Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rakas Sipilä, miksi teit tämän meille suomalaisille?

entinenfanisi

Sinä Juha, Suomen tosiasiallinen johtaja, annoit lausunnon, jossa totesit, että Oulun raiskaukset eivät ole tilastojen valossa poikkeuksellisia. Tuo kuulostaa oikeasti sille, että Sinä puolustelet noita raiskauksia ja hyväksyt ne. Sekö oli Sinun tarkoituksesi? Vai oliko lausunto lipsahdus? Ei varmaankaan ollut, olisit jo ennättänyt sitä korjailla, mutta et ole tehnyt sitä. Tilastojen valossa nuo Oulun hirveät teot ovat ehkä normaaleja - sopivat tilastolliseen vaihteluväliin. Mutta seksuaalirikoksia on monenlaisia ja tilasto ei niitä erittele - asiatonta ehdottelua, koskettelua ja näitä lasten raiskauksia. Maahanmuuttajien teot kohdistuivat alaikäisiin tyttölapsiin ja ovat poikkeuksellisen törkeitä - ei niitä voi puolustella tilastoilla. Toki vielä pahempia ovat lestadiolaisissa piireissä perheen sisällä tapahtuneet raiskaukset. Siksikö Sinä vähättelet Oulun raiskauksia? Mutta Sinulla on valta. Sinä voit halutessasi vähentää uusien raiskausten mahdollisuutta. Ilman todellista hätää olevat maahanmuuttajat pitää poistaa maasta heti. Välittämättä mistään sopimuksista tai lakipykälistä. Niitä voidaan tulkita myös siten, että maasta poistaminen on täysin laillista. Aivan samoin kuin Suomessa tulkitaan lakipykäliä missä asiassa tahansa. Sehän on jokapäiväistä, että samassa asiassa Käräjäoikeus, Hovioikeus ja Korkein Oikeus ovat täsmälleen eri mieltä - ja kaikki varmaan ovat sitä mieltä, että ovat oikeassa. Siis taipaleelle nämä maahamme tulleet nuoret miehet, jotka ovat erittäin suurella todennäköisyydellä hieman vääristelleet kertomuksiaan. Sellainen epäily riittäköön perusteeksi poistaa maasta. Ja lopuksi rakas Juha. Jos Sinä olet vielä MIES, niin pyydä edes anteeksi Suomen kansalta.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SipilänLähtölaskenta

      Suorastaan edesvastuutonta kommentointia Sipilältä - asioiden vähättelyä ja mitätöintiä. Hieman samaan tyyliin kuin miten vl-lahkossa suhtauduttiin lasten pedofiiliaan ja insestiin, jota siellä harjoitettiin vuosikymmenten ajan. Sipilä paljasti oikean karvansa.

      • Santiagodelteide

        Voi miten kauheita uutisia Suomesta. Monia lapsia raiskattu. Miten se yksi tyttöparka kuoli?
        Asun Espanjassa ja luen Suomen asioista.


    • Lestapaska

      sipilä ei ole paskaläjänkään arvoinen.Paskaa voi sentään käyttää lannoitteena,sipilän tyhjiä paskapuheita ei minnekkään.

      • sipsip

        Viisaasti sanottu


      • Hys.hys.vaan
        sipsip kirjoitti:

        Viisaasti sanottu

        Joku tuolla aiemmassa ketjussa sanoi, että eikös touhu ole turvallisempaa lapselle oman sukulaisen tekemänä kuin ventovieraan.
        Jospa Sipsip tarkoitti juuri sitä käytäntöä.


    • PutaanPistooliampujat

      Sanonpa sinulle, miksi rakkaasi vähättelee matujen kulttuuritekoja.
      Sipilä on keskustalaisten äänten yhteenlaskettu tulos. Hän ajaa äänestäjiensä ja upporikkaiden etuja. Heitä auttaa suunnattomasti saatu ja kuviteltu orjatyövoima. Palkanmaksu kun on heikäläisille todella vaikea asia hyväksyä.
      Tässä rikastumiskiimassa ei raiskaukset ja päänpoistot ole merkitseviä asioita.

      Toisaalta Sipilä kuuluu kulttuuritaustaltaan samanlaiseen joukkoon näiden nuorsuomalaisten kanssa. Lasten raiskauksiin ja naisten aliarvostukseen on ”kasvettu sisään” jo lapsena seurapirtissä ja suviseuroissa.

      Demareiden ja kommunistien sekä vihreiden sekopolitiikka ei ole minulle auennut...hmmm...no, potentiaalisia äänestäjiä tulee lisää ja yhteiskuntarauhaa saadaan järkytettyä, mikä on aina ollut vasemmiston päätavoitteita.

    • potkut

      paskakelpaa peltoonkin, mutta sipilä pitäis karkoittaa siperiaan,ei kelpaa peltoon saastuttaa maaperää minkä kerkiää.ilmastoakinpahempi

    • LestanTarjoamaParatiisi

      Suomi ja muutkin pohjoismaat ovat näille Juha-Lesta Sipilän kutsuvieraille kuin maanpäällinen paratiisi, jossa kunniakansalaisena valtio(=veronmaksajat) tarjoaa taloudellisen turvan ja kulttuurinrikastumiseen tottumaton kansa alaikäiset neitsyet raiskattavaksi, joukolla tahi ilman.

      Huvittavinta tässä kaikessa on se, että alaikäisiin kohdistuvat raiskuut eivät vaikuta turvapaikkaloisintaansa vaan kunniavieraat saavat teoistaan huolimatta nauttia erityisasemastaan elämänsä loppuun asti.

    • Soini

      Olkaa hiljaa, sipilä on viisaampi kuin te, sipilä on sentään ministeri mies mitä te olette jotain työttömiä luusereita.

      • väärällä-polulla-harhas

        Taitaa ministeri olla entinen ministeri hetkenpäästä, vaalithan on pian.
        -kyllä kansa tietää ja oivaltaa-


      • hdfywywioq
        väärällä-polulla-harhas kirjoitti:

        Taitaa ministeri olla entinen ministeri hetkenpäästä, vaalithan on pian.
        -kyllä kansa tietää ja oivaltaa-

        Tuota sopii toivoa. Mutta nämä Sipilän tänne tuomat matut jäävät meidän elätettäväksi. Se maksaa kuulkaa hirveesti, kun niitä linnaan elätettään hirveän kalliden oikeuskulujen jälkeen. Ja sitten linnan jälkeen niitä SPR kotouttaa ja sopeuttaa ja kouluttaa ja sittenhän ne saakin jo eläkettä.


    • lakilaissa

      Katsokaapa vain , loppujen lopuksi syy käännetään nuorten Suomalaisten syyksi , pakolaiset ovat syyttömiä , näin hallistus tulee asian muuttamaan. Maahanmuuttajaille etuoikeus koska eivät ymmärrä Suomen lakia , eli miten meidän tulisi toimia , silmä silmästä ja hammas hampaasta... pakolaiset karkoistus maastamme ja välittömästi. . muussa tapauksessa annetaan mailmalle jotta tällainen toiminta Suomessa on sallittua koska Hallistus asian hyväksyy eikä puutu karkioituspäätöksillä toteuttaan ns: lakia.

      • AikaIkävästiSanottu

        Noinhan se Oulun sosiaalijohtaja nainen vähän jo sanoi.


      • meininkijatkuu
        AikaIkävästiSanottu kirjoitti:

        Noinhan se Oulun sosiaalijohtaja nainen vähän jo sanoi.

        Ja A-studio antoi ymmärtää samoin


    • Why

      Niin kääntyi lapsosten syyksi. Ja sosiaalista mediaa syytetään lisäksi, sekä vanhemmat syyllistetään. Lasten vanhemmat käy töissä, jotta saadaan valtiolle verotuloja, joilla sitten kustannetaan noille maahanmuuttajille kännykät ja vieläpä maksamme heidän puhelinlaskunsakin. Näin nyky yhteiskunta siirtyy taas huomiseenkin. Adressit meni roskiin "käännytysasian osalta" kun tämä hallitus ei enää ehtinyt käsitellä, nimiä tuli jopa liikaa...ei kelpuuteta enää uuden hallituksen käsittelyyn.

      • kakstuhattaviistoistakok

        kokoomus ja keskusta on hyviä johtajia täynnä

        toivat rankkaa työvoimaa


    • Nynneröt

      Kokoomuksen ylimielinen asenne tavallisiin ihmisiin on tullut taas todistetuksi. Sieltä ei ole herunut mitään kantaa tähän asiaan. Eihän tämä varmaan koske ollenkaan näitä hyväosaisia Kokoomuksen kultamunia vaan ihmisroskaa. Sipilä ja orpo ovat päävastuussa tästä katastrofista kun sallivat näitten raiskaajien tulla vapaasti tänne. Miksi eivät nyt vastaa seurauksista?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2112
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      29
      1744
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1510
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1461
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1378
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1261
    Aihe