Iltalehdet

Huomasintaas

Miksi iltalehdet ei anna enää kommentoida lottouutisten aiheita?

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raharatkaisee

      Merkittävä mainostaja kyseessä. Raha ratkaisee eikä haluta negatiivisia kommentteja. Joku saattaisi lausua totuuden mainonnan tai peli- ja voittouutisten takana.

    • LifortPrewens

      Myös MTV on selkeästi liitossa Veikkauksen kanssa. Hirveä hehkutus, jos joku suomalainen (mahdollisesti) on joskus jotain voittanut. Tasapuolisesti pitäisi uutisoida aina nää Viikinki-jutut, kun viikosta toiseen suomalainen voittaa peräti muutaman tuhannen euron potin norjalaisten juhliessa. Paniikki-syistä loppuvuodesta 2018 (mahdollisesti) joku suomalainen kenties voitti 4,4 M€. Pelätään, että suomalaiset tulevat järkiinsä ja lopettavat Viikkari-kypsytysten tukemiset. Jos MTV olisi tasapuolinen mediatalo, pitäisi tehdä juttuja niistä sadoistatuhansista reppanoista, jotka ovat esim. 40 v. veikanneet ja kärsineet kenties auton hinnan. EI YLITÄ UUTISKYNNYSTÄ!

    • RetgerdBrulasg

      Mua kaduttaa pelaaminen jälkikäteen, vaikka onkin jossittelua. Jos olin jättänyt tuhlaamatta lottopeleihin "sijoittamani" rahat, mulla olisi nyt sen verran rahaa, että voisin yhtä sun toista hankkia ilman lainan ottamisia, mutta onko niin, että tuo kyseinen summa olisi sitten menetetty johonkin muuhun yhtä typerään sijoituskohteeseen kuin tappiovarmat lottokupongit... Ei tuota summaa välttämättä siltikään olisi käytössäni. Mutta se on varmaa, että mihinkään kohteeseen sijoittamisessa rahojen täysimääräinen menettäminen ei ole yhtä todennäköistä kuin lottopeleihin tuhlaamisessa.

    • AljaksandrLukasenka

      Ei ole tullut isoja potteja Suomeen entiseen tahtiin.
      Huonoa menestystä ei saa kommentoida eikä mitään ilmeisesti kyseenalaistaa.
      Tai sitten kommentointimahdollisuus on kokonaan lopetettu, olipa menestys hyvä tai huono.

      • Tänään1512019

        Näkyi taas nimitetyn uusia kallispalkkaisia johtaja immeisiä veikkauksen palkkalistoille.

        Päälimmäisinä sanoina Laki ja turvallisuus, riskienhallinta, pelaajien anansointi jne

        ELi miten viedään pelaajilta rahat Laillisesti, turvallisesti ja riskittömästi.

        Kaikki toiminta on tarkaan tutkittua, arvonnat eivät ratkaise mitään.


    • Tanaan1512019

      Veikkauksen lakiasioiden yksiköltä tullut noottia, ja sen mukaan toimittava.

      Siis tosiaan veikkauksella on oikein lakiasioiden yksikkö, varmistamassa, että kaikki pelaajien rahojen poisotto tapahtuu ihan laillisesti.

      "Missään ei sanota, etteikö me voida näin menetellä" vrt Loton potin kasvamattomuus.

    • pikkuvoitottiukassa

      No kommentoidaan sitten täällä. Minulla oli viime arvonnassa 3 oikein eikä voittoa. Ejpotissa olisi tullut
      n. 16 €.

    • weird

      Ilta lehden kommenteissa ihmetellään tilannetta. Toisessa iltapvälehdessä ei saa kommentoida.
      Ylipäätään huolestuttava ja pitkästyttävä tilanne päävoittojen jakamattomuudessa, johon toivoisi totuudenmukaista selitystä. Menevätkö rahamme Kankkulan kaivoon?

      • Fakta2712019

        Jakamattomuus ei sinällään ihmetytä, mutta se että potti ei kasva on suurempi epäkohta siinä ei todenäköisyydet merkitse mitään. Joku vie rahaa välistä, pois pelaajilta, joille se osuus kuuluu.


      • ihmejuttu

        Nyt veikkaus on itse keksinyt ja laittanut Voittokaton päävoitolle, ilman sääntöjä omin päin,


    • Jimt

      Lotto on järjestetty? Jospa siksi pottia ei ole jaettu, kun rahat tarvitsee joku muu taho.

    • Bmbo

      Sf inlandia kiristetään..... lottomafia... joku laulaa jotain, jos ei ensin luovuteta kymmeniä miljoonia jollekin taholle.. cmon,,,,,, 4 kk ilman jakoa?!!!!

    • lottohuijari

      Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt. Tarpeeksi kun on fyrkkaa pelissä, eivät mitkään lait tai moraali tule ahneutesi tielle. Sopivan isot tahot kun saavat säännöllisesti ruskean vakuuskuorensa, niin voit sikailla ja huijata miten lystäät.

      Ja näin se veikkaus keräsi 150 miljoonaa pois kuleksimasta tyhmältä kansalta pelkästään tällä vedätyksellä.

    • xepe

      Niin, miksi iltalehdet eivät anna enää kommentoida lottouutisten aiheita.

      Nämä kirjoitukset tällä palstalla osoittavat se, miksi.

      Kommettoinnit olisivat tyyliä, Veikkaus huijaa, Veikkaus huijaa, Veikkaus huijaa.

    • cowardnews

      IS voinee jatkaa samalla linjalla myös silloin kun löytyy täysosuma isolle jättipotille eli kommentointi suljettu.
      Sehän on naurettavaa journalismia, että vain tiettyjä asioita, joista lehti ja iso mainostajayhtiö hyötyvät, saa kommentoida.

    • NorthKorea

      Ilta lehdessä saa kommentoida.
      Toinen iltapvälehti on erilaisella linjalla. Jos siellä saa ylipäätään kommentoida joskus, näkyy kommentoinnissa "valvojan" mielipiteet.

    • jtgcourab

      Iltalehdessä puidaan asiaa tälläkin hetkellä. Kummallista, että täällä ei.

    • pässiänarusta

      Iltasanomat on niin tämän suuren mainostajan tossun alla, ettei uskalla avata kommenttikenttää edes silloin kun suomalainen voittaa 5 miljoonaa Lotossa 😁 Näin ainakin vielä eilen illalla arvonnan jälkeen.
      Sitten kun kommentointi muissa jutuissa on sallittua, poistaa mahd. mode tai muu taho henk.kohtaisten mieltymystensä mukaan asiallisiakin kommentteja, lisää peukkuja mahd. omiin kommentteihinsa ym

    • Anonyymi

      Kommentointi asia erikseen, mutta kun ei raportoida tuloksista enää lainkaan tai ohimennen joskus lyhyesti vain voittorivi.
      Esim eilen 19.4 Suomeen osui Eurojackpotissa harvinaisesti sekä 5 1 että 5 oikein tulokset. Eipä näkynyt mainintaa kummassakaan lehdessä.
      Voisi otsikoissa mainita juurikin että Suomeen 5 1 ja 5 oikein voitot, ei tarkemmin.
      Peliyhtiö sivulla ilmoitetaan heti otsikossa minne osui ja mitä, ja se pilaa jännityksen.
      Kun ilapvälehdet eivät noteeraa, lukija luulee että Suomeen ei ole tullut mainittavia voittoja.
      Harvoin niitä enää tuleekaan. Onko tämä uusi tiedotuslinja tarkoituksella tällainen? Vain Lotto voitot noteerataan, Ejpot ei.

      • Anonyymi

        Ennen muinoin saatettiin otsikoida hykerryttävästi esim että Suomeen isoja voittoja tms. Tarkemmin ei tarvitse ilmoitella.
        Peliyhtiö pamauttaa voittopaikkakunnan tai sen että kyse on porukoista heti otsikossa.
        Sen vuoksi olisi mukavampi tarkistaa tulos iplehdestä vähemmän tarkasti otsikoituna, kuten oli ennen vanhaan.


    • Anonyymi

      Rahalla pelaamisesta on tullut väline esineistetty työkalu ja toisen työvehkeitä taitoja ei pidä nykyisen sääntöviidakon mukaan kyseenalaistaa julkisesti. Edes viranomaisilla ei oikeuksia kyseenalaistaa Juha Sipilää joka huruttelee edelleen ministerin tehtävissä siivoillen takapuolen loistaen kuin vaakuna nurkkia nuuhkiessa pöllyistä nauttien koskemattomuutta seuraavan hallituksen muodostumisee asti. Aika mielenkiintoista.

      • Anonyymi

        Odottakaas 4 vuoten päästä prussumalaisien vaalivoiton jälkeen seuraavan hallituskauden 4 vuotta on valtion kassa levällään kuin dynamättillä räjäytetty Suomen keskuspankin holvi myöskin Laura on jo silloin presidenttimme ja siirrytään anarkismiseeen ajanjaksoon tulevaisuutta uudet myöskin perusrobosotakoneet autot leijuvattuolit ym on keksitty eikä kukaan enää äänestä.


    • Anonyymi

      Jos ei Veikkauksen työkaluja voi vetää näkyvyistä kommentoida varsinkaan pois luotaan työntävästi niin sitten pelikoneiden kyljissä mainoksien ohessa voisi olla tupakkaaskin verran 65% varoitusksia pelaamisen haitallisuudesta.

      Älä pelaa sillä, Kuopiossa pelaamisen seurauksena isä sai käyttöoikeuden pojan tiliin.
      Kotkassa isä tyhjensi lukerinsa lippaan omaan suuhun pelivelkojen seurauksena.

    • Anonyymi

      Entä tämä. Todella tyylikkäässä Suomalaisessa maisemakuvassa letkutettu auto käy. Keltaisella tekstillä, Kertavoitto 14 000 euroa, mutta hävisi voitetut rahat parissa päivässä,

      • Anonyymi

        35% Veikkaus iloa elämään ilman sitä yhteiseen hyvään, mitä en saa sopimaan sillä, vaikuttaa hieman eäpuhtaalta kuin kiistelty perus-


    • Anonyymi

      Kylläpäs veikan markkinointitiimi käy täällä runsaanapoistattamassa viestejä. Mikä om feikan ja poliisihallinnon yhteistyö, soppii vaan arvailla.. he, jotka arpoo ja valvoo.......

      Väki on hokannut arvontojen olevan feikkejä ja bimglissakinnrobot takoo y.tä pvv voittoja firmalle itselleen ja asiakkaat vaam toimii firman lompakkona ktselleen.. eli ei mainosrahoitteiset sanomat halua negakommentteja sivuilleen.

    • Anonyymi

      Ihan siksi että iltapäivälehdissä ei pidetä siitä jos joku suoltaa vielä typerämpää juttua kuin lehdet itse.

    • Anonyymi

      Ip lehdet voisivat selvittää, miksi Kuopion kaupunki alueelle osuvat toiseksi suurimmat voittoluokat osuvat aina ilman veikkauskorttia keskustan ulkopuolella pelanneelle.
      Nettipelaajat ja kortin käyttäjät sekä keskustan asukkaat ovat ilmeisesti pannassa.

      • Anonyymi

        Niin, tämä on kyllä Niuvanniemen hoidokkeja kohtaan niin väärin !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, tämä on kyllä Niuvanniemen hoidokkeja kohtaan niin väärin !!!

        Onko kyseinen paikka kovinkin tuttu, kun se on mielessä lottopelien palstallakin? Pitäisihän silloin muistaa paikan sijainti, joka ei ole keskustan lähelläkään, minkä asukkaista oli kyse.


      • Anonyymi

        Keskity sinä puolestasi etsimään elämäsi ensimmäistä työpaikkaa nettikiusaamisen sijaan.


    • Anonyymi

      Nyt kun ei saa enää kommentoida, voidaan kaikki isot voitot taas jakaa marketti ja kioski pelaajille, jotka eivät ole käyttäneet veikkauskorttia. Tämä on yhtiölle tärkeää ja tuottoisaa ja tuo mainosta, toisin kun nettivoittajat.
      Loimaan voitosta tuli valtavasti kritiikkiä. Voittohanat suljettiiin, kommentointi kiellettiin, Lotossa puolen vuoden päävoitoton rahanlypsyjskso, jonka hedelmiä nyt jaetaan tunnistautumattomina pelaaville.
      Millaisilla lehmänkaupoilla Suomen menestys Ejpotissa on saatu loppumaan, se lienee liikesalaisuus.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe