Ilmainen kirjanpito-ohjelma

Onko olemassa ilmaistaja selkeää kirjanpito-ohjelmaa netissä? Pelkkä kirjanpito-ohjelma riittää.
Ilmoita


12 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Tappio niminen ohjelma. Olen käyttänyt ja on selkeä ja toimiva.
Ilmoita
Tappio on hyvä, jos osaa kirjanpidon ja tarvitsee pelkän ohjelman kirjanpidon tekemiseen.
Ilmoita
Holvi.com

Pankki/verkkokauppa/kirjanpito
Ilmoita
Openoffice Spreadsheet ~Excel
1 VASTAUS:
Openoffice Spreadsheet tai MS-Excel eivät ole kirjanpito-ohjelmia. Sama kuin tarjoaisi kynää, ruutupaperia ja laskinta "kirjanpito-ohjelmaksi". Exceliin kyllä saa rakennettua KP-ohjelman, mutta ketjussa ei kysytty rakennusalustaa vaan valmista ohjelmaa.
+Lisää kommentti
Kuten ylempänä on kerrottu, Tappio on hyvä ohjelma yksinkertaiseen kirjanpitoon. Itse pidän enemmän ohjelmasta Holli, joka on kuin Tappiosta vähän kehitetty versio. Lukevat jopa samoja tiedostojakin. Holli antaa vähän enemmän mahdollisuuksia muokata tilikarttaa lennossa. Se on riittänyt.

Sitten on Tilitin, joka muistuttaa hieman enemmän "oikeita" kirjanpito-ohjelmia. Vaatii himppusen enemmän oppimista, mutta antaakin sitten enemmän. Tätä harkitsin, mutta Holliin päädyin.
Ilmoita
Isoltan ilmainen Excel-pohja
Mikä: Microsoft Excelissä sekä Google Sheetissä toimiva valmis kirjanpitopohja, jolla teet itse toiminimen yhdenkertaisen kirjanpidon.

Ominaisuudet lyhyesti: Kirjanpitopohja sisältää automaattiset alv-laskelmat, valmiit tilikartat, tuloslaskelman ja selkeän raportoinnin. Pohja on kirjanpidon ammattilaisten tarkistama ja hyväksymä.

Muuta: Sopii avuksi erityisesti sivutoimisille toiminimiyrittäjille, joilla on vähän tilitapahtumia, jotka toistuvat usein samankaltaisina.

https://www.isolta.fi/yhdenkertainen-kirjanpito-ilmainen-excel-pohja
Ilmoita
Tämä varsin toimiva ja saanut hiottua itselleen sopivaksi.
Parikuukautta tehnyt ja tyytyväinen.
Tulevaisuudessa voi olla että otan tuolta maksullisena, kun hinta ei kallis.
Kyselyihin vastattiin kun kyselin ja ei mitään maksulista tuputettu, eli ihan ok!

https://www.isolta.fi/yhdenkertainen-kirjanpito-ilmainen-excel-pohja/lataa
Ilmoita
Tilitantti on Windowsissa toimiva työkalu peruskirjanpitoon, mutta se on jo tekniikaltaan tosi vanhanaikainen eikä sitä ole kehitetty vuosiin. Vinkkaisin tutustumaan Tilitanttiin. Se on kehitetty Tappion toimintaperiaatteen pohjalta ja on osittain yhteensopiva sen kanssa. Tilitantti ei ole ilmainen, mutta todennäköisesti halvin ja tosi helppokäyttöinen verkkopohjainen kirjanpito-ohjelma, jota voi käyttää myös mobiililaitteella. https://tilitantti.fi
1 VASTAUS:
=>Toiminimen-kirjanpito
17.4.2019 11:1

Tilitantti tarjoaa heti maksullista versiota?
+Lisää kommentti
HEi
Tappio ja TILTIN on kaiketi käytetyimmät, mutta näistä molemmista on sit muiden tekemiä versioitakin.
Sit on vielä olemassa Lazy 8 Ledger, joka on kyllä Lontoonkielinen, mutta siinä on helppo käännöspalikka mille kielelle vaan. Valmiiksi löytyy Ruotsiksi ja mä tein joskus Suomen käännöksen jonka saa multa mut en tiedä miten välittäisin yhteystietoni oikein ja sopivasti.
L8L asennus on veikä sillä perusasennuksen jälkeen pitäs vielä laittaa parempaan ja kauniimpaan järjestykseen pikavalinnat ja joitain muitakin säätöjä. Ja sit kieli Suomeksi. Etu tälle ohjelmalle on ehdottomasti se että siinä on myös kustannuspaikka kirjausmahdollisuus.
Tiedoksenne
Ilmoita
Nyt kitupiikki testauksessa ja äkkiseltään vaikuttaa erittäin hyvältä. Yksi alviton kirjanpito tallennettu ja mätsää täydellisesti maksullisella tehtyyn. Alvillinen testauksessa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ilmainen kirjanpito-ohjelma

Onko olemassa ilmaistaja selkeää kirjanpito-ohjelmaa netissä? Pelkkä kirjanpito-ohjelma riittää.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta