
      Ja sekö on sitten loppudilemma eli 180-astetta oikeaan suuntaan, virheet pois mielistä, pois silmistä ja kyseenalaiset tavat kuitata vastuut yhteisten asioiden parissa saa kelvata esimerkeiksi lapsillemme , niinkö alistuneita olemme vai mitä pyhäjärviset?

      Käykää kimppuun, syyttäkää minua sairaaksi, te poliittisesti muka "terveet ja tunnetut", näinhän se on Pyhäjärven mallilla toiminut vuosikymmenet. Kritiikki ohitettaan, poljetaan maan rakoon ja syttäjän sormi osoittaa syyttömiät syyttömäksi, henkisellä painimatolla ei haluta nähdä vastakkain totuutta ja valhetta..., totuus tukahdutetaan ja valheen käsi pysyy pystyssä.

      Katuminen ei ole kunniassa, käytöksen korjaaminen ei senkään vertaa, kunnioittaminen on kadonnut ja kuunteleminen ei ole kovien arvojen käyttäville karismaa.

      • harraskeskustalainen

        Ruotasen kaivosalueelle tulee sellutehdas.Sellukka!Selleri,kalanmaksaöljy tehdas tulee myös.Ei ole Pyhäjärvi enää mikään Pösö,lösö,paistinpannu.Tämä uusi teollisuuskombinaatti on Isojen Kepuherrojen hyvitys Ruotasen koulusulusta.


    • äänestysintoa

      Te nuoret valtuutetut (ensimmäinen kausi, siis "nuoret) ottakaapa nyt asiaksi tämä nettilähetysten avaaminen.
      Mihin lie tarkoitettu ja rakennettu pöytä valtuustosalista hävitetty?
      Odotetaan !

    • vuosipäivä.lähestyy

      Pöytä on pistetty päreiksi, sillä kylän suuri päällikkö ei siedä muita pöytiä, kuin vain sen, minkä takana saa olla suuri päällikkö, suurempi kuin yksikään ennen häntä tahi hänen jälkeensä. On sen verran kova sälli, ettähän tulloo k***** jälkeen siirtelemään salin pöydät omalle mallilleen.
      Sanelumalli on 180 astetta suuntaan tahi toiseen. riippuu kulloistakin asiasta. se meitä kurjia veronmaksajia lohduttaa, se että yksi on pysyvää, se että malli ja pöytä on katettu katteettomilla hankkeilla, aikeilla, valheilla ja viimeistään vallan viimeisenä päivänä, vielä viron valakialla. ei siis mikään, ei niin mikään, voi meitä ennää yllättää paikkakunnan tuhoamisen edessä.

    • ollaan.me.kovia

      Vuoden 2017 kuntavaaleissa paras Proolainen äänimäärässä oli 8. eniten ääniä saanut. Vanhalla Ärrällä oli vedetty sellainen johtopäätös, että tarvittiin 7 muun puolueen ehdokasta voittamaan yksi Proolainen!

    • lisää.laskuoppia

      Ookko sää viisas? Et kuule oo viisautta lakkis alla nähnytkään, et sinnepäinkään. Tarvittiin n. 100 seniilitypertynyttä haavi auki ihailevaa kantamaan meidät kunnnan mahti velkoineen kaikkineen naapurin syliin..pitkällä homma on jo. ei se oo aasi joka käskee, vaan se joka tekkee.

    • provalittaja

      Vaikeaa on elämä, kun täyttyy vain itkeä ja valittaa, mutta luuseilla on elo tämmöistä.

      • Asioitaseuraileva

        Onkos se vielä virkarikoksesta tuomittu valtuuston pj:na?


      • tyhmä.kun.on
        Asioitaseuraileva kirjoitti:

        Onkos se vielä virkarikoksesta tuomittu valtuuston pj:na?

        Joku koulunkeskeyttäjä ei päässyt lainkaan valtuustoon.


    • apuluokkakokous

      voi sentäs, pyhäjärvellä kelpaa vain kieroin ohjaksiin ja perälaudan vahtijaksi kuperkeikan tehnyt.

    • keksijä.kerrassaan

      Mitäs se nyt sitten keksii oman egonsa pönkittämiseen? Aikonaan oli Tikkalanmäen pommihössötys.

    • turha.toivo

      Ainakin yhtä uuden vuoden lupausta nämä tollukat ei tehnyt "lopetan paskan jauhamisen S24:lla"!

      • Asioitaseuraileva

        Joko on tälle vuodelle (2019) Namon nettilähetyslaitteiston " Lähetys- ja tallennusnappi/kytkin" löydetty, että valtuuston kokousten nettilähetykset alkavat toimimaan? Aikaahan etsimiseen ja kokeilemiseen on ollut. Winkle!! "Kyllä korkeakoulupohjalta luulisi onnistuvan".


    • vaalit2019

      mikäs on sun lupaukses? Lupasitko lopettaa valehtelemisen julkisessa tehtävässä ja lupasittko jättää vastakysymysten esittämisen sinulta totuutta kysyville?

    • porimaan

      Kytkin,kaasu,kytkin.On Valtuustosalin mikin kytkin.

    • tuikutsammuutiptap

      On se vaan mielenkiintoista joskus lukea historiikista mitä kaikkea tapahtui ennenkuin aloite lähetysten väliaikaisesta lopettamisesta tuli valtuustosaliin. Millä porukalla ruvettiin keinoja / pätevältä kuulostavia syitä setvimään? Päädyttiin tallennusmuotojen selvittelyyn. Siitä ei ole missään muualla saatu ongelmaa aikaiseksi.
      NaMolla oli edelläkävijän rooli avoimen paikallisen politiikan edistämisessä jopa valtakunnallisestikin katsoen. Aikansa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe