Eikö Miapetra Kumpula-natri osaa käytöstapoja?

Kauhea-akka

Miapetra Kumpulanatri on päälle huutaja ja keskeyttäjä joka ei anna muille puheen vuoroa. Miten tuollaisen kanssa voi käydä rakentavaa keskustelua? Säälin hänen perhettään ja ennen kaikkea hänen miestään. Kuka tällaista äänestää?

52

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiPakolle

      Miapetra Kumpula-Natri on myös suomenkielisten lastemme pakkoruotsiin pakottaja joka ei hyväksy pakkoruotsin tasa-arvoistamista muiden vieraiden kielien rinnalle jolloin lapsi ja nuori voisi itse valita vapaaehtoisen ja omavalintaisen ranskan, saksan, ruotsin, espanjan, venäjän tai vaikkapa kiinan kielen opiskelun pakollisen pakkoruotsin sijaan.

      • Jaksamisia

        Uskon että Miapetran mies ymmärtää tehneensä oikean kardinaalimunauksen mennessään naimisiin tuon Pandooran lippaan kanssa.


    • ei.jatkoon

      Oppinut ylimieliseksi Brysselissä suomalaisia ja muita poliitikkoja kohtaan. Mielipiteet ovat pääosin hanurista. Miapetra on pelkkä insinööri, kauppatieteen opinnot eivät ole tainneet edetä 20 vuoteen, Tuossa joukossa oli sentään FT, FM ja VTM.

      • "Miapetra on pelkkä insinööri"

        Yhtä kyvykäs kuin Sipilä siis :-)


    • Fyj-fan

      Miapetra Kumpula-jne.. on Paavo Juudas Lipposen entinen erityisavustaja joka oli pissaamassa työläisten silmille. Jaan aloittajan epäuskon tästä että mistä löytyvät ne jotka uskovat Kumpula-natrien kykyyn tai edes haluun hoittaa ja puolustaa suomalaisten asioita ja etuja EU:ssa. Hän on kyyninen ja sisäänpäin kääntynyt marionetti ja kumileimaisin ilman omaa älyä ja tahtoa.

      • huonoa.karmaa

        On syyllistynyt sekä pakkoruotsittamiseen että pakkomamuttamiseen


      • Miettikää-ITE
        huonoa.karmaa kirjoitti:

        On syyllistynyt sekä pakkoruotsittamiseen että pakkomamuttamiseen

        Tulaisen kävelevän katastrofin äänestäminen tulisi kriminalisoida, Miapetrakumpulanatrin äänestäminen osoittaa huonoa huumorin tajua!


    • Masivnt

      Todella ärsyttävä junttimainen käytös, ei jatkoon.

      • parhaastapäästäsuvakki

        Aukaisee turpansa alkaa heti tekeen pahaa,vastenmielinen akka.Kyllä on kusi noussut päähän,saatana,että ei osaa kuunnella mitä toisilla sanottavaa.


    • huutaakorvaan

      Ei tommosta pidä päästää keskusteluihin ...ei osaa kuunnella. Kyllä se JUNTTAAJAKSI sopii...ei ääntä hänelle !

      • hhhjhjyhyjyj

        Miapetran pitäisi mennä itseensä ja kotiinsa häpeämään.


    • TilhenYkä

      Aloittaja, joka puhuu hyvistä käytöstavoista, olisi hyviä käytöstapoja noudattaen voinut ottaa selvää Miapetra Kumpula-Natrin nimen oikeasta kirjoitusasusta.

      • Kiimafeministi

        Hyväksyn inhimillisen ja jokaiselle sattuvan kirjoitusvirheen mutta öykkärimäinen päälle huutaminen on käytöstä joka sopii huutokauppaan ja punakaartiin, ei nykyaikaiseen rakentavaan keskusteluun.


      • nampula---

        Niin se oli nampula-kutri kuvaa hyvin kyllä


    • oikeinnurin

      Kyseinen naikkonen oli huolissaan naistenasemasta Unkarissa, siksikö ettei muslimimiehille suoda samanlaisia mahdollisuuksia raiskata tyttöjä ja naisia, kuten tapahtuu useissa EU:maissa.

      • pelle_mikä_pelle

        Hyvä, että tuo pelle on kiinnostunut edes Unkarin asioista, Suomen asioista hän on täysin ulkona.


      • Miapetra-Kumpula-Natri
        pelle_mikä_pelle kirjoitti:

        Hyvä, että tuo pelle on kiinnostunut edes Unkarin asioista, Suomen asioista hän on täysin ulkona.

        Miapetra Kumpula-Natri on myöskin hyvin huolestunut homoseksualistien asemasta Venäjällä ja varsinkin sen tsetsenian alueella joka kuuluu Venäjän federaatioon ja jossa suurin osa väestöstä on sunni-muslimeja.


      • vaihomotnumeroyksi

        Eikö täällä ole aiheita olla huolestunut,eihän kyllä ole koskaan ollutkaan kotimaamme asioista huolestunut.Raskasta kuunnella,kun hän aukoo turpaansa.


    • Yli-inhimillistä

      Miapetra Kumpula-Natrilla on kieli niin syvällä suomenruotsalaisten rectumissa että siinä on Gene Simmonskin täysin ymmällään kielensä kanssa.

      • säätiötukea---

        Tottahan ruots säätiörahat kelpaa niin kuin kaikki muutkin helpot rahat


      • syyllistynyt---

        Syyllistynyt mm. svenska.nu:hun ryhtymisestä


    • SDP-Tänään

      Olisikin niin että Miapetra Kumpula-Natrin ongelmat rajoittuisivat vain siihen ettei hän osaa käyttäytyä mutta kun hän ei osaa mitään muutakaan. Hän on täysin sopimaton politiikoksi!

      Luottamustehtäviin hakeutuvat valitettavan usein ne joiden ei missään nimessä pitäisi sellaiseen sekaantua, ja ne jotka olisivat päteviä luottamustoimia tekemään, eivät suurin surminkaan suostu niitä tekemään. SDP on surullinen esimerkki siitä kuinka epäpätevät ja pelkurimaiset lampaat ovat keploitelleet itsensä kansanedustajiksi ja kunnalispoliitikoiksi.

      • Voihan-Tuhnu

        Tämä Kumpula-Natri on lahottaja joka vie kaiken uskottavuuden poliitiikasta. Ihmettelen että kuka tuollaista kannattelee.. ?!


    • "Miapetra Kumpulanatri on päälle huutaja ja keskeyttäjä joka ei anna muille puheen vuoroa. Miten tuollaisen kanssa voi käydä rakentavaa keskustelua? Säälin hänen perhettään ja ennen kaikkea hänen miestään. Kuka tällaista äänestää?"


      Mia-Petra on piilohurri.
      Tälläinen käytös on tavallista bätre folkin keskuudessa.

    • MiksiMiksiMiksiMiksiMiks

      Kysykää Miapetra Kumpula-Natrilta että miksi hän haluaa pakottaa suomenkieliset lapsemme pakolliseen pakkoruotsiin sen sijaan että lapsemme voisivat valita ruotsinkielen vapaaehtoisena kielenä ranskan, venäjän, saksan, espanijan tai vaikkapa latinankielen joukosta? Miksi Miapetra Kumpula-Natri haluaa antaa Ruotsille tällaisen kilpailuedun jossa ruotsalaiset lapset voivat opiskella vapaaehtoisia ja tärkeitä kauppakieliä samaan aikaan kun suomenkieliset lapsemme ovat pakotettuja turhaan ja vastenmieliseksikin koettuun pakkoruotsiin?! Eikö Miapetra Kumpula-Natrin pitäisi ajaa Suomen eikä Ruotsin etuja kuten hän tässä asiassa tekee?

    • Kumpula-Natri-Kumpula-Na

      Kysykää Miapetra Kumpula-Natrilta miksi hän on vastustanut vapaampaa alkoholipolitiikkaa Suomessa? Miksi hänelle ei käynyt vahvempien oluiden myynti ruokakaupoissa? Miksi ruokakaupoissa ei voisi myydä mietoja viinejä? Miksi R-Kioskit saavat myydä alkoholia ulos mutta alkoholin myynnin ammattilaiset eli ravintolat eivät. Mikä lapsellinen kellonaika sääntö tämä ilta 21.00-09.00 on?

      Äänestetään SDP, RKP ja KD:t hallitukseen niin saadaan pidettyä Suomi euroopan takapajulana.

      • mpkn

        Koska oluen alkoholiprosentin kymmenesosien noston salliminen ei aiheuttanut haittaa, niin Miapetrakumpulanatri voisi nyt alkaa ajamaan kirjallista yöehtosopimusta tällaisten epäkohtien ennaltatorjumiseksi:
        https://www.satakunnankansa.fi/a/201404560


    • salikkaanauraa

      Jos Miapetra Kumpula-Natri on SDP:n parasta eliittiä ja se "lippulaiva" jota pitäisi äänestää niin tämä puolue on kuilun partaalla ja vähän sen yli. Mielummin äänestän jo edesmennyttä Allan Hagerttia kuin Miapetra Kumpulu-Natria !!

      • TurhaakinTurhempi

        Kumpula-Natri on universumin turhin ihminen.


      • K-Natri on vähän kuin vihreiden Kahiluoto.
        Pakollinen turhake joka hiihtää puolueen kärjen peesissä oikeasti kuitenkaan kykenemättä tehdä mitään hyvää puolueelle, tai maalle.

        Lisäksi Mia-Petrus on innokas pakkoruotsittaja.


      • HänOnNihilisti
        kusettava_kirkko kirjoitti:

        K-Natri on vähän kuin vihreiden Kahiluoto.
        Pakollinen turhake joka hiihtää puolueen kärjen peesissä oikeasti kuitenkaan kykenemättä tehdä mitään hyvää puolueelle, tai maalle.

        Lisäksi Mia-Petrus on innokas pakkoruotsittaja.

        Miapetra ei ole innokas, hän on fanaattinen pakkoruotsittaja jonka yksi ja ainoa päätehtävä on lisätä suomenruotsalaisten etuoikeuksia Suomessa.


      • BätreFolk

        Ei mikään ihme että ihmiset menettävät uskonsa politiikaan eivätkä viitsi mennä äänestämään. Miapetra Kumpula-Natrit ovat poliittisia "linnunkarkoittimia" jotka säikkäyttävät ihmiset pois häiriköinnillään ja päällehuudollaan.


    • PikkuTyttö

      MiaPetrus on patriarkaatin lapsi,
      jolla on isäkompleksi.

    • Suvakiksi.nimitetty

      Kaikesta tästä voimme päätyä siihen, että Miapetra ei ole suvakki.
      Me suvakit iloitsemme.
      Tähän palstaan tulen aina vetoamaan, kun minun mielipidekirjoitustani haukutaan "suvakiksi".

      • pehmohomo

        "Kaikesta tästä voimme päätyä siihen, että Miapetra ei ole suvakki."

        Hän on pakkoruotsiin pakottaja.


      • On-hyötynyt-matu
        pehmohomo kirjoitti:

        "Kaikesta tästä voimme päätyä siihen, että Miapetra ei ole suvakki."

        Hän on pakkoruotsiin pakottaja.

        On hyötynyt perhesuhteiden kautta matu bisneksestä


    • suhisiko.liikaa

      Milloin Natri alettiin kirjoittaa r-kirjaimella?

      • aadolffi_

        siis oikea nimi on Kumpula-Natsi


      • Kääk
        aadolffi_ kirjoitti:

        siis oikea nimi on Kumpula-Natsi

        Siis oikea nimi Kumpula-Nothing. Mia-Petra on kävelevä katastrofi, ase ja virus joka pitäisi lähettää Suomea uhkaaviin maihin tuhoa kylvämään. Kumpula-Natri on ollut myötävaikuttamassa satojen miljoonien, ellei peräti miljardien eurojen menetyksistä Suomen valtiolle. Minkälainen ydinpommi pitää olla että pystyy vastavaan tuhoon!?!


      • PERK-KELE
        Kääk kirjoitti:

        Siis oikea nimi Kumpula-Nothing. Mia-Petra on kävelevä katastrofi, ase ja virus joka pitäisi lähettää Suomea uhkaaviin maihin tuhoa kylvämään. Kumpula-Natri on ollut myötävaikuttamassa satojen miljoonien, ellei peräti miljardien eurojen menetyksistä Suomen valtiolle. Minkälainen ydinpommi pitää olla että pystyy vastavaan tuhoon!?!

        Kumpula-Natri kylvää enemmän tuhoa kuin 60 hävittäjää. Sodassa Miapetra ladataan sirkuksen ihmistykkiin ja ammutaan Kumpula-Natri Suomea uhkaavaan maahaan ja voitto on varma. Jos Kumpula-Natri olisi pommi niin nimi olisi PERKELE.


    • "Miapetra Kumpulanatri on päälle huutaja ja keskeyttäjä joka ei anna muille puheen vuoroa. Miten tuollaisen kanssa voi käydä rakentavaa keskustelua? Säälin hänen perhettään ja ennen kaikkea hänen miestään. Kuka tällaista äänestää?"

      Katsokaa Ylen pakkoruotsi-ilta arenasta.
      Siellä näette bätre folk -päällehuutoa oikein sivistyneesti.

    • rjgnrbjrgju

      Miapetra Kumpula-Natri oli Paavo Lipposen aavenainen, varjoista vaikuttava piru ja Lipposta vahtiva koira joka toimi yhtenä käskyjen välittäjänä Lipposen ja RKP:n välillä.

    • EiköMitäään

      Haluaisin sanoa jotakin hyvääkin Miapetra Kumpula-Natrista mutta en keksi mitään.. .

      • IhmeÄmmä

        Kumma ettei kukaan keksi mitään hyvää hänestä? Pystyykö itsekkään keksimään mitään?


    • Troijalainen

      Miapetra Kumpula-Natri on RKP:n troijalainen joka on soluttautunut SDP:hen. Kaikki Kumula-Natrin ystävät SDP:ssä ovat saastuneita eikä heitä voi äänestää jos haluaa valinnanvapautta koululaisillemme ja opiskelijoillemme.

      • TätäköHaluatte

        Pähkinän kuoressa Kumpula-Natrin tärkeimmät ovat suomenruotsalaisen kielivähemmistön etuoikeuksien jatkuva pönkittäminen ja maahanmuuton lisääminen, mikä on sama asia koska surut pönkittävät kielipolitiikkansa juuri maahanmuuttajilla.


    • Pleace

      Voisiko Kumpula-Natri tehdä suomalaiselle yhteiskunnalle palveluksen jättäytymällä pois poliittisesta päätöksen teosta? Suomi on satamiljardia velkaa eikä maamme talous kestä enää Miapetra Kumpula-Natreja jotka vievät Suomea kohti perikatoa.

    • Viimeinen-Vaihtoehto

      äänestän mielummin Matti Nykästä kuin Kumpula-Natria

      • EiköTotta

        Älä äänestä seon kuollut.....


    • KamalaÄmmä

      Miapetra ei osaa käytöstapoja, eikä ole koskaan osannutkaan. Päälle huutaminen ja keskeyttäminen ovat pienimpiä paheita joita tuolla rotanperseellä on. Hän on loputtoman ahne ja häikäilemätön lieroilija, ja selkään puukottaja. Kun Kumpula-Natreilla tulee avioero pitää Miapetran miehen olla tyytyväinen siihen jos saa pitää edes henkensä. Miapetra on häikäilemätön ja ahneuden suututtama peto joka ei sääli ketään eikä mitään.

    • thdthjyjjyyj

      Kumpula-Natri on paha suomenkielisille suomalaisille ja hyvä ruotsinkielisille suomenruotsalaisille. Miapetra tietää keiden persettä kannatta nuolla kun haluaa hyvää itselleen.

    • Mia-Petra_Tumpelo-Natsi

      Vastenmielinen nainen.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe