Aihe

Palveleeko liitto urheilijaa, ei palvele

einäin

Tässä liiton peruutus ehdot.

Yleiset laskutus- ja perimistiedot
Judoliitto tarkistaa luottotiedot. Judoliiton laskuilla on 14 vrk maksuaika.
Judoliitto lähettää kaksi maksumuistutusta, jonka jälkeen saatava siirretään perintäyhtiölle.

Kilpailumatkojen laskutus
Suomen Judoliiton valmennussuunnitelman mukaisten kilpailumatkojen laskuihin lisätään 20 euron toimistopalvelumaksu Judoliitolle koituneiden kustannusten lisäksi.
Suomen Judoliiton valmennussuunnitelman ulkopuolisten matkojen järjestelyiden laskuihin lisätään 40 euron toimistopalvelumaksu Judoliitolle koituneiden kustannusten lisäksi.
Kilpailumatkojen järjestelyissä tapahtuvista erityisjärjestelyistä ja varausmuutoksista peritään 100 euron käsittelymaksu.

Peruutusehdot, matkat
Matkalle voi ilmoittautua matkan vastuuvalmentajan tiedottamissa aikamääreissä. Ilmoittautuminen on sitova.
Mikäli matka mahdollisesti perutaan, Judoliitto laskuttaa ne kulut, joista ei ole saanut palautusta tai hyvitystä (esimerkiksi lentoliput, majoitus- ja ilmoittautumismaksut, joista ei ole saatu palautusta) lisättynä 40 euron peruutusmaksulla.
Sairastumis-/loukkaantumistapauksissa matkustaja voi hakea omasta matkavakuutuksesta korvauksia lääkärintodistusta vastaan niistä kuluista, jotka Judoliitto on laskuttanut (matkavakuutus tulee olla voimassa matkaa varatessa).
Vakuutusyhtiöitä varten pyydettyjen todistusten kulut Judoliitto veloittaa edelleen matkustajalta.

Judoliiton jäsen- ja lisäturvavakuutuksesta voi hakea korvauksia, kun on loukkaantunut äkillisen tapahtuman seurauksena kotimaassa ja ulkomailla enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

17

<50

  Vastaukset

  • Et muuta keksinyt näin tapaninpäivän aamuksi?

   • Pekka hei... Asiallinen avaus


  • Kuten olen jo aikaisemminkin kirjoittanut ei liitto palvele enää asiakkaitaan. Jäsenmaksulla ei saa tänä päivänä yhtään mitään (vakuutusmaksu erikseen) vaan kaikista pitää maksaa erikseen!!!

   Aika huimia on liiton palvelumaksut ja muut veloitukset eri tapahtumista tai ostoista. Järjestät tapahtuman ja maksat siitä 140 euroa kun liiton sivuille tulee (nykyään pariksi päiväksi) ilmoitustapahtumasta tai järjestät jonkun liiton tapahtuman niin siitä veloitetaan 5-15 euroa/osallistuja ilman että saat mitään palvelua takaisin päin!!!

   Jostainhan ne palkkarahat on saatava kun ei enää ole jäseniä jotka ne maksaa!!!

  • Taasen ahistaa, kaiken muut saat ilmaiseksi kun esim. Maksat veroja;
   Hammashoidon, lasten hoidon, bensan, passin, ajokortin jne.

   Eihän mikään raha riitä jos maksat naurettavan jäsenmaksun ja sen jälkeen kaikki ilmasta?
   Herätys kommari.

   • Mihin mielestäsi raha pitää riittää ? Palkkoihin?


  • Tuo avaus oli asiaa: naurettavaa ja kallista byrokratiaa kisaajien kustannuksella. Törkeän yksipuolista.

  • Kaikki on nykyisin törkeää rahastusta, kertokaapa mitä maksaa tamperelaisen leiri kotoa käytynä,

   • Saman verran kun kaikilla muilla miinus bensakulut ja huonolla säällä seki menee paikallisbusseihin


   • On hyvin neuvoteltu.


  • Rahojen loppuminen on hyvä, mikä pakottaa henkilövaihdoksiin liitossa. Muutenhan sieltä ei muutosta saada aikaan.

  • Jos kisaajien peruuntuneet matkat ja kaikenlaiset muutokset jäisivät liiton maksettaviksi, niin kuka ne maksaisi? Toiset, säntillisemmät kisaajat, kun valmennuksen budjetti paukkuisi että kolisee. Tääkin on nähty.

  • Nähty on myös se että liitto ja judo ei pysty uudistumaan. Jiu-jitsu saleilla harrastajamäärät nousee. Emme kuitenkaan suostu ottamaan mallia kehittyvästä lajista. Panostetaan vaan matkailuun ja riitelyyn, ja ketä vielä kiinnostaa voi siirtyä jiu-jitsu salille.

  • Tällä hetkellä liitto on vain muutamaa urheilijaa varten. Heille annetaan kaikki mahdollinen tuki. Kun nämä muutamat lopettaa kilpailemisen, mitä jää käteen. Ei mitään. Uusia kilpailijoita on niin vähän, että kun heistä vähennetään normaali lopettaminen ei jää ketään jäljelle. Nyt nostetaan muutaman urheilijan tasoa, ei koko suomen judon tasoa.

  • Liiton jäsenmaksu pitäisi kokonaan lakkauttaa! Tilalle jäisi vain 45 euron vakuutusmaksu mikä on mielestäni edullinen ja toimiva!

   Liitto voisi kerätä puuttuvat roposet työnteolla eli markkinoinnilla, kursseilla, tuotemyynnillä, mainostamisella tms tavalla ja samalla liiton työntekijät joutuisivat tekemään jotakin palkkansa eteen ja valmennus joutuisi miettimään edullisempia matkoja!

  • Erittäin hyvä mielipide. Jotain on tehtävä.

  • Jotain on tehtävä mutta ei tuota. Koetettaisiin vain keksiä lisää keinoja rahastaa harvoja aktiiveja. Tämän ketjun avauksen 20, 40 ja 100 euron maksut tuplattaisiin ja tehtäisiin vielä muutama pakollinen vyökoekurssi rahastettavaksi.

   Tj vaihtoon ja seuraavalle selvät ja hyvät tavoitteet sekä tulospalkkiobonus saavutuksista, kenkää tehottomuudesta.

  • Syyskokouksessa esitettiin mittareita, mutta hallitus päätyi taas seuraamaan tilannetta, paskasakkia

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1782