Kakkavaippoja

Yök

Olkaapa koiran ulkoiluttajat tarkkoina Tapolan pihassa.Naakat ja varikset repineet tänään täpötäyden roskiksen muovipusseja ja levittäneet sisällöt pihaan.Mukana kertakäyttö vaippoja ja kertakäyttö astioita joita nokkivat innolla.

3

<50

  Vastaukset

  • Kunnanmiehet heti siivoamaan kakkavaipat ja muutkin roskat.Siitähän niille maksetaan,eikä autollaan pyörimisestä ympäri kuntaa.

  • Eilen kiirastorstaina ulkopuolinen naishenkilö kävi siivoamassa entisen kirjaston ja tapolan pihan kaikki talven aikana kertyneet kakkavaipat ja sadat pahvi ja muut roskat,jotka eläimet olivat kuljettaneet jo pitemmällekin ympäristöön.Eikö siivous kuulukkaan enää tilojen käyttäjille.Kiitos sinulle siivoaja.

  • Kyllä on surkeeta meininkiä Vesilahdessa .Miljoonainvestoinnit ja lisävelan otto on kivempaa peliä veronmaksajien piikkiin kuin ympäristön siistinä pito.Siksi aion muuttaa pois kunnasta(rotanpesäastä)Kiitos tälle joka vapaaehtoisesti siivosi sen törkyisen maiseman..Tarttis tehdä pian jotain järkevää jos aikovat vetovoiman saada palautettua .

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   589
   9340
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1156