Keskustan ja Pylvään ansiot kuluneella vaalikaudella

Rehellinen_kepulainen

Kootaan tähän edustajamme Juha Pylvään ansiot kansanedustajana:

- Oulaskankaan synnytysten lakkautukset
- Visalan lakkautus
- Ylivieskan käräjäoikeuden lakkautus
- Matkakorvauksien laskuttajana maan kärkeä
- AMK:n lähiopetuksen lopettaminen

Milläs muilla tavoin edustajamme on herkeämättä vaalinut seutumme etuja?

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylmätuuli

      Luonnon tuhoaminen tuulimyllyillä

    • potkut

      pylväs ei olesaanut mitään hyvää tälle alueelle,muutako negatiivista keskustelua aikaan,,ja kalliistiolemme maksaneet matkat ymm,kulut pylväälle.kysyn teiltä kepulaisilta,miksi juha pylväs pitäisvalita uudelleen eduskuntaan

    • mis

      Ei tarvita uudelleen valita ,kyllä ne pylväät jotka on jo valmiina ulkona riittää.
      Tämä Ylivieskan pylväs saman arvoinen kuin ulkopylväät..

      • Voipavoi

        Liian hissunkissun kyllä hiihteli omaan makuun vaikkakin kaikkia lautakuntien saunapalaverejä tiedä.


      • Hevosmies_itsekkin

        Tsot, tsot,..., tällaisilla kommenteilla Pylväs voi muuttua Hillotolpaksi ulkoministeriöön.


    • KeskustaVanhus

      Voi että minä kaipaan Mattilan aikaa.

    • exlessu

      onhanse aivan kauheeta,omanpaikkakunnan edustaja eikä mitään saaaikaan,surullista todeta,mutta muutosta onsaatava aikaan mykätpois eduskunnasta ja uutta verta arkadianmäelle,josvalitaan niin tulosvastuuta pitäisolla,

    • 72vuotta

      Kyllä terve seitenkymppinen vetelän viiskymppisen vielä pesee.
      Muistakaa Väyrys-Pate keväällä. Siis jos edes löytää puoleksi täysjärkisen ehdokkaan alueelle.

      • Lentokoneessa

        Onko kansanedustajilla eduskunnassa minkäänlaista painorajoitusta?


    • Näytöt

      No tuossahan ovatkin tärkeimmät argumentit Pylväälle tuleviin vaaleihin. Eipä tartte olla suurikaan ennustaja, lopputulos on jo tiedossa noilla näytöillä.

    • mykkä

      samaankatiskaan voidaan sulkea sipilä ja pylväs,ei mitään hyvää tämän alueen edustajat olesaaneet tänne aikaisekseen,nielukiinni heidänosaltaan

    • mkbfdoif

      Tyhjänpäivänen propellijätkä, ei jatkokaudelle. Täysi turhake ja yhtä niljake kuin kaikki muutkin kepulit. Sipilän hännystelijä, huhhuh, siinä sitä meriittiä.

    • kaasua

      HänHän on nyt Aurinko miehiä. Jäänyt jossain tielle kiinni!

      • eienää

        Ei Paalua enää eduskuntaan,talon edustalla jo tarpeeksi!.


    • HärskistiVaan

      Hyvin on Keskusta ja Kokoomus saaneet kurjistettua asioita, niin alueellamme, kuin valtakunnallisesti. Ja esimerkiksi terveydenhuollon alasajo sen kun jatkuu. Maailmanlaajuisen nousukauden ovat kyllä ottaneet härskisti omaksi saavutuksekseen😁. Härskiä meininkiä.

      • SOSDEM

        höpöhöp. Sipilän porukka sai Suomen jaloilleen osaamalla mennä siihen nousukauteen, joka alkoi 2010, mukaan. Edellinen porukka ei siihen kyennyt, siis Katainen Rinne Stubb ym. Suomi on nyt kohtuullisessa kunnossa ja esim. terveyasemia ei joka helevetin tuppukylässä tarvitse olla - autot on keksitty.


      • KESKOK

        Ja paskat se mitään ole saanut aikaan muuta kuin tuhoa. Kynällä tehneet talouskasvun, näkeehän tuon kun asunnot seisoo kerrostaloissa myymättä. Ja pahempaa on tulossa johon nämä idiootit eivät todennäkoisesti ole valmistautuneet mitenkään. Ja en nyt tarkoita että SDP olisi valmistautunut paremmin. Höpöhöpö.


      • SOSDEM
        KESKOK kirjoitti:

        Ja paskat se mitään ole saanut aikaan muuta kuin tuhoa. Kynällä tehneet talouskasvun, näkeehän tuon kun asunnot seisoo kerrostaloissa myymättä. Ja pahempaa on tulossa johon nämä idiootit eivät todennäkoisesti ole valmistautuneet mitenkään. Ja en nyt tarkoita että SDP olisi valmistautunut paremmin. Höpöhöpö.

        Asunnot on myymättä, koska kuka se nyt haluaa kerrostalossa asua. omakotitalon saa 40-80 tuhannella, isolla tontilla ja mahollisesti vesistön vierestä kohtuu ajomatkan päässä palveluista.


      • KOKKES
        SOSDEM kirjoitti:

        Asunnot on myymättä, koska kuka se nyt haluaa kerrostalossa asua. omakotitalon saa 40-80 tuhannella, isolla tontilla ja mahollisesti vesistön vierestä kohtuu ajomatkan päässä palveluista.

        Maksuhäiriöitä on enemmän kuin koskaan, konkurssit kasvussa ja eihän noita omakotitalojakaan tuonne olmalaan sähkölinjan alle ihan hihnalta tule. Muutoin kyllä jaan näkemyksesi omakotiasumisesta vs kerrostaloasuminen.


    • melkeinsieviläinen

      Tuulivoimarakentaminen laskee keskustan kannatusta koko Kalajokilaaksossa. Tämä on minun ennusteeni. Keskustan kannattaisi välistä ajatella ihmisiäkin, ei pelkästään tuulivoimarakentajia, lobbareita yms. Keskusta on virheellisesti ajatellut, että tuulivoimarakentaminen tuo kuntiin työtä ja rahaa. Lähinnä se on tainnut tuoda pahaa oloa ja poismuuttohalukkuutta.

    • NiinMinäkin

      Jos ette halua tukea tuulivoimarakentamista äänestäkää persuja. Jos ette halua tukea "maahantunkeutujia, "joita nämät tulleet on eivät pakolaisia. Äänestä persuja. he ovat tavallisen suomalaisen puolella.

      • Ääääääni

        Niin Väyrynenkin. Äänestän.


      • Tositietänystä

        Viisasta puhetta Halla-aholta A-Talkissa., toiset suu auki kuubtelivat mitä järkimies sanoo.


    • vaalivilppiä

      kuka uskoo tähän äänestys systeemiin kun laskijana ovat sukulaiset tai johonki puolueeseen kuuluva kyllä suomessa on ollu jo kauan vaalivilppiä tai maksaneet laskijoille

      • Automatiikka

        Tarvitseeko niille maksaa. Suomessa yksityinen yritys Tieto oy laskee äänet ja töräyttää palkit ruudulle. Gallupit ovat aina hämmästyttävän oikeassa. Gallupeilla uskotellaan ihmisille että asia on näin ja kupru tehdään napin painahduksella Tieto oyssä.


    • meidänoma

      ei meillä suomessa muuaalla kyllä.aina näin näitä tapahtumia selitellään,kyllä suomessa korruptio ja hyväveli jyrää samallatapaa kuin muuallakin,ei suomi voiolla poikkeus,näkeehänsen nytkin.tämähallitus on oikein iilimato imee veretkin kansalaisista,uusin saarikon terveysmaksut,oikea sipilän kätyri milloinhan pylväs pääsee verenomijäksi

    • Kuka_äänestää_kepua

      Kaiken pisteenä on sitten tämä 680€ omavastuu terveyskeskusmaksuihin, joka tekee 1600€ vuodessa yhteensä lääkeomavastuiden kanssa. Miettikääpä nyt kun eläke on alle 800€ nettona kuukaudessa. Se on varma, että moni tarpeellinen lääke jää syömättä ja tarpeellinen lääkärikäynti tekemättä. No säästyyhän se yhteiskunnan raha yritystukiin kun vanhat ja sairaat kuolevat ennen aikaisesti.

      • hushsush

        Ja Pylyväs ja Rantakangas siunaavat tämänkin..
        Hipihiljaa...


      • Kansan

        Onhan nykyinen terveyskeskusmaksujen vuotuinen katto kolmen kerran jälkeen pienituloisille vielä jotenkin toimiva. Jos tulee niin suuri maksukatto, että pitää maksaa vuodessa kymmenkertainen summa käynneistä ennenkuin katto maksuille tulee vastaan, niin sehän vie monisairaalta mahdollisuudet käyttää lääkäriä, kun rahat eivät riitä alkuunkaan. Saarikko ei ole pienituloinen joten Saarikolla riittää rahaa käydä yksityiselläkin lääkärillä ilman kustannuskattoa. Pitää muistaa suomen vähäväkistä kansaa kun äänestää.


    • Zipp

      Miehen ansioksi voitaneen laske myös Zippijussin hallituksen tukeminen tämän päästäessä nuoria miehiä ouluun..

    • äkjhgfd
      • kotiseudunpuolesta

        Aivan, ely-keskuksella on paljon valtaa. Ilman ely-keskuksen myötävaikutusta tuulivoimaloita ei tule. Ihmetellä täytyy, että vaikka ely-keskus on miehitetty korkeakoulutetuilla asiantuntijoilla, niin siitä huolimatta ei osata harkita, minne tuulivoimaloita voi oikeasti laittaa.


      • kotiseudunpuolesta

        Joten tulee mieleen, mikä taho ely-keskusta ohjaa.


    • alkoilla

      mutta siitä huolimatta,pylväs juha valitaan uudestaan eduskuntaan,äänestäjät ovat niin pölläöjä että eivät osaa ajatella omilla aivoilla,muutako alkiolla

      • KukaTietääHäh

        Valtahan on meillä äänestäjillä ja eritoten meillä jotka emme hyväksy tuulimyllyjä,jos vastustat myllyjä ääni jollekin muulle kuin kepulle. muistakin puolueista löytyy meitä joiden ajatukset on oikeissa asioissa eikä myllyissä.


    • kansanmies9

      Ylivieskaa johtavat kokoomuksenroistot, keskustan kieroilijat ja lestatiolaiset hihhulit, joille rahan tekeminen ei ole syntiä.

    • kepulestat_jyrää_meitin

      Nurinhan se menee ja sen takia että valtavan suurta uudistusta on alusta asti viety huonosti valmistellusti väkisin läpi vähät välittämättä esille nostetuista puutteista lopputuloksella missä aika yksinkertaisesti loppuu. Perustuslaillisiin ongelmiin on vastattu mm. vihjauksina muuttaa perustuslakeja (jotta lakien vastaiset esitykset menisivät läpi). Suomen johtavien poliitikkojen toimesta omien hankkeiden läpi viemiseksi???

      Kokoomus on jo nostanut kätensä pystyyn eivät vaivautuneet kommentoimaan perustuslakivaliokunnan lausuntoja millään tavalla. Valinnanvapaus notifikaation takia vaarassa minimissään siirtyä minkä seurauksena kokoomus ei tule antamaan keskustalle maakuntia. Ensin katsovat onnistuuko notifikaation kierto ennen koko uudistuksen kaatamista jota eivät itse tee menköön Kiurun niskoille. Kiurun joka on urakan edessä jonka kaikki tietää mahdottomaksi suhteessa käytössä olevaan aikaan. Keskustassa vastaavasti tiedetään myös kuinka maakuntamalli tulee kaatumaan mutta koska vaalit on jo ovella Kiurusta tehdään syntipukki ei Sipilästä joka on syypää uudistuksen kaatumiseen.
      Iltalehden sivuilta poiminta viittauksella edelliseen: "Keskustan puoluetoimistolla onkin kuulemma jo valmiina tiedotetekstiluonnos, jonka mukaan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Krista Kiuru (sd) kaatoi tarkoituksenmukaisella hidastelullaan ja jarrutuksellaan koko kansan odottaman ja rakastaman sote-uudistuksen" https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9cbde34b-ee8c-4a8b-82e7-7badc35bee38

      Perseelleen menee ja perustuslakivaliokunnan uusien ehtojen myötä saakin mennä. Se kun tuli vaatineeksi muutoksia joka jakaa suomen osavaltiohin maakuntien kautta. Valtio ajautumassa rahan ojentajaksi edellisille Sipilän maakunnille antaman könttäsummankin sulaessa ehtoineen rahojen riittävyydelle maakunnissa. Yhtä kuin soteuudistus jolla piti saada kolmen miljardin säästöt asia kääntyi juuri päälaelleen menot kasvaa entisestään ilman rajoituksitta mikä oli uudistuksen koko sisältö rahoituksen osilta.
      Perseelleen menee mikä on vain ja ainoastaan hyvä juttu perustuslakivaliokunnan vaatimien korjausten takia. Seuraava hallitus tekee soteuudistuksen ilman suomen jakamista kepuvetoisiin osavaltioihin jossa valtio seisoo kuskin paikalla jatkossakin ei maakuntien päälliköt sanan varsinaisessa merkityksessä. Nimike maakunnille vaihtuu "leveimmille hartioille" mennään edelleen mutta paljon pienemmillä aluekokonaisuuksilla kuin 18 missä ei alunperinkään ollut mitään järkeä. Kepu veti pisteet kotiin perustuslakivaliokunnassa sata nolla. Aika vain loppuu onneksi kesken mistä "kunnia" annetaan Kiurulle jolle se ei kuulu. Maakuntien keput pyyhkii kohta kylmän hien otsaltaan mutta itse keskustapuolueen pääpirut kiroaa ja raskaasti. Maakuntamalli kun ei koskaan palvellut maakuntia joista äänet maakuntamallin junttaamiseen tuli vaan vain ja ainoastaan keskustapuoluetta. Jos joku ei vielä huomannut maakuntamalli olisi radikaalisti leikannut kuntien demokratiaa ja asialla siis keskusta. Jälleen kerran. Nykyiset kuntayhtymät kun on kepujen aikaansaannoksia maakuntamalli oli "vain" valtavankokoinen jatkumo edelliselle.

    • näinonkäynyt

      No ei aina voi onnistua tehtävässään.

    • lkhgfdd

      Miten käy Suomen lähdevesien, kun valtavia öljysäiliöitä ripotellaan satojen metrien korkeuteen pitkin metsiä ja asutusalueita?!

      Yksi kaunis päivä puhtaat vedet ovat muisto vain. JÄRKI KÄTEEN!

      Jokainen, joka hyväksyy valtavat tuulimyllyt (lue: helvetin koneet) syyllistyy elinolosuhteiden poistoon.

    • Äänioikeutettu

      Ei mene ääni Juhalle enää tällä kertaa. Se on varma. Hirvelän Tarmon vuoro yrittää.

    • KeskustaVanhus

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe