Miehen nopea laukeaminen kun nainen päällä.

Riderko

Miesystäväni saa aina nopeasti voimakkaan orgasmin kun olen hänen päällään ja ratsastan. Olen aina luullut että miesten on vaikeaa laueta kun nainen on päällä.

Orgasmi hänellä on näin todella kokonaisvaltainen, sanoo itse että jotenkin kaikki vain osuu kohdalleen. Näytän hyvältä, tunnun ja kuulostan hyvältä. Ei pysty kuulema yhtään pidättelemään.

Itse haluaisin nauttia kauemmin, kuinkahan pitäisi olla ja liikkua että saisi hieman pitkitettyä ilman asennonvaihtoa? Omasta mielestäni en tee mitään erikoista, nautin vain päällä olemisesta ihan tosi paljon.

6

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ghostrider

   No ei ole ihme, sillä poikakaverisi on täysin oikeassa. Kun nainen ratsastaa, on siinä kaikki kohdallaan myös miehelle. Ihana naisen vartalo on siinä niin intiimisti kokonaan saatavilla, sekä visuaalisesti että fyysisesti. Katsekontakti, ilmeet ja eleet. Voi hivellä selkää, puristella rintoja ja sormilla hieroa klitorista. Nainen voi silti määrätä tahdin ja syvyyden. Ei siis ole ihme, että mies laukeaa liian nopeasti. Niin minullekin monesti käy. Sen verran saan kuitenkin yleensä pidäteltyä, että nainen ehtii mukaan. Parhaimmillaan molemmat laukeavat samaan aikaan. Tässä auttaa hyvä esileikki ja sormityö klitoriksella, kun nainen ratsastaa.

  • laukesheti

   Niin kävi mullekin heti aamusta, vaimo halusi viihdytää ei pystynyt pidättämään tuntu niin hyvältä!

  • Kikkeliskok

   Peitä miehesi silmät. Laita vaikka yöpuku silmien peitoksi, nyt saa vain tuntea ja kuulla.

  • Molemmillekivaa

   Olet varmaan positiivinen poikkeus, jos noin. Onneksi olkoon. Pidä välillä pieni tauko liikkeessä ja pillulla puristelussa. Se nollaa tilannetta. Toinen tapa voisi olla päällemeno vasta ensimmäisen erän jälkeen.

  • sexguru

   Samaa meinasin itsekin ehdottaa, että ensin yksi tyhjennys ennen nainen päällä asentoa voisi auttaa pidentämään aktin kestoa juuri siinä asennossa. Imuttamalla kalun saa aika pian juhlakuntoon, kun eka kerta on lauettu ja pitäisi kestää pidempään laukeamatta? Kokeilehan ja kommentoi auttoiko?

   • ruiskahtaa

    Sama vika täälläkin, ei kestä pitkään!


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2191
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1151
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1091
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   79
   897
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   892
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   821
  7. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   216
   783
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   725
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   691
  Aihe