17.5cm ja pohjakosketus

Pohjallakäynyt

En tiedä oliko tämä elämäni ensimmäienn pohjakosketus kun en ole sitä koskaan tuntenut, mutta nainen sanoi aktin jälkeen että hyvän kokoinen kulli kun ylsi pohjaan asti, mutta ei tökkinyt voimakkasti pohjaa sisäänpäin, vaan sopivasti täytti pimpsun koko matkalta.

En olisi kyllä uskonut että tällä kalulla voisi saada aikaan pohjakosketuksen. Pikkasen nosti itsetuntoa ja alan pikkuhiljaa tajuta että en olekaan kovin pienimunainen. Kehui kovasti kaluani vaikka oli isompiakin saanut, että minulal on juuri ihanteellisen kokoinen. Ja tämä nainen oli reilusti ylipainoinen, pohjakosketus tuli takaapäin työntäessä. Kuten sanoin en itse sitä tuntenut, mutta kyllä kuulosti kivalla kun nainen siitä jälkeenpäin puhui.

7

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pitkäkö

      Oliko pitkä nainen kyseessä?

    • Pikkukullinen

      Lyhyellä naisella on lyhyt pillu. Aina menee pohjaan ja tuntuu.

    • Ryhmykulli

      Oliko oma äiti kyseessä?

    • Hyvän kokoinen kulli tuollainen. Ei satu, mutta tuntuu :D

    • Isomolonen

      Vitut sulla 17.5cm vitunrepijä ole. Sulla on normaali 13cm. Se yleensä menee pohjaan. Joskus jopa pohjasta ”läpi”. Saattaa sulla olla 12cm kin.

    • Pohjallakäynyt

      En tiedä naisen tarkkaa pituutta, mutta n. 170cm. Ja ylipainoa reilusti eli menee niin sanottuun SSBBW katogoriaan jos tämä termi tuttu. Voihan olla että hänellä oli lyhyt emätin, mutta itsetunto kyllä kohosi. naisella oli ollut aiemmin vakipanona jättikulli ja hänen kanssaan se ei ollut niin miellyttävää kun se hakkasi liian syvälle seinämään ja itselläni täytti juuri sopivasti koko emättimen mutta ei aiheuttanut epämiellyttäviä tuntemuksia. Joillekin toiselle kaluni voi olla auttamatta liian pieni ja joilekin jopa turhan iso. Toki olen treenannut kaluani ja alkumitta oli noin 14.5cm, venytin sitä jonku vuoden ja nykyään vaan pumppailen vähän paksuutta lisää ja se pumppailu on ihan mukavaa puuhaa vaikka ei seksiä olisi tiedossakaan. Ennen kaluni törrötti eteenpäin levokissa, nykyään se se roikkuu uljaasti ja painavana reilun 10cm mittaisena levokissa.

      En suosittele peniksen treenausta ellei ole aikaa ja todellista halua panostaa asiaan sillä se on aikaa ja hermoja vievää puuhaa enkä itse enää lähtisi moiseen, mutta sillon pienen kullin aiheuttama stressi oli niin kova negatiivinen vaikutn elämääni että ei oikein millään muulla ollut väliä. Jos näin on, sillon tuollaienn vuoden parin päivittäinen treenaaminen voi pelastaa elämäsi, tai parantaa elämänlaatuasi merkittävästi.

    • M23v

      En tiedä, onko itselläni keskivertoa pidempi vai ei, mutta tyttöystävä sanoo, että vihloo, jos työnnän loppuun asti. Varsinkin jos takaapäin panee ja lopuksi viimeiset työnnöt vähän reippaammin, niin kuulemma tekee kipeää. Sen vuoksi yleensä en työnny ihan kokonaan sisälle tai sitten annan tyttöystävän ratsastaa, niin voi itse säädellä syvyyttä. Peppuun voi onneksi panna syvälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe