Oulu2026 vaiko Oulu2019?

Oulu pyrkii Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2026. Hyvä juttu.
Nyt vaan näyttää siltä, että Oulusta tulikin jo 2019 monikulttuuripääkaupunki. Onko hyvä?
Ilmoita


8 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Munakulttuuripääkaupunki.

Rakennetaan moskeija sen kunniaksi kunniakansalaisille.
Ilmoita
Tämän yön yöunet menetin oulun iljettävyyksien takia. Onneksi tänään ei ole työpäivä, kun heräsin muutaman tunnin unen jälkeen ahdistuneena tästä, että suomi on tuhottu, poliitikkojen kyvyttömyyden takia tod. näk. peruuttomattomasti.

vaikka tiesin jo vuonna 2015, vai millloin tämä kaikki aikoikaan, mitkä seuraukset maamme valtaamisella tulisi olemaan, olen nyt äärimmäisen järkyttynyt. Syke on koholla. Pää tuntuu räjähtävän. Tämä on painajaista. Ei tämä painajainen lopu, koska globalismi, rasismi, liberalismi, kapitalismi, vihervasemmistolaisuus, keskustapuolue, ruotsalaiset, kirkko, kaikki päättävissä asemissa olevat.

Haluan Halla-ahon pääministeriksi ja ääneni saa jatkossa perussuomalainen ehdokas.

Suomeen on julistettava hätätila tänään lauantaina. Rajat kiinni ja rikolliset rajojen taakse. Miksi mitään ei tapahtu tänään? Kaupan työntekijät ovat kyllä töissä, mutta päättäjät palaavat töihin vasta maanantaina. Kertoo heidän ja suomen arvoista.
Ilmoita
Vanhemmat, selvittäkää lapsiltanne, millaista rikollista toimintaa lapsillenne on tehty kauppakeskuksissa, netissä, nuorten/lasten oleskelupaikoissa, koulussa, harrastuksissa, festareilla, kaupungilla tms. Nyt tiedossa on jäävuoren "huippu". Viekää tietoihinne tulleet rikokset poliisille, jotta yleinen mielipide muuttuu, ja vähintääkin rajat saadaan kiinni ja rikolliset pois maasta.

Asiat pitää saada äänestäjien tietoon asap. Ihmiset eivät ole ymmärtäneet tilanteen vakavuutta. Poliitikot ja valtamedia veivät halua oma-aloitteisesti myöntää kaameita virheitään, päinvastoin haluavat piilotella tosiasioita ja hiljentävät ne, ketkä asioista tietävät, esim. poliisin.

Halla-aho on rohkeasti, rehellisesti ja pelkäämättä tuonut ongelmia julkisuuteen. Kiitos hänelle. Ja kuka on Halla-ahoa panetellut, katsokoon peiliin ja miettiköön rehellisesti, miten meni niinkuin omasta mielestä
Ilmoita
Kyllä se kauhijaa tuo me too homma...
Ilmoita
Tämä nyt kuultu on vasta jäävuoren huippu. Tokikaan se ei poista Oululta ehdokkuutta Euroopan raiskauspääkaupunkitittelin tavoittelulta. Asiassahan on jo kaikki Rotherham-skandaalin ainekset ihan siitä lähtien, miten raiskaajia ihan julkisilla projekteilla tutustutetaan päiväkotilapsiin ja koulutyttöihin. Tämä taitaa olla kyllä myös Keskustataustaisten lestojen ohjelmassa. Mutta tosiaan, Espoo, Helsinki, Lahti, Turku, Tampere... lisää kandidaatteja tulee vielä monta. Sisäministeriö ja poliisi eivät näitä poliittisessa ohjauksessa uskalla tuoda vielä ilmi. Eikä ilmiön vuoksi menehtyneiden lapsien lukumäärää.
Ilmoita
Tämän kaiken tiesi tapahtuvan jo ennalta, mutta mitäpä siitä, se oli rasismia silloin.
Ilmoita
Tämä oli tiedossa heti 2015 kun bussilastit toi nuoria miehiä Oululaistenkin eläteiksi! Ensi töiksi valitettiin ruuasta ! Näitä loisia ei saa enää maastamme ulos millään, se on nyt turha edes yrittää. Lisää suojelua ettei vaan rasismi rehota.
Ilmoita
Siinäpä onkin hommaa saada tämä lakaistua maton alle. Ei voi kun nauraa näille virkamiesten ja poliitikkoiden pyrkimyksille.
Tälle tragedialle kukaan ei naura.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Oulu2026 vaiko Oulu2019?

Oulu pyrkii Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2026. Hyvä juttu.
Nyt vaan näyttää siltä, että Oulusta tulikin jo 2019 monikulttuuripääkaupunki. Onko hyvä?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta