MYKKÄNEN OTTI HETI KOPIN RISIKON EHDOTUKSESTA!

dfsfsdsfsdsdf

"Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) kirjoitti lyhytviestipalvelu Twitterissä olevansa samaa mieltä Risikon kanssa. – Selkeästi kansalliseksi uhaksi muodostunut henkilö voitava karkottaa viipymättä. Selvitämme osana kevään lainvalmisteluohjelmaa. Mykkänen myös mainitsi vuoden alussa voimaan tulleen ulkomaalaislain muutoksen. Se nopeuttaa rikollisten karkottamista Suomesta."

HIENOA!

https://yle.fi/uutiset/3-10583154

Ei liene isänmaallisille epäselvää, että kevään eduskuntavaalit ovat äärimmäisen tärkeät Suomen tulevaisuudelle. Silloin valitaan, tuleeko pääministeripuolueeksi tolkun ihmisten kokoomus, vai mamutusta suosiva sdp. SINÄ valitset!

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nuyd

      Kepuporvari Sipilän hallituksella on Suomen mamutusennätys kesältä 2015 jolloin kepu Sipilä, kokoomus Orpo ja persu Soini päästivät Suomeen noin 35 000 paperitonta ulkomaalaista toisesta turvallisesta EU maa Ruotsista vaikka ne olisi voitu käännyttää takaisin Ruotsiin jo rajalta Dublinin sopimuksella.

      • w44252343

      • ofjdf

      • ifjf

      • KannattaaSosialismia

        Mykkänenhän kannatti myös EK-kokoomuksen Jyri Häkämiehen ehdotusta ottaa ensi hallituskaudella (mikäli kokoomus on hallituksessa) vähintään 35 000 mamua lisää Suomeen ja sosialisoida näiden mamuosaajien palkkakuluista 70% yrityksiltä veronmaksajille palkkatuella. Orpo ei eduskuntavaalien takia ole uskaltanut kommentoida asiaa. EK-kokoomus ei kerro, miksi osaajien palkkakuluista 70% pitää sosialisoida yrityksiltä veronmaksajille?!


      • Trollitartutin

        Paula Risikko - trollaava kokoomuslainen
        https://beta.oikeamedia.com/o1-94400

        Mistä tietää varmuudella, että tänä keväänä järjestetään eduskuntavaalit? Vastaus kysymykseen löytyy kirjoituksen loppuosasta.

        Heikki Porkka puhuu Oikeamedia:ssa asiaa!


    • Jytkyn.tuoja

      Vaalipuheita mutta vain persut pitävät lupauksensa.

      • fwerwerwerwe

        Persut päästivät kaksivuotisena hallitusaikanaan 35 tuhatta matua maahan.


      • Sattui_vaan_olemaan
        fwerwerwerwe kirjoitti:

        Persut päästivät kaksivuotisena hallitusaikanaan 35 tuhatta matua maahan.

        Kokoomuksen Orpo joka niiden Ruotsista tulleiden matujen maahanpääsyn kävi varmistamassa että akan bisneksille riittäisi materiaalia.


      • TaskustasiTuettuTesla
        Sattui_vaan_olemaan kirjoitti:

        Kokoomuksen Orpo joka niiden Ruotsista tulleiden matujen maahanpääsyn kävi varmistamassa että akan bisneksille riittäisi materiaalia.

        Urpo haetutti pääosan 2015 33000 mamusta vieläpä bussikyydeillä Pohjois-Ruotsista turvallisesta Dublinmaasta Suomen puolelle varusmiesten turvatessa kokoomuksen pakolaisbisneksen arvotavaralastien tuontia. On paljon Mogadishu-Tesloja veronmaksajien tukemana ilmestynyt liikenteeseen tämän bisneksen tuottamana. Sipilän 500e/kk Teslatuki ökyyrittäjille oli pientä taskurahaa näiden kokkelien Mogadishu-Teslojen tukemisen rinnalla.


    • Maksaja

      Ne vaalit ovat tärkeät myös sen vuoksi, tuleeko ulko- ja/tai puolustusministeriksi venäjämielinen kuten Olli Ainola tänään Iltalehdessä kirjoitti. Tosiaan, keväällä ratkaistaan onko Suomen talouden tie Italian ja Kreikan tie vai hyvinvoinnin tie. Muslimeja emme kai enää saa ulos maasta, mutta vaaleissa ratkaistaan, otetaanko niitä lisää elätettäviksi.

    • 62000000

      Mykkänenhän kävi juuri Marokossa allekirjoittamassa GCM kutsuhuudon maahantulijoille.

      • xdhwe

        Onko näin? Anna linkki jos näin on. Tuli kyllä ihan puskista tämä tieto.


      • Siinä_on_linkki

      • hxhxd

    • Paperiton

      Mykkäsessä on vähän ryhtiä ja asennetta.

      Paperittomana en saa äänestää. Ei minulla ole varaa passia hankkia. Ei minulla ole varaa henkilökorttia hankkia. Ostan satasella itselleni ruokaa.

      Olen paperiton kantasuomalainen. Ajokortti on. Kela kortti on. Ei niillä äänestetä.

      Jännä on sekin, että en paperittomana voi vaihtaa pankkia, en teleoperaatoria.

      Demokratia jyrää Suomessa.

      • korttirahastus

        Kuinka todistat ratsiassa että olet se henkilö jonka ajokorttia poliisille näytät?


      • Öälh
        korttirahastus kirjoitti:

        Kuinka todistat ratsiassa että olet se henkilö jonka ajokorttia poliisille näytät?

        Onhan ajokortissa valokuva


      • ViimeYönä
        korttirahastus kirjoitti:

        Kuinka todistat ratsiassa että olet se henkilö jonka ajokorttia poliisille näytät?

        Kyllä viime yönä poliisille kelpasi ajokortti, sekin teatteria.
        Hömppäukot näkevät koneeltaan että ajoneuvon omistajalla on ajo-oikeus, näkyy se naamakin siinä näytöllä että kyllä tunnistavat, mitä lie pikkupoikien valtaleikkejä taas, häiriintyneiden pelleilyä.


      • xxxgxxgg
        korttirahastus kirjoitti:

        Kuinka todistat ratsiassa että olet se henkilö jonka ajokorttia poliisille näytät?

        Eikä kuljettajan tarvitse mitään todistaa. Kun hän ojentaa ajokorttinsa poliisille, niin poliisi päättää sen jälkeen, onko ajokortin esittämä henkilö sama, joka ratin takana istuu.


      • KöyhälleIsoRaha

        Risikon, Mykkäsen, Orpon Suomessa ei siis köyhä voi äänestää koska ei ole varaa 5 vuoden välein pakkouusittavaan henkilöllisyystodistukseen tai passiin. EU-mahdollistaisi 10-vuoden passin ja henkkarin, mutta rahastuksen takia ja "roskaväen, rupusakin" vaaleissakäyntien estämiseksi porvarihallitus ei halua! Kansalaisaloitteen paikka.

        Kun käteen jää minimityöttömyys-sosiaaliturvalla eli toimeentulotuella kitkuttavalle nettona käteen elämiseen 491,20 euroa kuukaudessa eli 16 euroa päivässä, 50-60 euroa valokuvausmaksu on paljon.


    • Vaalit lähestyy. Opportunistit kääntelevät takkejaan.

    • suvakkianneli

      Jaahas kokkareistakin on tullut yhden asian puolue.Maahanmuuttohan piti olla pelkkä lillukanvarsi muille kuin persuille no ne vaalit,ne vaalit.

      • vaalejaodotellen

        Kokkareet rikkoivat ensimmäisenä sopimuksen , että pakolaisuutta ja maahanmuutosta ei käydä keskustelua ennen vaaleja.


      • LampaatMääkii
        vaalejaodotellen kirjoitti:

        Kokkareet rikkoivat ensimmäisenä sopimuksen , että pakolaisuutta ja maahanmuutosta ei käydä keskustelua ennen vaaleja.

        Vaikka itse Orpo vaati maahanmuuttokeskustelun blokkaamista vaalien alla. Kuitenkin itse haluavat ottaa kunniaa tästä jutusta, josta vain puhuvat ennen vaaleja mutta eivät toteuta vaalien jälkeen. Ihmetyttää miksi muut puolueet menevät kokoomuksen lankaan, eivätkä itse tee samanlaisia heittoja. Pitäisikö palkata joku mediatoimisto apuun kun on niin kädetöntä touhua. Se on kuitenkin faktaa että kansasta suurin osa syö kaiken opportunistisen ja populistisen p-skan jota varsinkin kokoomus heittää. Niiden vaikutukset kokoomus on takuulla kyselytutkimuksissa testattu ennakkoon.


    • muutoksentuulet

      Niin valitsen , eikä valinta kohdistu kumpaankaan puolueeseen , molemmat haluavat elättää maahantunkeutujia , ja Kokoomus jopa tekee Bisnestä asialla.

    • RobertKinty

      Sdp ei ikinä pääse vallan kahvaan.

    • LastenUhraus

      Tässä nyt kokoomus juudakset yrittää pestä käsiään Oulun neitsyt verestä!!!
      Ahneet vilpilliset kokoomus Juudaksen haluaa irrottautua törkeistä lasten raiskauksista,
      Vastuuta siis paikoillaan!!
      Ei oteta vastuuta raiskauksista, murhista, linja auto kaappauksista, yms. Suomen turvallisuuden tuhoamisesta!!!

      Uhrattiin lasten neitsyt veri!!
      Uhrataanko nyt pyhä pölvästi Sipilä ja Niinistö?
      Naulitaan saarnaaja Sipilä Oulussa ristille?

    • Kyllästynyt

      Mä en tajua mitä suomalaiset oikein ajattelee politiikasta. Yhteisten asioiden hoitoa niinkö. Eikö se ole yhteinen asia että kaikille löytyisi töitä. Kekkonen kääntyisi haudassaan jos näkisi nykymenon. Silloin ei kukaan edes alkanut odottamaan jotain työttömyyskorvausta. Nykyään kun jäät työttömäksi ja ilmoittaudut työttömyystoimistoon niin ensimmäinen työ mitä tehdään on korvausanomuksen voimaan laitto. Siihen kuluu koko se aika jonka olet varannut virkailijalle. Töistä ei edes puhutakaan tai käydä läpi vapaita työpaikkoja. Sitten jäät odottamaan ja kuvittelet että nyt ne hakevat sinulle sopivaa uutta työtä hikihatussa. Ehhei ystäväiseni. Sinun paperisi unohtuu sinne pinkan alimmaiseksi. Sitten kun olet odottanut aikasi luullen että sinulle haetaan akriivisesti työtä ja esitellään vaikka työnantajille että tallainen osaaja on vapaalla jalalla. Eikä mitään. Sinut haukutaan seuraavalla kerralla kun menet ilmoittautumaan virkailijalle joka haukkuu sinut ettö mikset ole hakenut töitä tänä aikana. Luulis sen olevan virkailijan tehtävä hakea sinulle töitä kun siihenhän heidät on palkattu. He voisivat esitellä ja antaa tietosi työnantajille suoraan jo valmiiksi ettei sinun sitten kun menet työhaastatteluun pidä kaivaa omia tietojasi jostain muistista. Onhan sinulla tietenkin työtodistukset joita näyttää mutta niistä ei käy kaikki selville. En nyt tarkoita että annettaisiin työnantajille valta juoruta sinusta selkäsi takana mutta onhan sitä positiivistakin tietoa mitä voisi välittää. Mutta työpaikat ovat nykyään kiven takana.

      Ei tällainen menetelmä voi jatkua enää. Nykypolitikot ovat siinä uskossa rttä maailma jatkuu tällaisena ja mitään muutoksia ei ole tulossa. Vaalit tulee ja kansa äänestää taas samoja klovneja sirkukseen. Leipää ja sirkushuveja rouhu jatkuu.

      • Maikkuli77

        Jalkasen jätkällä on ihan asiaa! Joku uskaltaa puhuakin.


    • matutvittuun

      Toivottavasti kukaan ei mene tuohon vaalikusetukseen, kokoomusmätä ei ole tehnyt yhtään mitään muuta kuin matuttanut ja mädättänyt suomea, turha luulla että ne mu--ut linjaansa muuttaisi.

    • realismi______

      Äänestäjän täytyy olla idiootti jos antaa vetää itseään retkuun vuodesta toiseen äänestämään samoja kusettaa puolueita?

    • on-niin-älyvapaata

      Ex-sisäministeri Risikko ja nykyinen sisäministeri Mykkäsen olisi pitänyt edes sen verran viran vastaan ottaessaan ja pakolaisvyöryn alkaessa, että olsivat ottaneet selvää laista. Suomen laissa on laiton maassa olokin kielletty. Saati maasta poistaminen. Yleinen poliitikkojen diipadaapa vetoaminen EUn tai kansainvälisiin sopimuksiin on oman maan ja kansalisten oikeuksien halventamista ja sivuuttamista.
      Noudattaisivat lakia, eivätkä puhuisi samaa jargonia "jos minä olisin pääministeri" niin sitten toimisin toisin, oikeinko? populistista kansan kus*sta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      135
      2242
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      384
      1747
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      27
      1745
    4. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1216
    5. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      116
      1075
    6. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      99
      1072
    7. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      125
      1024
    8. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1013
    9. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      907
    10. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      888
    Aihe