Puolankalaisten siirto Kauniaisiin

Anonyymi

Puolankalaiset veisivät verevää työn perimän mennessä Kauniaisiin ja valtiokin säästäisi.

6 kommenttia

Vastaukset

  • Millon se juna lähtöö Kauniaisiin? maallinen omaisuus on jo matkalaukussa.

  • Toas se kepujohtoenen kerjuu kunta on riepoteltavana lehtienpalstoilla. Ja puolanka on taa ensimmäisenä seillä huonoimmassa päässä.Puolangan asukkaiden bruttoyulosta on tulonsiietoja 48%. Ja se on Suomen ennätys. Puolet kuntalaisten tuloista on tullut kerjäämällä. Näin huonoa kuntaa ei löyvy Suomenmaasta muita. Eikä se poermestari näytä saavn aikaan mitään muuta kuin maksujen korotuksia ja ylisuuria palakkoja virkamiehille, jotka eivät saa tetyä mitää.Luulisi kepulaisia hävettävän tämä vuosia jatkunut kurjuus. Pormestarikin oli valehdellut lehteen,että nuoret muuttavat opiskelemaan ja tulevat takaisin Puolangalle. Eivät tule, muutamat eläkeläiset ovat tulleet takaisin ku ovat elättäneet täällä makaavia kepulaisia. Pakolaestenkin elättäminen olisi tullu valtiolle halvemmaksi kuin nykyisten puolankalaisten.

    • Ruotsissa pakolaisesta aiheutuva lasku on suurempi kuin ruotsalaisen keskipalkka eli monta kertaa suurempi kuin puolankalaisen saama tulonsiirto. Velka-vetoisessa Suomessa pakolaisen hinta tulee olemaan vieläkin suurempi suhteessa keskipalkkaan. Kauniaisissa asuu varakasta väkeä eli eliittiä ja varakkuus kasvaa koska maamme eliitti ei maksa pääomatuloista veroa kuin murto-osan minkä tavalliset suomalaiset joutuvat maksamaan. Uusi hallintarekisterilaki tulee kärjistämään asiaa entisestään koska verottaja ei pääse kiinni eliitin pääomatuloihin. Puolankaa ja veronkierron ammattilaisia eli "kauniaisia" ei pidä laittaa samalle viivalle; veronkierron ammattilaiset kun eivät ainakaan vielä saa tulonsiirtoja.

    • Puolankalaiset pakolaiset oli kannattavaatyövoimaa 60-luvulta lähtien Ruotssisssa. Nytkin Ruotsiin halutaan siirtolaisia/ pakolaisia korjaamaan työvoima vajetta. Useat tuhannet puolankalaiset pakolaiset joutuvat elättämään maailmalla itsensä ja lisäksi saamattomat puolankalaiset pankollamakaajat, jotka eivät ole tehneet mitään kannattavaa työtä,vaan ovat eläneet avustusten varassa. Nämä kepulais kokomuslaiset kunnan virkamiehet ja valtuutetut ovat ajaneet kunnan perikatoon. Persujen opeilla puolankalaiset olisi pitänyt jättää oman onnensa nojaan jo kymmeniävuosia sitten.

    • "Puolankalaiset pakolaiset" ??? Kuntako perikadossa ??? Maan paras kunta kaikilla mittareilla .

    • Ootko ihan kartalla, lue tarkemmin edelliset kommentit! Vai ootko just se "pankolla makaava" tukien varassa elävä? Itse olen ansaitulla eläkkeellä ja päivääkään en ole ollut mm. työttömyyskassalla, työtä riitti Puolangalla yli 35-vuotta, kunnes ikä tuli siihen pisteeseen, että oli annettava tilaa nuoremmille ja uusia ajatuksia omaaville.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.