Prepaid kortti modemissa.

Prepaid

Prepaid kortti voi hyvin laitta modemin ja käyttä sittä nettinä jos sen ensin kun sen on ostannut sen korttin laitta sen puhelimen ja otta pin koodi sittä kortista pois ja otta wifi pois puhelimesta ja kokeile toimiko netti ja koita soitta johonkin numeron ja testa toimiko se kortti.

Ja sitten se kortti pitä olla sinä puhelimessa tunti että ehti kunnolla rekisteröityä sihen verkkon muuten tule vika viesti että kortti ei ole rekisteröinnyt sihen verkkon ja joutu soitta tuken ja pyytä että ne uudellen aktivoi se korttin mutta sen jälken kun se on ollut tunnin puhelimessa sen voi laitta sihen modemin ja käyttä sittä nettiä.

Eli toi modemi ja kortti ei tarvitse olla sama operattori nykyän vaan voi esim DNA modemin laitta esim Telian kortti toi Elisa ja Telia on paras signali DNA on huonompi signali.

Eli toi netti on noin max 2 euroa vrk päivässä jos lataa 20,- puhe aika voi käyttä 2 vikkoa nettiä ja jos lataa 40,- puhe aika voi 1 kk käyttä nettiä eli se vrk maksu on rajoitettu eli tuon verran sittä nettiä voi käyttä jos tuon verran laata vaikka käyttä paljon nettiä.

Ja netistä voi laata puhe aika eli kortti ei tarvitse otta pois modemista kun laata puhe aika mutta joskus kerran joka toinen kk kortti kanatta otta pois modemista ja laitta puhelimen ja katsoa mikä verran on puhe aika ja silloin yllätty myönteisesti koska sittä saldoa mene yllätävän vähän kun 2 kk jälken katso minkä verran sittä in usein on noin 50,- euroa saldoa 2 kk jälken että sittä mene yllätävän vähän eli se on noi texti viestit ja puhelut mitä syö saldoa mutta kun käyttä nettiä saldoa mene yllätävän vähän.

1

85

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nevietiinmulta

   Mulla tyhjenty prepaid tili vaikka en tehnyt puhelimella yhtikäs mitään. Rahat haihtu savuna ilmaan, tuli teksti "Rahasi ovat loppu"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2016
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   818
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   779
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   73
   686
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   658
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   600
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   558
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   546
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   529
  Aihe