Kun kukaan ei auta

Toivotonta

Tilanteeni lyhyesti referoituna: Olen ollut pikavippikierteessä jo n. 10 vuotta ja välttänyt (vielä) maksuhäiriömerkinnät. Nyt omaehtoinen luottokielto (suosituksesta). Alun perin olen siis ottanut lainaksi "helppoa" rahaa, ja kun korot ovat kovat, eivät tulot ole riittäneet otettujen vippien maksuun. Perusrehellisenä ihmisenä ja maksuhäiriömerkintöjen pelossa olen sitten ottanut uusia vippejä, joilla olen maksanut entisiä pois. Käyn töissä, netto n. 1450€ kuussa (kokopäivätyö)! Nyt tilanne on se, että KAIKKI tuloni menevät vippien lyhennyksiin eivätkä edes riitä. Muuhun elämiseen ei jää mitään. Oma on syyni, moralisointia en tarvitse, mutta jos joku siitä tyydytystä saa, niin antaa tulla -kaikki pahimmat vastoinkäymiset tässä elämässä (lähes) on jo koettu, joten voin olla sinunkin sylkykuppisi -hyvä, jos se sinua helpottaa. En ymmärrä, miksi järjestelylainaa ei yleisesti kannateta. Pelastaisi monen elämän, jos saisi yhdistettyä monet luotot. Itselläni nyt kokonaisvelka arviolta n. 50 000 € (!) ja lyhennykset n. 3000 € / kk (tulot 1450 € / kk). Eli jos saisin lainan, jolla maksaisin pikavipit pois ja lyhentäisin järjestelylainaa < 500 € kuussa, säilyttäisin luottotiedot ja saisin mahdollisuuden jatkaa ns. "kunnon kansalaisena"... Eikö edes takaajan kanssa saa järjestelylainaa?

10

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pikavipitpois

      Ota yhteyttä paikkakuntasi velkaneuvojaa.

      • ahqu2u2hwhwhwhwwh

        Et saa mistään niin edullista järjestelylainaa, että kykenisit maksamaan velat pois järkevässä ajassa 500 euron kuukausitahdilla. 10 prosentin vuosikorolla takaisinmaksuaika olisi nimittäin 216 kuukautta eli 18 vuotta. Velkaantumisesi on ollut piittaamatonta (mikä on laissa mainittu velkajärjestelyn este), mutta velkaneuvoja ja oikeusistuin saattavat olla eri mieltä.


    • Ilu-posteRestante

      Anna koko paskan mennä ulosottoon vaan, ellet äkkiä saa jostain pankista vaikka takaajan avulla isoa lainaa jolla maksat nuo kaikki pois. Aika vaikeeta voi kyllä olla kun ei palkkasi ole mikään jättiläismäinen.
      Ulosotossa ollessa sun tilanne helpottuu niin että tosta sun palkasta otetaan 1/3 ja loput jää sulle itsellesi.

      Tietysti jos sen jälkeen on vuokra iso jne niin kannattaa ottaa kenkää töistä ja siirtyä sapattia viettämään. Välillä voit joutua 9e päiväpalkalla orjaksi tai jollekin pilipalikurssille mutta nekin voi tehdä puolivaloilla päin v..ua ja ottaa huumorilla nuo pienet vastoinkäymiset.

      Tätä ennen kannattaa kuitenkin lypsää ensin vippifirmoilta ja sen jälkeen perintätoimistoilta kaikki mahdolliset lisäajat ja lykkäykset maksamiseen ennen kuin ne menee ulosottoon. Siinä välissä et tietenkään maksa enää yhteenkään paikkaan senttiäkään vaan keräät sukanvarteen kaikki palkat. Vielä silloinkin kun alkaa haasteita tippua postiluukusta niin niihinkin voi pyytää vastaamiseen monta viikkoa lisäaikaa haastemieheltä vaikka sairasteluun vedoten. Tällöin ne ei etene mihinkään ja taas 1-2 tiliä tulee omaan taskuusi lisää täysimääräisesti. Lopulta kun tulee voudilta vireilletulo ilmoitus ja maksukehoitus niin vasta sitten alkaa olla aika vähissä. Mutta silloinkin ehtii vielä hyvin nostamaan tilin tyhjäksi ellei vielä ole sitä älynnyt tehdä.
      Työn loputtua on aikaa ja sen voi käyttää hyödykseen, you know!
      Voin sanoa että oikein huonolla ilmalla on nautinto katsoa kuinka työmuurahaiset kaivaa autojaan hiki hatussa lumen ja jään alta tai kylmän syyssateen piiskatessa naamaa.

      Nyt ilu juo vielä yhden lonkeron ja menee vetämään hirsiä tyytyväisenä!

    • Röhön

      Kiitos!

      Sinun kaltaisten typerien ihmisten ansiosta minun ei ole tarvinnut tehdä töitä viiteen viimeiseen vuoteen. Olen vain lainoitellut pikavippejä ja elellyt sijoitusteni koroilla. :)

      On tää mahtavaa vain elää ja matkustella. Rahasta ei ole enää huolta. Juuri varasin kuukauden löhöilyloman täysihoidolla Karibialle viiden tähden hotellin kalleimpaan sviittiin. Yksi yö hotellissa kustantaa vain sen 2750e, mutta te pikavippien ottajathan sen maksatte. :)

      Adios.

      • Ookkouuno

        Taidat olla uuno turhapuro? Samanlaisia juttuja.


      • VipstaakiOg

        Hih hih, kun lukee sijoittajien happamia kommentteja niin eipä taida tyhminkään niellä sun satujasi. Trustbuddy tais mennä jo konkkaan ajat sitten ja Fellow financesta joku totes että 20 eri ihmiselle hajautetusta lainamällistä taisi 2 vai 3 olla maksanut ajallaan ja lopuista suurin osa oli perinnässä tai ulosotossa. Että tosi tuottavaa bisnestä juu. Noihin vertaislainapaikkoihin hakeutuvat asiakkaiksi ne jotka ei enää mistään muualta saa kun on jo joka paikkaan piikki auki ja tapissa. Te jotka niihin rahojanne hukkaatte, pääsette näille palstoille satuja kertomaan ja vertaistukea etsimään. Hotellihuonetta ette saa enää irti kuin haaveissa ja ulkomaanreissut on oikeasti nakkikioskille fillarilla polkemista kerran viikossa.


    • Röhön

      Fellow Financesta olen samaa mieltä, se on täysin paska firma sijoittajan kannalta. Siellä kaikki riskit jäävät lainanantajalle. Ei sinne kannata rahojaan laittaa, tulet vain menettämään ne. Jos piensijoittaja haluaa sijoittaa vertaislainoihin, on parempi ostaa  esim. Blue Financen "osakkeita", niille maksetaan kiinteää 7%:n tuottoa vuodessa ja luottotappioriskit jäävät firmalle.

      Mutta edelleenkin, itse olen osakkaana / partnerina useammassa pikavippifirmassa sekä perintäyhtiössä. Suomessa, sekä ulkomailla. Rahaa tulee enemmän kuin ehdin kuluttaa.

      • ahahwhwhqqh

        Toivottavasti sinulla jää myös säästöön riittävästi rahaa, sillä korkokattolakiin ollaan tekemässä tiukennuksia, eivätkä Karibian-matkasi enää onnistu kuin korkeintaan mielikuvamatkailun avulla.


    • Annemmm

      Sosiaalinen luotto.

    • simppeli_todellisuus

      Takaajan kanssa järjestelylaina onnistuu oikein hyvin jos se takaaja on Madonna.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe