Onko suomalaisten haukkumisesta vaaliteemaksi

Äänestäjä

Noiden vuoden lopun joukkoraiskausten ja bussiterrorismiyritysten sekä traagisten arabianrannan tapahtumien jälkeen on ollut iljettävää lukea tältäkin palstalta kuinka noiden tapahtumien tuomitsijoita on haukuttu persujunteiksi ja rasistipelleiksi yms.

Uskon kuitenkin, että enemmistö huolestuneista on ollut ihan tavallista kansaa, joka on ihan aiheellisesti huolissaan heikentyneestä turvallisuustilanteesta maassamme.

Kysynkin, että luulevatko nuo nimittelijät todellakin, että kantasuomalaisten haukkumisesta on vaaliteemaksi?

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rassepelle

      Juurikin näin.. Olenko rasisti kun olen huolissani nykyisestä turvallisuustilanteesta?

      • Eikokosopimusolepaha

        Ei koko sopumusta tarvitse purkaa vaan siihen pitää lisätä että rikollisella aineksella ei ole oikeutta muuttaa mihinkään.
        Muutenhan sopimus on hyvä,itsekin pystyy muuttamaan niihin maihin ketkä allekirjoittaneet jos haluaa ja pystyy. Itse olen harkinnut jotain ympärivuoden lämmintä maata,lumentyöntelystä ja pakkasesta en ole oikein ikinä pitänyt.


    • No nyt puhutaan vaalitenteissä paperittomien maahan tunkeutumisesta ja niiden tunkeutujien rikoksista ja tunkeutujien karkoittamisesta Suomesta. Suomen kansaa ei pakoiteta puhumaan asian vierestä, kun on kyse Suomalaisten tyttöjen raiskauksista. Että silleen.

    • VaalitTulossa

      Tarja Halonen, rinne, SDP ei ota vastuuta.
      Kokoomus Orpo Niinistö ei ota vastuuta..ei Mykkänen...
      Risikko, jne..
      Kepu Sipilä, einota vastuuta!!!!

      Suomesta nämä edellä mainitut ovat tehneet turvattoman maan!!
      On vastuun aika!!

    • Hämmästyttäähänse

      Niin, kyllä se pistää miettimään voiko ihmiset leimata rasisteiksi sillä perusteella että haluavat Suomalaisten saavan olla rauhassa Suomessa....

    • Rasisteja

      Mekö suomalaiset olemme rasisteja tuomitessamme nuo teot? Pahimmasta päästä rasisteja ovat nuo muslimiraiskaajat! Nuo "oikeauskoiset" raiskaavat meidän "vääräuskoisten" lapsia. Jotta silleen.

    • Tänne pitäisi ottaa vain kaikista heikoimpia eli naisia, lapsia ja vanhuksia. Nykyinen maahanmuuttopolitiikka on aivan naurettavaa pelleilyä.

      • JaEikunLastentarhaan

        Joo, otetaan vaan porukkaa, joiden pallit ovat täynnä siemennestettä.


    • Tänne pitäisi ottaa vain kaikista heikoimpia eli naisia, lapsia ja vanhuksia

      • Äänestäminen

        Juuri päinvastoin on toimittu. "Turvattomia" (voi voi) miehiä on turvapaikanhakijoista tuplaten verrattuna naisiin. Äänestin 80-luvulta lähtien Vihreitä, en enää äänestänyt edellisissä vaaleissä enkä jatkossa. En myöskään vasemmistoa, enkä niitä, jotka puoltavat nuorten viriilien miesten maahantuloa.


      • Äänestäminen kirjoitti:

        Juuri päinvastoin on toimittu. "Turvattomia" (voi voi) miehiä on turvapaikanhakijoista tuplaten verrattuna naisiin. Äänestin 80-luvulta lähtien Vihreitä, en enää äänestänyt edellisissä vaaleissä enkä jatkossa. En myöskään vasemmistoa, enkä niitä, jotka puoltavat nuorten viriilien miesten maahantuloa.

        Kiinnostaisi tietää mitenkä moni niistä miehistä on ISIS taistelijoita jotka vain odottavat käskyä alkaa leikata kurkkuja auki.


    • ÖööööTuota

      Miten maassa voi olla tälläinen hallitus joita huolestuttaa enemmän näiden maahanmuuttaneiden olot kuin oman kansan raiskatut lapset?

    • JosOsaaYhtäänVeikata

      Ei ole enää kauan ja tilalle tulee aivan samanlainen.

    • OhohKunHermostuin

      Perkule kun ottaa nupista tää paska mitä maahamme on rahdattu.

      • Orpu

        Sipilän ja Soinin uskonnossa lapsenraiskaushan on melko yleistä puuhaa
        Kuvottavaa Paskaa


      • Katoliset.papit

        Soinin uskonnossa ovat nimenomaan papit kunnostauneet sillä alalla. (Kun laitoin Sinisille kyselyn asiasta, miksei Soini ota kantaa pappien toimintaan, kun otti osaa abortin vastaiseen mielenilmaukseen työmatkallaan, niin vastaukseksi tuli, että hyvää jatkoa.)


    • 7yjo9f5

      Me ei voida enää muuta kuin siedättää itsemme tähän monikulttuurisuuden ihanuuteen. Suomi on valinnut ihan itse oman tiensä. Haukutaan porukalla Unkaria, Romaniaa ja muita maita jotka ovat valinneet toisin ja nauretaan persuja. Sen me osaamme. Halla-aho sanoikin, että voi persujen maahanmuuton rajoittamista koskeville ehdotuksille nauraa, mutta ei se nauraminen mitään muuta.

    • Hölmöläläinen

      Yksi mätä omena pilaa koko korin.

      Emme ole väärässä kun tuomitsemme hyväksikäytön; ihmisten, Kelan tuen ym ym

      Lähtömaissa tiedetään että Eurooppaan ei haluta rikollisia, työttömiä, ammattitaidottomia, työtä vieroksuvia koska niitä täällä on omastakin takaa.
      Rajat ovat maiden välillä hyvästä syystä. Perheet eivät ota ulkopuolisia tuosta vaan elätettäväksi, miksi yhteiskunnan/veronmaksajien pitäisi ottaa?

    • Fggfgc

      Siniset luopiot ovat vitsi, tuo Soinin vastaus, hyvää jatkoa on linjassa Mattilan ennen joulua lausumiin hyvät joulut toivotukseen, kun ensin kertoi leikkauksista. Tätä tasoa on sinisten touhu.

    • No ei ole eikä Suomalaisten perheiden syyllistämissestäkään jota Sipilä toi esille. Että silleen.

    • vuohipaimen

      Jälkiviisaana on helppo sanoa, mutta sanonpa kumminkin.Suomen olisi pitänyt ja on vieläkin mahdollisuus tehdä, niinkuin Kanada teki, ettei se ottanut vastaan yksin tulevia pakolais mieshenkilöitä. En ole kuullut, että mikään instanssi tai maa olisi tuominnut Kanadalaisten menettelyn.

      • Probleema

        Niinpä. Suomeen tulleista turvaa tarvinneista on tuplamäärä miehiä verrattuna naisiin. Ihmettelen vaan. Onko kyse moniavioisuudesta kyseisissä maissa? Sain käsityksen pari vuotta sitten, että näiden nuorten miesten suurin ongelma oli, miten saada suomalainen tyttöystävä!


    • Llvvk

      Kolehmainenkin äsken jeesusteli, että vanhempien tulisi varoitella lapsiaan nettikavereista. Siinä tuli taas esille miten pihalla esivalta on siitä, miten Suomessa eletään! Kukkahattutätit kailottavat ympäriinsä, miten kansainvälisiä heidän lapsensa ovat.

    • Kansalaiset, äänestäkää oikein! Valitettavasti se ei muuta mitään, sillä äänet menevät ohi. Puolue on torpattu jo etukäteen hallituksesta. Puristetaan vaan käsi nyrkkiin ja odotetaan kauhulla . Samat päättäjä puolueet ja naamat. Lisäksi sossut vahvistavat maahantulijoiden määrää ja oikeuksia. Tulossa Kalifikaatti, ehkä!

    • järkeä

      On aika kornia että , SUOMALAISIA moititaan sinisilmäisiksi.PÄÄTTÄJÄT ja varsinkin sipilä (ei ole olemassa niin pientä kirjainta jolla tuon nimen voi kirjoittaa) ovat olleet (ja ovat yhä) sinisilmäisiä! Suurin osa suomen kansasta on tiennyt odottaa isoja ongelmia.

    • järkeä

      Hämmästyttävää takin kääntöä julkiselta medialta. Kun pakolaistulva oli pahimmillaan ,tehtiin kaikista jotka arvostelivat maahanmuuttopolitiikkaa rasisteja. Nyt sama media kyselee ovatko SUOMALAISET sinisilmäisiä. Eivät ole . Vaan sinisilmäisiä ovat Hallitus ja suuri ääninen kukkahattu vähemmistö joukko. Suurin osa suomalaisista on jo kauan osannut odottaa ongelmia sipilän kaikkia nuolevan (paitsi omien kansalaisten) politiikan vuoksi. En löytänyt koneeltani niin pientä kirjainta jolla olisin halunnut tuon nimen kirjoittaa.

    • Siantuntija

      Raiskausten syyt: tytöt ovat vääräuskoisia, hunnuttomia ja liikkuvat ilman miespuolista holhoojaa. Heitä raiskaamalla pääsee aikanaan oikeauskoisten paratiisiin. Siellä on tarjolla lisää raiskattavaa, kuten pyhässä kirjassakin luvataaan.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2107
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1630
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1246
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1157
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1155
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe