Vuokra-asunnot

takaisinorivedelle2019

Onko todella niin ettei Orivedellä ole yksin eläville yhtään asuntoja tarjottavana. Olen pitkään yrittänyt saada vuokra-asuntoa (yksiötä tai pientä kaksiota) ja aina on kauheasti kysyntää asunnoista ja kaupungin vuokra-asunnot taas ovat jatkuvasti täynnä, enkä edes halua tietää kuinka pitkä jono asuntoihin on.

Tähän saa toki myös kertoa, jos sinulla tai tutullasi olisi vuokrattavissa maximissaan 440e/kk asunto.

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Muuta Juupajoelle, kulttuurimaisemassa löytyy kämppiä. Ota kuntaan yhteys!

 • Ilmaiseksi siis pitäisi saada asunto? Muuta Kolhoon

  • Orivedellähän ei oikeastaan ole arvoa muuna kuin Tampereen läheisyydessä olevana kaupunkina. Asuntojen hinnat ovat Oriveden osalta suuressa laskussa, kiinteistöihin sijoittaminen on iso riski. Kaupungilla ei ole vuokra-asuntoja tarjolla kauheasti, monella on purkutuomio, joitakin on myös myyty pois yksityisille kunnostettavaksi. Orivesi ei itse satsaa vuokra-asumiseen ja muuttoliikenne lähinnä perustuu tonttien ostamiseen ja maalaisidylliseen perhe-elämiseen. Mikäli Orivesi haluaisi nuorisoa enemmän kannattaisi kaupungin ottaa huomioon heidän tarpeet muun muassa asumisen kannalta. Kaikki eivät esimerkiksi ole pummeja vaan jotkut ovat ihan vain opiskelijoita, joilla ei yllätys ole varaa maksaa hatusta heitettyjä, ilmaa täynnä olevia vuokria saati ostaa omistusasuntoa. Myös eläkeläiset ja sairaat ovat sellainen ryhmä. Orivesihän ei ole mikään Pirkanmaan Kauniainen, vaikka ilmeisesti se on kieroutunut ajatuksesi kuolevasta kaupungista.

   Lyhyenä vastauksena, jos ei jaksa lukea pidempää tekstiä: Ilmaiseksi asunto - muuta Orivedelle; Maksa asunnosta - muuta Tampereelle


 • Juupajoelta saat kunnan kautta todennäköisesti 300 eurolla yksiön, Juupajoella muutenkin ihan kiva meininki kunhan ihmisiin vähän tutustuu.

 • No miten perhe asuntoja, ei niitäkään ole kovasti tarjolla?
  Tarvitsisin 3-4 h hyväkuntoisen asunnon.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.