olenko ainoa

Olenko ainoa joka haluaa hakata paskat pihalle joulun toivottelijoilta?
Ilmoita


5 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Joulu sen enempää kuin uusi vuosi, vappu, pääsiäinen tai muutkaan ei sen kummemmaksi toivottelemalla muutu. Joskaan eivät muutu voivottelemallakaan, mutta ei tule hyvät päivät kyllä kenellekään minkäänlaisila toivotuksilla. Samaa sarjaa ovat joulu- ym. kortit, varsinkin jos ne ovat se AINOA yhteydenotto esim. kuluneen vuoden aikana. Eikähän kortti ole eds yhteydenotto, koska korttihan on vain pahvinkappale.
Ilmoita
Et tosiaankaan ole ainoa! Koko joulun taas kuunnellut ja lukenut kaikkialta tätä kliseetulvaa ja toivottelua, joka paikassa.Nyt alkamassa uudenvuodentoivottelut. Yök!
Radiosta tuli jouluaattona oikein ohjelma, jossa toimittajat joutuivat lukemaan, sinne läjäpäin lähettettyjä joulutoivotuksia.
En laskenut, miten monta kertaa joutuivat toivottamaan, mutta varmasti tympäisee heitäkin tuo saman hokeminen.
Kortit ja muu velvoitetoivottelu, sellainen tuntuu itsestä ainakin tyhjänpäiväiseltä ja merkitsemättömältä hokemiselta ja kun tätä hokemista harrastetaan tosiaan pakonomaisesti kerran vuodessa, etenkin jouluna. Mutta myös muina juhlapyhinä se toivotushokeminen alkaa.
Eikä se toivottaminen todellakaan tee kenenkään joulusta yhtään, hauskempaa, iloisempaa, hyvempää, lämpimämpää, sydämellisempää. Jos ei siihen ole puitteita. Tai sitten, se on ihan yhtä hauska ja iloinen ilman toivotuksiakin, jos on ollakseen.
Ilmoita
Joululaulut pännivät muutamat niin ettei jaksa kuunnella, varsinkin kun kaunista sävellystä venytetään ja muutellaan.
1 VASTAUS:
Ei tässä mistään joululauluista ollut kyse. Lue tarkemmin, ennen kuin vastaat.
+Lisää kommentti
Et ole ainoa, Kymmenettuhannet uussuomalaiset haluavat tehdä samaa ja vielä enemmänkin uskonnollisten johtajiensa yllytyksestä. Esimakua on jo saatu joulutorilla.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

olenko ainoa

Olenko ainoa joka haluaa hakata paskat pihalle joulun toivottelijoilta?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta