Mies tuletko helpommin vaimosi pilluun vai suuhun?

Lyydia123

Tuntuu että omaa miestäni en saa suuseksillä tulemaan, tarvii aina myös perinteisen pillurynkytyksen ja parit asennonvaihdot... vaikka mistä mä tiedän vaikka yrittäis hidastaa tulemistaan... no haluaa kyllä seksiä joka päivä ja usein kahdestikin, että siksikin ei aina niin helposti tule... mut anyways tuntuuko se pillu sit kuitenki paremmalta ku sinne kyllä yleensä tulee?...

47

3450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pillu

      itse tykkään enemmän kun mies laukeaa pilluuni.

      • Virranvarrella

        Ihana tunne kun laskee sperman rakkaan pilluun.


      • Anonyymi

        M33v Pk seudulta kiinosta kovasta salassa jos haluut.


    • Kielimimaistuu

      Ps,,kyllähän suihinkin laukeen,jos nainen osaa käyttää imutehoaan oikein..eli tiukasti imee jä ärsyttää kivasti kielellään.
      Toki se on kaunis näky kun hunajat valuu suista ja kaunista kun satsit niellään.Toki sen teen myös naiselleni myös saa hänkin saman käsittelyn jos haluaa

    • Kielimimaistuu

      Ps,,kyllähän suihinkin laukeen,jos nainen osaa käyttää imutehoaan oikein..eli tiukasti imee jä ärsyttää kivasti kielellään.
      Toki se on kaunis näky kun hunajat valuu suista ja kaunista kun satsit niellään.Toki sen teen myös naiselleni myös saa hänkin saman käsittelyn jos haluaa

    • Pikkukullinen

      Suuhun melkein nopeammin koska pilluun panoa voin itse kontrolloida

      • neitinäppärä1

        ,,auh, se kauhalöyly kääp.....


    • Harjoittelutekeemestarin

      Useimpia naisia voi panna pilluun, aika harva antaa panna suuhun. Monet miehet tarvii sitä panoakin lauetakseen. Suuhun laukeemisessa on kuitenkin oma taikansa, koska imu sperman jo virratessa antaa oman lisäkiksinsä. Ehkä se on suihinottotaidoistakin suuresti kiinni, läheskään kaikki naiset ei osaa sitä tehdä kovin hyvin.

    • HäpyEndingbySuihing

      Pilluun laukeaa käytännössä aina jossain vaiheessa, mutta suuhun laukeaminen on vahän kaksipiippuinen juttu. Joskus suuhoidolla saa paljon intensiivisemmän orgasmin kuin pilluun, mutta sitten toisaalta joskus sinne ei meinaa laueta millään. Se riippuu niin rytmistä, paineesta ja kiihotuksen asteesta, jne. Joskus ajattelee, että nyt voisi laueta kumppanin suuhun, mutta se ei onnistukaan, kun joku juttu menee , ei voi sanoa väärin, mutta niin että tuloillaan oleva orgasmi karkaakin pois. Esim. jos mieleen tulee ajatus, että nyt toinen yrittää liikaa saada minulle aikaan orgasmia. Naisille tuo ajatus on varmaan tuttu, että kun kumppani yrittää liikaa, niin orgasmi karkaa.

    • Pilluhun tuun, suuhun ontuu. Varmaan siitä johtuu, että tarvitsen paljon liikettä ja ärsykettä ennen tulemistani (työn takana) ja suuhun kun ei voi yleensä kunnolla "panna".

      • Onhan se kivaa, kun nainen imee kunnnolla. Useimmat eivät kyllä osaa. Itse panen nieluun oikein kunnon syväkurkkupanon , niin kyllä lähtee. Nainen selälleen sängyn reunalle ja sitten pään puolelta panemaan suoraan kurkkuun. Parempaa kuin pilluun pano, joka sekin riippuu siitä onko tavara tiukkaa vai löysää.
        Kas kun kukaan ei vielä kommentoinut anaalisia nautintoja, jotka nekin tuntuu hyvältä.

        Sitten se henkinen ja visuaalinen puoli vielä päälle. Tässä suhteessa normi pilluun pano jää auttamatta hännille.


      • Pikkupili

        Voi kun ongelma olisikin tuon kaltainen...
        Vaan ei kyllä vaimo suihin otakkaan,niin märkään pimpakkaan ehkä kymmenen työntöä ja jo ruiskahtaa...
        Voi vaimo parkaa : (


    • neeivoimitään

      Oletteko saaneet kundin laukeemaan niin ettette koske siihen. Mä oon sitä yritäny, saanut kyllä kiihottamalla ne siihen tilaan , että laukee heti kun koskee etumusta. Tykkään varsinkin siitä kun näyttää et kundi pyörtyy kiihotukseen ja sitten hieron reidellä pikkasen etumusta niin spermat meneen housuun.

      • Kikkeliskok

        Tuo taitaa toimia vain nuoriso-osastolle. Vaikea kuvitella, että näin viiskymppisellä onnistuisi. Tai sitten pitäisi olla kuukauden selibaatti ennen tuota. Vai miten tuon kiihottamisen saat tehtyä?


      • Joskus kiihotun niin nuolemisesta et laukean jo siinä pikku orgasmin😍


    • Molemmillekivaaa

      Hienoa, kun otat suuhun. Pilluun tulee helpommin. Siinä tunto ja tuleminen on hallittavampaa. Suihinotto on herkkä laji, se kutittaa joskus liikaa hepin päätä. Kokeile laittaa suu hepin pään ympärille, esinahan päälle, päähän koskematta. Alussa hitaasti lämmitellen, mutta sitten nopealla tahdilla esinahkaa liikutellen, kunnes tulee. Sopivan puristuksen hakeminen voi olla vaikeaa, ei liian hento.

    • runkrunk

      Jos runkaa liian kuivana niin tunto menee eikä sen jälkeen irtoa toisinaan edes pilluun.

      • kivaolisi

        Toi voi muuten pitä paikkansa!


      • Pikkukullinen
        kivaolisi kirjoitti:

        Toi voi muuten pitä paikkansa!

        Entä jos on pannut viimeiset 20 vuotta pannut vain tosi tiukkaan pilluun, ja joutuu sen jälkeen syystä tai toisesta "tyytymään" paljon löysempään, niin eikö meinaa millään tulla?


      • Nakkikalu

        Vai viimeiset 20 vuotta on seissyt kunnolla ja kulli on kunnolla paksuna, mutta seiso enää, joten kullikin on ohut kuin kymppinakki?


      • Pikkukullinen
        Nakkikalu kirjoitti:

        Vai viimeiset 20 vuotta on seissyt kunnolla ja kulli on kunnolla paksuna, mutta seiso enää, joten kullikin on ohut kuin kymppinakki?

        Seisoo edelleen, toisin kuin sinulla.


    • PUUTT3355A

      Pilluun tulen helpommin kun naiseni ei ota suihin kuin korkeintaan kerran vuodessa.

    • Suuseksillä tulee alta viiden minuutin, pilluun nussiessa menee noin 15 -20 min.

    • Joukahaisenpoika

      Aika herkillä pitää olla, että suuhun saa irtoon. Ehkä viikon säästelemisellä. Naiset tykkää leikkiä kalulla, eikä se laukeeminen mitään leikkiä ole. Rintojen väliin kun jyystää, ja viime hetkillä työntää suuhun, niin on helpompaa. Silloin vai naisrukka jää ilman. Mukavinta on emätinyhdyntä, jolloin voi sen verran kontrolloida, että molemmat saa yhtä aikaa.

      • Anonyymi

        etkö voi antaa naiselle samalla tekniikalla kuin hän sinulle?...


    • Silloin-lentää

      Kokeilkaapa mummelin hampaatonta suuta. Jos maa ei minuutissa vapise, olette tunnoton

    • Anonyymi

      Multa on vaan yksi nainen ottanut suihin. Parilla kerralla se oli aika onnetonta mutta kerran hän innostui ja se oli melkein yhtä hyvä kuin pillu.
      Anaalista en tykkää, se tuntuu huonommalta kuin pillu. Pitää olla varovainen enkä odottanut sen olevan niin löysän tuntuinen. Ja mulla on ihan normi kulli.

    • Anonyymi

      M33v Pk seudulta kiinosta kovasta. Saat 3 kerta, joka kerta yli tunti. Voi olla salassa jos haluut.

    • Anonyymi

      Pimpsaan tai peppuun laukeaa parhaiten. Suihinotto on ihan Parhautta esileikkinä ja paikkojen liukastamiseen, siinä saaja on kumminkin hieman matkustajana ja jos ei justiin osu oikein, niin sitten ei vaan meinaa lentää. Perus rynkytyksellä pääsee mukaan paremmin. Taitava nainen käyttää sopivasti kättä apuna ja osaa kiihdyttää tahtia juuri oikealla hetkellä. Itse kun nuolen pimpsaa yritän kuunnella naisen ääntä ja pidän kättä rinnalla, että tunnen kun hengitys alkaa tihenemään voin nostaa sitten tahtia. Joskus myös voi yhtäaikaa sormettaa pimpsaa tai persettä ja kiihdyttää siitä tahtia saman mukaan.

      Se, että nainen sormettaisi minun persettä yhtäaikaa kun ottaa suihin, on kokeilematta. Voisi toimia. Joskus nuorempana tuli kokeiltua sitä itse ja tuntui kivalta.

      Suuhun laukeaminen on todella kiihottavan tuntuista ja kiva katsella. Yksi rämäpää tyttökaveri otti aika ajoin lastit persepanon jälkeen. Ensin kunnon rynkytystä hanuriin ja lastit suuhun. Siihen orkkuun meinasi lähteä järki. Siinä yhdistyy useampi rivo asia.

      • Anonyymi

        Muistuipa mieleen vielä yksi tyttö, jonka kanssa oltiin etäsuhteessa. Aina kun viikonloppuisin näimme, oli se pelkkää eläimellistä seksiä. Sunnuntaina oli jo paikat aika hellänä ja ei ihan enää kunnolla ottanut etenkään, hoidettiin toisemme vielä nuolemalla. Nuolin ensin tyttöä niin kauan kun hän sai. Pimpsa oli turpea ja Mällinen. Ei se menoa haitannut, päin vastoin. Kiihotti niin vietävästi. Hänen klitorisorkkunsa oli aina ihan super kiemurteleva ja tärisevä. Sitten toisin päin. Hän meni kyljelleen makaamaan ja otti tyynyn pään alle ja teki itselleen hyvän asennon. Työnsin sitten munan suuhun ja kärsivällisesti hyväilemällä, nuolemalla ja imemällä hän sai vielä viimeiset lastit irti. Aikaa saattoi mennä tovikin, mutta hän jaksoi, kun asento oli helppo. Muna saattoi olla vaikka vähän velttokin jo, mutta se ei suikkareissa haittaa . Se tuntuu hyvältä silti. Tässä oli pointtina se rento asento. Tämä oli vaan tällainen poikkeus, joita kyllä tehtiin useita, muiden joukossa. Salakavalasti hiipien sieltä sitten tuli lasti tyttö nieli kaiken. No ei sieltä paljon enää siinä vaiheessa tullut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistuipa mieleen vielä yksi tyttö, jonka kanssa oltiin etäsuhteessa. Aina kun viikonloppuisin näimme, oli se pelkkää eläimellistä seksiä. Sunnuntaina oli jo paikat aika hellänä ja ei ihan enää kunnolla ottanut etenkään, hoidettiin toisemme vielä nuolemalla. Nuolin ensin tyttöä niin kauan kun hän sai. Pimpsa oli turpea ja Mällinen. Ei se menoa haitannut, päin vastoin. Kiihotti niin vietävästi. Hänen klitorisorkkunsa oli aina ihan super kiemurteleva ja tärisevä. Sitten toisin päin. Hän meni kyljelleen makaamaan ja otti tyynyn pään alle ja teki itselleen hyvän asennon. Työnsin sitten munan suuhun ja kärsivällisesti hyväilemällä, nuolemalla ja imemällä hän sai vielä viimeiset lastit irti. Aikaa saattoi mennä tovikin, mutta hän jaksoi, kun asento oli helppo. Muna saattoi olla vaikka vähän velttokin jo, mutta se ei suikkareissa haittaa . Se tuntuu hyvältä silti. Tässä oli pointtina se rento asento. Tämä oli vaan tällainen poikkeus, joita kyllä tehtiin useita, muiden joukossa. Salakavalasti hiipien sieltä sitten tuli lasti tyttö nieli kaiken. No ei sieltä paljon enää siinä vaiheessa tullut.

        Oliko tyttö tampereelta ?


    • Anonyymi

      Tulen mielelläni kumpaan vaan, tosin viimeisiin vuosiin en ole saanut suihinottoa jota kaipaan erittäin paljon, vaimokun ei pidä suihinottamisesta. Ja tarkennuksena vielä ettei siis ime lainkaan eikä tietenkään myös anna suuhun laueta. Itse kyllä anna suuhoitoa vaimolle joka kyllä joka kerta tulee kun nuolen.
      Kaipaan kunnon suihinottoa vaikka pillua saankin

      • Anonyymi

        Mulla ihan sama tilanne...🙁


    • En nyt epäile sun taitoja vaan yleisesti totean, että ei se mikään automaatti ole se naisen suu. Että automaattisesti laukee kun suikkarin saa. Jos nainen ei lainkaan hallitse hommaa niin kyllä jää rojut talteen. Toinen juttu onkin sitten se, että miehen myös tulee kertoa miten se tehdään itselle tyydyttävällä tavalla. Kuten kaikessa muussakin hommassa puhuminen ja kertominen on tie tyydyttäviin lopputuloksiin.

    • Anonyymi

      Se on siitä taidosta kiinni. Eksä otti poskeen ja lasti irtosi helposti. Nyksä imee ja ryystää ja vatkaa mutta ei tule millään. Mutta perse sillä on täydellinen joten sinne siis.

    • Anonyymi

      Mieluummin pilluun, mutta naisen kuitenkin haluan nuolla orgasmiin asti....
      Ja juuri nyt tekisi mieli nuolla.... ei puutu kuin nauttiva nainen😘

    • Anonyymi

      Uusi mimmi : Pimu tuli suihkuun perässäni ja kertoi salaisuutensa ; `Tapan sut jos tulet ennen mua´. Suuhun suostui , mutta ei saa tulla ; Syljen pois . Ja kuolet . Edellinen kosketteli pussien takaa suihin mennessä ja tuli liian äkkiä niin löi kunnolla poskelle ; `Ketäs sä nyt ajattelit kun tuli niin äkkiä ´? Se vain teki niin hyvää . Olen kerran hurmattu KUNNON täydellisellä suikkarilla kaikki nieltynä käteni sidottuna selän taakse .

      • Anonyymi

        En tajunnut mitä tässä yritettiin kertoa, ulkomaalainen kirjoittaja?


    • Anonyymi

      Tässä järjestyksessä:
      1.) Suuhun
      2.) Peppuun
      3.) Pilluun

      TAI
      1.) Peppuun
      2.) Suuhun
      3.) Pilluun

      T: Suu & peppu fani

      • Anonyymi

        Miks toi pilluun on viimesenä joka on se tärkein keississä? Nuo peput ja suut ovat vain huonoja korvikkeita pillulle, eikä niin kovin hyviäkään siinä, saman asian ajaa oma käsi jossa on sentään portaaton puristus säätö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miks toi pilluun on viimesenä joka on se tärkein keississä? Nuo peput ja suut ovat vain huonoja korvikkeita pillulle, eikä niin kovin hyviäkään siinä, saman asian ajaa oma käsi jossa on sentään portaaton puristus säätö.

        Esileikin aikana suuhoito molemmin puolin. Laukeen aina pilluun sinne sprmat kuuluu purkaa.


    • Anonyymi

      Pilluissakin on eroja, tai ainakin asennoissa joissa naiset ottavat munaa. Oman kokemukseni mukaan naiset jotka nostavat polvia ylöspäin reilusti pannessa (lähetyssaarnaaja-asento), takaavat nopeimmat orgasmit. Tuo asento tuntuu jostakin syystä poikkeuksellisen hyvältä.

      Oma suosikkini on silti nainen ratsailla, siinä on helppo säädellä omaa orgasmia ja ajoittaa se kumppanin kanssa samanaikaiseksi. Tuossa asennossa naiset tuntuvat saavan helpoimmin orgasmin ja itse pääsen perusjyystöstä orgasmin partaalle muutamissa sekunneissa kun huomaan naisen alkavan kouristelemaan orgasmin kourissa. Viimeistään kun olen alla ja alan imemään tisua, laukean muutamissa sekunneissa vaikka sitä ennen ei olisi tuntunutkaan erityisen herkältä.

      Suihinotto vaatii taitoa ja paljon sylkeä, harva nainen hallitsee temput joilla suuhoito tuntuisi paremmalta tai yhtä hyvältä kuin pilluun laukeaminen. Jos nainen kuitenkin rakastaa antaa suuhoitoa, niin se voi tuoda hommaan sellaisen ulottuvuuden että se vie miehen mennessään ja tuntuu ihanalta.

    • Anonyymi

      Korvaan pano myös kiihottaa...

    • Anonyymi

      Perseeseen tulen helpoiten. Vaimo saa myös perseen kautta isomman orkun. Hyvä niin, sillä näin saan persettä usein.

    • Anonyymi

      tulen mielummin vaimosi suuhun, muuta en ole kokeillut 3 vuoteen.

    • Kyllä helpommin suuhun

    • Anonyymi

      Saluunaruusuja en rakasta ja vartin laatuajalla ruikkaan mällit sen naamalla tai suuhun ja heti sen jälkeen muija pihalle. Nyt kun on oma kulta jota rakastan, en painosta imuttaan kyrpääni hänellä, koska tiedän ettei se ole rakkaalleni kovin helppoa ja ettei hän siitä nauti, eikä se pillun rynkytyskään ole ohjelmistossa vaan rauhallinen pano niin että rakkaani ehdoilla mennään. Tunnen syvää empatiaa ja rakkautta naistani kohtaan, hän on niin lutunen, suloinen ja ihana otus ja joskus hieman höppänä ja tarvii minua. Toki suuseksi on olennainen osa intiimiä kanssa käymistä ja nautin siitä, koska hänen pimppi on niin helppo hoivattava, maistuu hyvälle ja tyttöni nauttii siitä enemmän kuin panosta ja sitten se läheisyys arjessa. Saluunaruusuja en kaipaille, ne suihinotot ei ole välttämätöntä minulle, vaan rakastava puoliso.

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe