IPU palstalla on hiljaista

kelmeät_ipulit

Miksi kukaan ei kirjoita tänne, onko puolue lakkautettu? Tietääkseni ei ole, mutta kuka jaksaisi valehdella vuosikymmenestä toiseen ja tuoda pelkkää pohjoiskorea tyylin angstia ja harmautta esille jos on täysipäinen eikä kukaan siitä edes enää hyväuskoisuuttaan halua maksaa.

Tämä yöhäirikkö on jäänyt kahden ja kolmen kirjainen kirjainyhedistelmiensä ja ulkomaalaisten sanojen ja suurien sukunimien pauloihin toistellen niitä ahkerasti, kuitenkaan kirjoitusten sisällön kestämättä minkäänlaista realistista tarkastelua, eikä kirjoitusten sisältökään vastaa mitenkää'n varsinaisen ipu:n linjauksia tai ajatusmaailmaa, vaan jää jonkun raiteiltaan ajautuneen ihmispolon öiten unien korvikkeeksi ja kuvitelmaksi liittyä tuohon viljelemiensä nimien suurluokan maailmanjohtajien tasoiseksi mestariksi.

Totuus on, että ipu oli raunio jo syntyessään ja vain pari fanaattista narsistia onnistui sen vimmallaan ja omaegonsa perspotkuilla pidettyä jonkinasteisesti henkitoreissaan, mutta nyt ovat jo puoleen ulkopuoliset voimat sitten imemässä ne viimeisetkin rovot rauniosta mitä toopeilta voidaan lypsää. Ihmekkö tuo, kun veturien toinen leipälaji on aina ollut toisten romuilla rahastaminen.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ipu_alas

      Kuka jaksaisi palstaa jolla tosiaan paljastetaan salaliittoja ja kohdennetaan suoria valehtelu ja muita syytöksiä niin mielikuvitustasoille, kuin selkeästi eri virastoille, instansseille kun vastuuhenkilöillekin, ja kirjoittaja itse on joku yöhäirikkö jonka vahtivuorossa sattuu olemaan joku sikeäuninen yöhoituli.

      Naurettavinta on puolueen puheejohtajan kommunismikiimainen linja omissa blogeissaan ja puolueen sivuilla, ja jokaista kirjoitusta koristaa oma kasvokuva kuin pohjoiskorean, maon stalinen jne sadam husseinin kuvat joka käänteessä. Ilmastopuolueeksi naamioitu kirjoitus kaiken kansalta kieltävä omavaraisuuspolitiikka nauriinsyönteineen ja polkuautoineen samaan aikaan maailmaltya kaikki sotakiihkoiset häiriköt keräten ei voi toimia eikö maan lyhyt satokausi riitä edes siihen puolen alkuperäsiväestön määrän ruokkimiseen tarvittavaan naurismäärään.

      IPU isännät itse kyllä päästelevät ja ovat päästelleet, eikä ole sellaista kolkkaa missä noita pällinaamoja ei olisi nähty, noh ehkä etelänapa. Mutta siinähän se logiikka on, kun tolloilta kannattajilta kielletään liikkuminen ja pakotetaan heidät syömään pelkkää tikkuleipää ja pettua, jää rahaa kerholle jolla isäntä voi matkustella. Kun taas pistetään kannatinkorttikeräystä ja vaalitoalkoota, ei torveloille jää edes aikaa ajatella, kuinka höplästä vedettäviä he ovat, mutta jokainen muu torilla kulkija voi ongelman kyllä nähdä, haistaa ja tuntea.

      Ipu linja on loppuun kaluttu ja kansakin osaa tänä päivänä laskea, ja idän puolen tietomuuri falskaa siihen malliin, ettei minkään kommunismin tai diktatuurin sisäinen taso ja kansan onnellisuuskupla uskottelu mene enää kansalle ja äänestäjille läpi.

    • kbna

      Pelkkää persuloispaskaa. Inhottavaa parjaamista.

    • hanki_elämä

      MT_potilas on herännyt taas yöhön, jos maailma ja faktat näyttävät inhottavilta, kannattaa miettiä miksi viljelee pelkkiä inhottavuuksia kaikesta ympärillään. Ei ole asiaa, ihmistä tai toimintatapaa lännessä, josta ipu_söheltäjät eivät löydä merkkiä ulosteesta, rikoksesta, huijaamisesta tai valehtelemisesta. Mikä kummallisinta, myös paremmin men estynyt pikkupuolue oppositiosta on yksi johon hän kaiken kritiikin omaa kerhoaan kohtaaan osoittavista kirjoituksista jostain syystä löytää.

      Kuitenkin tämänkin hörön elämä on pelkästään elämistä juuri tämän järjestelmän varassa ja sen sosiaalijärjestelmien. P

      • käsitteet

        "pikkupuolue oppositiosta" on käytännössä mahdotonta.
        Suomen puoluejärjestelmässä on:
        1) hallituspuolueet
        2) oppositiopuolueet (eduskuntapuolue hallituksen ulkopuolella)
        3) pienpuolueet (eduskunnan ulkopuoliset puolueet)

        Esim. "pieni oppositiopuolue" olisi todellisempi ilmaisu kuin "pikkupuolue oppositiosta", jotta pienpuolueet ja oppositiopuolueet eivät sekoittuisi keskenään.


      • fakta.homma
        käsitteet kirjoitti:

        "pikkupuolue oppositiosta" on käytännössä mahdotonta.
        Suomen puoluejärjestelmässä on:
        1) hallituspuolueet
        2) oppositiopuolueet (eduskuntapuolue hallituksen ulkopuolella)
        3) pienpuolueet (eduskunnan ulkopuoliset puolueet)

        Esim. "pieni oppositiopuolue" olisi todellisempi ilmaisu kuin "pikkupuolue oppositiosta", jotta pienpuolueet ja oppositiopuolueet eivät sekoittuisi keskenään.

        ei taaskaan mitään järkeä... Siksipä ipussa ei ole järkeä eikä ipusta koskaan tule mitään oikeaa puoluetta, se on kuihtuva rusina jota joskus aikojen alussa jopa muutama tuhat kuvitteli puolueeksi. Nyt kun puolueen todelliset pyrkimykset ja ulosanti on punnittu ja nähty. Ei löydy enää kumpaakaan, ei uskoa eikä kannatusta.


    • rauha-sielulle

      Katso peiliin niin näet sen häirikön kuvan.SN luulee voivansa petkuttaa kaikkia mutta kaikkihan tuon tuntevat ensimmäisestä kirjaimesta jonka hän vihan vimmoissaan tänne kirjoittaa.Tässäin sana kelmeä paljasti tyypin SNksi heti kättelyssä. Jatkoi monta kertaa samoja satujaan.Kuka lie valtapoliitikko,eihän niitä kukaan tunnista ,eikä välitä niitten pulinoista mitaan kun jäljet ovat nyt tällaiset Suomen taloudessa ja kaikessa elämässä jotka nämä kollontait ovat pilanneet.

    • nurkkakerhoa

      Ei kai kukaan viihdy s24:n vähiten luetulla palstalla, se vähä mitä siellä kirjoitetaan on pahansuopaa panettelua johtajistaan maassa jossa asiat ovat tavallisella kansalla parhaiten maailmassa ja mikä parasta, kun joku kirjoittaa jotakin, häntä uhataan suoraan ja kirjoitus poistatetaan mitä ihmeellisimmillä tekosyillä. Ipun lisäksi moiseen alentuu vain pari kommunismidiktatuuria maailmassa ja niitähän ipulaiset jaksavatkin ylistää.

    • Hyvä-käytös-kunniaan

      Olisiko paikallaan tass kerran, tuohon ja monen muuhun kysymyken ja provon vuoksi vastata jotakin.

      IPUlla ei ole mitään tekeemistä tämän keskustelufoorumin, sen hallinnoin tai moderoinnin kanssa (eikä tämä siis totisesri ole mikään "IPUn palsta", eikä IPUšsa millään tavalla koskaan ole edellytetty edustajansa suraavan palstaa tai vastaamaan mihinkään täällä. Tuskin kukaan puoluehallituksessa edes jaksaa yhtään säännööllisemmin seurata juttuja; saattavatpa he joskus erehdyksessä löytää paikalle, mutta lähtevät samantien juttujen ja kirjoittajien tason tajuttuaan.
      Tällä palstalla kirjoittellevat pääasiaasa aikuiset. Heiltä pitäisi voida odottaa hyvää käytöstä, vaikkei ylläpitoa näkyisikään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7839
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4482
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2188
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1915
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1765
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe