Näinkö ainoastaan Oulussa

Jos oku luulee että Oulu on ainoa kaupunki pikkutytöjen raiskauksille niin edehtyy pahan kerran Turussakin on ollut tapauksia .ja pian näitä tulee monessa kaupunkissa lisää
Todella kuvottavaa .
Ilmoita


7 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Jäävuorenhuippuhan tämä vasta on Oulun juttu oli vain pakko päästää julkiseksi kun vanhemmat itse ottivat syyllisiä kiinni kun poliisi vain vitkutteli ja pykii salaamaan asioita, muissa isoissa kaupungeissa sama tilanne, yritetään pitää tapaukset salassa, vielä lisänä keväällä olevat vaalit ettei vaan perussuomalaisten kannatus nousisi ennen vaaleja.
2
Ilmoita
Media yrittää salata loppuun saakka näitä juttuja ja niistä
kerrotaan vasta kun homma rupeaa leviämään käsiin.
Meille kaikille tekisi hyvää lukeaa niitä poliisin pöytäkirjoja,
joissa esim. kuvaillaan, kuinka pientä tyttöä kuljetetellaan eri
asuntoihin raiskattavaksi. Ehkä kukkahattutäditkin tajuaisivat jotain...
Ja samoja jätkiä vietiin päiväkoteihin vierailuille. SIIS MITÄ TOUHUA.
AIVAN SAIRASTA.
1 VASTAUS:
Nyt on kaikki tulleet kaapeistaan voivottelemaan ja pahoittelemaan, mutta voivottelun sijaan pitäisi puuttua epäkohtiin rajusti ja nopeasti. Tuomiot pitää myös panna nopeasti käytäntöön vuosien vatvomisen sijaan.
+Lisää kommentti
En ymmärrä median roolia tässä, esim Iltasanomissa on monta juttua lapsiraskauksissa, mutta niiden kommentointi on suljettu. Siis ei saatana mitä hyssyttely myös median puolelta!

Ihminen , joka raiskaa 12 vuotiaan lapsen, ei ole ihminen , eikä hänellä ole sijaa meidän yhteiskunnassa ei nyt eikä koskaan. Suvakkihallitus on epäonnistunut täysin, ja persut tulee saamaan minun ääneni vaaleissa.
Ilmoita
Poliisihan Oulussa juuri myönsi että tutkimukset olisi jätetty tekemättä jos ei somessa olisi noussut kohu yhden lapsen itsemurhasta.Hei oikeasti,sekö sitten vasta käynnisti tutkinnan kun yhden piti menettää henkensä.Eikö muissa kaupungeissa ole tapahtunut vastaavaa,vai pidetäänkö meitä pimennossa?Suojellaanko näitä raiskaajia enemmän kuin lapsia.Tämähän on yhden paskakulttuurin ihmemaa kun saa tehdä mitä haluaa lapsille.Suorastaan paratiisi.
Ilmoita
Riittääkö vankiloita näille rikollisille kun kaikki rikokoset tulee ilmi? Esimerkiksi yksi vanki hoitoineen maksaa 76 000 ekua niin kertyyhän tuostakin melkoinen menoerä veronmaksajille.
Mielestä parasratkaisu olis ulkoistaa vankilat ja eiköhän Venäjällä osattaisi hoitaa vankejakin.
Ilmoita
Toivottavasti kukkahattu tädit tuntee piston rinnassaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Näinkö ainoastaan Oulussa

Jos oku luulee että Oulu on ainoa kaupunki pikkutytöjen raiskauksille niin edehtyy pahan kerran Turussakin on ollut tapauksia .ja pian näitä tulee monessa kaupunkissa lisää
Todella kuvottavaa .

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta