Oikeiston uusliberalismi on täystuho!

PetotaloudenAlkeet

Uusliberalismi on oppi, joka pyrkii tulkitsemaan ja toteuttamaan yhteiskunnalliset ongelmat markkina-ajatteluun liittyvien tehokkuus-, vapaus- ja oikeudenmukaisuusihanteiden välityksellä. Uusliberalismin kannattajien mukaan pulmat ovat ratkaistavissa itseään ohjailevilla sekä kilpailevilla markkinoilla. Lähestulkoon kaikki asiat yhteiskunnassa tulisi heidän mukaansa niputtaa yksityisomistukseen ja kauppatavaraksi.1

Uusiliberalismi tavoittelee demokratian korvaamista kilpailuun tähtäävillä yksityisillä markkinoilla, mutta se voi silti käyttää nimitystä demokratia nimellisesti, siis hämätäkseen ympäristöä.

Tämä on valtion itsenäisyyden, hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden kannalta erittäin tuhoisa suuntaus.
http://www.magneettimedia.com/huomiot-uusliberalistisen-dogmin-tarkastelua/

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sabotaasipolitiikka

      Ajatelkaas Norjan työväenpuolueen kansallistamaa öljytuotantoa eli Norjan "kansallisaarretta" uusliberalistien esim. Suomen Kokoomuksen Sammonryöstön kohteena. Ei olisi Norja yksi maailman rikkaimmista valtioista. On tämä kansallisomaisuus ja julkiset palvelut sentään hienoa "sosialismia". Luonnolliset monopolit (sähkönsiirtoverkko, antenniverkko, vesilaitokset, rataverkko, tieverkosto, viranomaisverkko ym.) yksityisten ulkomaisten sijoitusfirmojen käsissä on pelottava juttu, kuten se myös että Suomen luonnonvarat mm. maailman laadukkaimmat lannoitefosfaattivarannot, Euroopan suurimmat litiumvarannot, Euroopan suurimmat kultavarannot, merkittävät skandiumvarannot jne. kaivannaisvarat, Euroopan suurimmat uusiutuvien luonnonvarojen mm. metsät ja pohjavedet sekä makeaan veden varannot myydään pilkkahintaan eli todellisuudessa käytännössä luovutetaan lahjontaa vastaan ulkomaille, koska Kokpanssit pitävät kansallista omistamista sosialismina. Tämä tuhopolitiikka täyttää maanpetoksen tunnusmerkistöt, mutta kukaan ei tee mitään Sammonryöstön estämiseksi. "Mutta saammehan me sentään työpaikkoja" on Kokpanasien vastaus kun kansallisaarteidemme luovutusta perustellaan.

      • qåaäzm

        Kukaan ei tee mitään esimerkiksi äänestyskopilla. Siellä ujoinkin ihminen voisi vaikuttaa asioiden kulkuun äänestämällä persuja tai SKE-puoluetta. Mutta ei, aina vaan ne samat maanpetturit äänestetään valtaan. Älkää ulisko kun ei hyvä kelpaa. Kelvatkoon sitten paha.


    • rahamafianvallankaappaus

      "UL:än edustajat ovat joutuneet puolustelemaan ideologista epäjohdonmukaisuuttaan, sillä UL-oppi on edustavinaan demokratiaa ja paljon puhuttua tasa-arvoa, vaikka se alistaa valtiot yksityisten rahoitusmarkkinoiden korkoa korolle maksaviksi ”torppareiksi”. UL-edustaa modernia ylikansallista omistajaluokkaa, jotka muodostuvat globaaleista rahoitusmarkkinoista, monikansallisia suursijoittajista ynnä muista sellaisista henkilöimättömistä instituutioista. Tämä juuri tarkoittaa negatiivista globalisaatiota. Nykyisin esimerkiksi persoonattomat ylikansalliset sijoittajat ovat yrityksien todellisia omistajia, mutta näiden ei koskaan tarvitse olla yhteydessä asiakkaisiinsa, sillä varsinaisen palvelun tai yritystoiminta voidaan tuottaa muualla tai ne tuotetaan vierailijan tai ulkomaisen yrityksen kautta.

      Juuri uusliberalistisen talouspoliittisen suuntauksen kautta kansallisvaltiot ovat menettäneet poliittista vaikutusvaltaansa ylikansallisille instituutioille, kuten Maailmanpankille, Maailman kauppajärjestö WTO:lle ja Kansainväliselle valuuttarahasto IMF:älle, ja monikansallisille jättiyrityksille. UL:än dogmeihin sisältyy kansallisvaltioita suojelevien säätelyiden purkaminen.

      UL:än kannattajat eivät tietenkään nimeä talouspoliittista suuntaustaan nimellä ”uusliberalismi”, sillä se taitaa olla enemmän tai vähemmän haukkumasana. Mieluummin nämä kannattajat puhuvat esimerkiksi globaalista talousjärjestelmästä, joka negatiivisena globalisaationa tarkoittaa taloudellista vapautta ja luottamusta markkinoiden itseohjautuvuuteen.

      Mikäli globaali talousjärjestelmä on sellainen, että se selvästi ei tavoittele häikäilemättömästi taloudellista tehokkuutta, ei tällaista talousjärjestelmää voidakaan nimittää todellisuuden perusteella uusliberalismiksi. Tällöin kansallisilla instituutioilla on keskeinen asema globaalin talouden ohjaajina sekä rajoittavina toimijoina, jolloin valtiollinen säännöstely ja maiden oma talousjärjestelmä keskuspankkeineen sekä omine valuuttoineen ovat voimassa. Mutta esimerkiksi ”Sipilöiden” ihanteekseen omaksuma globaali talousjärjestelmä ei ole tällainen kansallisten toimijoiden hallitsema talousjärjestelmä.

      Uusliberalistinen ”vapaus”

      Uusliberalistinen ajattelu perustuu negatiiviseen vapauden käsitteeseen eli yksilön vapaudesta toimia oman tahtonsa mukaan ilman, että kukaan estää tätä toimintaa. Uusliberalistien mukaan vapaassa markkinataloudessa toteutuu parhaiten tämän kaltainen vapaus.

      Tämä vapaus ei kuitenkaan ole oikeata vapautta, sillä kaikki eivät voi toimia uusliberalismin suosimassa ”viidakon lakeihin nojaavassa” vapaassa markkinataloudessa. Jotta tässä vahvemman voimaan perustuvassa ympäristössä pystyttäisiin toimimaan, tulisi yksilön syntyä tähän sopivaan sosiaaliseen ympäristöön rikkauksien keskelle sekä ”kultalusikka suussaan”. Sitä paitsi yhteiskunta tuhoutuisi miltei välittömästi, jos kaikki sen jäsenet itsepintaisesti omistautuisivat UL:än suosimalle vapaalle ja häikäilemättömän julmalle markkinatalouden kilpailulle.

      Luonnollisesti terveelle ja oikeudenmukaisille arvoille perustuvaa markkinataloutta täytyy olla olemassa."

      Hyvä kirjoitus pankkimafiasta, joka on ottanut Suomenkin talouden hallintaansa. Palkattuja apulaisia ovat Sipilä ja Orpo, Lipposet Vanhaset ja muut kansallisomaisuuden myyjät.

      Ilmastonmuutoskin perustuu tämän mafian tarpeisiin. Sehän lisää valtion velkaa ja mafian saamia korkoja. Mafia ei pysty määräilemään öljyntuottajian omaa tahtoa paljoakaan, joten halvan energian käytöstä on luovuttava ja korvattava se omin voimin hankittavalla kalliilla uusiutuvalla energialla. Ilmastonmuutostutkimusta ja mainostamista rahoitetaan tämän johdosta tuhansilla miljardeilla.

    • ÄänestäHenkesiEdestä

      Jari Ehrnroothin kolumni: Hyvinvointivaltio on tullut tiensä päähän
      Sosiaalipolitiikka 11.6.2018
      https://yle.fi/uutiset/3-10244313

      "Tulevaisuuden sosiaalipolitiikka tarkoittaa jotakin muuta kuin valtion vastuuta kansalaisistaan. Vastuu hyvästä elämästä kuuluu jatkossa yksilöille itselleen, kirjoittaa Jari Ehrnrooth. Voit keskustella aiheesta jutun lopussa."

      Kansalaiset luonnevikaisten narsististen ihmispetojen armoilla. Pelottava visio, johon voi vaikuttaa ainoastaan kansalaisaktivismilla sekä äänestämällä, siis mikäli raha ei ole saanut jo vaalijärjestelmää haltuunsa.

      • Vuohipolitiikka

        Uusliberalistieliitti eli rahamafia haluaa että uskomme sen satuja ja tarinoita (hasbara) että hyvinvointivaltio tai hyvinvointioikeusvaltio ja sopimusyhteiskunta olisi tullut tiensä päähän. Tämä globaali eliitti sotii infosotaansa ja hybridivaikuttaa ja trollaa omien päämääriensä saavuttamiseksi tarkoituksenaan lypsää kansallisvaltiot tyhjiksi, alasajaa hyvinvointipalvelut sekä julkinen infra ja varastaa kansanvalta itselleen jättäen lumedemokratian (mm. EU-liittovaltio ja sen Brysseliin ulkoistettava päätäntävalta). Varjohallinto deep state eli syvä valtio ohjaa tätä eliitin rahamafian vallankaappausta.


    • NWO-Sammonryöstö

      Uusliberalistien puramidipuhallus. Kansallisvaltioiden kansallisomaisuuden ja luonnollisten monopolien ryöstö. Kansallisvaltioiden velkaannuttaminen. Hyvinvointipalvelujen alasajo. Työehtojen alasajo ulkomaisella halpatyövoimalla. Suomessa 90-luvulla kokeilumaana testattu ja eurokriisissa koko EU-tasolla toteutettu holtitonta luototusta harjoittaneiden pankkien tukeminen mm. kansallisvaltioita velkaannuttamalla sekä kansanomaisuutta yksityistämällä pilkkahintaan rahamafiaveljille. Mamumassainvaasio eli kielten-, kulttuurien-, kansojen ja uskontojen kansallinen sekoomus Baabelin uusintana(hajaannus palvelee riistäjiä). Mamuinvaasion satojen miljardien eurojen eu-kansalaisten verovaroilla pyörivä pakolaisbisnes. Liittovaltiokehitys jossa kansallisvaltioiden kansanvalta siirretään kauas Brysseliin epädemokraattiselle EU-eliitille(entisiä sijoituspankkiireja ym. finanssibankstereita suuryritysten lobbarit). Kaikkien näiden toimien tarkoitus on siirtää kansallisvaltioiden kansallinen omaisuus sekä kansalaisten kansanvalta rahamafian eliitille.

      • DeepState

        Polpo-poliisivaltion luominen turvaamaan varjohallinnon vallankaappaajien valta.


    • efadesggdsgds

      Nostooon...

      • sfsffssgsg

        Jip, hip, hei!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe