Vieraissa sain heti, kotona en koskaan

NellaLaam

Kertokaas naiset mistä johtuu, että kotona ei seksi maistu, ei sitten millään?

Minulla ei ole ollut mieheni kanssa seksiä kohta kolmeen vuoteen. Minua ei vaan huvita. En tiedä miksi. Ei ns. kostu vaikka mitä tekis tai ajattelis. En halua käyttäää liukuvoiteita tms. koska en itse nauti seksistä mieheni kanssa enkä saa orgasmia. Ihan tyhjänpäiväistä puuhaa.´Koska en saa seksuaalista tyydytystä mieheltäni, en halua antaa hänellekään sitä.

Viime syksynä tapahtui kuitenkin jotain, joka saa jalat vieläkin tärisemään. Kävin ensimmäisen kerran vieraalla miehellä. Se tapahtui työmatkalla, hotellilla illalla työpäivän jälkeen. Kyseinen mies oli työnantajani asiakas.

En tarkkaan ottaen edes ymmärrä miksi kaikki meni niinkuin meni. Tapasimme illalla hotelin ruokaravintolassa, ihan sattumalta olimme valinneet saman hotellin palaveripäivän päätteeksi. Kastuin kiusallisen märäksi käytännössä samalla hetkellä, kun hän näytti minulle kädellään vapaata paikkaa pöydässään. Kummallinen ja ihana tunne, tuntea vuosien jälkeen kun oma alapää herää eloon. Hyvin voin kuvitella miltä miehistä tuntuu kun seisoo, itsekin tunsin olevani niin turvoksissa sieltä. Onko tämä yleistä, että kastuu kertaheitolla ns. läpimäräksi vieraan seurassa?

Juttelimme niitä näitä päivällisen ajan, mutta olihan ilmassa tietty sähköä. Lopeteltuamme hän maksoi kohteliaasti ja siirryimme aulatilan hisseille normaalia nopeammin ja vetävämmin askelin. Astuimme hissiin kahden, enkä edes käyttänyt oman huoneeni korttia hississä. Katsoin vain hiljaa miestä. Hissi nytkähti pehmeästi liikkeelle ja mies vei heti kätensä hameeni alle ja suoraan märkään haaroväliini. Jalat meinasivat pettää siihen paikkaan kun hän painoi etusormella kevyesti vakoani pikkareiden läpi. Ei tälläistä tapahtunut koskaan kotona. Olin lähinnä järkyttynyt, mutta en vastustellut.

Huoneeseen päästyämme otin sanaakaan sanomatta pikkarit pois ja katsoin kuinka mies potkaisi kengät pois ja laski housut jalastaan. Sitten hän paljasti itsensä, esiin ponnahti ihanan näköinen kalu. Tiesin mitä olin tekemässä, mutta en voinut enää perääntyä. Menin kontalleni vuoteen reunalle ja levitin reisiäni. Tunsin kuinka omat nesteeni valuivat toisen reiden sisäpintaa pitkin. Voi hyvänen aika, mitä olinkaan tekemässä.

Samalla hetkellä kun mies tylöntyi sisääni, sain valtaisan orgasmin ja silmissä meinasi sumentua. Tällaista ei ole koskaan tapahtunut kotona, enkä ole koskaan ollut niän kiihottunut oman mieheni seurassa. Onko kukaan muu nainen kokenut vastaavaa?

Itse olin lähinnä häkeltynyt, hämilläni ja osittain pettynyt siihen että en pystynyt pidättelemään itseäni sen enempää, vaikka miehelleni en kotona annakaan. Mistä kaikki johtuu kun kotona ei maistu ja sitten kun ekaa kertaa vieraissa, niin BANG - orgasmi tulee samantien?

9

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyh

      Oli erittäin epäuskottava tarina.
      Tämä satu ei ole naisen- vaan miehen kirjoittama.
      mm. lause: "Tunsin kuinka omat nesteeni valuivat toisen reiden sisäpintaa pitkin." on selkeästi miehen korvien välistä lähtenyttä kuvittelua.

      • 8-kulmainen-teräskyrpä

        No sä olet ainakin oikealla palstalla, nimittäin Haluttomuus. Kummallisia tuollaiset siskot jotka on heti nokkimassa toista jos nyt vähän käy aidan toisella puolella.


    • Paha

      Mulle on käyny ihan samanlailla viime kesänä. En jaksa tarinaa kirjottaa siitä mut edelleenki ku nään tätä miestä satunnaisesti niin heti on housut märät.

      En oo keksiny muuta selitystä ku se jännitys joka vaan kiihottaa niin paljon! Olin toki kyl ihastunu myös tähän vieraaseen mieheen hiukan.

      Oman miehen kans ei vaan koe enää sellasia kiihottavia panetuksen tunteita 😋

    • Satusedälle

      Selvästihän tuo on vain fantasiaa. Naivit uskoo.

    • MalluR

      Ja höpsistä. Noin on käynyt minullekin. Nopea kiihottuminen ja ensimmäinen orkku samantien kun mies hississä koitti pikkuhousujen päältä. Hävetti kyllä mutta oli ihana yö. Ja aamulla elämäni morkkis. Nykyään en ole enää onneksi sortunut. Pitää ajatella muutenkin kuin alapäällään.

    • kevätmieli.lol

      Sattuuhan sitä kevätmielille kaikenlaista ;)

    • omatunto

      Kivahan se että jollekin edes tuollaista joskus sattuu. Sääliksi käy miestäsi.

    • Minä saan kaltaisistasi akoista vain tyydytystä ja miehet, voin kertoa että niitä petturiakkoja muuten piisaa. Saa ikäänkuin parhaita paloja jatkuvasti. Säälistä nain omaa akkaa toisinaan. Mutta alkaa hän kyllästyttää.

    • Anonyymi

      Kannattaa tuollaisia roolileikkejä harrastaa oman kumppanin kanssa myös, ei se hikisenä ja pimeessä peiton alla herää samankaltainen halutus. Teidän kotiseksi taitaa olla aika uriutunutta ja kaipaa vaihtelua, ei nyt kannata kumppania alkaa vaihtamaan sen vuoksi vaan käyttää luovuutta ja vaihtaa maisemia, jos suhde on muuten toimiva.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe