Vinkkejä ekaan kertaan?

Kokeileman

Tyttöystävä lupasi että viikonloppuna voitaisiin kokeilla peppuseksiä. Olen jo ostanut liukuvoidetta kaupasta mutta pari asiaa mietityttää. Mikä olisi helpoin asento? Onko doggy huono ekalla kerralla? Entä kannattaako käyttää kondomia? Tyttöystävä ei syö pillereitä eli käytämme normaalisti kondomia mutta kiihottaisi päästä panemaan peppuun paljaalla. Voiko peppuun työntyä niin sanotusti vartta myöten sisään vai onko parempi mennä vain muutaman sentin? Entä voiko peppuun laueta vai kannattaako vetää ulos sitä ennen?

13

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lue-älävaan-kysy

      Vastaukset noihin kaikkiin kysymyksiisi on jo annettu.
      Mitäpä jos lukisit ne.

    • Harjoittelutekeemestarin

      Helpoin aasento taitaa olla lusikka.
      Vastaanottava osapuoli on päällikkö, eli tässä tapauksessa nainen kertoo miten pian jaa miten pitkälle voit työntyä, hänen rentoutensa on se juttu, jonka avulla homma hoituu ilman kipua ja siinä tietysti auttaa kiihotustila, luottamus ettet ala väkisin survoa vehettä sisään, hyväilyt ja aika.

      Vaikka panisit peppuun paljaalla, teoriassa spermaa voi joutua emättimeenkin (tosin hyvin pieni tod. näk). Samoin paljaalla voi tulehdus iskeä sun heppiin. Ehdottomasti jos panette kumin kanssa peppuun, kumin vaihto uuteen, ennen kuin viet hepin ykkösen puolelle. Naisella tulehtuu paikat helpommin, jos suolibakteereja joutuu pilluun.

      Malttia mukaan ja anna naisen tosiaan päättää etenemistahti.. Todella hyvä saavutus jos saat kalun vartta myöten ilman kipuja naiselle..

    • splash.conception

      Laukeaminen peppuun ilman kondomia aiheuttaa raskausriskin, nimimerkkini mukainen hakusana googleen. Spermaa tulee ulos kullia ulosvedettäessä ja myöhemminkin ja siinä vaiheessa sitä voi joutua pillun puolelle. Kortsua kannattaisi käyttää.

      • Siinä-syy-

        Siihen siemeneen on sekoittunut paskhaa ja siksi noita kuspäisiä mukuloita on.


    • riksraks

      Mites kävi aloittajalle, pääsitkö kokeilemaan ja miten sujui jos pääsit?

    • Kalevi754
    • Turrikka

      Paskasta hommaa työntyä ulostusreikään, ihan hölmön työtä kun ykkösväylä supistuksineen on sitävarten. Lyö anaalitapit molempien anuksiin, ja jyystät doggyna menemään selkä sopivasti notkolla kuin ajokoiralla jänismettällä. Haulikko tanaan ja piippu latinkiin.

    • Liukkariplushitaasti

      Liukkaria runsaasti ja etene hitaasti. Meillä tyttöystävän kanssa kesti useampi minuutti ennen kuin pääsin kokonaan sisälle. Asentona vatsallaan maaten. Toisella kerralla meni vähän helpommin ja kun alkoi sujua, niin vaihdettiin doggy-asentoon. Kolmas kerta oli juhannuksena ja ilmeisesti tyttöystävän humalatilasta johtuen sujui vielä helpommin, vaihdettiin melkein heti doggy-asentoon ja sain panna ihan kunnolla kuin pornoelokuvassa.

      Ilman kondomia mentiin ja laukesin joka kerta sisälle.

      • Jjghjjl

        Et näytä ymmärtävän edes lukemasi toisaalta mitäpä muuta vajakilta voi odottaakaan?


    • ettsiensaa

      Eka kerta kaikki menee huonosti. koittakaa parin päivän päästä uudelleen niin mennee paremmin. Sama juttu kun normi seksissä tekemällä oppii. olen harrastanit muutaman kerran aina tuntuu parenmalata kun tulee kokemusta. Eka kerta oli innokuutta ja räpellystä.

    • Tietää1

      Hellästi vaan työntelet menee, kyllä sen tuntee sitten mikä on sopiva tahti

    • Kokeileman

      Olen ap ja voisin kertoa, miten tuo eka kokeilu meni. Otettiin asennoksi doggy ja työnnyin aluksi vain vähän sisälle ja aloin sitten "nylkyttää" hitaasti, vähän kerrallaan painelin syvemmälle ja jonkin ajan kuluttua sain kalun kokonaan sisälle. Sitten liikuin hitaasti ja varovasti edestakas ja pikkuhiljaa lisäsin tahtia ja kun olin lähellä orgasmia, niin kysyin voinko panna vähän reippaammin. Lopuksi laukesin sisälle. Tuon jälkeen otettu vielä pari kertaa uusiksi.

    • Peponpop

      Kun sain pitkällisen taivuttelun jälkeen vaimon suostumaan kokeilemaan (itselläni oli jo aikaisempia kokemuksia), niin sanoin, ettei tarvitse edetä yhtään sen pidemmälle kuin hän haluaa ja voidaan lopettaa heti, jos hän niin toivoo. Vaimo kävi vatsalleen ja aluksi vain koskettelin kalun päällä peppureikää, sitten laitoin vähän liukkaria ja hieroin vähän enemmän. Kysyin voinko laittaa kalua vähän sisälle ja työnsin vain pari senttiä ja sanoin edelleen, ettei tarvitse mennä tämän pidemmälle. Koko ajan yritin kommunikoida ja varmistaa, ettei satu. Liikuttelin siinä rauhaksiin ja kysyin taas, voinko tulla vähän syvemmälle. Työnnyin varovasti vähän sisään ja aloin liikkua edestakas, kunnes yhtäkkiä huomasin, että olen kokonaan sisällä. Kysyin vaimolta, että eihän satu ja kerroin kuinka ihanalta ja tiukalta hänen peppureikä tuntuu. Kun huomasin olevani lähellä orgasmia, kysyin voinko laueta sisälle ja otin viimeiset työnnöt vähän reippaammin. Lopuksi kysyin huumorilla, että miltäs tuntui, kun panin sua perseeseen ja naurettiin yhdessä.

      Nykyään harrastetaan peppuseksiä ehkä 1-2 kertaa kuussa pyynnöstäni. Yleensä tyydytän vaimon sitä ennen, niin on helpompi ja asentona doggy. Edelleen varmistan, että häntä ei satu ja kysyn, voinko panna vähän reippaammin. Vaimo ei itse saa peppupanoista mitään nautintoa, mutta kuulemma on tottunut siihen ja suostuu, kun tietää, että minä tykkään.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4040
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3912
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      607
      3814
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2548
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      77
      2401
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      334
      2036
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      2015
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1859
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1539
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe