KHL puntarissa

Rakkametsänpaholainen

Ikuinen kinastelun aihe on miten korkealle Khl eli venäjän mestaruus sarja sijoittuu vertailussa muihin eurooppalaisiin jääkiekkosarjoihin.
Venäjän jääkiekkosarja jota leikkisästi kutsutaan myös rikkaat ja ryysyläiset mainostaa itseään euroopan kovimpana jääkiekkosarjana. Kiistatta nämä rikkaat todennäköisesti kykenevät haastamaan jopa euroopan kovimpia joukkueita mutta vastaavasti nämä sarjansa köyhimmät ns. ryysyläiset eivät kykenisi edes kaatamaan mestis joukkueita.
Khl joukkueita ei ole nähty jääkiekon mestareiden liigassa CHLlssä joten sarjan joukkueiden todellista tasoa verrattuna muihin euroopan kovimpiin joukkueisiin on mahdoton tietää.
Nyt kuitenkin Khl oli edustettuna Spenglar cupissa. Euroopan vanhimmassa ja äärimmäisen arvostetussa jääkiekkoturnauksessa. Khllää edusti sen kestomenestyjiin kuuluva Metallurg Magnitogorsk.
Venäläisten saldona hikinen jatkoaikavoitto tsekkiläistä Trinegia vastaan sitten kotimaisen liigan häntäpään Kalpa veteli venäläisiä turpaan niin että tukkapölisi ja heti perään saksan liigan Nurberg ice tiger potki persiille niin että perskarvat paloivat.
Metallurg luikki takaisin venäjälle häntäkoipien välissä ja heitän villin veikkauksen, Khl seuroja ei jatkossa tulla näkemään euroopan turnauksissa pelaamassa muita eurooppalaisia seuroja vastaan.
Nimittäin mikäli menestystä ei näistä turnauksista tule on venäläisten vaikea sarjaa enää euroopan kovimpana jääkiekkosarjana mainostaa.
Mitä tämä rikkaiden ja ryysyläisten sarja ei todellisuudessa olekkaan PISTE!!!

4

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • djjfiei

      KHL on täysin paska kiekkosarja pari hyvää joukkuetta jotka pärjäisi änärissä ja pari muuta jokerit mukaan lukien hyvää sm-liigatasoa loput mestis/suomisarjan tasoa.

    • Rakkametsänpaholainen

      Pärjäisikö jokerit sm-liigassa? Vähän epäilen. Liiga kuitenkin on venäjän sarjaa kovempi tasoisempi.Muistaakseni eräs nykyinen tapparan ja entinen khl pelaaja kertoi sm-liigassa pelattavan parempaa jääkiekkoa kuin khllssä.
      Esimerkisksi Metallurg Magnitogorsk oli selkeästi liiga seura kalpaa heikkompi joukkue.
      Niin kuin sanoin kalpa pisti sitä spenglar cupissa jäällä turpaan niin että tukka pölisi ja veteli persiille niin että perskarvat paloivat. Magnitogorsk lensi kuin nato ohjus turnausesta pellolle.
      Mikäli laitat pelillisesti tuon tasoisen seuran nhl seuraa vastaan, se olisi sille helvetti, siellä olisi ikävä isäntä joka perisi pelistä kovaa hintaa ja pitäisi lämmityksen täysillä.
      Kovalla hinnalla tarkoitan että se latoisi taululle jääpallo numerot. Tasoero näiden kahden sarjan välillä on valovuosi nhlln eduksi.

    • Punaverkkari

      Chl-rankingissa suomi on tippunut jo alemmas ja sveitsin ja ruotsin liigat karkaavat. Saksan ja tsekin sekä tietty ebel-liigan kanssa pärjätään hyvinä päivinä mutta ei näytä hyvältä liigan tulevaisuus. Onneksi kalpa ja muutama muu jaksaa yrittää, aika aneemista puuhastelua nykyään useammassakin perinteisessä mahtiseurassa. Ehkä pahimmat munijat hifk ja ässät tällä hetkellä.

      • LiigaLate

        Kyllähän Kalpa järjesti todellisen pommin uudenvuodenaattona voittamalla legendaarisen, sveitsin toiseksi suurimman urheilutapahtuman, arvostetun Spengler cupin.
        Jota yksikään suomalais joukkue ei aikaisemmin ole kyennyt voittamaan. Se että finaalissa kaatui todellinen tähtisikermä Dominic mooren, Danny winnikin, kevin bieksan ja lukuisien muiden nhln suurimpien tähtien kanadan maajoukkue ja alkusarjassa Khln kaksinkertainen mestari MetallurgM on kalpan teko aivan ainutkertainen suomalaisessa seurajääkiekkoilussa.
        Mittasuhteiltaan vastaavan kokoista voittoa ei ole aikaisemmin nähty, eikä vähään aikaan tulla näkemäänkään.
        Onnea kalpa!! Sm-liiga kiittää!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1445
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1235
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe