Ilkka Vainio ja joona jalkanen. taistelu rististä

Kaamee taistelu tuosta ilkka Vainion ystävän rististä !! Ile sai kaveriltaan Kari Tapiolta ristin, Ja nyt poika kinuaa sitä itselleen ! Koomista touhua..
Ilmoita


24 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Ile se aina jaksaa rehvastella kuinka hän oli kari tapion paras kaveri... Muka.
1 VASTAUS:
Se on näitä, "et sä tiä ketä mä oon?" Mä oon kari tapion kaveri ! ! !
+Lisää kommentti
Surkea laulaja tuo ile vainio. Sanoittajana ihan ok. Mut tuo joona jalkanen on nolo kun koko ajan kinuaa sitä ristiä. Mitä se sille kuuluu, Mitä isänsä ja ile ovat sopineet !!
Ilmoita
Joona jalkanen tarvii rahaa. Myis tuon isänsä ristin, Ja jois rahat.
2 VASTAUSTA:
Jani Jalkaselle se risti meni, toivottavasti.
Niin, vaan tuo ristihän meni Janille?
+Lisää kommentti
Kirjoitusta lukiessa ja nähtyäni tämän Joona Jalkasen televisiossa esiintymässä tai haastatteluissa, tuli tunne että julkisuus mielessä näitä hönöttää somessa. Onkohan mahdollista seisoa omilla kintuilla eikä hakea huomiota isän tai äidin juttujen siivellä. Ei ne mitään pyhimyksiä olleet eläessään. Älkää tehkö kuolemienkaan jälkeen mustaa valkoiseksi. Alkoholinhuuruista kommentointiako kaikki?
Ilmoita
Kyllä Palsanmäet ristin itelleen koijaa ja myy etiäppäin kovalla
hinnalla.
2 VASTAUSTA:
Paljon mahdollista.
Eihän ne plösöt myy kuin vanhoja kahvipannuja.
+Lisää kommentti
Vainio on sanonut luovuttavansa ristin nimenomaan Janille. Jos Jani on yhtään fiksu, niin kieltäytyisi ottamasta ristiä vielä vastaan, ja kertoisi kunnioittavansa isänsä tekemää sopimusta. Korulla taitaa olla lähinnä kullan arvo, tunnearvosta tuskin kukaan alkaa maksaa.
Jani, nyt vaan julkinen ilmoitus, että otat ristin vastaan vasta Vainion kuoleman jälkeen, niin pelastat ehkä oman maineesi. Veljesi maine taisi mennä viimeistään nyt, jos ei mennyt jo huutokaupan myötä.
3 VASTAUSTA:
Palsanmäki nauraa ostaessa tunnearvoille ja ostaa ristin hopean arvolla, kuppaa Jalkasen poikaa pikkasen. Hirvaskankaan huutokaupassa koru myydään kovalla hinnalla, legenda Kari-Tapion koruna..
Heltta saa kovat rahat vielä tuosta korusta..
Siis niin samaa mieltä oon. Kyl on surkeaa, jos elo on yhest rististä kiinni. Nuorin, Joona, Manageri, pyh, kuka tollasen ees managerikseen haluasi, tahtoo kun pikkulapsi tikkaria! Rahankäyttö viturallaan ja käytös! Irrotas jo aikuinen mies ittesä isästään. Kari oli hyvä laulaja muttei Jumala ja poika ei oo ees mitään. Ainakaan tällä käytöksellä. Jumaliste, jos Kari tän näkisi, antaisi korville poikaa, tai mies kai se on, ku 40 ja akkakin sillä, tosin Aasiasta. Rahaa rahaa, sitä on saatava keinoilla millä hyvänsä. Nyt olis korkea aika lopettaa rahastus, elokuvakin tulos, kuka sitä haluaa katsoa, samaa paskaa, mitä kuultu tuhat sata kertaa! Ei jaksa. Jos ja kun meette sitä kattoo muistakaa tää sotku ja rahastus. En aio tukea tätä. Tuli mitta täyteen! Poistoon ei jatkoon!
+Lisää kommentti
Joonaa nyt sattui hämäämään liikaa, kun iskän kaverilla on parin-kolmen tonnin (hankintahinta) esine hallussaan.
Persaukisilla on tapana murehtia tällaisia asioita alkuperäisen omistajan toivomuksista riippumatta.
1 VASTAUS:
Nyt se Joona Hymyssä inisee, että "Ilkeitä kieliä liikkeellä"! Kehtaakin, itte aloitti tämän typerän ns Ristisodan"! Turhaa on nyt katua ja narista, tehtyä ei saa tekemättöksi! Tämä on ahneen palkka, ottaa hän aina, ei anna mitään, anteeksi ei osaa pyytää eikä antaa! Vois ajatella, mitä tää uusi vuosi tuo, kun on tollanen ote. Iltalehden kommenteissa oli yli 500 ihmistä vastaan tätä noloa risti gatea! Joopa, onko nyt tuntenut piston sydämessään? Toivottavasti, vaikka tuolta nyt voi odottaa mitä tahansa, että mitähän seuraavaksi? Toisaalta säälin häntä, kun päässä hyrrää vaan yksi asia, ikävä. Niin ja sitä pidetään yllä, että voi rahadtus jatkua ja se jatkuu mm musikaalilla ja sillä elokuvalla sekä kirjalla!!! Mitä vielä tulossa, kokoajan jotain. Riittäisi jo.
+Lisää kommentti
Naurettavaa ratsastaa isänsä maineella kun itse ei oo samaan. Lopettais jo tuon itkemisen, jos on isänsä Vainion kans jotai sopinut niin mitä se sille kuuluu.
Ilmoita
Rististä kinaaminen on vain julkisuushakua Ilelle, ratsastaa vielä Juhan muistolla ja koko 80v. konsertti on ihan p. Koko ajan toistetaan että nyt saa taputtaa..
Ilmoita
Järkyttävä seksuaaline jännite kundien välillä! Dädi top me!?!
1 VASTAUS:
Voi helkkari, kas tuo on totta. Molemmilla kirjavaa paitaa ja isoja koruja! Ja välillä olivat kuin paita ja perse, en kyl ihmettelisi, vaikka olisi jotenkin Gay, ainakin toi Jalkanen nuorempi, narinaa ääni kuin murrosikäisellä ja käytös tosi akkamaista tässä ristijutussa. Molemmat outoja tavallaan ja molemmat ratsastavat isiensä maineella. Älkää menkö niiden esityksiin, siinä ei sitten tue tätä rahastusta! Vielä tietty voi ilmetä mitä vaan noiden tempauksista. Hm, jäädäänpä seuraamaan, kuin käy?
+Lisää kommentti
Omituisen näkösiä noi karin pojat. Ainoastaan se avioliiton ulkopuolella syntynyt komea.En yhtään pidä että äijät pukeutuu johonkin kukkapaitaan ja lippikseen.yäk!Levikset ja tiukka t-paita se olla pitää!
1 VASTAUS:
Homofoobinen kommenttisi on ilmiannettu!
+Lisää kommentti
Surkuhupaisaa ratsastaa isänsä maineella vielä näin kauan tämän poismenon jälkeen. Tällainen mielikuva tullut.
1 VASTAUS:
Mikä ilmianto, "härskiä syrjintää"? Minähän vain ihmettelin ja arvailin.Seuraava kommentti oli "neitonen", joka ei tykänny Karin poikien ulkonäöstä sanoen heitä omituisiksi ja pukeutumista "yäk". Olen vain ihmetellyt en yökkiny, en omituiseksi sanonu. Tätä rataa ei tämä ole keskustelua ja kakki pitäisi poistaa. Tämä on vielä lievää. Tätä ei olisi, jos tätä ristisotaa ei olisi aloittanut eräs! Katotaan ny, mikä tai kuka täältä Poistetaan.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ilkka Vainio ja joona jalkanen. taistelu rististä

Kaamee taistelu tuosta ilkka Vainion ystävän rististä !! Ile sai kaveriltaan Kari Tapiolta ristin, Ja nyt poika kinuaa sitä itselleen ! Koomista touhua..

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta