Lapsiraiskuut loppuu älyvehkeet kieltämällä

ratkaisija

Netti ja älyvehkeet pois alaikäisiltä, niin loppuu aikuisten harrastama lasten saalistaminen. Lapsille tilalle vanhat hyvät harrastukset, kuten ennen internet-aikakautta. Netin ehtii opettelemaan sitten aikuisiällä.

52

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OsinTotta

      Tämäkin on totta usealta kantilta...

      • oikeassa

        Aloittaja on oikeassa, mutta ihmiset eivät suostu tuohon kun se some on niin tärkeä heidän egolleen.


    • ehkä-muutaman

      Myös kieltämällä maahanmuuton miehiltä, saadaan suuri osa tapauksista estettyä.

      • Perttipervertti

        Aika pieni osa


    • Totta.toinen.puoli

      No melkein näin. Kansallisuudesta riippumatta suurin osa pedofiileistä käyttää hyväkseen verkkoa ja sosiaalisten medioiden alustoja. En tiedä liittyykö asiaan, mutta Facebookin tulos 2017 oli 40 miljardia US$. Mutta heillähän ei ole mitään vastuuta mistään.

      Koulun portilla karkkeja jakeleva namusetä on historiaa ja toiminta on siirtynyt paljon vaikeammin valvottavaksi.

      Toki on niitäkin pedofiilejä jotka saalistava somen ja netin ulkopuolella: suljettujen uskontokuntien (lestadiolaiset, helluntalaiset) sisällää toimivat lastenraiskaajat , sairaat "sukulaissedät", joitain urheiluvalmentajia on jäänyt kiinni jne.

      Ikävä kyllä nämä sairaita mielihaluja omaavat eivät ole (ainakaan kaikki) tyhmiä, vaan osaavat käyttää hyväkseen myös teknologian tuomat mahdollisuudet.

    • siitäsedemokratiatulee

      EI lopu sillä, se loppuu sillä, kun on tietona että maahanpääsyvaatimuksena on noin 22 sukulaisen joukkoraiskaus Suomalaisten miesten toimesta, sillä pääsee maahan, vähimmäisvaatimus.

    • räplää

      koulussa lapset jo ala asteella ovat yli vilkaita keskittyminen opintohin vaikeaa syyksi juuri sanottu äly laiteita,

    • Raiskuut_ylipäätään

      loppuvat hyvin tehokkaasti, kun rikoksentekovälineet takavarikoidaan valtiolle. Tämänhän pitäisi olla rutiinitoimenpide, ja teosta varsinainen tuomio sitten erikseen.

    • väärät-keinot-

      Ei ne lopu älylaitteet poistamalla, sillä eikö Oulussa juuri viety niitä kouluihin tutustumaan. Jos annetaan pirulle pikkusormi, niin näin siinä yleensä käy.

    • ikään

      olisi pitänyt olla alunperinkin ikä raja äly puhelimen ostoon,

      • loistavaa.paavo

        Kiel letään vit tu kaik ki, ei kö?


      • poisälylaitteet

        Niinpä, koko maailman pedofiilit, jokaisesta maailmankolkasta näkevät ne Instan muikistelukuvat joita teinit ovat ladanneet pahaa aavistamatta. Monella on YouTube kanava ja istuvat yksin tai kavereiden kanssa huoneessaan striimaamassa vaikka YT pitäisi olla ikäraja. Siellä on kyllä ala-asteikäisiä, kukaan ei valvo. Vieraille miehille on annettu vapaa pääsy lapsen huoneeseen.

        Lapselle ei missään tapauksessa saisi antaa kamerallista kännykkää eikä omaa webbikameraa. Eikä edes nettiä puhelimeen. Pahaa tekee ajatella kun vanhemmat ei tajua mitä vaaroja on.


    • epäilenpä

      En usko, että niissä raiskareiden vehkeissä olisi älyä sen enempää kuin normaaleissakaan, mutta niiden kieltäminen olisi kyllä erittäin tehokas keino.

    • sanojensijaantekoja

      Jos poliisi näkee alaikäisellä älypuhelimen, niin pois vaan kuten siideripullot ja tupakatkin. Sen jälkeen ilmoitus lastensuojeluun. Kyllä jumankavita vanhemmillakin pitää joku vastuu olla jälkikasvunsa tekemisistä.

      • JPH70

        Joku vastuu se pitää olla hallituksellakin kun päästää maahan näitä raiskaajia.


      • vika-jo-valmiiksi
        JPH70 kirjoitti:

        Joku vastuu se pitää olla hallituksellakin kun päästää maahan näitä raiskaajia.

        Maassa on kyllä alkuperäisiä namusetiäkin. Ei se ole pelkästään perussuomalaisten syytä, mutta ei heitä lisääkään tarvitsisi houkutella.


    • Reput_naulaan

      Raiskaukset loppuvat myös maahantunkeutuvilta "vehkeet" poistamalla. Sillä tempulla matun tulinen luonnekin tasaantuu nopeasti.

      • final.solutions.ltd

        Raiskauksen voi suorittaa myös dildolla tai hätätilassa vaikka aurauskepillä. Parhaiten raiskaukset estyvät kun raiskaaja ja raiskauksen kohde eivät tapaa toisiaan millään tavalla, siis edes netissä.


      • KastraatioKalle

        Komppaan. Ja vehkeet vokkiin spriipurkkiin ajattelemisen aihetta antamaan kulttuurinrikastajille...


      • KastraatioKalle kirjoitti:

        Komppaan. Ja vehkeet vokkiin spriipurkkiin ajattelemisen aihetta antamaan kulttuurinrikastajille...

        No vehkeet pois ja matkamuistoksi viemisiksi lähtömaahan mitä seuraa lasten ja naisten raiskaamisesta Suomessa. Tehoa vielä paremmin, kun Sipilän Suomeen matujen houkuttelu viesti. Että silleen.


      • mömmöjä..suoneen

        Kemiallinen kastraatio on oiva keino viedä halut pois.


      • joukkokastraatiot--

        Joukkokastraatiot on täysin hyväksytty toimenpide huonon aineksen eliminoimiseksi väestöstä


      • mömmöjä..suoneen kirjoitti:

        Kemiallinen kastraatio on oiva keino viedä halut pois.

        No jos se tehdää hapolla muuten ei vanha konsti toimii ja takuulla itsekkin sitä nuo tekivät haaremeissaan eunukkeja omistaan. . Että silleen.


    • mormor

      Kielteisen päätöksen saaneille ei valitusoikeutta,vaan uusi hakemus mahdollista neljän vuoden päästä. Näin on Ruotsissa. Rikolliset pois maasta heti, ne ei kunnioita mitään täällä.

      • Ei.unohdeta.tätäkään

        Ulkomaalaiset tekevät huomattavasti enemmän pedofiilirikoksia suhteessa ulkoomaalaistaustaisten määrään, mutta ei kannata unohtaa, että suurimman osan pedofiilirikoksista tekevät kantasuomalaiset. Molempiin pitää puuttua - keinot voivat olla vähän eri, kun kotoperäisiä pedareita ei voi karkoittaa.

        Tilastojen mukaan eniten lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia ei tapahtunut 2018, vaan 2011, 2012 ja 2013.


    • Suvakin_logiikkaa

      Sitten pitäisi myös kieltää kauppakeskukset missä matut vehtaa teinien seassa.

      • Vtuttaa

        Niin, esim. Itäkeskuksessa on näitä työhtöhyyppöpoikaryhmiä enemmän tai vähemmän nykyään. Että ei edes viitsis enää mennä sinne ostoksille.


    • Tytönäiti

      Olisi todellakin tarpeen alkaa myös tyttöjen omalta osaltaan miettiä asioita ja vanhempien opastaa. Meillä 13-vuotias tyttö pelkää nyt kulkea kaduilla, ettei vaan joku tule ja raiskaa puskista. Olisi tärkeä erottaa puskaraiskaukset muista raiskauksista, eli kertoa ettei kyseessä suurimmassa osassa tapauksista ole tilanne mitä ei olisi millään keinolla itse voinut välttää. Raiskaus on tietysti aina rikos ja siten rangaistava teko, mutta nyt kohun keskellä pelkäävät tosissaan myös monet niistäkin tytöistä, jotka käyttävät hyvin rajoitetusti sosiaalista mediaa, ja jotka eivät ota kontaktia tuntemattomiin sitä kautta, eikä se ole hyvä asia tytöille myöskään, että ovat pääosin turhaan peloissaan.

      • Nettisaalistusta

        Netissä saalistavissa pedofiileissä on todellakin se "hyvä" puoli, että ne eivät nappaa kadulta ketä tahansa tyttöä, mutta se huono puoli, että kun he saavat viestittelyllä jonkun tytön koukkuunsa sitä on paljon vaikeampi huomata eikä ole tilaisuutta mennä väliin.


      • Kokosuomipuree

        Tällä kohulla poliisi ja syyttäjät haluavat todennäköisesti siirtää huomion pois siitä aiemmin esille tulleesta asiasta, että rikoksia jää tutkimatta sekä mahdollisesti siitä, että heillä on omiakin sotkuja taustalla. Nämä seksuaalirikokset ovat heille sopiva vaate, jolla voivat esittää riittävän työtelistä ja moraaliltaan kypsää.

        Karhunpalveluksen kuitenkin tuovat luomalla pelon ilmapiiriä sen sijaan, että pureutuisivat oikeisiin ongelmiin. Niin kuin mainitsit, niitä puskaraiskauksia voi ehkäistä katsomalla missä se teini liikkuu ja kenen kanssa. Niitä muita voi sitten ehkäistä rajoittamalla sitä sosiaalisen median käyttöä ja niin edelleen. Ilmeisesti vielä joskus lastensuojelu on puuttunut asiaan, jos vanhempi ei ole kyennyt huolehtimaan lastensa kasvatuksesta (vai pitäisikö tässä tapauksessa puhua nuorista, lapsi-sanalla voidaaan sopivasti vedota tunteisiin). Nyt ilmeisesti koko kansan täytyy tinkiä omastaan ja lähteä mukaan moraalitalkoisiin, kun yksi osa vanhempia ei kykene kasvattamaan ja huolehtimaan nuoristaan.

        Jos tässä maassa on tosiaan koko joukko "lapsia", jotka voivat tulla ja mennä huolettomasti minne haluavat ja kenen kanssa haluavat, olisikohan vanhemmilla mietinnän paikka. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka usein näissä tapauksissa on kyse oikeasti siitä, että ollaan lähdetty vieraan matkaan omasta halusta ja kuinka usein siitä, että on kadulta viety pakottamalla.

        Miksi pitää itkeä mediassa, kun teini ei osannut valitakaan seuraansa oikein? Miksi mun pitäisi tinkiä omasta oikeusturvastani sen takia, että vanhempi ei kasvata lastaan? Uhrille kuuluu oikeus samoin kuin kenelle tahansa muullekin, mutta miksi kenenkään pitäisi tinkiä omastaan heidän vuokseen? Jos ei ole syyllistynyt kyseisiin rikoksiin, ei pitäisi olla mitään moraalista velvoitettakaan kyseisistä rikoksista. Kummastuttaa, että nykypäivänä ihmisyyden mitta on se, kuinka kovaa, äänekkäästi ja uskottavasti kykenee tuomitsemaan naisiin kohdistuvat seksuuaalirikokset. En tietenkään hyväksy raiskausta, mutta on kummallista, että pitäisi koko kansakunta ja verovarat valjastaa paheksumaan näitä yhden pienen joukon pienelle joukolle tekemiä rikoksia, kun kaiken lisäksi olisi vielä helposti estettävissä. Näiden rikosten taustalla on todennäköisesti se, että on hylätty terveet arvot.


      • Pukekaa tyttäret "säkkeihin" ja kertokaa etteivät katso "tietäjiin" päin saatikka hymyile heille. Näin vieraat ymmärtävät, että tämä lapsi/tyttö ei ole riistaa.


      • Ainauhrinvika

        Parempi vielä jos tytöt ei liikkuis ollenkaan julkisilla paikoilla ilman miespuolista saattajaa


      • huumattiin

    • naisen-mielpide

      Näin sanoo Irakilaisnainen Seida Sohrabi.

      "Sohrabi toivoo, että Suomessa kovennettaisiin seksuaalirikoksista annettavia rangaistuksia.

      – Yksi syy miksi näitä tapauksia on ollut, on se, että Suomessa rangaistusasteikko seksuaalirikoksista on niin matala. Suomalaiset rangaistukset ovat irakilaistaustaisille vitsi siihen nähden, mitä he voisivat saada rangaistukseksi omassa maassa."

      • demlat-alta.lipan

        Demlat tuomitsee alimman asteikon mukaan


      • Rasismia

        Onko tietoa, että suomalaismies olisi raiskannut musliminaista? Miksi se on aina toisinpäin? Entä raiskaako nämä nuoret geelitukat myös uskonsisariaan? Aina raiskauksen kohde on ollut meidän uskontoon kuuluvia tyttötä, naisia. Mielestäni SE RASISMIA! Miksei sitä sanota lehdistössä rasismiksi. Meitä suomalaisia syytetään jatkuvasti rasismista.


    • Sdc

      Maailma paranee, kun kaikki kielletään.

    • SiinäSyy

      Minä kieltäisin islamin.

      • Komppaan

        Komppaan!


    • eikiitosmuslimia

      eikä lopu kun tytöt viettää aikaansa ulkosalla , olipa matkalla kuoroon tai baariin niin jo matkalla
      raiskaaja voi hyökätä kimppuun, siksi monessa maassa lapset viedään autolla perille asti,
      ostarilla notkuessa tulee komeat pakolaispojat viereen jutteleen , ne osaa puhua tytön pään
      pyörryksiin , kovinpa ovat aikuiset suomalais naisetkin innostuneet naimaan muslimeita joka
      näkyy jopa julkimoiden sukunimistä

      • Riskiin.voi.vaikuttaa

        Onneksi puskaraiskaukset eli kimppuun käymiset ja väkisin mukaan raahamiset ovat äärimmäisen harvinaisia, joten omalla käyttäytymisellä voi vaikuttaa riskiin joutua raiskatuksia. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö rikoksesta vastuu olisi aina rikoksen tekijällä.

        Tyypillistä todellakin on tuo "ympäripuhuminen" joko livenä tai yhä useammin netissä.


    • lapsi.on.naivi

      ei riipu älyvehkeistä , olin 8v kun naapurin mies tuli pihalle viereeni makoilemaan , avasi
      vetoketjunsa käski minun ottaa penis käteeni , oli se inhottava lötkö , en ymmärtänyt että
      se oli rikos , ja menin 15 vuotiaana Linnanmäelle tanssimaan , tanssittaja pyyteli kävelylle
      Mustikkamaalle , en ymmärtänyt vaaraa , siellä mies kaatoi minut maahan , veti alushousut
      pois , mutta lopetti touhut kun en innostunut siitä , esimerkkinä siitä miten lapsi voi olla
      naivi ja antaa miehen tehdä mitä tahansa , kaikki johtuu äitien työssäkäynnistä
      muslimiperhe vahtii tyttäriään haukan tavoin ja varoittaa namusedistä , silti niillä on
      sukurutsausta, äiti ei uskalla tehdä mitään kun miehensä tai eno raiskaa perheen lapsia

      • Perttiper

        Joo ja pennut aikuistuu aiemmin kuin ennen


    • hujuhyjudt

      Vapaaehtoisesti nämä tytöt on mamun matkaan lähteneet, ja se on ihan luonnollista. Kun molemmat on halukkaita, niin miksi toista osapuolta syytetään. Seksi kuuluu kaikille, olipa nuori tai maahanmuuttaja, pakolainen, turvapaikanhakija tai mitä vain. Nämä lait on jääneet vuosikymmeniä jälkeen ajasta, kohta on 2020-luku ja olisiko aika olla avoimempia seksuaalisuuden kanssa. Kaikki sitä haluaa, eikä pitäisi tuomita hyväksikäytöksi kun se ei sitä ole.
      Seksiä ja pornoa on joka puolella, ja sen pitäisi olla iloinen ja mukava asia. Maahanmuuttajamiehet tuomittu syyttä.

      • nyvomaanejako

        lueppas juttu kurdi naisten kommentti...
        sinisilmäisyydestä!


      • hjuhytfds

        Joo kyllä lakia voisi viilata. Tytöillekin tulee ahdistusta kun uskovat terapeuttien ja kuraattoreiden tarinoita seksin harrastamisen traumatisoivasta vaikutuksesta, vaikka hauskaahan se vaan oli. Se yksi nainenhan lähti linnaan kun oli oppilaansa kanssa harrastanut yhteisestä tahdosta seksiä. Sitten kun seksi loppui, soitteli poika perään ja vaati lisää, tai muuten ilmoittaa poliisille. Tai sitten naisen olisi pitänyt ostaa pojalle uusi tietokone, jos ei seksiä enää saanut. Ei poika kovin traumatisoituneelta vaikuttanut, mutta nainen lähti silti linnaan. Ei mahdu minun oikeustajuun.


    • eineluovu

      arvaappa kahesti rupeeko pennut olemaan ilman kännyköitä minuuttia kauempaa hehehehh
      vuoden paras vitsi. pennut on ennemmin syömättä kun jättäävät kännykän...
      ja tämä on muuten tosi.

    • Tehohoitaja

      Lapsiraiskuut loppuu vehkeiden kirurgisella kastraatiolla mieluiten tylsällä ruosteisella Morapuukolla.

      • ja.oli.hilpeetä.poikaa

        näihän se oli vielä 60luvulla käytössä suomessakin..!


    • HalpaaJaHelppoa

      Raiskuut loppuu kun potkitaan jatsareilla raiskarit maahan ja munat paskaksi....näin se on helppoa ja halpaa. Sitten konttiin ja upotetaan mereen ja kas,ongelma poissa silmistä ja mielestä sekä yhteiskunta säästää.

    • cobolt

      "koboltsit" takas sinne, mistä ovat tulleetkin!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2027
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1480
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      107
      1463
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1164
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      480
      1094
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      56
      1037
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      943
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      902
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      866
    Aihe