tyhjääkin tyhjempää

5566.tt6

neuroleptien & anti psykoottien orgasmi vaikeudet.

onko mahdollista hakea korvausta pakotettuihin lääkkeisiin jotka aiheuttaneet pysyvät haitat?

paljon summa maksimissaan, maksaako vaivan yrittää?

11

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhjyyssisällä

      Itseltäni tuhottiin seksuaalisuus vuosien masennuslääkekuurilla ja muutamalla muulla psyykenlääkkeellä antipsykootit mukaanlukien, mitä käytin mm. pakotettuna.

      Sisältä tuhottuna ei ole kiva olla.

      En usko että tuosta mitään korvauksia saa. Kellään ei vaan kiinnosta ja lääkärit voi pistää seksuaaliset ongelmat esim. masennuksen piikkiin.

      Itseään voi suojata tuollaisilta haitoilta vain olemalla käyttämättä noita myrkkyjä.

    • voi.sinua.tyhmää

      höpö höpö pakkolääkintä on jo historiaa. etkö sitä tiennyt?

      • ksssssssss

        osastolla on tullut monta kertaa väkisin piikkiä


    • tuberkuloosi

      Psykiatrit on nykypäivän diktaattoreita. Lääkkeisiin kuolet aika varmasti tai ainakin pysyvät vauriot niistä saat. Sanoisin, että aika vaikea saada - psykologi pitää psykologin puolta. Saa yrittää.
      https://stm.fi/laakehaitat
      Jos lääkkeistä kieltäydyt tai vaikka niiden kanssa, niin saat valvonnan piiloon kotiin, tietokone kontrolliin, jos väärään aikaan nukut niin laittavat pakkoääniymsherätykset. Kauppaankaan tai mihinkään et voi mennä ilman psykologien kyttäämistä. Itse olen ruvennut totaaliseen lakkoon. Tietokone täynnä psykologien laittamia virheitä, jos yhden korjaat, tulee lisää. Lopetin opiskelun. Alkoholi auttaa näihin pakkovuorokausikontrolleihin.
      https://www.nationalelfservice.net/mental-health/schizophrenia/people-with-severe-mental-illness-die-younger-and-things-are-getting-worse/
      Eli psykiatrien potilaitten elinikä on noin 20 vuotta muuta populaatiota pienempi. Tekee useiden holokaustien verran menetettyä elinikää jo pelkästään länsimaissa. Ovat jotakuinkin heti Saatanan (jos siihen uskoo) jälkeen pahin uhka ihmiskunnalle.

    • Joukkokanne

      Mitä jos nostettaisiin joukkokanne? Skitsofrenia ja psykoosi ei tuhoa seksuaaliviettiä eikä lamauta tunteita, lääkkeet sen tekee. Mistä tiedän? Elin pari vuotta psykoosissa ennenkuin aloitin lääkityksen. Onkin sitten toinen asia löytyykö lääkäriä joka on potilaan puolella tässä asiassa, epäilen vahvasti että on vaikea löytää. Lääkevalmistajilla on rahaa maineikkaampiin asiantuntijalääkäreihin, vähän masentavia nuo kertoimet.

      • tuotanoinjaas

        Hieno ajatus, vaan käsittääkseni Euroopassa asiat eivät toimi tällaisin joukkokantein, se on enemmän Yhdysvaltojen heiniä.

        Täällä jutut menee enemmän potilasvahingon kautta

        https://www.pvk.fi/fi/vahinkoa-epailevalle/millaisia-korvauksia-maksetaan/

        tai Fimealle raportoiden lääkkeiden haittavaikutuksista..

        Aika huonot tsänssit olisi potilaalla saada korvauksia jostain seksuaalisista ongelmista jonka jotkut psykiatrit kieltävät edes olevan olemassa.


    • karma-is-a-bitch

      Nykyaikana sallitaan ihmisten pakkolääkitseminen osasto-olosuhteissa lääkkeillä, jotka voivat mm. tuhota seksuaalisuuden ja fyysisen terveyden sekä vahingoittaa aivoja koska ne on neurotoksiineita ja niiden on todistetusti todettu kutistavan aivoja. Tämä on aivan käsittämätöntä. TÄMÄ NÄHDÄÄN ITSESTÄÄNSELVYYTENÄ, että potilaalla ei ole oikeutta tietyissä tilanteissa jos pakkohoitopäätös on tehty, päättää tällaisten aineiden käytöstä ja jollakulla toisella on oikeus tehdä tällaista toiselle ihmiselle. Pakkolääkinnän eettisyys olisi tärkeä keskustelunaihe, etenkin koska keroputaalla psykoosien hoidossa lääkintää käytetään vähemmän ja tulokset ovat silti hyviä. Mutta silti biologiaan pohjaava mainstream-psykiatria näkee oikeudekseen pakkolääkitä ihmisiä osastolla ihan perusjuttuna psykoosien hoidossa ja jopa EPÄILYSSÄ psykoosista. Olen traumatisoitunut siitä, kuinka itsestäänselvyytenä tätä pidetään, että tämä on OIKEUTETTUA.

      Psykiatrit voivat nämä haittavaikutukset (kognition ongelmat, seksuaalisuuden katoaminen) laittaa mielenterveyden piikkiin. "Sinulla on vain masennus ja masennukseen sisältyy tällaista". Toisaalta, kelläpä ei masentaisi jos oma seksuaalisuus, olisi saanut näistä aineista vaikkapa kognition ongelmia ja kenties lisänä vielä lääkkeen puhkaisema ylipaino ja diabetes. Tällainen ihmisen joutuminen haittojen kohteeksi vasten tahtoaan voi olla äärimmäisen traumaattinen kokemus. Tiedän sen itse kokemuksesta. Lopettaessani niinkutsutut antipsykootit, tunsin heti kuinka kognitiivinen toimintani parani (ja tunsin myös että moni ongelmanani pitämäni asia kuten tunnetason turtuneisuus ja ajattelun vaikeudet olikin todellisuudessa antipsykootin haittavaikutusta), mutta niiden lopettamisen jälkeen olen kärsinyt samasta ilmiöstä kuin jotkut masennuslääkkeiden kanssa eli PSSD:stä missä seksuaalisuus ei ole palautunut. Edes masennus ei koskaan vaikuttanut libidooni. Tunnen että minulle on jäänyt lääkkeistä pysyviä haittavaikutuksia.

      Ne ketkä saa haittaa, jätetään yksin kärsimään, stigman kanssa. Mitään mahdollisuuksia tuskin korvauksiin on. Yhdysvalloissa, missä mahdollisuus joukkokanteisiin on, esimerkiksi eräänkin yleisesti Suomen osastoilla kylvetyn antipsykootin käyttäjille joille puhkesi diabetes, maksettiin isot korvaukset ja lääkeyhtiö jäi kiinni haittojen pimittelystä. Seksuaalisuuden menettämisestä olisi hankalampi saada korvauksia, koska se voidaan AINA laittaa potilaan oman sairauden piikkiin ja tätä on hankala osoittaa syy-seuraussuhteessa pillerin syyksi. Tämä tekee psykiatriasta ja lääkebisneksestä (nämä on kietoutuneet yhteen vähän liiankin tiiviisti) äärimmäisen kieroa ja mahdollistaa potilaiden satuttamisen jatkossakin. Ja kellä edes kiinnostaa jonkun MT - potilaan saamat haitat - yksikseenhän hän saa haitoista jupista. Vakavat mielisairaudet oikeuttavat vähän isompia haittoja potilaille, eiks jeh. Potilaan ja lääkärin välillä on valtaepäsuhta, jossa lääkäri voi kirjoitella ummet lammet omista näkemistään hyödyistä lääkkeen kohdalla, vaikka potilas kokisi täysin päinvastaista ja lääkkeestä suurta haittaa tunne-elämässään ja elämänlaadussaan.

      En tiedä miksi viestini joutui sensuuriin, koska tuo on totuus.

      Muutama vuosikymmen sitten skitsofreenikkoja sai steriloida eli viedä heiltä lisääntymiskyky. Tämä kertoo hyvin arvomaailmasta, mikä psykiatriassa ja yhteiskunnassa on ollut kyseistä ihmisryhmää kohtaan eikä tästä LOPPUPELEISSÄ OLE NIIN PITKÄN AIKAA. Nykyään se tehdään pimennossa, lääkkein, vaikkakaan tämä ei mikään erityinen agenda ole eli en väitä että tätä tehdään tarkoituksella yrittäen steriloida joitakin. Se vaan hyväksytään hoidon haittavaikutuksena tai sitä ei myönnetä, hoidon haittoihin ainakin kokemukseni mukaan suhtaudutaan piittaamattomasti haittoja saaneen potilaan kokemuksia usein mitätöiden. Uhrit joutuvat kärsimään yksin, monesti ilman mitään ymmärrystä tai edes vahvistusta kokemalleen. Lääkärit eivät tunnu edes ymmärtävän mitä ihmisille tekevät ja mitä heidän tunne-elämälleen tekee tuhottu seksuaalisuus.

      • karma-is-a-bitch

        Lisäisin vielä etten kokemuksieni perusteella epäile hetkeäkään etteikö

        a) Suomessa tarjottu psykiatrinen osastohoito voi traumatisoida ihmistä lisää. Traumojen ymmärretään nykyään olevan suuressa roolissa mielenterveyden ongelmissa joten jokainen voi miettiä mitä tämä ihmisten mielenterveyden ongelmille voi tehdä vielä lisäongelmia lisäten

        b) lääkkeiden haittavaikutukset voi traumatisoida ihmisiä itsessään ja aiheuttaa suurta stressiä ja pahaa oloa. Lääkkeiden purkaminen voi tuntua lähes mahdottomalta, koska lääkkeisiin sisältyy niin pahoja oireita lopettaessa mikä voi altistaa potilaat suurelle kärsimykselle ja vakavammalle mielenterveyden oireilulle. On ihan edesvastuutonta, että Suomessa biologisen psykiatrian tarjoamilla hoitokeinolla on niin iso rooli mielenterveyden ongelmien hoidossa ja tuntuu, että haittojen suhteen ollaan piittaamattomia ja halutaan vaan korostaa hoitokeinojen hyötyjä. Tuki potilaalle lääkkeiden haittojen suhteen/purkuongelmien suhteen on käytännössä olematonta eikä pahimmassa tapauksessa haittoja nähdä edes olevan olemassa

        c) Suomessa tarjottu psykiatrinen hoito voi vahingoittaa ihmisiä lukuisilla eri tavoilla mikä voi johtua mielenterveysongelmien pahenemiseen sekä vajauttaa toimintakykyä. Erityisesti puhun tässä raskaan sarjan hoidoista kuten antipsykooteista, lääkekoktaileista mitä saadaan ilman kunnollista näyttöä laittaa isojakin määriä yhdelle potilaalle sekä esimerkiksi ECT - hoidoista

        KYLLÄ. PSYKIATRIAN HOIDOT VOIVAT VAJAUTTAA TOIMINTAKYKYÄ JA AIHEUTTAA PAHEMPAA KÄRSIMYSTÄ

        Tällaisina haittoina voisin mainita PSSD:n eli pysyviksi jäävät seksuaalisen toiminnan ongelmat, neurotoksiset vaikutukset lääkkeistä ja arvaamattomat vaikutukset lääkekoktaileista (hyvä kun edes yhtä lääkettä tutkittu edes pitkäaikaisvaikutusten suhteen jotenkin edes) ja esimerkiski ECT:n eli sähköhoidon kohdalla jatkuvat muistiongelmat


      • kuinkaparanisit

        No kertokaapa konsti, millä niitä psykooseja tulisi hoitaa ellei lääkkeillä.


      • Ähhhhh

        Miksi minun kommentti on poistettu. Ajattelinkin että voisi johtua jostain. Oikeasta asiasta.
        Niinhän minua kiellettiin puhumasta tapahtumista. Pelottelemalla.


    • otahuomioon

      Mitä tästä opimme? Älkää menkö psykiatrien pakeille niin ainakin yksi ongelma vähemmän. Tekisi mieli sanoa että hirttoköyden solmiminen on paljon kannattavampaa jossain tilanteissa kuin hakea apua psykiatrian puolelta. Toki tarjolla oleva apu kannattaa ottaa vastaan, mutta sen riskit tulee ottaa huomioon jo mennessä hakemaan apua. Tyhjästä on turha nyhjästä enää mitään...……….

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8158
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      43
      4622
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2230
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      20
      2137
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1815
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1726
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe