Nollatoleranssi raiskauksille ja lakien rikkomiselle

Varovaisuus_on_viisautta

Sitä en tiedä, onko tällä paikkakunnalla tapahtunut vastaavanlaista, mitä Oulussa viimeisten vuosien aikana. Toivottavasti ei ole. Pelkään pahoin, että on. Oulun tapaus on vain jäävuoren huippu. Kaikki asiat tulevat julki vasta jonkin ajan päästä.

On silkka tosiasia, että tietyistä maista olevilla ja tulevilla ihmisillä on erilainen käsitys siitä, mikä on hyväksyttävää ja sallittavaa käytöstä. Kyse on ennen kaikkea kulttuurisista ja sukupuoleen liittyvistä ajattelusta ja käsityksistä. Jos laki on löperö, ja sallii kaikenlaisen rikoksen tekemisen, niin silloin käy näin. Turvapaikan hakijoille suunnatuista valistusvideoista huolimatta.
On selvää, että turvapaikanhalusysteemejä ja niissä olevia porsaanreikiä on käytetty hyväksi.

Kun kaikki rajat auki olevia maahanmuuttokriittisiä, tai perussuomalaisia haukuttiin rasisteiksi ja suvaitsemattomiksi, niin he ovat olleet kuitenkin koko ajan oikeassa.

Lakia olisi pitänyt muuttaa jo ajat sitten sellaiseksi, että jos täällä syyllistyy vakaviin rikoksiin, kuten lasten raiskauksiin, niin silloin pitää olla heti sellaisille valmiina karkotus, eli passitus täältä pois, omaan maahansa takaisin.

Lasten vanhemmilla, kouluilla, sekä virkavallalla on suuri vaikutus lasten ja nuorten valistuksessa.
Netti ja some mahdollistaa paljon, myös rikosten tekemiselle ja harjoittamiselle. Tuntemattomien omaan kotiin tms., tai omien tietojen pyytämisille kannattaa sanoa ei jo etukäteen. Toisten hyväntahtoisuuteen tai siihen, että muut ovat hyviä ei kannata aina luottaa. Ennakoimalla ja toimimalla oikein ja etukäteen varjeltuu monelta pahalta, myös rikoksen uhriksi joutumiselta. Maailmassa on paljon pahuutta. Varovaisuus on viisautta.

Jatkossa hallituksen on mahdollista jo nyt hakea pikavauhtia uudistusta ja muutosta lainsäädäntöön. Se ja toimiminen jo nyt heti, niin pian kuin suinkin, olisi parasta tässä tilanteessa. Muutoin asia vain siirtyy aivan liian pitkälle ensi kevääseen, ellei jopa sen yli. Tähän tilanteeseen pitää tulla muutos.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paljon_voi_estää_ennalta

      Turvapaikanhaku ja oleskelulupien saamisjärjestelmää on käytetty aivan liian pitkään hyväksi.

      Me olemme jostakin syystä olleet aina aivan liian sinisilmäistä kansaa. Aivan kaikessa ei pidä mennä muun joukon mukana ja totella EU: nin johtavia maita.

      Se johtaa väistämättä juuri tällaisten lieveilmiöiden ja rikosten tapahtumiseen.
      Jälkikäteen on aivan turha ihmetellä, voivotella, tai kauhistella.

      Laissa on ollut monia porsaanreikiä jo kauan. Nämä asiat olisi pitänyt nähdä ja tajuta jo aika päiviä sitten. Maailmassa on niin paljon meidän omasta kulttuuristamme poikkeavia ja erilaisia kulttuureja ja käsityksiä siitä, mikä on oikein ja väärin, mikä on rikollista, ja ei-hyväksyttävää.
      Pitääkö nämä asiat sitten aina oppia kantapään kautta; ja sitten kun jotakin pahaa tapahtuu?
      Se on sanalla sanoen hölmöä.

      Toisten maiden kulttuurin, uskontojen ja ajattelun opiskeleminen voi auttaa ehkä niiden silmien päällä olevien lappujen putoamista.

      Oli sitten netissä, yleisillä paikoilla, tai missä tahansa, ei kannata mennä koskaan tuntemattomien mukaan. Se on se monia vuosikymmeniä paikkansa pitänyt hyvä neuvo, jota kannattaa noudattaa. Ettei joudu seksuaalisesti pahoinpidellyksi, ryöstetyksi, tai raiskatuksi. Oman turvallisuutensa, terveytensä ja koskemattomuutensa takaamiseksi.

      • lksdfjklsdjkljskl

        Eihän Suomessa tyydytä menemään muiden mukana vaan Suomen pitää aina toheltaa ensimmäisenä jokapaikkaan perkele!


    • äänestänytoikein

      vaaleilla vaikutetaan NYT.ja jos ei.rikolliseksi ku kukaan ei halua ryhtyä.omankädenoikeus on tuhoontuomittu ainakin omiakansalaisia siitä rangastas eniten ihan varmasti.nyt puolue, uurnilta ,tekemään RATKASUT.nimittäin KYLLÄ LÄHTEE sitten ÖRVELTÄJÄPORUKKA .ku haUKI RANNASTA.

    • Hyvä_pitää_mielessä

      Ei kukaan tässä ole edes mitään puhutkaan mistään oman käden oikeuteen ottamisesta.

      Sitä en tiedä tuleeko mikään silti muuttumaan kaikista keskusteluista huolimatta.

      Lainsäädäntöä liittyen raiskauksiin ja siihen syyllistyneiden kohdalla pitää ehdottomasti tiukentaa ja muuttaa. Eli tikoksiin syyllistyneiden poiskarkoittaminen maasta pitää lisätä lakiin mitä pikimmiten.

      Grooming-ilmiön poiskitkemiseksi ja lopettamiseksi.

      Maahanmuutto ja turvapaikkapolitiikkaan tarvitaan oleellinen muutos,

      Näin ei voi enää jatkua, eikä tällaista lasten hyväksikäyttämistä antaa sallia, minkään humanisuuden, tai muun nimissä.

      Ne kaikki lapset, ja nuoret, jotka ovat joutuneet seksuaalisen hyväksikäyttämisen yrittämisen, tai käyttämisen kohteeksi täytyy ehdottomasti ilmoittaa siitä välittömästi viranomaisille.

      Sekä vastaisuudessa olla erittäin varovaisia missä tahansa somessa tai netissä ollessaan.
      Koska ns. saalistajia voi olla missä tahansa somepalvelussa.

      Kenenkään, eikä minkään tuntemattoman yhteydenottoihin, omien henkilökohtaisten tietojen tai muun vastaavan materiaalin lähettämiseen ei pidä, eikä kannata ollenkaan suostua. Vaikka sieltä toiselta osapuolelta mitä tahansa pyydettäisiin tekemään. Tämä on olennaisen tärkeää muistaa ja pitää mielessä vastaisuudessa. Jotta ei joudu rikoksen, seksuaalisen väkivallan ja hyväksikäytön uhriksi.

    • Että_näin

      Korjaus tekstiin: Eli rikoksiin syyllistyneiden maasta karkottaminen pitää lisätä lakiin mitä pikimmiten.

      • Ilman_rangaistusta

        Silloin rikollinen jää ilman rangaistusta. Maasta poistaminen ei ole rangaistus.


      • Miten_asiaa_katsoo

        Jääkö? Jos joku syyllistyy täällä rikokseen, jossa omassa maassaan voi saada rangaistuksen, niin heidän valtionsa lainsäändännöstä riippuen, tuomio voi olla jopa meidän rangaistusasteikkoa kovempi. Siis jos siihen on uskominen.

        Sitäpaitsi olosuhteet mm. Syyriassa, Irakissa ja Afganistanissa tuskin ovat vieläkään kovin kehuttavat. Jotkut ovat todenneet, että jopa maamme vankilaolot ovat hotellinomaiset niihin verrattuna.

        Jos maassamme syyllinen saa tuomionsa, laitetaan häkkiin, hän saa olla lämpimässä ja turvallisessa sellissä, saa vieläpä ylläpidon.

        Ja jos lainsäädäntöä ei muuteta, hallituksen milloin mihinkin kansainvälisiin, tai perustuslakiin vedoten, niin rikoksen tekijä voi nykyisillä systeemeillä anoa vielä uudestaan kansalaisuuden myöntämistä, istui linnassa tai ei.
        Mitään muutosta ei tainnut sittenkään tapahtua, vaikka tämän lasten hyväksikäyttämisen ja tapahtuneiden raiskausten tiimoilta käytiinkin kiihkeä keskustelu.
        Ainakin viimeaikaisten keskustelujen ja sen mitä hallituksen ministereitä oikein tarkalla korvalla kuuntelin, niin mm. pääministeri itsekin vetosi edellä mainittuihin seikkoihin, samoin kuin siihen, ettei jokaisen valtion kanssa ole olemassakaan mitään rikoksiin syyllistyneiden kohdalla takaisin palautussopimusta. Miksi hem*etissä niitä ei sitten ole jo ajat sitten hoidettu kuntoon?
        Tai viimeistään eikö nyt olisi jo aika siihen?

        Muuttuuko tässä maassa, tai kulttuurissa koskaan mikään?
        Pahasti näyttää siltä, että ei.


      • Olennainen_kysymys

        Jokainen tähän maahan rajojen ylitse tulija voi anoa näiden maassa nykyisten olevien säädestön mukaan joko turvapaikkaa, tai oleskelulupaa. Joten jos joku sellainen, joka maassamme syyllistyy rikoksiin, olivat ne sitten miten vakavia tahansa, niin voi silti anoa ja pyytää virkateitse edellä mainittuja asioita.

        Niinhän meidän pääministerimme viimeksi sanoi, että kansainväliset ja perustuslakiin nojautuvat säädökset ohjaavat kaikkea päätöksentekoa. -Koska muutoin ne rikkoisivat paitsi lakia, myös oikeudenmukaisuutta.

        Olenko ymmärtänyt pääministeri Sipilän lausumiset jotenkin väärin?

        Ei mene ainakaan minun oikeudentajuun sellaiset sanomiset.

        Tuleeko tähän nykyiseen rikoksien tekemiseen, eli raiskauksien harjoittamiseen ja niiden tuomioiden rangaistavuusasteisiin ja määriin mitään todellista konkreettista ja lainsäädännöllistä muutosta?

        Vai jatkukooko edelleenkin se aika pitkään jatkunut hyssyttelylinja ja tuomioiden kohtuuton vankeusajan pituuden määrämislinja?

        Olemmeko sitten ollenkaan mikään oikeusvaltio?


      • Olennainen_kysymys

        Useiden vuosien ajan ne monet, jotka ovat syyllistyneet lasten hyväksikäyttöihin, ja törkeisiin raiskauksiin, heille langetetut tuomiot oikeusasteissa ovat olleet aivan liian alakanttiin asetettuja ja langetettuja.


    • Hyväksikäyttö_on_rikos

      Tämä kyseinen lapsiin kohdistuvien hyväksikäyttöjen tuleminen ilmi koskettaa minua itseäni erityisen paljon läheltä. Koska olen itse joutunut seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi ollessani vain yhdeksän, tai kymmenen vuoden ikäinen.

      Tuolloin ei tosin ollut grooming-ilmiötä. Ajat ovat muuttuneet. Mutta pedofiilejä on ollut iät ja ajat.

      En halua tämän enempää avautua, enkä kertoa, että mitä tuolloin tapahtui.

      Nykyään on tullut niin paljon erilaisia verkkomaailmoja ja someyhteisöjä ja palvelimia.
      Joissa yhteydenottaminen ja keskusteleminen on liiankin helppoa. Se on nimenomaan helppoa niille, jotka saalistavat netissä saadakseen itselleen uhreja.

      Mitkä sitten ovat, tai tulevat olemaan seksuaalisen hyväksikäytön ja raiskauksen uhriksi joutuvien elämä ja kohtalo. Ainakin rikki mennyt lapsuus, häpeän tunteet, epävarmuuden ja huonon itsetunnon tunteet. Ainainen pätemisen tarve. Kelpaamattomuuden tunne. Masennuksen oireet etc.

      Myöhemmin aikuiselämässä, mikäli niitä lapsuusajan kokemuksia ei ole voinut, tai siihen ei ole ollut mitään mahdollisuutta, mukaan voi tulla päihteiden käyttö, irtosuhteet ja uudelleen seksuaalisen hyväksikäyttämisen joutumisen riski.

      Itselläni ei ole koskaan ollut mahdollisuutta käydä näitä kokemuksia läpi, johtuen terveydenhuoltojärjestelmässä päällä olevan asenteellisuuden takia.

      Kun itse jouduin aikoinaan hyväksikäytön uhriksi, kyseinen tekijä ei koskaan joutunut vastuuseen teostaan. Teko on myöskin lain silmissä ja näkökulmasta jo vanhentunut. Ikävä kyllä, mutta näin vain on.

      Niinpä sekin minun hyväksikäyttöä yrittänyt ja tehnyt mies voi olla vieläkin elossa.
      Varmaan onkin.

      Jokainen hyväksikäyttäminen jättää uhriinsa aina syvät jäljet. Ja rikki revityn ja murskatun sielun ja mielen.
      Siksi näitä tekoja ei koskaan pidä hyväksyä, unohtaa, eikä jättää rankaisematta.
      Jokainen hyväksikäyttö on aina tuomittavaa.

    • Onko_kohtuutonta

      Kaikista lapsiin kohdistuneista hyväksikäytöistä, niiden yrityksistä ja raiskauksista pitäisi vähimmäisrangaistus olla vähintään se siitä viidestä, kuuteen, ja törkeistä raiskauksista kahdeksaan vuoteeen asti. Ja kun sellaiseen rikokseen syyllistynyt tekijä on istunut tuomionsa, niin hänellä ei missään tapauksessa ole mitään kansalais, tai ihmisoikeuksia olla tässä maassa. Ja jos rikkoo Suomen lakia , niin silloin ja kun on istunut hänelle langetetun tuomion, niin hänen täytyy poistua maasta välittömästi omaan synnyin ja kotimaahansa, josta on lähtenytkin.

      Näistä lähtökohdista pitäisi meidän maassamme oleva ja toimiva maahanmuuttopolitiikka lähteä ja toimia.

      Eikä tämä missään nimessä ole rasistista, tai aivan kohtuutonta. Vai onko tämä sitä jonkun mielestä?

    • Kansalaisaloite

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe