Piraattipuolueen vaaliohjelma eduskuntavaaleissa 2019

Pir.pu

7

<50

  Vastaukset

  • kannattaisko pikkuporukoiden vaaliliittoutua tms?
   aiempien kausien vaaleilla menee kaikki äänet kankkulan kaivoon

  • "Sähkön- ja lämmöntuotannossa fossiiliset polttoaineet on korvattava vuoteen 2030 mennessä ydinvoimalla, aurinko ja tuulivoimalla sekä vähäpäästöisillä biopolttoaineilla "

   Vielä enemmän sekoja kuin Vihreät :-)))))))

   • No toi ydinvoima on suuri kysymysmerkki.

    Onkohan kaikilla tietoa, millainen laitos se ydinvoimala oikeesti on?

    Onko piraattipuolue ynnä muut ne puolueet, jotka kannattavat ydinvoimalaa tietoisia ydinvoiman vaaroista ja tuon voimalan jätteistä. Nyt puhutaan ihan sellaisista asioista, jotka ovat ihmisille hyvin vaarallisia, kunhan tietty raja on ylitetty. Syöpävaara on erittäin suuri, nimittäin vaikka kuinka kuorossa huudellaan kylille, niin se säteily on väistämätön tosiasia.

    Mitä enemmän ydinvoimaloita rakennetaan sen syöpäkeskeisemmäksi tämä yhteiskunta muuttuu.

    Myöskin. Miäli sattuisi esimerkiksi terroriteko yhteen suureen Euroopan ydinvoimalaan, siitä seuraisi karmeuksia monille miljoonille ihmisille. Oletteko ottaneet tällaisen asian huomioon???????? Terroriteot ovat tätä päivää. Valitettava tosiasia on.

    Myöskin ydinjätteet, vaikka ne haudataan säiliöissä syvälle maan uumeniin, kukaan ei tismalleen tiedä, milloin ja miten ne vuotavat ja säteilevät maan alla pohjavesiin ja kallioihin jne.

    Tietenkin ne, jotka sydänhermoihin asti kannattavat ydinvoimalaa, näkevät sen pelkästään ihanuutena ja parhaana ratkaisuna ajattelematta ydinvoimaloiden aiheuttamia haittoja.


  • piraattien on syytä muistaa mikä pitää ja mikä ei

   betoni murtuu rauta ruostuu teräs taipuu hermo brakaa
   haho pitää
   googlaile
   Isis-Sanna Suomeen? kommentoi

  • Eräs hiljattain rikastunut piraattipuolueen henkilön kaksoisolento hihhuloi tässä yhtenä päivänä kurvissa sen verran pelti kii, että jos sama meno jaktkuu, niin saattaa jäädä täysistunto jos toinenkin välistä.

  • Piraatit vaikuttaa erittäin ajan tasalla olevalta puolueelta, ja voisin itsekin kuvitella äänestäväni puoluetta. Tulevaisuuden kannalta veikkaisin, että puolueen nimen muokkaus olisi paikallaan. Olen kuullut useammilta, etenkin vanhemmilta sukupolvilta, että puolueesta tulee olo, että olisi yhden asian huumoripuolue. Nimi Piraattipuolue ei ehkä ulkopuolisille avaudu ihan uskottavasti aina.
   Eli imagopreppaus niin kaikki eväät käsissä.

  • Ovatko piraatit ottaneet perustulon ohjelmaansa vain saadakseen ääniä? Miksi piraateilla ei ole omaa perustulo-ohjelmaa?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   198
   3820
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   116
   2219
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   110
   999
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   572