Komia Lapua

Katsonmaalaismaisemaa

On se Lapua vaan komia paikkakunta, tuloo miälehen, kun on joutunu Seinäjoen keskustas päivän asioimaan. Seinäjoen keskusta on kaavoitettu ahtaasti aivan pilalle hirveine rakennuksineen. Rakennusliikkeet ovat saaneet temmeltää mielin määrin rahankiilto silmissään ja sen ikävä kyllä huomaa, ruma mikä ruma. Lättänä lumenkaatopaikkaa muistuttava ankeus.
Lapualla silimä lepää ja kaikki on kohrallaan ja hyvässä järjestyksessä. Hidas kehittyminen on ollut etu ja ollaan voitu nähdä kaupungin ympäristöarvotkin ja perinteet.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pimeät...ikkunat

      Siis mekö hitaassa saattohoidossa.

    • 2356898

      Kyllon komiaa .Keskellä kylää vanhoja puutaloja paukun ruakala latomäki mäkimatti soinintalo herätääjä ja monta muuta purettavaa kyllä lepää

      • voiHyväJumala

        Tasokas kirjoitus


      • Vanha osuuskauppa on tasan samannäköinen mitä susirumana pidetty purettu matkahuolto! Ei Haapamäen talokaan mikään kaunistus ole, eikä siinä menesty ainutkaan yrittäjä.
        Entä vanha Centrum peltisyylänsä kanssa? YÖKS! 🤮

        Kumoon tuollaiset ja puistoa tilalle, koska ei ole tarvetta enemmälle rakentamiselle. Pääsette eroon niistä hirveistä kukkapurkeista! 🥀


    • kuituva-kuuusirppi

      Eihän seinäjoki kierrä kuin sitä yhtä rautaristeämää ja sitä moukarovat ja vannovat sen nimiin, kun sen klasittavat -jottaa sitten - - - noustahan kuuuuhun .

      -pälyilevät jo kuutansa (pitävät sitä jo vallatunaan)

      • OikeaTuomiokirkko

        Se äsjoen kirkko onkuin jehovien lehtiset, kun se tiputetaan postilooraan niin se menöö sen siliäntiän roskiihin yhdenteke- vänä eepoksena. Äsjoen kirkko on kuin vanha palolaitos kulmikkaana savupiippuneen. Ei voi samana päivänäkään verratakaan, ainoaan Oikeaan joka on nimensä väärtti eli Lapuan Tuomiokirkkoon. Vapaapainijat kumarteloo lapualla kans.


    • Kolossi

      Ei ne rakennukset hyvää asuinpaikkaa tee, vaan ihmiset. Lapualla ihmiset on julmia ja ilkeäluontoisia, sekä pilkkaavat mielellään muita ihmisiä, varsinkin jos joku epäonnistuu jossain, niin sitten vielä pilkataan päälle. Lapualaiset puhuvat todella rumasti toisista ihmisistä. Jopa aikuiset puhuu jossain junioripeleissä vastustajan lapsista todella rumasti ja pilkallisesti, esim läskiksi tms haukutaan, mikä on todella loukkaavaa, koska kyseessä on vasta lapsukaiset. Olenpa nähnyt Lapualla, miten aikuiset ihmiset nauroi kehitysvammaiselle nuorukaiselle kun tämä kaatui, kukaan ei mennyt auttamaan, nauroivat vain pilkkanaurua kun minä riensin auttamaan.

      Lapua on auton ikkunasta katsottuna ihan kivan näköinen paikka. Mutta ihmiset ovat niin vastenmielisiä, ettei huvita asua siellä.

      • köttityttö

        Tuo ei nyt pidä yhtään psikkasnsa.


      • Näisevaaon

      • Arvuuttelija.sonnille

        Not =nörtti on tolloohan se taas mielipuuhassaan parjaamassa koko eteläpohojanmaata kun ne ei jaksa ääsjokea kumartaa... lol... Sielähä noita keisareita kulkee iliman vaatteitaan, vaikka muut sen on huomanna jo aikapäiviä sitte. Keikistelövät kuin koko AVARUUREN OLISIVAT TYHJÄNNEET seinäjoelta. Tyhmät päät sielä vaan kolisee tyhjyyttään.


      • kaheellien-pesä

        Kyllähän palijasti tolloot ja joka sanas on totta paikallaan !

        >>Tyhmät päät sielä vaan kolisee tyhjyyttään. <<


      • Ääsjoen.tyhyjä.keskusta

        Siinä se parjaaja tass ilkeänä immeisenä viisastelee. Oikein not on ihmisen kuvatus kirjoituksineen. Kehtaa muina miehinä vaikeroira omien synkkien aatoksien ja luulojensa kans. Ääsjoki kivenpyörittäjien kylä, jossa kaikki keskustan liikkeet ovat äsjoen päättäjät saaneet konkurssin partaalle tai lopettamaan ennenkuin konkurssi uhkaa .päättäjien peltomarkettien takia. Paikkallislehrykän Ilkan sivuilta luettu viimeviikolla. Mielenkiintoista. Koitappa notti kertoa luetellen montako liikettä seinäjoelta on lopettanut ja montako lopettamas. Ja kuinka siälä kadut keskustas on niin ummes ettei mihinkään pääse oikia laburinttien keskeneräisten katujen kiartotiät. Solomukohrat. Onneksi peura pääsöö asemalle ja junahan ja helesinkiin.


    • Koppe

      Lapualla miehet saa munaa ja naiset nyrkkiä

      • Oman-näköinen-elämäsi

        Koetas ymmärtää itseäsi ja kehittyä yhteiskuntaamme sopeutuvaksi yksilöksi .

        >>>Ajatukset

        Niin kuin tunteet myös ajatukset voivat välillä olla positiivisia tai negatiivisia. On tärkeä huomata, että ajatukset ovat vain ajatuksia eivätkä absoluuttisia totuuksia itsestä tai muista.

        Ajatukset voivat:
        kohdistua itseen, muihin, tilanteisiin ja asioihin.
        muuttua ajan kuluessa tai olla erilaisia eri hetkinä
        tuntua joskus itsepintaisilta ja erityisen ikäviltä
        auttaa meitä näkemään asioita positiivisessa valossa
        Omiin ajatuksiin tutustumalla ja niitä työstämällä on mahdollista oppia elämään niiden kanssa niin, ettei anna niiden estää itseä elämästä omannäköistä rikasta elämää!


      • Lapset saa molempia.


      • kaiseonjotuomittu

        Mitä se ritamäen kuusikymppinen äijä sai?


    • kaikkiON-noukittavissa
    • Olispurkajillehommia

      Joo, komiaa on. Kauppaldun vanhat rakennukset ja tyhjät liiketilat skä räjähdyksen liikekeskuksen alue. Kuka keksi kaavootta perse tiellepäin ja sijoitella peltihallit kauas toisistaan, kivasti järjestetyn parkkipaikan ympärille. Mitallin paikka suunnittelijalle!

      • tottumus-kysymys

        Totuttele kiertele ja kaartelle, kyllä kaikkeen tottuu, tavaroita ja tarvikeita mää ainaskin haen, jotta hyvä kun pääsöö melekein ovelle parkkiin, mutta ei aivan tummii paikoille.


    • MitenOnTämäAsia

      Komiaa tärkiämpää on inhmisten kohteliaisuus ja hyväntahtoisuus!

    • Lapualla se lumenkaatopaikka näyttäisi äkkiä katsoen olevan kauppakadulla.

      • sullaa-aivan-kässiin

        Lapualla lumemme koostumus on aivan omaamme, eläs sitten vie sitä ainakaan seinäjoelle !
        Kaikki lumi on meirän !


      • Sotkuistakeväällä

        Perinteinen lumenkaatopaikka on kirkon pihalla, sankarihaudoista 100m joelle päin.


      • kultasuihku
        sullaa-aivan-kässiin kirjoitti:

        Lapualla lumemme koostumus on aivan omaamme, eläs sitten vie sitä ainakaan seinäjoelle !
        Kaikki lumi on meirän !

        Keltaista lunta näyttää olevan paljon.


    • saatanankätyrit

      lapualla urheillaan vanhusten hoiron kustannuksella, sen jälkeen kun virkiä miehitti valtuuston ja kunnan hallituksen, tätä sakkia johtaa kolmen kopla kätyriensä ja häntyriensä kanssa, vanhuksille ei ole hoito paikkoja kotihoito maksut on lyhyes ajas nousseet 20kertaiseksi samoin on tullut uusi hoitaja maksu, vanhukset makaavat avuttomina ja nälissään omissa ulosteissaan yksin koreissaan koska hoitopaikkoja ei ole, samalla kun vaaritaan lisää pallo kenttiä ja muita urheilu paikkoja. toivotaan että nämä valtuutetut saavat joskus maistaa sitä myrkkyä mitä ovat kylväneet ja kovia tuskia kärsien omassa paskassaan lioten joutuvat viettämään viime hetkensä.

      • avaruus-niälöö

        Ylistaron lairoolla ei oo mitään turvaa vanhuksille, jotta sillein tua muistaa putsata paikat
        y-taroossa kilisiäsi on, joo kaikki jokasortismennyt, vaikkei kuntataloolla ketään henkilöä ookkaan kaikken painavat taivasvahtaajille.

        tyhyjästä nyt nostavat humua ja sädekehää pyörityksiisä-


    • saatanankoirat

      hoito paikka jonos on tällä hetkellä 30 vanhusta ne ja enenmänkin olisi mahtunut patruuna areenan tiloihin jos olisi ollut valtuutetuilla hyvää tahtoa, kalusteet olis saatu kun olis simsiön rinne jätetty toiseen kertaan ostamatta sekin kun oli virkiän piilo tuki, ja nyt vielä vinkutaan ulkokenttää palloilijoille, olisi eres KD. pitänyt vanhusten puolesta meteliä mutta tämä loikkija ja se menninkäinen olivat ensimmäisenä vanhusten palvelu maksuja nostamas.

    • allakko

      Tosi komiaa 20 liikehuoneistoa keskustas tyhjillään Mutta ompahan tokmanni ja jyski alangos

    • MasseyF

      Kävin joskus seinäjoella ja siellä oli niin rumaa että ihan oksetti

      • 587952

        Taisit kääntyä Nurmoosta


      • jott-höytyt-nousis

        Nurmoolaiset on hyvinkin löysäs liitos ton siivoajan kanssa, jottei niille palijoa kropsua tarttisi tyrkyttää, kun asiat olis selevät, joo kääntäisivät ovensa lapuan suuntaan-

        Ei muutakuin lapuan päätäjät kropsupannujen äärelle.


      • helekuti-moista-touhuu
        587952 kirjoitti:

        Taisit kääntyä Nurmoosta

        Siätä kauempaa on moni palannut sakkojen saatelemana, jottei sinne kannata mennä, jolla vähänkin on ymmärrystä !


    • huusintaakse

      näin pakkaasilla tulee mieleen että keitä oli ne viisaat jotka puolsi sähköyhtiön myyntiä lapualla,silloin harvat rikastui ja muut maksaa kalliisti loppu ikänsä sukupolvesta toiseen.

      • karpaasihenkeä-rintaan

        Ei mitään merkitystä enään, linjosta maksua pukkaa eikä voimasta.

        -menneitten talvien lumet ovat menneitä, jotta käyvään uusia haasteita päin.


      • Saiskin lähteä puhtaalta pöydältä mutta kun taakkana on riitelevä valtuusto, homehtuvat rakennusmassat joita ei saa purkaa ja liki suomen huonoin yritysilmapiiri. Ei ole ihme jotta on tyhjiä näyteikkunoita. Ostajat kaikkoavat seinäjoelle jos joku juttu maksaa euronkin enemmän mitä tarjous ilkassa. Onneksi on edes halpa-halli joka ei ryöstä sieluakin sisältä hinnoilla.

        Kaupunki ei saa edes olemassa olevia yrityksiä pysymään paikkakunnalla, niin kuka tänne uusia laittaisi, ei kukaan. Jos laittaakin niin lopettaa samana vuonna.

        Elämä on tälläästä kituuttamista niin kaupungilla kun itse kullakin, päivästä toiseen tv:tä vahdatessa kun ei voi pihallekkaan mennä.


    • huusintaakse

      lapualla myitiin sähkö linjakkin samalla kuin yhtiökin, ja hinnat sähkös ja siirros olivat kohtuullisia kun äänestäjät kunta vaalis sai vaikuttaa asiaan, katsokaa alavutta ja kurikkaa sielä on halpa sähkö ja siirto silti joka vuosi saavat osinkoa miljoonia yhtiöstään, sinne kannattaa teollisuurenkin muuttaa, itse muutan sinne eläke päiviksi.

    • KurvaanMuualle

      Minkä takia nuo uudet liikkeet, tokmanni yms, ovat perspuoli tielle päin? Tieltä päin kun kattoo, niin ei tiedä onko ne jotain keskusvarastoja, vai onko siellä myymälää, kun ei näy mitään ikkunaa eikä akkunaa tielle päin. Ohi tuloo ajettua, kun ei näe onko sisällä edes valoja päällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      322
      3343
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      208
      2725
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      141
      2483
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2005
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      15
      1992
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1652
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      20
      1526
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1496
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1266
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1211
    Aihe