masennus alkaa

masentunutnainen

olla jo aika pitkällä, en ole jaksanut tehdä mitään pitkään aikaan,ahdistun helposti, pelkään ihmisiä,(tekevät pahaa ja vainoavat minua),itken ja makaan vaan sängyssä,en jaksa edes syödä.lääkkeitä olen kokeilut mutta mikään ei ole auttanut...ei minullla ole edes paljon ystäviä eikä perhettä joista olisi apua..en halua pyytää apua mieluumin kärsin yksin kuin olen muisten riesana..olen yli 30...

mitä pitäisi tehdä...

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tssemppiii

      Jotain apua tarvitset. Mieti minkälaisesta avusta voisit hyötyä. Mitä tarvitset elämääsi voidakseski paremmin? Pyri tekemään elämästäsi omannnäköinen välittämättä paskaakaan muista. Oletko työelämässä? Tsemppiä sulle!

    • Hei,

      Oletko ajatellut, että voisit jutella tuntemuksistasi jonkin ulkopuolisen tahon kanssa? Ulkopuolinen tuki voisi auttaa jäsentämään ajatuksia ja myös helpottaa jaksamista. Lisäksi voisit saada vinkkejä muista avunsaantimahdollisuuksista.

      On olemassa monenlaisia erilaisia auttavia tahoja, joihin voit halutessasi olla yhteydessä. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

      - Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/. Tukinetistä saa halutessaan tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

      - Jos soittaminen tuntuu sinulle sopivimmalta tavalta hakea apua, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

      - Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Voimia tilanteeseesi!

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • eihuonompia

      Älä välitä, jo täällä palstalla näet että on muitakin samassa tilanteessa olevia, mullakin sama juttu, kauppaan pitäisi lähteä mutta tuntuu vaikeelta.......niin kun koko elämäkin.

    • ToivoaNäkyvissä

      Hae apua terveyskeskuksesta, heiltä voi kysyä hoitomuoto vaihtoehtoja, keskustelun lisäksi. olet vielä nuori, kuten minäkin, vuoden vaikean ajan jälkeen nyt ollaan menossa toipumiseen tehokkaammin, toipumis ennuste 3-4 vuotta. Alla linkki josta lähtenyt liikkeelle.

      https://hypestar.blogi.net/blog/

    • kentietäää

      Kun sitä on jo niin masentunut että ei saa aikaiseksi mennä lääkäriin ja enkä halua masennuslääkkeitä syödäkkään. Elämäntilanne on nyt vaan tämä ja alan jotenkin jo turtua ja hyväskyä tämän, en edes unelmoi enää mistään. Eli ei unelmiakaan niin on jo toivokin mennyt.

    • JosEiJaksa

      vaikka syö lääkkeitä se on merkki siitä että juuri ne lääkkeet lamaannuttavat ja aiheuttavat sen olon jota alkup. kuvaa. Mitä varten muuten hyödyttää syödä lääkkeitä jos ei olo parane? Jos jättää lääkkeitä syömättä vaikka vähäksi aikaa alkaa vieroitusoireet jotka tekevät tosi kurjan olon.

      Kumma kun niin helposti annetaan neuvoja että mene lääkäriin. Mitäpä muutakaan sitä osaisi tehdä. Mutta lääkärit jotka määräävät lääkkeitä jotka eivät tuo mitään helpotusta, eivät takuuvarmasti osaa tehdä mitään olon parantamiseksi. Tiedoksi ettei tarvitse pettyä.

      • kentietäää

        Samaa mieltä, ei masennus parane lääkkeillä vaan ne syyt mistä masennus aiheutuu pitää korjata, esim. minulla yksinäisyys, köyhyys, ym.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe