Hotellin sijainti Dubaissa

ekakertadubaissa

Mistä päin kannattaa varata hotelli Dubaissa, kun tykkäämme kävellä ja kierrellä nähtävyyksiä? Jostain, mistä pääsisi kävelemään vaikkapa rannalle. Ymmärrän kyllä, että Dubai levittäytyy niin suurelle alueelle, ettei kaikkialle ole mitenkään mahdollista mennä kävellen. Joidenkin hotellien arvosteluissa jopa mainitaan, että lähiympäristössä ei edes ole mahdollista kävellä, vaan pitää kulkea taksilla tai hotellin shuttle-busseilla. Osaatteko ehdottaa hotelleja, joissa olisi parveke?

6

<50

Vastaukset

 • Venesatamaa suosittelen. Siellä on kiva iltaisin kävellä ja kauppakeskuskin on lähellä, ranta myös.

 • Dubai Marinan alue sekä Jumeirah beach. Hotellit:
  Ja Ocean view, Doubletree by Hilton Jumeirah beach, Hilton Dubai The Walk, Hilton Jumeirah beach, Amwaj Rotana, Hatboor grand beac resort Autograph Collction, Le Royal Meridien Beach Resort&spa Dubai. Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort &Marina. Siinä muutama esimerkki rannalla sijaitsevista hotelleista, joissa voit kävellä suoraan rannalle ja kadulle, ja joissa parveke, merinäköala sitten tietysti maksaa lisää. Palmusaarilla on myös joitakin kohtuuhintaisia hotelleja, parvekkein yms. mutta siellä on kuitenkin tavallaan "kaukana kaikesta".

 • Gloria hotelli, siisti, hyvä sijainti ja parvekekin löytyy.

 • Siellä on 35-ast lämpöä. Kovin pitkälle ei kävelytä. Taksi on halpaa

 • Korkeintaan 500-m uimakelpoiselta rannalta.

  Esim ota hotelli Dubai Walkin läheltä, Hilton, JA Ocean, Mövenpick tms siltä alueelta.

  Tosiaan, jos lämpöä on yli 35-ast, niin ei tee mieli kävellä edes puolta km rannalle suuntaansa.

 • Dubai Marinan alue, heti Walkin välittömästä läheisyydestä, sekä Jumeirah beach. Valitse hotelli niin, että rannalle max 500-m.

  Siinä neuvot

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.