Vuosi finaa takana

orionfinasterid

Alkutilanne oli melko hyvä, hienoista tasaista ohenemista päälaella. Nyt on vuosi mennyt ja tukka on todella hyvä, en edes mieti kaljuuntumista päivittäin, sillä mitään merkkejä ei enää näy. Päälaen kutina on myös kadonnut hiljalleen tai vähentynyt dramaattisesti ainakin.

Sivuoireita olen huomannut ainoastaan kaksi; mällin tulo on vähentynyt, eikä se todellakaan lennä entiseen tapaan. Tulee kyllä ulos, mutta ei kullilla mitään pornoleffamaisia cumshotteja kyllä vedellä. Toinen ärsyttävä piirre on se, että kusesta on paine laskenut. Kusi tulee kuin vanhalla miehellä(ikää 30) tasaisella heikolla paineella.

Panetuksessa tai kullin kovuudessa en ole huomannut eroa. Onhan nuo oireet ärsyttäviä, mutta jos tukka on näin hyvä ja pysyy sellaisena, niin pystyn elämään noiden kanssa.

Onko tuo kusen heikko paine yleistä? En ole kuullut siitä kauheasti juttua
Rogainena käytin alkuun, mutta mielestäni se oli ylhintaista roskaa, joka kuivatti päänahkaa mielettömästi heikoilla tuloksilla. Ehkä sekin jotain auttoi, mutta ei sen kanssa jaksa läträtä

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samakokemus

      sperma vaan valuu laiskasti ulos. Jotenkin viduddaa suunnattomasti vaikkei tuntemuksissa suurta eroa olekkaan. Tuntuu se vaan niin miehiseltä sinkauttaa mällit kunnon kaaressa. Mikähän tuon tekee ,itseäni kiinnostaisi tietää?

    • utgyhoijuio

      Miksi ihmeessä mällin pitää lentää, vertailetko kaverien kanssa kuka ampuu pisimmälle. Kyllä ne siittiöt löytää perille ne muutamat millit, enintään sentit tositoimissa.

      Virtsasuihkun heikkeneminen johtuu jostain muusta. Finasteridi pitäisi jopa parantaa virtsasuihkua koska pienentää mahdollista eturauhasen liikakasvua.

      Seisokin kovuuteen vaikuttaa siittimen verisuonien riittävän hyvä avoimuus ja siihen finasteridi ei vaikuta puoleen eikä toiseen.

    • orionfinasterid

      Kerrottaakoon vielä, etten ennen kovia keinoja koitin kaikkea täälläkin suositeltua kurpitsansiementä, vitamiinilisää yms. diipadaapaa. Näiden vaikutus oli lähinnä lumetta jos jotain oli.

      Suosittelen kaikille siirtymään suoraan toimivaan keinoon. Jotkut suosittelet propeciaa, mutta itsellä kyllä orionin fina on toiminut aivan hyvin. Pilkon leipäveitselä sen murusiksi ja otan yleensä yhden ennen nukkumaanmenoa.

      • Pitkään_käyttänyt

        Ei se 1,25 mg ole liikaa ja jos sitä pelkää, niin ottaa sen neljännespillerin joka toinen tai kolmas päivä. Pillerin saa helposti neljänneksiin apteekista muutamalla eurolla ostettavalla pillerinpuolittajalla, ei tarvitse käyttää keittiöveistä. 100 kpl pakkaus riittää yli vuodeksi eikä maksa kuin n. 14 senttiä päivässä.


    • Anna_kiiltää_vaan

      No häh miksi taistella jotain vääjämätöntä vastaan? Kyllä on itsetunto heikoissa kantimissa, jos se on hiuksista kiinni?

      • Sääälittävää

        Ja lisäksi. En viitsisi myrkyttää elimistöäni turhilla lääkkeillä, kun tarpeellisiakin joutuu ottamaan pakosta, ettei kuolo korjaa niin ulkonäkölääkkeet on kyllä viimeisintä höpöä, jota ajattelen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe